Подсъдим за жесток побой избяга от правосъдието

Софийският градски съд обяви за издирване единия от подсъдимите за жестокия побой над 28-годишния Георги Димитров в центъра на София през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Подсъдим за жесток побой избяга от правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия мутри ги пускат, при положение, че явно са опасни за живота на другите... А кметиците на Младост, дребни, слаби женици, са в затвора и ги разхождат с вързани с белезници отзад ръце... Странно правосъдие..

Що си мисля, че ако пребия син на депутат/прокурор/бизнесмен, няма да ме пуснат под гаранция и ще получа присъдата ДО, а не "от" ? И никакви "споразумения", намалящи присъдата, няма да ме спасят.

Този на снимката ми прилича на чист циганин. Тази гад ли ще прочиства нацията и ще въздига авторитета на българите. ДИВ БАЛКАНСКИ ЦИГАНИН....

Брато, ти си спрял!

Този на снимката е битият. Малоумните хубавци, които са го пребили ги има в нета на други снимки.

Така ще е, след като делото се точи 5 години. Някой ще ги чака съдиите от СГС на се наместят масълите на дебелите задници, да се наспят и да се натъпеят. Тоя побойник с елементарно престъпление, отдавна трябваше да е излежал присъдата си, а те още не могат да насрочат делото. Трябва наистина да е много тъп за да не си уреди нещата и да избяга където му видят очите, само не и в тая скапана държава.

Коментарът е повече от излишен ... няколко години се точи делото и този вместо да е прибран в ареста е напуснал България. А като го гледам на снимката направо се чудя как него някой не го е объркал с бежанец, че да го набие. Поздрави за Валери Симеонофф, е тва са патреотите неговите избиратели.

На снимката е пребития, не бияча....

В България не показват снимки на бандитите, а на жертвите им!

Ми то тоя си е жив "патладжан"?!? Какви мигранти, кви 5 лева, каква милиция?!? Тоя на патриот ли се е правил или няква далавера е имало м/у него и мигрантите?!?

Emilia

не знам кога е започнало делото, най-вероятно през 2013 и в тоя ред на мисли февруари 2018 за следващо дело, ми се струва направо светкавично обработване на това дело.. Абе тия в съда, как не им е съвестно, как не ги е срам да влачат така делата!!

Съдията спи-стажът си върви.

Привет на всички от Съдебната система! В момента в Йоханесбург времето е слънчево, с Веска Меджидиева и Галевите цъкаме белот, чакаме да стане време за обяд и да ходим в хотел РИЦ.

тоя са го (изпуснали) срещу 5000лв...

Съдията веднага в затвора. И то до хващането на подсъдимия. На всички съдии не повишение, а намаляване на заплатите с 40%. Хайде отговорност от всеки съдия да има.

Циганите са под защита от Съда ! Вдигнаха им заплатите , но Съдиите съдят само когато са в настроение ! Трябва гражданите да си направим свой Граждански Съд , съдим и изпълняваме присъди дори и над Съдии ! Обесване на 3-4 Съдии ще е победа на Гражданите !

Не ги ли е поне е малко срам магистратите?!То вярно,че по това време на годината най-много мислят за бонусите,ама да вземат малко и да поработят.

Много ясно че ще избяга, десетки други не стигат до обвинение дори защото съседите им ги прикриват, понеже добри момчета били нищо, че са крадци и лъжци.

Хубава работа ама ГЕРБЕРска.

Но това няма как да е новина в територията наречена България.Винаги обвиняемия се пуска под гаранция , а след това през пробитите като старо реше граници се заминава по широкия бял свят ,като оттам може и да изпраща разни епистоларни послания до медиите , които мило и драго дават ,за да ги публикува, магистратите започват някакви нескончаеми брътвежи как им се пречело или закона бил виновен

Яко. Сега магистратите си делкат пет бончета за добавка към коледнитие бонуси, а тоя дегенерирал "ловец на мигранти" се разхожда по улиците в очакване да го арестуват и пак да цакне гаранцийка в кеш. Звучи като нелош начин за магистратите да си подсилят малко доходите. От друга страна, като гледам, че делото се точи от 2013-та, нищо чудно тоя вече просто да е забравил.

който го е пуснал под гаранция да влезе да лежи в ареста вместо него.Да му се търси сметка. Докога с това безхаберие. Вземат по няколко хиляди лева заплати , докато народът се гърчи за да пускат престъпниците на свобода. Безсрамници!

Да пуснеш обвиняем в опит за убийство свободно да се разхожда докато го съдиш,какво може да се обърка?!И ако делото не е по съкратена процедура то ще се точи десетилетия на ред,а ако е по съкратена процедура,присъдата ще е толкова мижава че няма да има смисъл от правосъдието.

Мила родна картинка...Първо подобни дала трябва да са с приоритет,а не да се точат 5 години и второ,не трябва да се дава гаранция за опит за убийство , кало ли 5000 въшливи лева...

Те тва правосъдие ме остави без булка та лъскам бастуна като луд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ех, че хубаво! Деянието е извършено през 2013 година, а до ден-днешен - края на 2017 година - делото още се точи, и се точи, и се тоооооочи! А трябваше извършителите вече да търкат наровете, ама на. Съдебната ни система е от чудна по-чудна!

Браво на човека свършил е добра работа.А да попитам Фандъкова и Гранична полиция какъв е този нелегален пансион в центъра на София дето живеят имигранти нелегални и пласират дрога в района на Мариа Луиза?Нека ги бият и да се махат от там не ни требет.

Ти тъп ли си или не четеш? Каква хубава работа е свършил, набили са някакъв шуменски селянин и същият до ден днешен е инвалид. Що за ценностна система имате бе, хора?

Eй смешко, пет пари не давам българин ли си какъв си. Хващай си парцалите и обратно на село при другите "патриоти"!