По време на визита от ЕК: Кувейт екзекутира 7 затворници, сред които две жени

Присъдите бяха изпълнени въпреки призивите на международната общност

Обратно в новината

Коментари - По време на визита от ЕК: Кувейт екзекутира 7 затворници, сред които две жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре съвпада с темата на посещението.. ако беше отишъл с приятеля си можеше и да участват лично в "спектакъла "

Накратко: Среден пръст за ултралибералния глобален модел! :))))

ЕС що не протестира против смъртните наказания в сащ? Ааа, да… там се мре демократично.

крайно време е да обесим всички депутати и министри и президенти! иначе ще ни угробят! има кво да научим от арабите! Алах Акбар!

Вива ла супер демократичната Кувейтска газ

И добрият Путин ли ша бесим ба чоджум? Ама он нъли е от нашите? А генералните секретари на сичките комунистически партии от всички земни кълбета ше ги бесим ли?

кувейт газ нямат. Само нефт.

Ето, ако не ги бяха освободили американците сега нямаше да екзекутират тези хора.

Мършата се убива

Браво! Съда и съдебната система в Кувейт работи!

присъдите изпълнени в кувейт, а снимката от някое рассийско деревне!?? що тъй, бе дирници??

Проблемът със смъртното наказание не е самото смъртно наказание, а дали е доказана на 100% вината на подсъдимия. Със смъртното наказание връщане назад няма. Има жестоки хора, извършили жестоки убийства, които заслужават смърт, но това трябва да се докаже абсолютно безспорно за да се стигне до справедливо възмездие т.е. смърт.

смятах кувейт за цивилизован

Евалла, евалла, най-хубавото е че либерастите ги спасиха от Саддам, а сега кувейтците им пикаят по лицето, кеф!

тооочноооо

Когато е на лице смъртно наказание става доста сложно наемането на разни хора за специални поръчки.Така де няма кой да ни свърши по мръсната работа мхм.

защо '-'

правораздавателната им система.

демократичен шериат такъф дето е имало по нашите земи на хан Крум с наркомани и алкохолици

Това си е затвор! Дали е в Кувейт или не няма значение, а росийското " деревне " си е от най-свободните на света! Там си живееш както си искаш ,а не както в либерасткия свят! Анадъмну, либераст-педераст?

Вече и Кувейт се гаври с джендърясълите ЕСейци. Резнали им зелките послучай посещение в Кувейт от ЕС политици. Пълна гавра с умпотентният ЕС. А ЕС щял да су направи изводите ....смешници,ЕС не става....

Тъкмо щях да напиша същото. То Ердоган повлече крак, като изтъпанчи фон лайнен права като кон. И почна да гледа климатика за да не падне на земята от смях.

Тъкмо си представих как привикват американския посланик след всяка изпълнена смъртна присъда.

Това въобще не е вярно... Първата война в залива е блестящ пример за това как се пише медийна История. Според медиите отразявящи събитието генерал Шварцкопф командува обединените коалиционни сили и започва бойните действия с масиран ракетен и въздушен обстрел в 7 часа вечерта на 17 Януари 1991, а в действителност войските се командуват от обединено командуване с четирима равноправни съкомандуващи подържащи две линии на поведение, едната е да се проведе наземна офанзива, а другата твърди че с бомбардировки всичко ще се уреди. Според официалната хронология приета и от американското правителство сухопътните действия започват в 4 часа саудитско време на 24 Февруари, като отговор на поредното иракско нападение срещу Саудитски военни части след което съкомандуващия на обединеното командуване генерал Кхалид бин Султан с разрешение от министъра на отбраната на Саудитска Арабия започва офанзива и настъпва в Кувейт, застигнат от събитията Буш старши, с два часа закъснение и едва след като арабите влизат на кувейтска територия, упълномощава Шварцкопф да започне бойни действия така че две дивизии морски пехотинци и една бронирана дивизия тръгват да догонват настъпващите вече саудитци. На 27 Февруари части от мобилизирани в Саудитска Арабия кувейтски бежанци вдигат флага на Емира в столицата Кувейт и с това прокламират освобождаването на Кувейт. В предисторията първоначално САЩ приветствуват установяването на демократичен режим в бившата Иракска провинция Кувейт, а президента Буш старши заявява че в случая нищо не може да се направи,но след като Садам Хюсейн декларира че ще продължи военните си действия и срещу Саудитска Арабия крал Фахд с дипломатически и не дотам дипломатични средства организира анти-Иракска коалиция от арабските страни комшии на Ирак а Щатите са заплашени с нефтено ембарго вследствие на което също се присъединяват към коалицията и формално са обявени за неин водач. Разходите по освобождаването на Кувейт се плащат от Япония, Германия и Кувейтското кралско семейство, което пък съчетано с първоначалната позиция на САЩ относно окупацията на Кувейт беше причината Емира на Кувейт да иска заплащане в троен размер на дължимите корабни такси за американските кораби ползващи Кувейтски пристанища по време на Втората война в Залива.

Що не квичат срещу САЩ педалчетата долни...?

Такава е съдбата и на Зеленски.

По запаси на нефт (9,1 млрд. т) и природен газ (над 1 трилиона m³) Кувейт заема едно от първите места в света

Хайде другата седмица да отидат пак педалите от ЕК в Кувейт.....

Защо толкова много българи мразят ЕС? Не е много справедливо предвид че ЕС изправи Българската икономика на крака както едно време СССР субсидира индустриализацията на България. Искате диктатор май? Май нещо като Тръмп, Путин, Кувейтския емир? Някой да коли и да беси по-добре? Не искате да сте свободни хора?

Дреме им на Кувейт и Катар за вашият визов режим. Колко е средната заплата в Катар и колко в Европа. Аре у лево, демократчета!

Абе лицемерни легебедчии от ЕС,защо не протестирате ,че в любимия ви САЩ се изпълняват смъртни присъди и сте тръгнали да се занимавате с Кувейт !

Я да чуем пак: ЕС изправил икономиката на България ?! Ти на коя планета живееш ? ЕС зароби държавата ни, ти си роб на ЕС ! Длъжен си да се съобразяваш с техните извратени демонократични стандарти и да ядеш тяхната скапана храна,която те не я ядат и ти я поднасят “луксозно” !

Как да квичат срещу Хамериканците. Та от там им плащат заплати да прокарват тяхната политика в Европа. А и са със свалени гащи и надупени и с по една туба вазелин да не им се сцепят задниците от много клецане.

Ко каза ?! Още малко и ще измислиш нов НПК -чудо ?! По твоята мисирска “правна” логика и Луи 14 е осъден несправедливо с гилотина !

Значи убиваш някого и те пъхват в панделата. Но според тия от Амнестито "смъртната присъда е "нарушаване на правото на живот и възможно най-жестокото, нечовешко и унизително наказание". Нещо, те ли ни мислят за идиоти или пък те са извратеняци. Не е ясно.

Не е точно. Оказа се обаче, че не Ердо я беше изправил, а по протокола на ЕС за мястото и в делегацията им тя стоеше диван чапраз.

това което съм чел по въпроса е - Садам прави посещение на хамериканския посланик (май беше жена) и казва какво иска да направи с бившата иракска провинция (Кувейт). Получва отговор - вашите вътрешни работи не ни засягат. И той хоп влезе. А останалото го знаете, вече.