Осъдиха условно четирима полицаи, били студент при разпит

Четирима пловдивски полицаи получиха условни присъди от Районния съд за побой над студента Стефан Бофиров по време на разпит.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха условно четирима полицаи, били студент при разпит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е разликата на полицаите преди 89г. и сега, ще ви кажа: униформата и100г. да минат съзнанието им няма да се промени.

Аз доколкото разбрах, прокурорът е искал ефективно за тоя, дето е спукал тъпанчето...

И аз искам за кеф да нашамаря до спукване на тъпанчето няколко съдии и прокурора! Ще ме осъдят ли само условно, дори на 50 години изпитателен срок? Били го за 1000 лева?Тъпо е и или има и нещо друго, или си обичат насилието към беззащитни!

Познати твърдят ,че във второ и шесто РПУ ПЛовдив са най-корумпираните ченгета,а се знае ,че рибата се вмирисва от към главата.

Разгониха им фамилиите на тези полицаи!

За пореден път полицайте в бг минават покрай закона - какво е това условна присъда за лека телесна повреда???? Все си мисля че в НК за такова деяние дават 2-5 години ефективно, особено при превишаване на служебни права и злоупотреба със служебно положение

"лека телесна повреда" за увредено тъпанче. какво ли е тежка телесна повреда - сигурно трябва да си в кома ? За тези полицаи трябва ефективна присъда, защото са злоупотребили със служебното си положение.

За тежка телесна повреда вероятно се разбира случаят "Чората",за който има оправдателни присъди.

Ако аз спукам тъпанчето на някой тъп чукундур водещ се на работа в бг. полицията дали ще ми се размине с една смешна условна присъда!?! Бананова република ,управлявана от мазни мафиоти и уруспий със силконови цици!!!

надявам се на тези полицаи да им се счупят руцете и да будат наистина вкарани в затвора!!!!!!!!!!! олигофрени- ами ако вашите деца са на мястото на студента??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Язък, че заради мен народът разбра, че вече бие и днешната полиция на бат'Цецко. Досега всички си мислеха, че биела само нощната полиция.

кога ще разберете че условните присуди в булгаря нямат никакув смисул защото никои не се стряска от тях по-добре да се осуждат на задулжителен теюк труд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Полицаите да бъдат уволнени заедно с техния началник! Кой им дава право да посягат на българско момче,студент без нищо де и направило детето?

аре сега Бофиров да им изкриви по една тръба в китарите на наглите ченгета, и да го осъдят условно

Ако пребиеш полицаи те чакат 6г ефективно лишаване от свобода.Ако полицай те пребие безпричинно получава 2г условна с изпитателен срок. Голямо равенство...

Имам син и той също работеше като студент.Веднъж на връщане от работа късно вечерта го пребиха и обраха трима апаши в Студентски град в София в съседство с районното управление на МВР(той учеше медицина и живееше в съседния блок). Знаете ли какъв бил отговорът на дежурните полицаи, като се оплакал след нападението? -Ами че там редовно стават тези нападения, да си внимавал!-Значи на 10м от тях редовно нападат студенти, а те си дремят на топло. Срамни са тези условни присъди!!

Плюете цецо и викате полицейска държава, малки били присъдите. Да не би да искате да кажете, че в полицията бият откакто ГЕРБ са на власт и преди не са биели? Ако някой го твърди нека да отиде на лекар ако си вярва. Може да са малки присъди, но си мисля, че са първите в БГ за подобно нещо.

Браво бе няма що- е такива примери давате на останалите боклуци полицаи - условно а на мом4ето му е увреден слуха за цял живот.

За ефективен бой-условна присъда. За какво бихте искали ефективна присъда - за ъбийство ли? МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА.

егати присудите.что поне не са ги наградили.правораздаването си е мафя в бг и това си е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

'Значките' в Затвора! Само злоупотребяват, K-9!

Мърльо,да те видя тебе 4 да ти се изредят ,от колко шамара ще паднеш,това което са направили тея чекиджии в униформа не е за условна присъда,а за ефективна.И дали е света ненапита,няма никакво значение,по презумпция е невинен до доказване на противното.

На тези полицаи трябва да им се даде орден за заслуги към гражданството и да се повишат в офицерско звание!!

Тези Цветанови полицаи гледат много турския сериал и 17.30

Важното е, че има присъди! Аз поне досега за други за полицейско насилие не съм чул. И важното е, че някой от прокуратурата се е захванал да разследва като се е оплакало момчето, че иначе щяха да си останат със забележка и порицание...

Еба ти държавата.... БГ цървулите, пардон БГ полицаите продължават да си мислят, че боят за селките кучета и хората е еднакво позволен.....

А къде са правата на обраните ,изроди правозащитни ?Кой ще им възстанови парите, когато такива нагли копелета си развяват байрака вече 20 години. Защо мен и милиони българи като мен не ги бият полицаите?

то ако ги видите "обраните" ще се зачудите дали и 10 лв. имат, ама нейсе!

1chovek

Боят не е полицейски оперативен способ. С бой доказва ли се престъплението или невинността? Не! Нито едното, нито другото. Като набиеш някой, той може да не признае, може и да признае - и в двата случая си остава загадка дали е наистина извършител или не е. Може да е виновен, но издръжлив и да не признае, може да е виновен и да признае, може да е невинен и да признае от страх. Просто тия "методи" за справяне с престъпността трябва да се изхвърлят от системата, защото нито я намаляват, нито е морално, нито такива действия подкрепят правото и държавността. Просто не става така, това е. Абсолютно без значение е дали момчето е откраднало или не. Тези милиционери са пълни катили и мястото им е не само извън МВР, но в затвора, както е справедливо. Едва ли спукване на тъпанче на вътр.ухо става само от шамар. Това са били юмруци и то с голяма сила или са го ритали по главата. Да пази Бог човек да се озове при такива "служители на реда" !

Колко интересно 4-ма мъже над 1 ученик (23 годишно момче) бил предит и го осъдили условно за ЛЕКА телесна повреда. Тия заслужават без съд директно в затвора, да ги видим дали ще са толкова бойни пред такива от техния калибър (затворниците) Както пееха в една песен "нема такава държава"

Ако аз обикновения човек извърша това нещо каква ли ще е присъдата ми? Като ги гледах снощи по Нова телевизия разни Пингезовци, Ивановци как се напиват по обяд и колко нагли копелета са, направо ми идваше да изям гръкляна на някой от тия идиоти. И тези хора/ако може да се нарекът такива/ решават съдбите на мното хора. Срам и позор. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Чонов се извинил-айде бе аз ще те потроша и ще ти се извиня.Извинението Чонов как го виждаш-вземи и си оправи подчинените,че станахте в мислите си безнаказани.А ТОВА МОМЧЕ,КОЕТО Е СТУДЕНТ И ВЕРОЯТНО МНОГО,МНОГО ПО УМНО ОТ ТЕЗИ ЛУМПЕНИ-ПОЛИЦАИ -ДА ОБЖАЛВА ДОКАТО СИ НАМЕРЯТ МЯСТОТО.

Този дето е спукал тъпънчето на момчето, трябва освен това да заплати и обезщетение за увреждане на здравето му. Много добре е че има и уволнен полицай, а най-добре ще е такива като бившия полицай Дренски никога вече да не могат да влизат в системата на МВР.

Когато началниците са слаби то подчинените страдат.При строг контрол от страна на началниците трудно може да си позволиш произвол. Това е истината.

Да ги бяха наказали с писмена забележка в полицейската книжка. Егати фарса. Присъдата щеше да е съвсем справедлива, ако я намаше добавката "условна".

Дренски, Тютюков, Самаров и Мазманянов - фамилиите говорят сами за характера на собствениците си...

Как пък една фамилия говори за характера ?!

Всеки трябва да си носи микрокамера и да записва изцепките на полицаите.Защото те едни други се защитават,и върви доказвай,че ти си прав.

Логика няма в цялата Българска система и в частност в законите. Но се радвам, че поне са получили някакво наказание. Предполагам съда е решил малко по леки присъди, защото сигурно им е първо провинение + това, че са полицаи = по леко първо наказание. Дано от тук нататък всички служители да си вземат поука!

Каква Пародия... не е истина... той му се извинил, другия има условна ОМГ ЛОЛ и други трябва да го осъдят всеки да един от тях спрямо вината да плати едно обезщетение на момчето.

Куките са като циганите и бездомните кучета-съберат ли се в група,стават много опасни.Подобни случаи са обичайна практика в БГ и нищо няма да се промени.Просто това е начин на работа в МВР-побоят е метод забранен,но не отменен.

Пребиваш човек - 3 години затвор условно с 5-годишен изпитателен. Убиваш човек на пътя и правиш друг инвалид след пиянски запой - 2 години условно... Пита се къде е логиката? или тези от съда са нелогични?

Логиката приятелю е,че живееш в България,друга не търси,няма да намериш.

Според мен съдът е бил доста снизходителен към полицаите, но въпреки това браво на пловдивския съд! После Цветанов да не каже, че съда не си гледа рботата?!

Ми естествено че не си я гледа, за такива трябва ефективни присъди а не .....

абе тези съдии не знаят ли какво е ефективна присъда , ами май са учили само до условна...