Пореден побой между шофьори след отнето предимство

Трима души са приети в болница след поредната саморазправа на пътя заради отнето предимство. Инцидентът е станал вчера в Раднево. Четирима са в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Пореден побой между шофьори след отнето предимство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО БРАТЯ РОМИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ БОРБАТА СЪС БЪЛГАРСКИЯТ ФАШИЗЪМ

Цигани....паразити,мързеливи,миризливи и безкрайни! Ето ви 20- то поколение бежанци! Взимайте още!

Кой пробутва лъжата, че потърпевшите са роми?

И какъв МЕЖДУетнически скандал, като става въпрос само за м.а.н.г.а.л.и? Той си е ВЪТРЕетнически, чисто цигански, като единият от участниците е рецидивист, а държавата най-вероятно е ощетена с лечението на буйстващите м.а.н.г.а.л.и, тъй като е съмнително дали последните са здравно осигурени.

дами и "дами". колко пер цента са мангали от изброените? благодаря пред-ва-ри-тел-но за това, че нямате проблем с раса или принадлежност.

Чрез отразяване в средствата за масова информация на БГ компрадорско/окупационните власти искат да ни кажат да свикваме - ако изстъпленията се извършват от цигани - адекватно накзание няма да има ... То и остатъците от държава все повече не са в състояние да налагат/осигуряват уусловие за изпълнение на наказание. Надзиратели и полицаи са с мизерни заплати, законите са направени за "евро-ценители", а съдиите и прокурорите са корумпирани или европослушни.

държавата да открие центрове за превъзпитание на такива, чрез полагане на обществено полезен труд (принудителен) в продължение на години, като срокът да се оптределя от сериозността на престъплението. Т. е. не да лежат по затворите, а да работят усилено и всеотдайно, като в края на деня, преди вечеря, да им се четат и тълкуват откъси от Светтото писание?! Ако след изтърпяването на тази трудово-възпитателна мярка извършат рецидив, следва нова присъда, като срокът се удвоява.

"единият от младежите е известен в целия град с агресивността си" Ай стига!То се видя,че демокрацията не върви -време е да се връща лобута! Досега спали и не го превъзпитали,сега се сетили!Такъв мръдне ли 2 см. - бой до насиране!Иначе няма оправия....

Братя българи искам да ми купите фермата дето я продават в Австралия, де е по голема от България и да ни направите там циганска държава. За вас рахат няма да ви колим, убиваме и грабим. Шюкюр предварително. ЕУ сте ви да дадът пари за теграция.

Тъмно зелени ман...ст9и явно :) Абе това защо не е в раздела за "вредни животни", а в новини за хора?!

- За опит за убийство по хулигански подбуди, Наказателният кодекс предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. - А за убийство 3 години условно, или нищо ;)) То е ясно, че няма да издържи обвинението, но все пак е смешно..

в т.ч. и на църквата е в пълен ход. Няма спасение!

Докога неграмотните мангали ще вървят на пръсти важно все едно са с по няколко висшета.... Всичко това е следствие от "политиката" и бездействието на държавата, защото само потулват проблемите и нито един не решават. Ако беше през социализма щяха да ги осъдят и хвърлят в затвяора докато им се размекне мозъка, ако не стане- пак, и пак бой и ттова е. Трябва да има бой, когато са неграмотни, защото те от приказки нищо не разбират/ няма умствен багаж, за да ги разбере/, затова и ако сте забелязали- когато говорите с неграмотен циганин те гледа само в очите и се мъчи да долови някаква реакция, за да те усети дали го лъжеш или не.... защото няма два грама мозък и не може да чете и да смята. И защо си затвори държавата очите пред това да се продават книжки на неграмотни цигани? Ето, че проблема пак идва от управляващите това блато наречено- България!!!

от години ви разправям-ваоражяваите се бе!които удря парви удря 2 пати!що се чудите?трепете ги наред!тва е!

Аз ли съм прост или нещо не се връзва ? "Според свидетелите, не е било безобидно спречкване или междуетнически скандал, а сериозно престъпление, опит за убийство, посочи кметът на Раднево Теньо Тенев, цитиран от БНР. " ако са били само мангали, защо свидетелите споменават "междуетнически скандал" ???? или пак лъжем та мажем ?

с неграмотни шофьори, кво очаквате

Манго не може да чете, но решава листовки за 10 мин. на изпит!

не само за него, не така

Циганите са нападнали и опитали да убият българи , статията е подвеждаща че 2 цигански групи се сбили. Това е властоугодната журналистика

И аз останах с впечатление, че са били само от контингента на БХК.. Впрочем, защо е Български хелзинкски комитет, като нищо общо с нас няма.. загадка! Срам ги е нещо от Цигански комитет ли?

До вчера трепаха майките и бащите ни скришно в селата. Днес трепят нас , по пладне и съвсем открито. Утре ще посегнат и на децата ни. Да ,и на твоето, ти , дето четеш мухльо. Защото седиш , гледаш и мълчиш. Робски народ. Страхлив.

...комплексари ...

аз нося със себе си по 1-2 ослепяващи спрея.Нека бай мангал да дойде.

ЦИГАНИТЕ - са избиратели с главни букви. Така че и господин кмета и любимата му партия са избрани с 90% такива гласове. Това им гарантира слободия,наглост и свобода за всички престъпления Така че няма какво повече да се коментира.

Единственото задължение на ромите - е да гласуват. И те го спазват стриктно. В замяна не плащат ток ,вода,получат помощи,не работят,крадат ,лъжат ,получават шофьорски книжки без да са грамотни и т.н.

Преди години,имаше групи Скинари,които ги оправяха циганите,а сега и те изчезнаха. Какво трябва да се случи,за да Циганите станат като другите нормални хора,???И защо по София има още Каруци,които се движат по улиците на Центъра,и кварталите на София???Кога най после,за подобни нарушения,ще им конфискуват конете и каруците.

По ГП-1(главен път 1 ) край Казанлък ежедневно се движат каруци с по 5-6 цигани натоварени в тях ,отиващи по хайванпазарите край града. От години никой не ги закача. Ако не дай си Боже стане катастрофа ,виновен ще е водача на автомобила.Катаджиите въобще не обръщат внимание на циганските каруци . Виж ако барнат водач на МПС..........................!!!

Ако тези излязат здрави от полицията, няма да е честно! От болницата - в полицията. От полицията - в болницата ! Превъзпитание трябва!

pegenes

Нито обичам, нито мразя циганите. В Испания познавам куп български цигани и повечето се държат много културно и прилично помежду си и към останалите. Според мен проблема не е в циганите, че са цигани, а във властта, която им позволява каквото им позволява. Знаете, не е луд този, който изяжда зелника, а този, който му го дава.

Български цигани в Испания няма!

pegenes

Или си глупак, или си малоумен, трето положение няма!

В статията имаше две противоречащи си изречения, които не разбрах: 1. Единият бил с множество присъди 2. Крайно време било да разберат, че имало закони, които трябвало да се спазват Е, щом единият е бил с множество присъди, значи са знаели, че има закони, нали?! Явно, законите трябва да се променят, дрОгари депутати, за да не може да се разхождат и да безчинстват разни с множество присъди!!! То и с издаването на адекватни присъди има голям проблем, както и много осъдени бягат от закона!!!

Човека може и да си е изтърпял присъдите !

Dobromir Dimitrow

То явно си ги е изтърпял, но нормално ли е рецидивист с множество присъди, явно непоправим, да е на свобода?! Нали съм написал, че трябва да ни се променят законите, защото не смятам, че на свобода трябва да бъдат асоциални типове!!!

Не е било за отнето предимство, май ...

Хе-хе, защо, какъв повод им трябва на две тумби тъмнозелени, че да започнат да се колят? Като чета "щетите" - счупена челюст, пробит бял дроб и т.н. май по-добре да се бяха ударили с колите! Сега само ламарини щяха да оправят!

Сериозно казано , такива курсове трябва да се забранят щото за толкова малко време няма как да се научи всичко а Простотията се Увеличава . Да има примерно Етични курсове -Култура и държание на пътя .

Истината е, че добре известни мангали в Раднево са се опитали да убият българи, след което българската милиция мигновено се е притекла на помощ да пази циганорията от народната любов. В случая ако органите на безредието не бяха толкова чевръсти ромеите щяха да видят как незаконните им постройки се изравняват със земята.

Ами те няма да ги пазат вечно. 2-3 дни и действайте.Кво се оправдавате с органите.

Слушах кмета по националното радио. младежа с много поводи за затвора, всички го знаели. Ами господин кмете. Като го знаете... Или вие не комуникирате с полиция, прокуратура, следствие... Раднево е малко, сигурно всички сте братовчеди. Не може ли като сте на масата с шефа на полицията там да му кажете - Абе Иване, дай да видим какво да правим с тия... Или сега се сетихте...

Иван и кмета май са за уволнение, стига са спали на бюджета!

То има и едно такова правили ,че ако си на волан и ако не напсуваш двама трима ...значи или не шофираш или не шофираш в България . Малийййй добре ,че не ни дават да носиме оръжие като в Америка щото на всяка една катострофа на всеко едно засичане по 1 рейс Умрели ... малко ще ми дойде в повече .

Дочух че на Мангалите децата им,били освободени от заплащане на Такси за Детски Градини,ако ги посещавали редовно,това им го били направили,за да можели да се интегрират!!!Има ли нещо вярно???

Поне да кажат че са мангали а не да крият кои са

Ако пострадалите са само цигани няма проблем. Дано да няма пострадали хора.

ПИПО

Абе и така не е. Защото циганите осигуровки нямат и сега целият масраф по болниците, ще го платим ние. И един апел към братята роми. Другият път бой до смърт.

Нямаме вече военна техника,да минат танковете нощес,докато спят циганите във катуните из цялата страна и да се приключва,един път за винаги,има преди много години,че Войници,които им било писнало от Циганите,са вилнели със Танковете по Катунуте всичко събаряли със танковете из основи.

Окръжната прокуратура в Стара Загора води разследване срещу неизвестен извършител за опит за убийство по хулигански подбуди на двама мъже - на 28 и 29 години, и нанесена средна телесна повреда на трети мъж - също на 28 години. Установени са извършителите на престъпленията. Те са на 22, 23, 30 и 39 години. Днес ще им бъдат повдигнати обвинения и ще им бъде взета мярка за неотклонение задържане под стража за срок от 72 часа. Това са две изречения в новината написани едно след друго. Кой е луд не знам, ама има нещо сбъркано в тази държава.

Карай, шАфИоре, карай по-нагоре - там на баира става панаира, карай, шАфИоре, карай си колата - само гледай да си не счупиш главата. Тодор Колев

Трима в болницата и ти все още си мислиш че полицията си е свършила работата? Е затова сме на такова дередже....Добре поне, че няма в моргата....

Какви 2 групи роми? Хората от Раднево твърдят, че банда цигани са нападнали трима българи. Малко по-коректно отразяване няма да е лошо.

тези така са се разпасали,че си правят каквото си искат-безнаказано.Никой за нищо не ги закача И убийство да извършат,ще ги поощрят дори ,защото е "Политически коректно",защото сме неолиберализъм т.е.новото средновековие,абе тези индивиди,не знам към кой вид да ги определя всеки случай не към Човек и след 1000 години ще си останат на същото ниво.Оставени са да безчинстват мръсните смрадливци за да всяват страх в човеците на територията.Могат да ги озаптят само за 1 денонощие,но няма да го направят ,защото така им е наредено.

Няма ли да се спре с това - роми та роми, дайте да инициираме приемането на задължително упоребяване от медии и политици на истинския термин - цигани, справка: румънски-țigan, унгарски-cigány, италиански-zingaro, испански-gitano, френски-gitan, немски-Zigeuner.....

... немски-seife (сапун)!

"бухалки, пръти и ножове. Свидетели на саморазправата стават около стотина души" Цигания, дано само няма нормални хора пострадали...

В страна, в която властта е съсредоточена в кражба и самохвалство, престъпленията ескалират! Гарантирано от ГЕРБ!

Ами манго е засекъл Българите с цел да ги ограби какт обикнвенно правят но Наите не са се усетили какво става и са започнали спора за отнето предимство.Другия им номер е свърших бензина и докато видиш се вози на твойта кола,третия им номер е сигане на пътя малко да го закачиш излезнало изневиделица ем ще ти строшат колата ем от теб и нея нищо няма да остане и все в тоя дух.

Е къде видя в материала да се пише за българи? Две коли с мангали са се били в центъра на града, няма голяма трагедия.

БХК са в ШОК и ПОТРЕС!!! На чия страна да застанат в този конфликт, като и двете страни са от техни хора..?!

Имаме релевантно поведение в случая. Но ще помогнем на двете страни да осъдят България в Страсбург за лошо отношение към малцинствата!

Възхищавам се на мащабното ви мислене ;))))))))))

ако бяха роми и педали ,щяха да вземат страна на гейшаците ,ама сега кво да правят от БХК

Не може причината за сбиването да е "отнето предимство". Според мен никой от участниците в мелето не знае що е предимство на пътя.

някой е виждал мангал в учебна кола? Нека изпрати снимка за куриозите на годината.

Как отнето предимство.Кой го определи сиганите с двете коли ли.Много моля не натрапвайте ром няма ромски романси а цигански.Ром идва от турски ромелия така са викали част от нашите земи и нашите пишман политици го повтарят все едн циганите са населявали тез земи а не Българите ,което е изопъчаване на историята.Моля не доставяйте това удоволствие на Ердоган циганин а не ром нискоцивилизовано некултурно същество живеещо и паразитиращо около и на герба на други народи.

На някой смелчага не са му издържали нервите и направил забележка на някоя мургав, че шари по платното все едно е негово, па може и клаксона да е надул. От там шайка примати с ножове и колове скача да си защитава правата и свободите. Всеки минавал през ромска махала, знае за к'во става въпрос.

Редно е при рецидив да се налагат максималните наказания. Не с цел превъзпитание, а с цел опазване на обществото от опасния индивид.