30-годишен мъж задържан за побоя в Борисовата

Задържан е извършителят на нападението над 67-годишния Красимир Иванов в Борисовата градина в София на 17 юли. Той е мъж на 30 години.

Обратно в новината

Коментари - 30-годишен мъж задържан за побоя в Борисовата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата пак си взе "жертвите". Кога прокуратурата ще се самосезира срещу този 67-годишен лъжец и измамник? С какво право изпраща децата да просят и то не неговите.Децата ходят с превръзки на очите, все едно са болни и продават гривни по 2 лв.После този 'жертва' на побой им взима паритеи си пие биричката и си хапва кебепчетата в Борисова Градина.

Пълно е с Орки в тази държава.

.....Той си е наел за адвокат бившия вътрешен министър Емануил Йорданов..... --- Някой иска отново да е на преден план. Кой ли е той и защо ли, а? ---

такия трее се лунчуват за назидание! На мегдана 1000 камшика и 1000 тояги на гол татуиран гъ. и после да гу оставят 1 седмица да го лижат муйте на слънце! Останалата дрогирана и алкохолизрирана пасмина от безделници сама шъ съ разпусне!

Направо за ВСС си!

От коментарите разбирам, че този народ няма да го бъде защото: Кой създаде скинарите и защо? Кой ги обучи и насъска да се бият? Виждали ли сте някога скинари да бият някого без причина (не ги оправдавам, даже и да има причина)? Виждали ли сте родители на инженери в чужбина с такъв вид и със съмнение да просят внуците им? Виждали ли сте родители на инженери в чужбина да бъдат бити? Виждали ли сте родители на инженери в чужбина да вдигат такъв медиен интерес? .... Това ми прилича на провокация ??!!

ВМРО!?

Човекът наистина си прилича на дърт циганин. Лош късмет.

Лош късмет? Но за кого? Добър късмет за медиите?

според мен това е семейство цигани които се българеят -няма лошо

и опандизят задълго. Може и да усети какво е направил.

??????????

А кога,ще го пускат,да си ходи?!

Последно не стана ясно дали дядото наистина е карал внучетата да просят, каквито твърдения се тиражираха из няколко сайта. Естествено това не оправдава насилието, но внася допълнителна яснота.

В тая държава и скинарите не са като хората! Идиот с идиот, тоя е срам за неонацистите! Тръгнали да бият човека гледали-недогледали... Що не са отишли у Филиповци примерно или Гърмен, там що за бой има... Ама на, пияници смотани, бият възрастните хора по парковете.. Страшни скинари, нямам думи. Страхливци!

Дай те ми "ултраса" нацист за 2ччаса! Ще го калибровам непоправимо! Мършояда ще съжалява че е жив!

Готов си!

Много писка нещо това момченце. Толко плачещо скинарче не съм виждал отдавна в ареста.

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там този бияч.

Kато бияч?

Нищо в България не е случайно! Всичко се прави по поръчка с цел клатене на държавата, всяване на страх и раздухване на омраза!!!

Всичко тов са дела на комунистите. По всякакъв начин драпат да се върнат на власт.

По скоро на фашистите като тебе.Малоумник!

Ясно, че не е трябвало да го млати човекът...но това пак е заради нашите тъпи власти (политици и полиция) - оставили са мангалите да вилнеят на главите ни и няма правосъдие. На хората им е писнало и така "покрай сухото, гори и мокрото"...и този случай явно е такъв. Законите на джунглата... Жалко е, че е имало и очевидци и никой (овчи народ) не се е намесил. Или пък и те са мислели, че е циганин и "нека го млатят тогава"... Тъжна бг. действителност уви.

Това българското племе не мога да го разбера. Циганите бият и грабят стари хора по селата всеки ден, но щом за това не се говори по масмедията никой не се възмущава. Но достатъчно е масмедията да раздуха един (спорен) случай в които е бит циганин (ами циганин си е и децата са били циганета, скинарите не са слепи) и веднага племето (българското не циганското) наскача да го защитава.

"Това българското племе не мога да го разбера." "масмедията"- СМОЧ /средството за масово опростачване на Човечеството/, да раздуха някой като този случай и българите скачат да защитават битият циганин. Това е защото ЕТИКАТА НА БЪЛГАРИНЪТ не понася несправедливото насилие. Но все още БЪЛГАРСКИЯТ ГЕН не е в достатъчна степен активиран, но за 98-мата годишнина от ВОСР, за изборите на 25 октомври ще успее да възбуди безкрайната БЪЛГАРСКАТА ОКТОМВРИЙСКА ВЕЛИКА ЕВОЛЮЦИЯ, и то ще е БЕЗВЪЗВРАТНО. Такъв един процес е в ход ..., а спирането му вече не е по възможностите на СИЛИТЕ НА НЕВЕЖЕСТВОТО.

Господине, скинарите не са слепи, но не са особено умни (да не кажа нещо друго). Между другото и слепите вече разбраха, че синът на пострадалия работи като инженер в Австрия, и че децата му живеят там и са дошли в България за ваканцията. Ако са цигани, а дано всички цигани да станат като тях. Иначе идете лятото на морето и всички ще ви заприличат на цигани. Българите по принцип не сме от най-белите европейци, а и тен хващаме лесно.

Госпожо, познавате ли сина на пострадалия или пак се доверихте на масмедията?

Къде е "ембака"? преди месец уби човек на автомагистрала струма, а спряхте да пишете преди малко по малко от месец. !!!!!

"ембака" изпълни присъдата на Страшният Съд, като уби легионера от "Чуждестранният легион", в досието на който има записани ТРИ УБИЙСТВА. За това журналистите на СМОЧ-а, не пишат, защото не им плаща пари Свети Петър. < СИСТЕМА ЗА МАСОВО ОПРОСТАЧВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - СМОЧ >

Tози,.. на снимката, като му гледам корема,.....вътре има,.. наи малко 6 бири и 10 кюфтета,...бузките му червенички??! ;).... и този човек ще те пази??! Mале, мале....;))

А кога ще хванат Мюсюлманските Пришълци, които запалиха Църквата в Сопот ??? Може и направо да ги застрелят, ама пне да кажат по новините че "" някакви Мюсюлмански Пришълци( Крадци, Просяци и Терористи) са създавали проблеми, нападали са хора и са били застреляни. А после може да кажат че са били същите които са запалили Църквата""

този на снимката битият възрастен мъж ли е или скинарят?

Каквото и да стане в парка, все снимката с този катил поставят.

Просто е типичен образец за хората, дето НЕ охраняват реда и закона.

че това е единственият полицай в Борисовата градина!

30 годишен скинар? На тоя никога няма да му дойде акъла.

бас държа, че този е от избирателите на Волен и АТАКА

Главното сега е да не се нарушат правата на Петров. Да направим митинг в негова защита.

само не ми е ясно защо от милицията са "изтупанили" на снимка един милиционер,а не снимката на бияча.покажете го да го видят хората и да знаят когато го срещнат,кой е той.може би от конституционният съд са казали,че ако го покажат ще му нарушат правата!

"Срещу Петров е повдигнато обвинение за хулиганство по чл. 325, ал.2 НК (извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отличаващи се с изключителна дързост), съобщиха от прокуратурата." Защо не за опит за убийство?

ДО ЦИКАГО- И ДА ОБУЕШ КОТИ В КИЛОТИ!!!!

Искам повечко инфо за случката - наистина ли децата са цигани и са просили - просията също се наказва!!! Апропо какво стана с циганите, които убика българина професор???

Още един, на който няма да дойде акъла.

Е, добре. Децата не са цигани, живеят в богата западна държава, баща им е инженер, работещ в чужда фирма и със сигурност има доста повече пари от биячите. Така че версията за "просията" издава само малоумието на тези, които са я измислили...

Квалификацията по чл.325 е правилна! За да имаме чл.162 трябва срещу пострадалия да р употребена сила според неговия етнос т.е. дядото да е бил циганин , а той си е българин! Той не е бит,затова че е българин,а затова че извършителя го е помислил за циганин.Тук по- опиъен афвокат ще твърди, че има о грешка по чл.14 от НК ОТСТРАНА НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ и тогсва задържания ще бъде ОПРВДАН? КВАЛИФИКАЦИЯТЯ Е НАПЪЛНО ПРАВИЛНА,освен ако в хода на разследването нр се съберат други доказателства!

Това е право по нашенски. Искаш ли да видиш как се прилага правото в Европа и как ще ти отговори съдята на такова обяснение?

Тоя фатмак на снимката, не бих го назначил и за пандурин на бостана.

Кофти е да приличаш на циганин. Щото за това си има причини, например баба ти от Факултето да се е лепнала на некой българин. На мнозина няма да си симпатичен, ама хич.

За себе си ли говориш?

Не.

Кое точно ти е обръснато на тебе? Май не е от лицевата страна на телото...

Педположения. Погрешни.

Кофти е да подчертаваш, че си бръснат. Излиза, че не го правиш редовно, а това е гадно. Понякога може и да те помислят за тъп!

Явно тук мнозина приличат на цигани.

Според теб хан Аспарух, дали е бил синеок и русокос?

оръжието за самоотбрана. Да се поочистим и ще се кротнем. Пистолетът и пушката винаги внасят разум и спокойствие.

По-големи цигани от скинарите няма!!!

Биха ли те, щото приличаш на циганин?

67-годишният Красимир Иванов беше пребит през деня и пред очите на внуците си и Г О Л Я М брой свидетели в Борисовата градина преди десет дни

Как може човек на 30 г. да върши подобни .... не намирам думи да опиша постъпката му!?!?

Очевидно не е човек! Хора много - Човеци МАЛКО!

Нищо в България не е случайно! Всичко се прави по поръчка с цел клатене на държавата, всяване на страх и раздухване на омраза!!!

Аз мисля, че обвинението следва да се прекласифицира на извършено на по чл. 162, ал. 2 от НК: 2) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който употреби насилие срещу другиго или повреди имота му поради неговата раса, народност, етническа принадлежност, религия или политически убеждения, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание. Поводът за побоя е, че този мерзавец си е помислил че детето е циганче. Отновно Цацаратурата покрива лумпенизирани футболни запалянковци.

Интересно, когато някой скинар пребие българин на 'расова основа', веднагаз изпълзявате адвокатчетата да бълвате А когато на расова и верска основа се избиват старците и се крещи 'българите на сапун' - няма проблеми. Явно, наказания ще има само за 'белите' лумпени, но не и за мангалите лумпени.

Ми дай да му дадем медал тогаз? Лумпените-биячи, независимо от пол, раса или етническа принадлежност, трябва да бъдат активно респектирани.

Аз пък съм адвокат . И бих те ритал по скинарската мутра , докато спреш да мърдаш

Не съм адвокат !Просто такъв е закона!

Направо го вкарайте в газовите камери в Аушвиц, иначе няма да се оправят нещата... Да дадеш на бай ти Ганя демокрация, е като да сложиш на свинче, звънче...

Ще продължи да го прави - да агресира срещу хората. Той е вече на 30 год. Как ще се промени ?

Трябва му хубав и системен бой съдебно назначен.Да полага обществено полезен труд ,като полагане на асфалт на магистрала "Тракия" при 39градуса по С.По-малко храна и след 3 месеца ще е кротнал.След това може да престане да е лумпен и да открие друга ценностна система