”Съединението” събра президенти и премиер

Хиляди изпълниха площад "Съединение" в Пловдив, за да почетат 129-та годишнина от Съединението, както и празника на Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - ”Съединението” събра президенти и премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на плевнелиев!

се събраха, затова народът не беше там.

БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ,И БЛАГОДАРИМ ЗА ПОМОЩИТЕ ВИЕ СЕ ДОБРАХТЕ ДО ХОРАТА ПОМОГНАХТЕ ИМ .БУКЛУЦИ,

"съединение" 980 000 лв. допълнително ще получи администрацията на президента към бюджета си за 2014 г. Това предвижда проект на постановление на Министерския съвет, публикуван на сайта на Министерството на финансите. От тях 801 000 лв. ще отидат за международната програма на президента Росен Плевнелиев и за посрещане на чужди делегации и гости. Основното перо в такива случаи обикновено е свързано с разходи за правителствения Авиоотряд 28, обясниха от президентството. Оттам допълниха, че предстоят посещения на редица делегации, сред които и на австрийския президент. Росен Плевнелиев се явява работодател на служебния премиер Георги Близнашки, от когото получи финансовата инжекция, пише в. Труд. А Близнашки обяви, че нямало пари за наводненията. Направо е зловещ начина, по който се гаврят с пострадалите хора.

Още малко и народа ще се съедини и тогава жална ви майка мръсни помия.и!

На такива дати трябва да повтаряме имената на българите, работили за съединението и дали живота си за България, за да се запомнят от всички българи и да започнем най-накрая да уважаваме достойните българи а не комунистите работили за чужда държава.

Разединтеля Плевнелиев, вън от влсатта, съд и присъда.

Мужик или подлога?

Руснаците са врагове на цивилизацията и на модерното прогресивно развитие, което трябва да съгражда, да прави обществата по-солидарни,по-хуманни,по-богати и проспериращи,руската държава да бъде стълб срещу тероризма и анархията! За съжаление Русия си остава една Шовинистична Алчна Некадърна Кавказко Изостанала Духовно Грухтяща Свиня!

си далеч от истината за Русия и интелектуалното равнище на руския народ. Ти можеш да бъдеш само грухтящата свиня, която припознаваш в другите. И знаеш ли кое е добрата новина, че по Коледа свинете ги транжират.

Пропагандата върви с пална сила !! Аз живея там -КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТИЯ ХИЛЯДИ БЕ МАЛОУМНИЦИ !!! Тия констенброд -ски крадци ,ако е в белия свят ,ще им дадат по 5000 години затвор без изключение от партийното им самоопределение !!! И тоя палячо плевнелиев да си отвори сараите на халкидики ,за бедстващите хора -като толкова мисли за изстрадалия народ !!!! ТИЯ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО ,ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА АКО ВИДЯТ ЗА КОЙ СА СИ ДАЛИ ЖИВОТА !!! 25 ГОДИНИ САМО КРАДЦИ И ОТРЕПКИ НИ УПРАВЛЯВАТ НА ВСЯКО НИВО !!! ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА ТИЯ МАЛОУМНИЦИ !!! И ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ КМЕТОВЕ ... НЯМА ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ ОТ ТЯХ !!! НАРОДЕН СЪД ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИ -НЕ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ -ТОВА ГО ВИДЯХМЕ 25 ГОДИНИ ,КАК ГИ САДЯТ !!!

"25 ГОДИНИ САМО КРАДЦИ И ОТРЕПКИ НИ УПРАВЛЯВАТ НА ВСЯКО НИВО !!!" - Да ама са от кастата на шумкарите, която управлява от 1944 :) Само че някои от тях започнаха да се борят за европейска България. Ти да не би да си за Задунайка?

Да така е ...те всички са синове или внуци ..на козарите /партизани/Дето са избили и ограбили всички търговци и фабриканти !!!! От козари никой хубаво не може да чака !!! Даже и на росен костинбродски баща му е отговарял за област Благоевград !!! И е убеждавал българомохамеданите да не се изслеват -а да си сменят имената !!! Колко е евтино всичко ... не е истина !!! НЯМА ПО КЪСОПАМЕТНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НА СВЕТА !!!

Ако бяхме съединени ,нямаше да допуснем погрома върху България.И това ни се случва без война,без външен враг.За мен тая светла дата беше повод президента да призове т.н. политици към национално обединение в името на спасението на българите.Българите са държавата,другото е територия.

"И това ни се случва без война,без външен враг." външният враг е традиционен - тоя който на санстефано е оставил половината българи извън България и се е противопоставил на Съединението :) А вътрешният враг е онази част от кастата на шумкарите, която е предана на тоя традиционен външен враг и все още му слугува....

"Голямо важно"!

Г-н Президент България откакто сте на власт е разиденена повече от всякога . Обединение става с дела , а не с лозунги. Не може едно да се говори друго да се въши.

Разединениети идва от стремежа на мужицитъе да си запазят Задунайка и от тяхната пета колона у нас....

Президент, който има милиони в офшорни сметни ни учи на честност! Президент, който е заобиколен от олигарси, протестира срещу олигархията във властта! Президент, който призовава към държавен Преврат, говори за институционалност! Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори! Президент, който не може да проведе едно заседание на Консултативен съвет, претендира за политически професионализъм!

Сидероглу Московский - ти не беше ли политически труп или вече си вампирясал? :)

За мен великите личности, осъществили Съединението и обединили България, са като съвременните протестъри, които с твърдост и саможертва освободиха България от престъпното нелегитимно правителство на Орешарски!

Вятър го вее на бяла кобила !!!!!!!!!!!

Че то огражденията повече ,отколкото пред Народното събрание.Къде е единството г-н ,ДРУГАРЮ ,Президент? Вижда се и с просто око РЕХАВОТО МНОГОХИЛЯДНО присъствие,т-н ДРУГАРЮ ,Президент.

Не дай боже да секнат и доброволците.

Как е възможно политици.президент и кмет / на град ,претендиращ за културна столица /да сре.ичат предварително написани кратки текстове ,вместо да кажат няколко думи ,но от сърце. Да вземат за пример Вернер Коглер-депутат от зелените в Австрия-произнесъл реч от 12ч. и 42 мин ,Мадлин Петрович -10 ч. и 35 мин. ,Фидел Кастро -7 ч. и 10 мин.ПОЛИТИЦИ ?

Айсе сега и ти... четели.Ами толкова им е пипето!

Как, нали виждаш че може, смотанякът си е смотаняк, вари го, печи го - полза няма. Има и тук примери, да видят кмета на Панагюрище при честването на Априлското въстание!!!

..."смотаняк",но на офшорни с/ки,вили и къщи...много ..."ЯК",че и жена млада(не е като моята "баба"),спал е като мене в старата си "бричка",но завърнал се с ...пълна торбичка... ...Явно "смотани" сме ние,че търпим това ...НЕДОРАЗУМЕНИЕ...

Нов асфалт и газификация на улицата, където живее бащата на служебния премиер Близнашки

Можеше и той да дойде със брада, разчекната , както на "Колегата" Му, славния генерал, Гурко! Така го харесва, баба Тодорка .

Кога Путлер е спазвал обещание та и сега?На женски полов орган доверие да нямаш."Украинските правителствени сили са подложени на артилерийски обстрел в района на Мариупол, в Източна Украйна, предаде Ройтерс. Това както изглежда е първото сериозно нарушаване на споразумението за прекратяване на огъня, влязло в действие преди ден и половина. Пред Ройтерс украински офицер е казал, че украинските военни са били подложени на артилерийски обстрел източно от Мариупол."

А защо не прочете заглавието на темата? Но как иначе да те забележи някой?

Това е извънредно съобщение и не търпи отлагане.Русия се доказа че не можеш да и вярваш.Тя не спазва нито едно споразумение .

ОРКИТЕ НЕ ИСКАТ ДА НАПУСКАТ ТЕРИТОРИЯТА НА НОВОРОСИЯ ... И ПРАТИЛИ НА ФРОНТА 60 ТАНКА - ВНОС ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА БОЙ С НОВОРОСИЙЦИ ??/ ... ... КАК ДА ПРЕГОВАРЯШ С ТАКИВА ХОРА :))) ... А АКО ПАДНЕ МАРИУПОЛ И АЗОВСКО МОРЕ СТАВА ВЪТРЕШНО МОРЕ ЗА РУСИЯ - САМО НЕЙНО :))

Господи, прибери олигофрените!

Защо не виждам на тези празници представители на ПП ДПС, или с отсъствието си те явно демонстрират, че не са българи. Къде сте бе гниди, работещи за чужди интереси в нашата страна? Защо местьо и доги ги няма на този национален празник. Защото ги е страх от това да бъдем един народ ли?

КАК СА ПОУКИТЕ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО: - МОЖЕШ ДА СЕ ОСВОБОДИШ ОТ ТУРСКИТЕ ОЛИГАРСИ И БЪЛГАРСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ САМО СЪС СИЛА - ЗА ЦЕЛТА ТРЯБВА ДА ИМА ИЗГРАДЕН БЦРК - ТРЯБВА ДА СЕ ТРУПАТ ОРЪЖИЯ :)))

Май плачеш да ти дойдат качулките на гости.Тогава ще видиш и оръжие и калашници.Такива като теб са затвора за опит за създаване на терористична група подобни на руските солдати-отпускари в Русия.

ДА НЕ СИ ТУРСКИ ОЛИГАРХ ИЛИ БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИЯ ? ... А МОЖЕ БИ НАШ РОБ ?

Е как пък не научи едно слово наизуст, бе Офшоралиев? Някой спомня ли си друг политик, да чете словото си, сякаш е "пищов" и преписва? Ето колко му е умствения капацитет на "президента"!

Импийчмънт,разследване,съд,затвор.

Съединението е прецедент в българската история като всички се обединяват против Руския ботуш и не спазват заповеди на руский язьйк(до тази дата в БА командите са задължително на руски) .Прогонени са и руските офицери от състава на Българската армия.

САМО ДЕТО ПРЕДИ ТОВА РУСИЯ ОСИГУРИЛА ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ 350 000 ПУШКИ , 420 ОРЪДИЯ И МУНИЦИИ ЗА ТЯХ .... КОИТО ИЗЧЕЗНАЛИ В ПОСОКА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ :)) .... ТИ НАЛИ НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ СЪС ПРАШКИ СА ПРАВИЛИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО :)))

САМО ЧЕ УДОБНО ЗАБРАВЯШ ЧЕ РУСКИЯ ИМПЕРАТОР Е ПРАТИЛ ФАКТУРА ЗА ХРАНА НА РУСКИ КОН И СОЛДАТ,ЗА НАДНИЦИТЕ ИМ!?!?ТИЯ ПУШКИ ТОЖЕ НЕ СА БЕЗПЛАТНИ.СЪЩО ТАКА "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" НЕ Е ОТ БРАТСКИ ЧУВСТВА , А ОТ ЧИСТО ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ(ПЪРВАТА ПЕТРОЛНА ВОЙНА И МЕРАЦИТЕ ЗА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ИМЕТО БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е КАТО ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ)

Не ти прави чест! Ясно е, че руските царски имперски интереси, са възможната причина за обявената война, но факта че сме освободени от руските войни е неоспорим! Одобрявам това България да е независима от когото и да било, но и в момента не е съвсем така! Така че можеше да спестиш тези твои "познания", точно когато става въпрос за свободата на България от 5 вековно турско робство! Може би пък ти би искал да не беше така?

В България не е имало робство, а присъствие. Справка платените "учени" от БАН, Антони Георгиев и Димана Трънкова.

1. Ако нямаше Освобождение, нямаше да има и Съединение. Кой освободи българите от турско иго? Кой, кой...? 2. Ако нямаше Берлински конгрес, нямаше да има нужда от Съединение. Архитектът на разпокъсването на България е английският евреин Дизраели. 3. Ако Русия наистина беше против Съединението, то просто нямаше да се случи. По това време Русия се е опасявала от въвличането и в нова война срещу другите велики сили. Още в края на Освободителната война Англия праща своя флот в Дарданелите и заплашва с намеса, ако Русия се опита да завземе Цариград. След това заедно с Австро-Унгария изисква преразглеждане на Санстефанския договор, като условие за мир с Русия. Нарушаването на берлинските договорености биха могли да бъдат използвани за казус бели срещу Русия и поради това е нямало как тя да ги подкрепи открито. Неформално обаче тя е въоръжила и организирала българите, а след обявяването на Съединението руски офицери разработват план за отбрана при евентуална турска атака.

"НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ТВОРЦИ НА СОБСТВЕНОТО СИ БЪДЕЩЕ" ..... 4000 ЛЪВОВЕ ПАТРИОТИ ВЪОРЪЖЕНИ С КАЛАШНИЦИ И ГРАНАТОМЕТИ МОГАТ ДА СЪТВОРЯТ БЪДЕЩЕТО ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД .... А ЗАСЕГА БЪДЕЩЕТО СЕ Е СЪСТОЯЛО САМО ЗА МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ :))) :)))

Тоя Празник не е за тая измет!

Хубави думи, г-н Президент! Но ние гледаме какво правиш, а то не съответстсва на думите Ви.

Съединението на България е най-българското събитие: против волята на Русия, Турция, Австро-Унгария и останалите душмани на България, малък сплотен народ се ОБЕДИНЯВА

Тъпанар си ти, тъпеец, не бегеец, герберастка подлога!!!

Голямо чудо! Наш Чехльо отново, както винаги, сричаше от листче, даже и "Да живее България" и това не е могъл да запомни, а другарят комуняга Близнашки, правилно, трябва да е до комсорга Плевнелиев, липсваха само члена на БКП Борисов и партийната секретарка на БКП Цачева!Да живее БКП!!!

кликата която се нарича "Движение за ПРАВА и СВОБОДИ" е в траур по случай един от най-светлите национални празници. в такива дни се завират в миши дупки, следващият път ще е на 22 септември.

А ти си срам за предците си и за родината ни, Плевнелиев! И това листче, от което четеш, направо ме убива! Две думи на кръст не можеш да запомниш и да се обърнеш към нацията с "думи простички и от сърце"!

От мужици, пишещи на български не може да се очаква да коментират свят български празник по друг начин освен да серат по форума.....

Когато "Мамата" на канчетата от "БОТЕВЪ" , И Водача на червините ескадрони, Попрашка и Дучето, се събраха на "Лаута", и пуцаха с ракети срещу Коко Динев, врага си безверни, а полицията на стадиона си чоплеше семето ?? баба Тодорка, на ЛОКО фенка !

,,Съединението събра президенти и премиер'' . Не Съединението а държавната софра събра ОТНОВО тунеядците.

...събра Педерас и Подлога!Повдигна ми се само като ги зърнах!!!

Обичат да се понадушват, и да си мерят герберастъците една бабичка

КАКЪВТО ПРЕЗИДЕНТА ТАКИВА И КОМЕНТАРИТЕ,ВЯРНИ И ТИЧНИ!

Не си струва да се коментира...

Тоя пък какъв строй е приел при положение, че е по-женствен от най-красивата и нежна жена. Това е срам за армията.

Надушват се, събират се ... Мерат си достойнството, и Простотията герберска!

Хората мрът и се давят в глад нищета и наводнения и народа се размива с високи темпове ама ние си празнуваме съединението. По добре празнувайте разединението на народа предатели български

Какъв строй може да приема този човек? Та той е по-женствен и от най-нежната и красива жена.

Те не само са се събрали, но са били заедно още преди да посочи КОЙ да бъде премиера.

Снимката под статията е убийствена. Отсякъде се връзва с материала. А чехлю няма моралното право да коментира Съединението защото дори и в най-върлата икономическа криза народа не беше така разединен.

съединението прави силата.

едва ли има друг такъв народ по света, които да е така разединен и самоунищожаващ се като сегашния български народ, които не е народ в истинскя смисъл, а мърша.

Плевнелиев престани с тая демагогия и на децата е ясно, че разединяваш, разделяш и разлаш България. Оставка е единственото ти полезно действие.

Националният ни празник трябва да бъде или 06.09. Или 22.09. В никакъв случай 03.03..

Нормален ли си? Заради такива като теб никой не ни уважава!

"С огромно съжаление сега трябва да заявя публично, че сред световните управници изглежда се е появил нов Каин не по име, а по дела......."

В смисъл ?