Пловдивски лекари спасиха бебе с тегло 570 грама

Въпреки трудностите и неголемите шансове за живот, екипът сътворява едно малко чудо и днес малкият Васко вече е у дома

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да се покаже на антиваксърите които казват че докторите убиват.

От това няма да стане нормално същество.

В сравнение с "нормалното същество" ти? Хахаххахахахахахахах мамооо!

Адмирации за медиците, но се пропуска извода от статията: Простакесата дала живот, трябва да бъде линчувана - направила е преждевременно раждане, за да си запази "фигурата" и "цветето"! - пфу

Май теб някой те е родил с вакуум между ушите, преди пълното сформиране на сивото вещество в главата ти…

Какви ги бълваш?!

Поклон пред подвига на всички тези достойни българки! Ние всички като народ имаме крещяща нужда от тях и от такива като тях. Васко, жив и здрав бъди и все така борбен. От такива като теб зависи бъдещето на България.

Много добре! Браво! Да живеят! Но за да е всичко точно, по същия начин трябва да се съобщава, когато лекари причинят смърт на пациент. Естествено пак така с обща горда снимка. ПП Хайде засега няма да искаме трите имена и постоянен адрес.

Оцеляло е малкото същественце, но сега идват големите мъки. Със сигурност това недоносено бебе ще има проблеми. Най-доброто място за такива проблеми са болницата за детска церебрална парализа в София, на доц. д-р Иван Чавдаров. Казвам го като родител на такова дете. Успех!

Не е задължително да има мъки и усложнения. Казвам го като родител на здраво бебче, което също доста избурза с появата си. Да е здравичък малкия юнак, вече се е преборил с първата си голяма битка!

Само огромно уважение и благодарност на целия екип!Да не подценяваме огромното желание за живот и на малкия юнак и да е все така борбен в живота!

Браво

хубаво ама защо? да има работа и за колегите

Браво на този високо-професионален и отдаден на работата си женски екип! Живи и здрави да са, и Васко да расте здрав и щастлив! Дай боже повече такива хубави новини!

Аплодисменти за екипа!

С оранжевите гащи Ще я бруля Мн яко

трогателна история, браво!!!

Браво на екипа! Да расте здрав малякия герой!

Kakво да расте, те органите му не са добре развити, ще има големи проблеми в 'живота' , ако въобще го живее. Ако беше нормално, природата нямаше да даде на жената да носи по 39 седмици и да ги раждат по 3-4 кг. , щеше да ги пуска като това - на 25 седмица и по 500 грама. Правят си докторите реклама, не че не им е ясно какво следва.

Като толкова се доверявате само на природата повече не ходете никога на лекари и зъболекари! Аман от тесногръдие и виртуални доагностици! Има страшно много преждевременно родени бебчета без увреждания и усложнения.

Дори и да стане така, какво да направят родителите? Да го хвърлят ли? Някои уж сте доносени, ама развитието пак е спряло някъде около 20-тата г.с.

Егати КПД то. 8 жени за едно бебе и то само 1/2 кило.

Чувството за хумор и иронията са познати. Добре че сам си написах минусите

Браво на екипа ! Да са живи и здрави и те и малкият бебок !