Коментари - Съдът остави в ареста охранителите-убийци | dnes.dir.bg
назад

Съдът остави в ареста охранителите-убийци

Варненският окръжен съд остави за постоянно в ареста тримата охранители, които пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров във варненския Гранд мол.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста охранителите-убийци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агресията взема връх вече в нашата държава,това е потресаващо страшно.Време е вече да влезе закон СМЪРТ ЗА СМЪРТ.Да не е цивилизовано,но явно и ние сме аборигени.Смърт на подобни изроди,идиоти,изверги,извратеняци и всякакви такива!!!!!!

Доживот без право. В килията на бай Ставри.

Много на едро раздавате присъди в този форум - разстрел и до живот. Да бяхте поне се научили да пишете грамотно на български. Чудя се какво сте правили в училище през всичките тези години? Дипломи имате, шестиците в тях са ви вписани, но не можете нито да се изразявате, нито да пишете. Оказва се че и занаят не сте научили - само агресията и нахалството ви е в повече.

След като се хвалиш да бе прочел къде се поставят запетаи. Грамотност трябва ! При теб само претенции. Постарай се да разбереш хората- болката и идеите им , а не да скверниш името Чудомир с неграмотността и дребнавостта си !!!

Трите утрепки трябва да се осъдят до живот. Но под съдебна отговорност трябва да се подведе и собственика , или собствениците на мола. Те се осигурили подобни дрогирани охранители. Това, за съжаление , едва ли ще стане , но поне жителите на Варна могат да бойкотират въпросния мол.

Собствениците на мола нямат идея какви хора работят като охрана. Те имат договор с охранителна фирма и в този договор пише, че охранителната фирма трябва да извършва охрана съобразно закона. Шефовете на охранителната фирма няма как да знаят дали служителите им са престъпници или склонни да извършват престъпления. Ти ако беше на мястото на мениджъра на охрнителната фирма как би разпознал дали кандидатите за работа са агресивни и потенциални престъпници?

И тримата следва да се осъдят на до живот без право на замяна!!!! Това следва да стане, ако сме в нормална държава.... Жестоки комплексари са тези момченца. Пожелавам в затвора да ги бият всеки ден по подобен начин...

Ако живота има все още някаква ценност в България, тия тримата трябва до живот без право на замяна в затвора. Според мен най-високата присъда ще е 8 години и след 3 най-много и тримата пазачи ще са на свобода.

Не знам, ако бях от Варна, нямаше никога да стъпя повече в този мол...

мола какво е виновен? Виновни са келешите дето се изживяват като мутри не само в мола.

Аз въобще повече в мол няма да стъпя. От къде да знам на кой няма да съм симпатична и да реши да ме пребие.

Мола е виновен, защото е наел изроди. Тези същите колко майки разплакаха, но връзки на Мола и убийство - него няма как да скрият.

Абсолютно молаът има страшно голяма вина. Защото е допуснал такива хора да го охраняват, ниско-интелигентни същества наречен от скоро MMI-ци.

на снимките виждам три булки.

3 изрода по-малко ще се разхождат из града ми.

ще отидат в затвора, ще станат хора.

Така са станали хора комунистите! Също такива хора.

Тия лайнарчета са се правили на големи "майстори" пред слаботелесния шизофреник. На такива им пожелавам да попаднат на някой по-голям бабаит от тях при това въоръжен с огнестрелно оръжие и да им пръсне мозъците гнусни,вдъбени! Или още по-голяма гадория- да ги простреля в слабините и в капачките на краката, та да ги остави сакати в инвалидна количка за цял живот!

Този копелдак Красимир Димитров според мен най-много ще го отнесе и като присъда и като дете обичливо в "операционната" на Варненския гранд мол с червените тухли.Погледнах му профила-е, наистина си го изпроси.Гледам снимки в боксова зала, селфита с химия за добра физика.Майко мила, този тъпак ще му гипсират анала още първата вечер.Пулно лайно.

За съжаление България е пълна с такива безмозъчни копелета, подути като плондери от мускули, затъпяли от приемане на всякакви гадости като стероиди, хормони, протеини. Ходя по улицата и не виждам интелигентни лица

век "демокрация"......20-25 години,няма как да са различни.Планът Ран-Ът дава своите резултати

Днес 90% от населнието са възпитаници на комунизма. А идното поколение е въспитавано от възпитаниците на комунизма. Не разбрах какво точно наричаш демокрация в България. Днес в България е чист пост комунизъм с предпоставки след половин век да стане демокрация. Хората правят държавата, а не терминологията и не споекулациите, че било демокрация и планове някакви действали. Такава диващина е навсякъде в държавите, които са заразени с комунизъм. Става дума не за пропаганда, а за съвсем ясни факти. Ако ти се иска да изглежда по друг начин, имаш си причина. Вероятно си недоразвит интелектуално.

друг ъгъл,ако тия момчета бяха претрепали депутат или какъвто и да е политик,рейтингът и оценките за тях щяха да са положителни,и то с голям процент

абе що не идеш да погледнеш жена ти дали не се шиба с комшията?тогава ми говори за други ъгли,тъпоъгълен триъгълник...

а геометрията ти куца

Хората мразят политиците и имат своите причини за това. Кое те изненадва?

да се подготвят добре за "първата брачна нощ" в пандиза :)

Това да, но оня горе не прощава - да видят някога децата си в ков4ези! Това е най-доброто наказание за мърши като тези убийци!

Всички прочетени от мен коментари бяха строго отрицателни спрямо селските бабаити, убили невинния човек... Така и трябва - нулева толерантност към подобни... хм, и аз не знам какво точно! Няма да се присъединявам към общия хор, само ще кажа, че, рано или късно, всеки си намира майстора - надявам се тези едноклетъчни да намерят своите майстори много повече от веднъж, а там където отиват има отлични условия за това...

интересно сам себе си някой да кръсти пич ?

Приеми, че се казвам Пьотр Илич Чайковски и кажи нещо по същество, ако можеш... минусче/чертичке (което също е интересно като ник и/или самооценка)!

Да вземат цялата фирма да поразровят също! Що за охранителна фирма наема такива недорасли лепилари бе? Мундзата на тоя по всичко му личи, на челото му пише, че е жалък наркоман! В затвора доживот без право на каквото и да било!!!

охранителната фирма и фирмата собственик на МОЛА са всъщност едно и също лице. Това е истината.

Дължат някои хора много голямо извинение..щото на думи и много хора са нещо но си позволяват ,недупостимо селянурско поведение..

малки и нещастни копелета убийци с мляко по устата

Не е мляко, не е мляко........

А какво е???

От къде тази агресия в народа?! Ден, след ден, то все по-страшно става. Толкова ли оскотяхме? Преди около година се върнах в Бг и въпреки цялото ми желание вече не ми се остава. Не мисля, че сме се върнали векове назад (Историята ни е геройска), а сме се изместили много към Близкия изток по поведение.

Ошашавиха ни с този танц - стъпка напред, две назад.

Не знам точно какво имаш предвид, но ми хареса като концепция:)

След комунизъм навсякъде е така. И си има конкретни причини. Уродливост, насадена няколко десетилетия, не се изкоренява от главите на хората за две десетилетия. Изкореняването на плевелите трае по-дълго от разсаждането им. Вярно тогава държаха до някъде нещата с терор, диктатура. Още едно доказателство какво прави обаче диктатурата. Народ, държан насила, но без развитие на ценности, получава този подарък, след като насилата си отиде. Освобождава се цялата пошлост, събрана през диктатурата. И се разнася по поколенията. Имаме и пред вид, че днешното поколение е пряк резултат от комунистическата диктатура. Расло и пасло по комунистическо време, днес показва истината за онова време - зрелите плодове. Горчат, нали?

Там е разликата . Когато си радъл и пасъл при комунизма у нас /Както и да го наричаме ние живеехме в страх , нещо голямо може да протегне ръце към нас и да ни отнесе завинаги в Сибир Наште родители също живееха в страх -стаен в душитеим Когато най после комунизма падна ние не се почуствохме щасливи защо разбрахме колко много бяхме ограбени Ние нямамахме душевност. Ние имахме желание да наказвоаме който и ще да е. Така разбирахме свободата не осмислената свобода не разбираната сволода. И етого резултата Имаме свободата значи можем да трепаме онези които си го ,,търсеха "Самоче и сега пак бяхме виновните както тогава Отново нямахме права да живеем без права Щащото забравяхме че срещу нас стой човек.

типични българи-юнаци

В погледа на този долавям нещо много общо с един който ходи по улицата с бяла коса и златен пръст.

Време е и ти да видиш какво е да си годеница! Съкилийниците ще ти съдействат.

Да им дават максимума!Човека зло не е сторил никому!Изроди !Бил е болен!Като че ли Господ не го е наказал достатъчно а и тия да го бият до смърт!По 20 години да им дават!

Пуснете ги бре, ние ще ги срещнем..............в мола, около мола, некъде, където ще ип свири задника като трудовашка количка................хихихих................селчовчи.

не ставаи по долен от тях по добре доживотен без замяна отколкото да ги срешнеш и да си на техното място попринцип ме кефиш и е хубаво око за око зуб за чене но дано суда си свурши работата мах 10 години с излеяни 3 са на вун за добро дуряние ще ви напомня случая с пернишкия чикатило *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брей, колко е щедър тоя. Щял да съдейства, имал годеница. Първо не е трябвало да бие, после съмянявам се, че вече има годеница.

убийци в тимуниформи

Най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

Да не намекваш, че всички сме такива?

Варна чуЙек, туЙ друга сЙелЙена чуЙек .............. доживотен затвор и за тримата, плюс една допълнителна присъда за дискриминация на различен (нормален) от супермените човек!

Уникално тъпи хлапаци.Сега затвор да се научат на някои неща.

Абе, тия какви охранители са бе? Тъй като ги гледам, са тъпи кретени-убийци и нямат никаква разлика с оня мангал от Търново. Егаси, охранителите. Ярък модел на 25-годишния дивашки преход. Но...като видях по ТВ дебелия прокурор...няма надежда. Ще трябва да се въоръжаваме в тая държава.

В затвора веднага тези агресивни типове.

Джи Ем секюрити наема убийци Бойкот на всички клиенти на Джи Ем секюрити , на собствениците и МЕРИНДЖЕИТЕ а самите убийци по особено жесток начин - в затвора

на мола , че тези гардове и друг път са нанасяли побой над клиенти и ако да, защо не са реагирали?! Това означава пълно съгласие с демонстрираното поведение. А от друга страна е нахъсвало биячияте, явно дълбоко комплексирани кретени, които се доказват над по-слаби и немощни. Мисля, че ръководството на мола трябва да бъде подведено под отговорност за подстрекателство на персонала за саморазправа по незнайни какви зададени именно от него критерии, което е чиста проба дискриминация дори и при бананова държава каквато е България

При повечето млади охранители анаболите, добавките и помпането във фитнеса води до сериозни повреди в мозъка и в резултат на това се появява ужасяваща, животинска агресивност. Горкият Нягол е станал жертва на тия напомпани престъпници. Светла му памет!

да са се напомпали с някоя дрога че като ги гледам едва ли някой от тях е над 70 кила

Давай дяволе, дните ти са преброени

Не се притеснявай, младежо, годеницата ти на сухо няма да остане. Пробит камък на пътя не остава.

Собственикът на охранителната фирма ще плати. Вместо 20 години ще лежат 20 седмици. Щото ако се направи истинско дело, ще се окаже, че не убийците са главни убийци, а един друг. Чакам да видя присъдите.

А с правосъдната корумпирана булгаристанска система може и изобщо да не лежат в затвора!

то трябва да ходиш с оръжие на всякъде,хора въоръжавайте се иначе ще ви бият

И като го застреляш ти дирекно отиваш в панделата никой не ти признава самоотбрана.

big_uncle@dir.bg

Да, но от пандиза се излиза, а от гроба - не!