Обвинителен акт за пожара в тютюневите складове в Пловдив

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в Районнния съд обвинителен акт спрямо Любомир Данчев, обвинен за пожара на бившите Тютюневите складове в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Обвинителен акт за пожара в тютюневите складове в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Складовете на Томасян, от кога са собствености на Зраелски мошеници? Цацата защо мълчи, или чака Бойко сам да кажи? Със Сульо и Пульо дружи Ще ми продаде и гащити Кътам ги, тези Нови гащи Симо обеща да ме оправи Сийчето , ЖК "Коматьево"

Майна,разпилей ми 11 милиона на по два леа.

Явно МНОГО пари са гушнали "прокурорчетата" от Пловдив!?!?!?!????

Сигурно ще ходят да му връчат призовката на "адрес", дето го няма...

Това обвинение е като онова на Гьоринг за Райхстага. Само че тогава ВандерЛЮбе е запалил парламента, а днес Ван Дер Любенов е невинен.- Истинските виновници са поръчителите евреи. Само жид може да измисли такъв метод, присъщо на неговите обичаи и религиозни похвати! В човешката история всички значителни пожари са или в съучастие на евреи,или заради евреи, а най-често по техен замисъл! В Пловдив и у правата, и обвинението и църквата са чифутски изчадия! Скрити зад девет поколения!

Така става, като не се спазва забраната за пушене на закрито. Трябва сега да му друснат един акт за 50 лева да видим другия път пак ще посмее.

ВСИЧКИ В ПЛОВДИВ ЗНАЯТ,ЧЕ ЗАД ПАЛЕЖИТЕ И БУТАНИЯТА В ПЛОВДИВ СТОЙ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ

Трябват кинти за новия му хотел който ще се строи на територията на бирената фабрика.

полицаите ли не знаят? прокуратурата ли не знае??? никой нищо не знае, а, майна?

Как се вземат 11 784 537 лв. от един клошар? Как се вземат 16 млрд, от пожарникар?

Един клошар ще измие следите на истинските подпалвачи.Срам за разследващите и прокуратурата.Не вярвам този нещастник да е предизвикал пожара.