По време на визита от ЕК: Кувейт екзекутира 7 затворници, сред които две жени

Присъдите бяха изпълнени въпреки призивите на международната общност

Обратно в новината

Коментари - По време на визита от ЕК: Кувейт екзекутира 7 затворници, сред които две жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи убиваш някого и те пъхват в панделата. Но според тия от Амнестито "смъртната присъда е "нарушаване на правото на живот и възможно най-жестокото, нечовешко и унизително наказание". Нещо, те ли ни мислят за идиоти или пък те са извратеняци. Не е ясно.

Как да квичат срещу Хамериканците. Та от там им плащат заплати да прокарват тяхната политика в Европа. А и са със свалени гащи и надупени и с по една туба вазелин да не им се сцепят задниците от много клецане.

Абе лицемерни легебедчии от ЕС,защо не протестирате ,че в любимия ви САЩ се изпълняват смъртни присъди и сте тръгнали да се занимавате с Кувейт !

Дреме им на Кувейт и Катар за вашият визов режим. Колко е средната заплата в Катар и колко в Европа. Аре у лево, демократчета!

Защо толкова много българи мразят ЕС? Не е много справедливо предвид че ЕС изправи Българската икономика на крака както едно време СССР субсидира индустриализацията на България. Искате диктатор май? Май нещо като Тръмп, Путин, Кувейтския емир? Някой да коли и да беси по-добре? Не искате да сте свободни хора?

Я да чуем пак: ЕС изправил икономиката на България ?! Ти на коя планета живееш ? ЕС зароби държавата ни, ти си роб на ЕС ! Длъжен си да се съобразяваш с техните извратени демонократични стандарти и да ядеш тяхната скапана храна,която те не я ядат и ти я поднасят “луксозно” !

Хайде другата седмица да отидат пак педалите от ЕК в Кувейт.....

Такава е съдбата и на Зеленски.

Що не квичат срещу САЩ педалчетата долни...?

Вече и Кувейт се гаври с джендърясълите ЕСейци. Резнали им зелките послучай посещение в Кувейт от ЕС политици. Пълна гавра с умпотентният ЕС. А ЕС щял да су направи изводите ....смешници,ЕС не става....

Тъкмо щях да напиша същото. То Ердоган повлече крак, като изтъпанчи фон лайнен права като кон. И почна да гледа климатика за да не падне на земята от смях.

Не е точно. Оказа се обаче, че не Ердо я беше изправил, а по протокола на ЕС за мястото и в делегацията им тя стоеше диван чапраз.

демократичен шериат такъф дето е имало по нашите земи на хан Крум с наркомани и алкохолици

правораздавателната им система.

Когато е на лице смъртно наказание става доста сложно наемането на разни хора за специални поръчки.Така де няма кой да ни свърши по мръсната работа мхм.

Евалла, евалла, най-хубавото е че либерастите ги спасиха от Саддам, а сега кувейтците им пикаят по лицето, кеф!

Това въобще не е вярно... Първата война в залива е блестящ пример за това как се пише медийна История. Според медиите отразявящи събитието генерал Шварцкопф командува обединените коалиционни сили и започва бойните действия с масиран ракетен и въздушен обстрел в 7 часа вечерта на 17 Януари 1991, а в действителност войските се командуват от обединено командуване с четирима равноправни съкомандуващи подържащи две линии на поведение, едната е да се проведе наземна офанзива, а другата твърди че с бомбардировки всичко ще се уреди. Според официалната хронология приета и от американското правителство сухопътните действия започват в 4 часа саудитско време на 24 Февруари, като отговор на поредното иракско нападение срещу Саудитски военни части след което съкомандуващия на обединеното командуване генерал Кхалид бин Султан с разрешение от министъра на отбраната на Саудитска Арабия започва офанзива и настъпва в Кувейт, застигнат от събитията Буш старши, с два часа закъснение и едва след като арабите влизат на кувейтска територия, упълномощава Шварцкопф да започне бойни действия така че две дивизии морски пехотинци и една бронирана дивизия тръгват да догонват настъпващите вече саудитци. На 27 Февруари части от мобилизирани в Саудитска Арабия кувейтски бежанци вдигат флага на Емира в столицата Кувейт и с това прокламират освобождаването на Кувейт. В предисторията първоначално САЩ приветствуват установяването на демократичен режим в бившата Иракска провинция Кувейт, а президента Буш старши заявява че в случая нищо не може да се направи,но след като Садам Хюсейн декларира че ще продължи военните си действия и срещу Саудитска Арабия крал Фахд с дипломатически и не дотам дипломатични средства организира анти-Иракска коалиция от арабските страни комшии на Ирак а Щатите са заплашени с нефтено ембарго вследствие на което също се присъединяват към коалицията и формално са обявени за неин водач. Разходите по освобождаването на Кувейт се плащат от Япония, Германия и Кувейтското кралско семейство, което пък съчетано с първоначалната позиция на САЩ относно окупацията на Кувейт беше причината Емира на Кувейт да иска заплащане в троен размер на дължимите корабни такси за американските кораби ползващи Кувейтски пристанища по време на Втората война в Залива.

това което съм чел по въпроса е - Садам прави посещение на хамериканския посланик (май беше жена) и казва какво иска да направи с бившата иракска провинция (Кувейт). Получва отговор - вашите вътрешни работи не ни засягат. И той хоп влезе. А останалото го знаете, вече.

смятах кувейт за цивилизован

защо '-'

Проблемът със смъртното наказание не е самото смъртно наказание, а дали е доказана на 100% вината на подсъдимия. Със смъртното наказание връщане назад няма. Има жестоки хора, извършили жестоки убийства, които заслужават смърт, но това трябва да се докаже абсолютно безспорно за да се стигне до справедливо възмездие т.е. смърт.

Ко каза ?! Още малко и ще измислиш нов НПК -чудо ?! По твоята мисирска “правна” логика и Луи 14 е осъден несправедливо с гилотина !

присъдите изпълнени в кувейт, а снимката от някое рассийско деревне!?? що тъй, бе дирници??

тооочноооо

Това си е затвор! Дали е в Кувейт или не няма значение, а росийското " деревне " си е от най-свободните на света! Там си живееш както си искаш ,а не както в либерасткия свят! Анадъмну, либераст-педераст?

Браво! Съда и съдебната система в Кувейт работи!

Мършата се убива

Ето, ако не ги бяха освободили американците сега нямаше да екзекутират тези хора.

Вива ла супер демократичната Кувейтска газ

кувейт газ нямат. Само нефт.

По запаси на нефт (9,1 млрд. т) и природен газ (над 1 трилиона m³) Кувейт заема едно от първите места в света

крайно време е да обесим всички депутати и министри и президенти! иначе ще ни угробят! има кво да научим от арабите! Алах Акбар!

И добрият Путин ли ша бесим ба чоджум? Ама он нъли е от нашите? А генералните секретари на сичките комунистически партии от всички земни кълбета ше ги бесим ли?

ЕС що не протестира против смъртните наказания в сащ? Ааа, да… там се мре демократично.

Тъкмо си представих как привикват американския посланик след всяка изпълнена смъртна присъда.

Накратко: Среден пръст за ултралибералния глобален модел! :))))

Добре съвпада с темата на посещението.. ако беше отишъл с приятеля си можеше и да участват лично в "спектакъла "