Тригодишно дете е пребито от двама младежи в София

Тригодишно момченце беше пребито жестоко в София. То е в "Пирогов" с опасност за живота. Задържани са двама младежи, които ще бъдат обвинени в опит за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Тригодишно дете е пребито от двама младежи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата са красотата животани. Как така ще биеш дете защото не искало да се храни .Тези детеглеачи трябва да имат доументи че могат да гледат деца ! Това е престъпление ! Да посегнеш на дети с бой !?

Две 18 годишни момчета да гледат малко дете...Тука има нещо свръх нередно при майката. Всъщност няма как да имат официално разрешително. Ще има и секс скандал.

Разбирам, че детето може да няма дядо и баба. Може и да нямат възможност да го гледат. Но не разбирам как за 1200лв на месец не може да се намери жена, която да гледа детето.И какви са тези момчета на 18 години, които се занимават с тази дейност? Кои са им родителите, какъв е етническият им произход, каква сексуална ориентация имат,какъв е произхода им? Има нещо тъмно в целия случай.

Преуди всичко се моля детенцето да остане живо и без увреждания. Надявам се тези двама изроди да си платят, но да не ги пратят в затвор от "отворен тип". Браво, живеят си на гърба на хората - всичко там е безплатно.

Гледах ги по фейса-на външен вид приличат на хора,а всъщност не са.Зверове!

че няма бедни хора в София. Да не можеш да намериш детегледачка за повече от 1000 лв. Дала е 1200 лв. на убиеца на детето си. А дали не ѝ е бил интимен приятел.Такива по-възрастни с млади - колкото щеш.

Обществото нямаше да е изгнило, ако такива боклуци се разстрелваха. Ето защо ползата от смъртното наказание е голяма.

ИМАШЕ ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЛЕКАРКА ОТ ПИРОГОВ, ТРЕТИРАЩИ ТАКИВА СЛУЧАИ,,,, ЗАЩО РАЗДУВАТЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ ТОЛКОВА МНОГО? ТАКИВА СЛУЧАИ, ГИ ИМАМЕ ЕЖЕДНЕВНО, ОБЩЕСТВОТО Е ИЗГНИЛО/ДУМИ НА ДОКТОРИЦАТА/

https://link Профилът на Патрик :Д

Като гледам как сте я заобвинявали майката..... изпадам в недоумение... Вие какво си мислите, че свестните детегледачки растат по дърветата ли? Масово са в съседни страни... Търсили ли сте детегледачка, дори за почасова работа? Не, но щедро давате съвети, та жена, та пенсионерка, та семейство пенсионери.... Аз лично съм виждала една пенсионерка /съседка/, какви шамари нашляпа на едно лапе на 2 годинки, което беше наета да гледа почасово, щото много щъкало, пък нея я боляли краката... Жената е направила това което е нормално за нормалният европеец. Свързала се е с посредник /нормално нещо в цивилизацията, ма нии нали сме балканци, та и посредниците ни са лайнари/, той е препоръчал гледачи, и тя е заминала.... откъде е можела да знае че въпросните са идиоти? Нормално е при работа с деца, посредника да направи психотестове и да изгради профили и да е гарант за изпълнението на поръчката. Въпросът е коя е тази фирма, и какви санкции ще има за нея? Отделно от това каква ще е присъдата за 2мата изроди? щото напоследък нещо много рехавки присъди им дават....

И значи агенцийката като предложи еди кой си, аз трябва задължително да дам детето си на него, така ли? Ако ще и 5 агенции да гарантират, не харесам ли човека, познай дали ще гледа детето! Избор на гледачки има. Не обвинявам майката за случилото се, но все пак малко мозък трябва да имаш, за да си спокоен за детето си, когато те няма. Никакви гаранции не може да се дадат, че няма да се случи, ако го гледа жена, но пък вероятността е по-малка!!! Дано да получат максимални присъди и в затвора да се държат с тях, както те с детето!!!

От сърце се моля да се оправи детенцето, това в момента е най - важното. По въпроса за майката - убедена съм, че никак не е лесно да си самотна майка без подкрепа, обаче, видяхме колко нейни приятели се появиха пред Пирогов, определено жената не е била сама. Освен това пише, че е плащала 1200 лв на месец, което е не малка сума, значи все пак е разполагала със средства. Аз като майка, бих водила детето с мен. То е достатъчно малко, за да не е задължително присъствието му на детска градина. Според мен удачния вариант би бил да вземе човек с нея и детето на кораба. Аз съм майка и в редките случаи, когато се е налагало да пътувам командировка, и детето е било в сигурни ръце със съпругът ми съм ги мислила как се справят, какво остава да се остави толкова малко дете на непознати. Когато човек е родител, трябва да прави известни компромиси и да търси балансът между работа и време с детето. От сърце съчувствам на майката и се надявам да си е взела поука и се моля детето да се оправи без трайни увреждания. А двамата младежи да лежат до живот

Скинари пребиха възрастен мъж в Борисовата градина защо?

ТЕЗИ ДВАМАТА ХУБАВЦИ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА СТОРЕНОТО ОТ ТЯХ! НО ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ Е МАЙКАТА!ХУБАВО ,ЖЕНАТА СИ ИСКАРВА ХЛЯБА В ЧУЖБИНА, АМА ДА СИ ОСТАВИ ДЕТЕТО ЕЙ ТАКА НА ТЕЗИ ДВАМКАТА ЗА МЕН Е ПЪЛНО МАЛОУМИЕ!ЦИГАНСКА РАБОТА С БЪЛГАРСКИ ПРИВКУС!

Какво обяснение е дала майката? Защо е оставила детето на тези идиоти, а не на жена, например? Странно е да дадеш детето си на две пишлемета!?!

Български майки си оставят децата, за да работят за прехраната им. Безработни цигуларки свират по пиянски крузове. Младежи бият 3 годишни за кеф. А в парламента се карат за ВСС. Честно ви казвам, ние сме по-зле и от Сомалия... в ценостно отношение, иначе на финансово сме горе долу еднакви.

Прав/а си в това, което казваш, но няма да сложа +, защото не ми харесват изобщо фактите.....

само българките и циганките си оставят децата , разликата е че циганките гледат да изкарат пари от децата а българките просто не обичат деца, за това и не раждат..а ако родят по погрешка без грам съвест гледат да се отърват в последствие

Глупости! Българките не раждат, защото нямат пари да гледат деца. Защото стана лукс да имаш дете и да можеш да го гледаш!

и то голяма, си ти!

Освен тези двамата ,че са изроди , не май по.добре е уроди, възникват някои въпроси.Как тази майка оставя едно дете ,напълно зависи от околните на грижите на два малоумника, ами те как са го хранили , няма как едно малко ,ама много малко дете да яде "биг-мак"/гнусотия/, пица и други бързи храни, цял месец , че и отгоре.Съмнявам , че тези могат да сготвяти една супа/то и аз не мога/.Ако се разболее как ще го гледат, как му перат дрешките,как го къпят,как приготвят закуска , обяд, вечеря,трябва да има разнообразие в храненето.Тези сами не могат да се гледат, а им поверили безпомощно дете.

и аз това се чудя- сигурно детето се е наакало и напикало и затова са го пребили- не е лесно да се грижиш за малко дете,което ака ,пишка и т.нататък- това не е кукла

Много ми е странно , да повериш малко дете на 18г. бангии.... Дано малкият се оправи . А на двамката пожелавам бавна и мъчителна смърт . От сърце .

споко и те някога ще имат деца,вярвай ми господ си знае работата ...... обикновено човек като има деца осъзнава стойността на живота и децата

Интересно как две момчета на по 18 години ,които сигурно не могат да си изперат сами чорапите ще гледат 3 годишно детенце- ами нали трябва да му се перат дрешките,да се учи на гърне , да му се готви здравословна храна ,да се занимава с игри,които развиват мозъка му? Майката как си мисли ,че тия двама посерковци ще се справят с това,след като самата тя явно не може да се справи/???

А, ти сигурен ли си, че тая майка мисли.

мисли сигурно с оная си работа,сигурно има някой любовник музикант и иска да е с него

А къде блеят социалните служби?!? Как може тази 'майка' редовно да поверява невръстното си дете на случайни хора и да заминава за чужбина?!? На тази трябва да се отнемат родителските права моментално! Ужас! Дано поне оживее момченцето!

Александър Донков - изрода Патрик Първев - изверга

Не е ли обратното?

Странно нещо са българите! Тях ги пребиват и морят масово вече 25 години. Има няма гътнаха поне 2 милиона!!! Здраво място не остана по повечето живи тука, а те за някакво си дете се загрижили??? Ами че то всеки ден стават поне стотина побоя и ограбване на деца и старци... И кво? Нищо...

Нали демографския проблем е щото българките не искали да раждат? И какво става когато раждат въпреки нежеланието на българите да стават бащи? Кога ще си го кажем направо, че проблема е в липсата на обич и грижа един за друг? Всеки да се спасява сам е толкова погрешно. Както и това, че проблемите ни ще се решат само ако имаме повече пари.

айде сега мъжете изкарайте виновни,а че майката сама го изоставя на дебилни тийнеджъри

Бе, за кво ти е "грижа и обич", бе. Бъди силна, независима, горда... професионалистка...

Мразиш жените, защото имат наглостта да са по-умни и способни от теб! Жалки страхливи "мъжлета"! Ти си настоящ или потенциален насилник на жени и деца!

Така е като жените се превърнаха в тъпи кариеристки,за които кариерата и парите са по-важни от семейството,сигурно затова бащата е напуснал семейството,защото жената е искала да пътува по кораби ,вместо да си гледа семейния живот и детето,цигу-мигу тури ми го

няма вече семейни ценности- култът към парите и секса превърна хората в скотове

А тоя култ викаш са го измислиха хаха

Пак изместват дискусията от въпроса Защо Боко Тиквата не е в затвора?

Знам че е лесно да се съди, но аз поне не разбирам как така ще си зарежеш невръстното дете на непознати за толкова дълго време. Ами, то всеки престъпник може да се цани за детегледач, да ти отвлече детето и да го изнесе зад граница, да го продаде на разни извратеняци, пък после иди се жалвай и си го търси! Отначало мислех, че само някоя неграмотна циганка може да е толкова ТЪПА, ама българка - цигулар....не мога да повярвам. Нито я оправдавам, нито я разбирам - детето е отговорност на родителя и родителят е неделима част от живота на детето!

като гледам колко минуси са ти нацвъкали,явно доста хора са готови да си изоставят децата някъде и да заминат да правят пари

аз съм българче и расна в една кочинка прекрасна !

Личи ти, къде си расъл и пасъл.

знам , че истината е ужасна и от нея боли , но място за илюзии вече няма , уви !

За циганските деца има социални домове,а за такива самотни майки държавата нехае.Всеки се спасява по свой си начин.Дано детето се оправи с помощта на Бог и лекарите.

Ако са цигани да ги заколим, ама ако са българи... какво толкова е станало??? и къде е новината изобщо тук?

Ако циганите не изсмукваха милиарди от държавата, на майката нямаше да й се налага да ходи в Норвегия, а пък в страната щяха да са останали читави жени, на които да повери детето й, ако се наложи.

Защо майката е наемала мъже да пазят детето? Било е застрашено от някой силен !БАЩАТА????

Ъ ъ двама 18 годишни "мъже" за бавачки и за защита от злия баща хо хо хо хо

Няма нищо по-важно от грижите и любовта на майката. Никакви пари не могат да заместят това. Работа има достатъчно, особено в столицата. Сега със сигурност тази жена съзнава грешката си, но нещата са необратими до голяма степен. Дано да има късмет детенцето да се оправи.

Дайте ми ги тия двамата ще режа месо от тях и ще го ядат сами.

Още един убиец се афишира.

Ако не дай Боже се случи това точно с твоето дете тогава ще говориш така. С какво точно едно 3 годишно може така да те изнерви, че да му причиниш това независимо дали е циганче, българче или каквото ще да е? Затова ти казвам ще ги кълцам и ще си ядат от тяхното месце.

Ти си по-зле и от тях двамата, бе.

Това е щот си гнуслив човече. какво затвор ли, да станат по-обиграни вътре :), събодете се бе хора. Превземат ни отвътре

Ако тия двамата заподозрени се окажат невинни, като ги заколим за назидание, ще заколим ли и другите заподозрени или като сме заколили едни вече ще е достатъчно? Нямате ли нужда от истината, от разследване, от доказване на вината, все излишни работи според вас?

В центъра на София обесени надолу с главата.Ако сме държава...

Не ви е жал за детето търсите си поводи да убивате, имате нужда от усмирителна риза и лечение.

Дано детенцето се оправи,а извергите си получат заслуженот!За да съм по-конкретен-публичен линч!!!

Откъде изпълзяхте бе, гнусни изчадия! Сега чета, че някакви други малоумници пък пребили пенсионер пред внуците му, защото "момчето приличало на циганин"?! И пак в Борисовата градина, и пак посред бял ден!!! Бъчварова! Разтуряй им седенката на онези оядени "протестиращи" тюмбели, дето лежат под сенките и единствената им представа за работа е да се пенсионират на по 45! При такава престъпност и тези пари са им много!

То пък като ги разтурят ония късогащници, голяма файда? Да не е по-различно положението, като обикалят синичките? Даже количеството престъпност е по-голямо с всичките рекети и побоища! Тая новина като я чета, не мога да реша дали не сънувам, или да съм превъртял и сега да халюцинирам в лудницата, то такова нещо не нелепо, ами не знам как да го опиша! Заливали били детенцето с вода и го пребивали системно! Какво им има на тия, бе? После обаче се сещам как преди време пък намерих кученце на улицата, дето някой му беше вързал ластик на шията, да се задушава бавно и да се мъчи, докато умира, после пък за оня изрод, който беше пребил момиченцето си така, че ребрата й бяха пронизали сърчицето, и за оня, дето беше вързал детето си в двора с верига, редовно изхвърлените на боклука бебета, оная, дето си удави бебето наскоро, и още, и още. Много скотове се нароиха в тая шибана държава, и няма изгледи да намаляват, а ония с фуражките не са им никакъв антипод, ами заемат достойното си място в тая сбирщина душевни уроди. Мисля, че тази вечер ще се напия.

За такива престъпления от чиста жестокост спрямо деца трябва да има специални наказания, и НИКАКВИ смекчаващи вината обстоятелства. На бас, че ще се окаже, че "младежите" са били под влияние на марихуана и/или алкохол, и ще се отърват с условни присъди. Щото ни е такава държавата, затова! Защото НИЕ СИ ГИ ТЪРПИМ И ОТГЛЕЖДАМЕ!!! И политиците, и полицаите, и съдиите, и скинарите, и циганите, и изродите като тези двамцата.

Както с акушерката, и тук опит за убийство НЯМА. Ако имаше опит за убийство, щеше да има убийство. Има тежки телесни повреди, и това е обективната истина.

Бъдещето на България. СМЪРТ И ЗА ПО-МАЛКИ ПРОВИНЕНИЯ!

ИЗРОДИ

Не знам дали няма да прозвуча като някакъв извратеняк, ама в тази новина има и нещо положително- двамата изверги са по на 18 г. Надявам се, че съдът няма да намери "смекчаващи вината обстоятелства"! Да ги вкарат по бързата процедура в затвора и........ там е пълно с бащи!!! Умът ми не го побира- само по на 18 , а вече са завършени идиоти?! Искрено се моля детето да оживее и бързо да преодолее травмата!!!!

Абе оставете майката на мира. Къде ще свири у нас и за какви пари и после къде ще прати детето си да учи, при Александър и Патрик ли????????? Вижте вашите деца и тийнове на какво са "способни"? Вижте училищата, висшето образование на учителите, цялата държава до какво ниво на полуживуркане е сведена. Каква е тая агресия??? Тези посерковци са от ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, не по-зле са, линч за тях, уроди с уродите. Боже, помогни на детето да живее, нека стане голям, нормален, здрав и силен мъж! Потресен съм, дълбоко, цял ден не мога да се фокусирам в работата. И незнам гняв ли е, страх ли е, отчаяние ли е, нямам думи просто, положението е такова, че не се знае и откъде трябва да се започне. Дано оцелеем има и милион, два, свестни хора в Бг, не заслужават такава съдба, такива съседи, училища, въобще общество. Тежко ни и горко, че станахме малцинство в собствената си родина. За мен мутрите, децата им, повечето политици, ей такива изродчета, полицаи насилници и лекари безхаберници - НЕ СА БЪЛГАРИ, НЕ СА ХОРА!!!!!!!!!!!

Напълно съгласен! Присъединявам се към това мнение - мутрите НЕ СА БЪЛГАРИ !!!!

Аз също цял ден не мога да работя след подобни новини. Престанете с агресията и без това не останахме. На какви мъже се правите и за какви се вземате... също и амфетамините и разните там химии за мускули. Оскотяла нация....

Знам "откъде да се започне" - всеки от себе си.

това е много сложен процес за една мутра !

"двама младежи ",колко умилително звучи.Според мен по-добре би звучало,два отпадни продукта на сбъркания ни живот, на разбитата ценноства система , на сбъркания преход ,рожби на неолибералните нагласи на политиците и т.н.Защото ,когато се каже младежи ,те биват приобщени къв човешкия род, но нима постъпката ми ги причислява към него?

Най-точно е двама БИВШИ младежи, чиито постъпки са ги отчислили...

Смърт за изродите!

Майката е неадекватна, за да довери мъничето си на мъже за много време. Вероятно извратеняци гейове, толерирани от дирника. Какво ли е преживяло горкото...

Това е повече от ужасяващо. Имам момче на 4. Самата идея, че в главата на 3-годишно дете е изкристализирала идеята, че мама я няма, а е само с хора, които го пребиват за удоволствие е ужасяваща. Това не бива да е възможно. Дано оживее детето.

Александър Донков и Патрик Първев

Снимките дайте на тези изверги!

Майката е "зарязала" дететео си на такива, каквито са останали в България от това поколение (18г), възпитано в "напорист" егоизъм, НИКАКВИ ценности, наркотиците за тях са "култ", а чалгата - единствена култура ..... какво друго очаквате от това поколение ?! .... Нищо, че са ви деца .... те не са виновни, а вие, че позволихте такъв уличен стил на възпитание на децата си !!!!

Много, много точно казано.