Пловдивско село на протест срещу кариера за добив на инертни материали (снимки)

На около 350 метъра от домовете ни ще се извършват взривни дейности, обезпокоени сме за къщите си, от замърсяване на въздуха и нарушаване на подпочвените води, обясниха от инициативния комитет

Обратно в новината

Коментари - Пловдивско село на протест срещу кариера за добив на инертни материали (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали сте бедни щото сте прости, или сте прости щото сте бедни??

въэрожденците, какво ви нареди Путин эа тоэи проблем?

На около 350 метЪра .... , намам думи .

нямам

Инвеститорът лъже ! Той е същият, който в пловдивското село Белащица от години се опитват да спрат заради безобразия с добива.

Истината е, че един голям лоялен чужд инвеститор ще бъди прогонен за пореден път от нахъсани хора с неясни намерения, с криворазбрани екодоводи...

тоя протест е скучен, няма нищо скандално, само повдига екзистенциални въпроси кое е по-важно, на които ние отдавна сме ИЗБРАЛИ отговора.

Парите са много по важни от здравето ви, но са малко и вие сте малко, за това няма да ви обезщетят. Няма значение дали е комунизъм или капитализъм, кариерата ще се развие, така че свиквайте.

Парите не са по-важни от здравето. Вярно е само, ако парите и здравето са на един и същ човек. В случая не е така. Парите са на фирмата, а здравето на жителите на селото.

Браво. Така се прави. Истински европейци.

Това беше едно малко , но пълно с деца селце.През него минава рекичка , която беше чиста , пълна с риба и дори миди. Имаше стоманолеярен завод , който затриха и сега там има завод за боклуци. Селцето се напълни с ихтимански цигани и хората започнаха да се заключват.Капак на всичко е тази кариера близо до селото.Чудя се защо от Раковски , под чиято шапка са, не застанат на тяхна страна.Или играят с концесионера.Колко още могат да понесат хората там?

Няма концесионер няма проблем