18-годишен е с опасност за живота след масов бой

18-годишен младеж е с опасност за живота, след като е бил намушкан снощи в заведение в Асеновград, съобщиха от пресслужбата на ОДМВР-Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен е с опасност за живота след масов бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Асеновград в съботни вечери по улиците граждани не можеш да видиш. Всички околни села се изсипват " у градъ ", да вкусят от удоволствята, които предлага. Така че това не е някъква новина, а нормална съботна вечер в А-д :)

ALEKS

Този си го е търсил от самото начало.. Никога не ми е минало през ум като влизам в заведение да правя проблеми на охраната.. Какъв идиот трябва да си, да налиташ на бой затова че са те проверили на входа... Охраната са момчета, които са назначени да проверяват..това им е работата и затова им плащат заплати... Сигурно лайното е било дрогирано и затова така си е изпросило боя... Лошото е, че покрай него в мелето може да пострадат свестни хора...

Да умират. Вече не ми е жал за никой от така нареченото младо "поколение". Тва не са хора а първобитници някакви. Не заслужават храната и водата на тая земя. Колкото повече умират толкова повече въздух за нас. Това са имали в предвид като са говорили за 3-та световна война.

Тези хора имена нямат ли си? До кога виновнитд ще са само инициали? Дайте ги са назидание за да разберем кого да сочим

не слушам чалга но не мисля че музиката е виновна.на тая вазраст чрез бои гледат да семодокажт пред другите.тинеъдярска му работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нико

Мила родна картинка В милата българия-чалгария. Несъмнено, алкохол, чалга и тъпи хлапета в основата на мелето. Няма как да е друго.. но споко, и по зле ще става.