Потушен е пожарът в бившите тютюневи складове в Пловдив

Говорителят на пожарната в Пловдив Цвятко Дешев съобщи, че пожарът в бившите тютюневи складове е потушен, изгоряха четири сгради.

Обратно в новината

Коментари - Потушен е пожарът в бившите тютюневи складове в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 112 - 11:58 ч. Написах тук, 09:01 ч., кой има интерес да запали складовете. Само че ДИРникът цензор е изтрил всичко до 10 ч. Ей така и ти няма да научиш, кой е пратил Ван дер Любе?! Ето: В Пловдив управлява жидомасонската мафия на клана Стоянови. Кметът е техен подлога и перач на парите им чрез майка си. Собственикът на тютюневите складове по всичко си личи че е италиански чуфут мафиотин. Жидовете са любители по вяра и идеология на пожара-холокост, убиване с огън. Някой лумпен пловдивски клошар на име Ван дер Любе-нов за 200 лв. е подпалил 4 огромни склада, устояли на всякакви стихии 100 години. Гледам шефа на пожарната, мотае като пукал, а причината е очевидна, изведнъж да лумнат 4 пожара на четири отдалечени места?! 1000 % е умишлено престъпление - палеж! Общината мълчи, защото Тотевата мафия знае кой е извършил деянието, само че са му запушили устата още преди 20 години, когато завладяват като официално лице с майка си ЦУРКа и хотела им, бъдещия Империал. Полицията на хабер си нямат от тези конспирации. Ако някой се сеща, мълчи заради пенсията. Те дори не четат тук. А тук ДИРникът цензор веднага трие истината, като обида, спам и т.н. чифутски изуитски техники. По същата методика заличават не само Тютюн, а цяла България и българския народ! Дано има честен полицейски фактор, да огледат видеото из целия квартал, а мишките-триглави лами се крият, казах къде. Всяка година си правят жидомасонски сбирки в къщата на д-р Н. Енчев в Белащица, почетния консул на чифутската държава.

ПРИДИ ГОДИНИ, ЗАПАЛИХЪ ТРИВЪТА И НЪ СТАДИОНЪ В "ЛАУТЪ" С ФУГЪСНЪ БОМБЪ ! ОПАСНИ СЪ И ВЪОРЪЖЕНИ! А ПОЛЮЦИЯТА СЕМКИ ЛЮПИ?

не си хабете, затъваме все по-дълбоко в беззаконие. Всички знаем кво ще стане след протестите дори и година да протестирате. Кво стана при Орешарски - нищо и сега - едно голямо нищо. Ако ДПС не бяха обърнали гръб на комунягите - нямаше да има избори. Никой не може да каже - в ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА дори и Бойко, а може и да не иска да каже, кой е купувачът и къде са парите от продажбата - в ДПС или в хазната. Пийте една студена вода.

Варварско, вандалско! Като не може по-законен начин да се бутнат сгрздите, обявени за културни паментици, клечка, Пожар и терена е наш! Ще видите , че до една година там ще почне да се строи я МОЛ-че, я ХОТЕЛ, я Кооперация за избрани хора... Къде е кмета? Къде е културното министерство? Къде е Министър-председателя? Къда са отговорните органи МВР и правосъдието? Ще видите! Навели глави пред вандалския акт!!!!! Дано обществеността в Пловдив да е по-будна!!!

стават нарочно, за да се освободи пространството, отначалото за платен паркинг, а след време за новото строителство. Пожарникарите знаят за целта на такъв пожар и изобщо не бързат, дават возможност да изгори повече, да има минимум неща за спасяване. Толкова е лицемерно и лъжливо всичко, противно до повръщане!!!

Да избереш за културна столица на ЕС град, където с такъв замах унищожават културно-историческото си наследство... Така, както и гостите на Меркел не са постъпвали... Все още...

Да беше бате Бойко ... пърдон здрав, да опъне мъркуча, а до него младата дебела Лила с ножичка Той Й насочва струйката, а тя го гледа, жално Й е, да го спира...къф пожар ва, веднаа сгасва!

Редовете Дирски, са нам тесни , крещиме ХАЙДЕ НА ПОЖАРИТЕ! "ТОТЕВЬ"- ПЛОВДИВЪ Европ.- култур. кметъ

Като оня дето хванал жена си на калъп със съседа и като се зародили едни съмнения в него...

Някога преди години имаше един италиански филм ,който се казваше "Следствието приключи,забравете".Ама това кореспондира с пълна сила със всички ,както се казва знакови дела в България.Та голямите пари са си напазарували много депутати и магистрати , и те трябва по някакъв начин да оправдаят гласуваното им доверие.Когато се сблъскат голямите и странно натрупани пари с някакъв проблем, то винаги проблема се решава в тяхна полза.Ако някой с финансови възможности пожелае нещо да строи в стария Пловдив,ами той просто чрез верига от посредници ще наеме подходящи лица , а той ще седи на някое от тепетата и поради липса на арфа ,ще подрънква нещо на китара,тъй де.Както се казва приватизация в действие,след нея като цяло разруха,разрушена природа и отровена вода,и въздух.

В Пловдив управлява жидомасонската мафия на клана Стоянови. Кметът е техен подлога и перач на парите им чрез майка си. Собственикът на тютюневите складове по всичко си личи че е италиански чуфут мафиотин. Жидовете са любители по вяра и идеология на пожара-холокост, убиване с огън. Някой лумпен пловдивски клошар на име Ван дер Любе-нов за 200 лв. е подпалил 4 огромни склада, устояли на всякакви стихии 100 години. Гледам шефа на пожарната, мотае като пукал, а причината е очевидна, изведнъж да лумнат 4 пожара на четири отдалечени места?! 1000 % е умишлено престъпление - палеж! Общината мълчи, защото Тотевата мафия знае кой е извършил деянието, само че са му запушили устата още преди 20 години, когато завладяват като официално лице с майка си ЦУРКа и хотела им, бъдещия Империал. Полицията на хабер си нямат от тези конспирации. Ако някой се сеща, мълчи заради пенсията. Те дори не четат тук. А тук ДИРникът цензор веднага трие истината, като обида, спам и т.н. чифутски изуитски техники. По същата методика заличават не само Тютюн, а цяла България и българския народ! Дано има честен полицейски фактор, да огледат видеото из целия квартал, а мишките-триглави лами се крият, казах къде.

Собственикат Гиа да се осъди да възстанови (изгради наново ) опожарените български паметници, за които е бил отговорен. Ако "няма пари "- конфискация на парцелите в полза на държавата и възстановяване чрез дарителска кампания !

..собственикЪт...

собственикът , човече! СОБСТВЕНИК! собствеността е неприкосновена, освен за комунягите, де!!

Ама как изгоряха,а.Както писах, че ще има малоумни изказвания от рода "Образувано е следствено дело,води се се разследване срещу неизвестен извършител".Това разследване изобщо няма да се води ,защото се знае , кои са собствениците ,какви са намаренията им.Кой за колко на кого ги е продал и т.н.,и т.н.Нали имаше една мантра , даите всичко да приватизираме,държавата не е добър собственик.Речено сторено .За кратко време се променяше собствеността и се продаваше на подходящи хора за мизерни суми.Ама защо нищо не се подобри.Приватизираха електроразпределението ,цената на тока скочи драстично ,а някой да е забелязал нещо да се е подобрило в услугата, ами не.Същото е и с водоснобдяването , само цената се увеличава , но в замяна на това услугата се влошава.Но мантрата продължава , е малко позатихнала и не толкова интезивна ,защото просто няма какво толкова да се продава , освен въздухо , които дишаме , ама и на това ще му намерят цаката.Преди няколко дена в София ,по една от частните автобусни линии, по-точно по линия 72 ,шофьора служител на частната фирма превозвач отказва да пусне рампата за инвалиди, за да се качи сакат човек, който след това е принуден да се влачи по пода.Е, това е частния превозвач

Абе, мутри, кажете си, че искате терена, защо беше нужно да палите до основи всичко?! Добре, че още си пазя някои мостри на тютюни и цигари "Томасян" от преди 1944 г., че да си имам спомен.

искаш ли да видиш гладно псе да трака със зъби, лигите му да текат - това со комунягите днес. За всичко Бойко виновен. А че тези складове стоят и се рушат по този начин от повече от 20 години - няма значение.

Ами щом ни показват как стават нещата,тогава и ние да действаме,палим кметството, и то е културна забележителност ,после и парламента.Бойко да разреши проблема за да не го свалим от власт.

Е те почнаха да ги събарят ама ги спряха. Явно собствениците са решили твърдо, по какъвто и да е начин да се отърват от складовете на всяка цена. А пък и ако са ги застраховали.. ехеееее. Не виждам на кой викат оставка. Не е собственост на кмета, нито на ББ. Единствено собственика има полза от цялата тази работа. Остави сградите да се рушат, опита се да ускори процеса... Като се се получи и хоп - пожар. Сега ще го накарат да събори акквото е останало, тъй като е опасно.... И така... с флашмобове не става. Трябва да се мисли преди, не след.

Управляващите в Пловдив и в България са били Длъжни да се погрижат за Националн Културно и Историческо Богатство !!!! Когато е очевидно че собствениците не го Поддържат има Всики механизми да бъдат Накарани собствениците да се грижат , иначе имота се Отнема в полза на България !!! Всички Закони са налице !! КОЙ ? Кой не спазва закона : -Кмета на ГЕРБ Тотев -Уппавляващите от ГЕРБ ! Оставка !

тъпчо, тези складове точно държавата ги съсипа доста преди да успеят собствениците да си ги върнат!

За един тютюнев склад най - вероятната причина за пожар е тютюна.

Сигурно е така, ами ако са празни като тези ?

Изчакайте да мине време, да видим, какво ще направят на това място, може например детска площадка или зелени площи. Но по-вероятно ще построят я мол, я кооперацийка.

"Имаше някакъв съюз от много богати хора, от търговци, индустриалци и банкери, който беше подчинил правителството, полицията, войската, който решаваше и направляваше всичко...Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!" Откъс от романа....на ....писан още през 40те години на миналия век. А сякаш е писан в последните 6 години управление на ГЕРБ . Резултат от горното са пожарите-разрушения на национално богатство в Пловдив и навсякъде.

От романа Тютюн

А, защо само за последните 6 години ... защо забравяте, че 90-те и до 2007 нещата не бяха доста по-груби?

мите, ти за кибрит и нафта не си ли чувал??

А защо бутнаха мавзолея?

иди в москва! там има !и мумия има вътре!

Прати го в Египет, при пирамидите. В Мексико го прати..

Това е един ГРАДОУСТРОЙСТВЕН ПОЖАР. А градоустройство без кмет и община не бива. Внимавайте, господа и дами разследващи!

- Какво е общото при управлението на ГЕРБ и ИДИЛ ? - Вандалското унищожаване на паметници на културата !

Според тях - няма тютюнева промишленост - не ни трябват складове. Пълно е с миски - да им построим молове. Абе простаци зад тези фасади можеше всичко да се направи. Простаци - не си представят нещо по-добро от къщите на цар Киро, на бат Сали.

живея повече от 30 години в чужбина. Върнах се за пръв път преди 20 г. Бяхме на Боровец - преди не го познавах. Не вярвах на очите си, когато качвайки се на върха с лифта видят не море, океан от борове. Много съм обикалял света но такъв масив не съм виждал. Дали е останало нещо от него? Тогава за пръв път ми направиха впечатление необитаеми вили, прозоците на които бяха заковани с дъски. Грозна картинка. Дали ги има още, или са съборен. Имаше някои архитектурни шедьоври.

вината е във всички управляващи досега, че след като върнаха собственоста нямаше закон в пет години да се възстанови - ако е културен паметник да се запази поне фасадата, а при другите да се приведедат във вид за ползване.

Как да дарявам нещо,което ще бъде унищожено?Кудоглу ако е знаел на кого завещава имотите,никога нямаше да се случи.На мястото на грозната поща имаше негова къща,която беше дарена за лечебница,и нея бастърдисаха.Чиста българска черта-чуждото най-сладко,и най-лесно се прахосва.Да сте живи и здрави скъпи управляващи и да ви е сладко.

някакви запалили и унищожили културен паметник - емблематичен за Пловдив. Други говеда треперещи от злоба и обречени на загуба хвърлят вината на пожарникарите, че нарочно оставили пжара да унищожи всички. Абе говеда - в цял свят уважават пожарникарите, защото те спасяват не само сгради, но и животи, само у нас понеже премерът е бивш пожарникар - всички под общ знаменатал.

Браво на Управляващите пожарникари ! Браво на кмета на ГЕРБ в Пловдив ! За една година Два Огромни Знакови Архитектурни шедьовъра на Пловдив бяха Умишлено Запалени и Унищожени !!! Сега разбира се ще слушаме ,оправдания и герберастки лъжи ! Отново !

Браво на пожарникарите. Спасили са каквото трябва да се спаси. Да идват багерите.

Миналата и съхранена красота ражда бъдещата красота. Защото миналото богатство ражда бъде щото богатство. разрушаваме като езичници без да сме направили ново и по-красивото. Днес продължаваме да разрушаваме и малкото от историята върху които можем да стъпим за да се възродим. И като нация и като самочувствие. НАЗНАЧЕНИ БОГАТАШИ, които НЕ ЗНАЯТ И НЕ МОГАТ,но ни диктуват какво да виждаме и какво да харесваме.

Ще следим кво ще построите.Виновни Ви наркомани,бездомници..........лесни оправдания.

В България ВИНАГИ ДИВАЦИ, ВАРВАРИ И ПОДПАЛВАЧИ СА БИЛИ И СА СЯМО И ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИТЕ, и техните отрочета, производни и свързани с тях криминлани лица и кръгове, ВИНАГИ! Още от бомбения им атентат в църквата ни в центъра на София, с целия български елит в нея! И С ПОСТОЯННИЯТ ИМ КОНТИНГЕНТ - ПРЕСТЪПНИЦИ, РЕЦИДИВИСТИ, МАЛОИМОТНИ И БЕЗИМОТНИ И НИСКО ОРАЗОВАНИ ИЛИ НАПЪЛНО НЕГРАМОТНИ, КАТО ХОРА ОТ МАЛЦИНАТВАТА - цигани и пр... ДС и комунистическите служби от много години, от десетилетия използвт рецидивисти цигани да им вършат мръзната работа, срещу пари или обещания, или зависимости, за кражби, рекет, инзасилвания, натиск, убийства, пожари... ОТ МНОООГО, МНОГО ВРЕМЕ!!! ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

ясно и точно и няма какво да добавя.

Много отдавна не сме 89 година.Какви комунисти те гонят бе наборе? Или така е по-лесно да се обясняват всички неудачи в живота?

нещастници, складовете ги е построил неций дядо, после му ги национализирахте, и ги съсипахте! сега човека иска да строи нещо, а същите иди..оти не му разрешават! а ми съберете парички, купете ги тези руини и си ги гледайте още сто години! то и бирената фабрика я събориха! и копринената фабрика срещу събореният стадион ботев и нея! що не ревахте?? в асенов град има точно същите складове!купете ги преди съвсем да се сринат!!

Браво ! Добро изпълнение Жертви няма , строежа на хотел и МОЛ може да започне Навремето Нерон е изгорил цял Рим за да го изгради наново ! Все пак Филипополис е бил римски град !

ПЛОВДИВ Е ГРАДА С НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ И НАЙ-ПРОДАЖНАТА ПРОКУРАТУРА

someone

пловдив още от 1989 е един от наи-корумпираните градове в българия.

ТЕЗИ СКЛАДОВЕ СА НА МУРАВЕЙ РАДЕВ ,КАКТО И ЦЕЛИЯ ПЛОВДИВ БАРАБАР С КМЕТА

Винаги, когато нещо изгори, на негово място идва нещо далеч по- хубаво. Тези тютюневи складове, в центъра на града, бяха отвратителни, отживелица. Тютюнопроизводството умря, складове не са нужни. Гледайте позитивно и очаквайте нов красив квартал в Пловдив.

Нещо много напористо и настървено се изявяваш по форума срещу бившите тютюневи складове, от което остава единствения възможен извод, че имаш изгода от пожара в тези складове! И не се крии зад витиеватите фрази за красота на сградите и други подобни лъжливи и демагогски изрази, защото от година и повече време бе ясно че тези сгради са трън в нечии очи защото са и твърде апетитно, като строителен парцел и цена след унищожаването им, място в Пловдив!

Същото направиха с "Тютюневата" в Плевен, само че не я запалиха а повече от половин година не можаха да разрушат сградата и да разчистят терена за да направят един безполезен мол, който дори "Карефур" напусна.

Идвам да изгоря къщата ти и дипломата ти от началното училище. Гарантирам, че на тяхн място ще издигна много по-хубава къща и ще има МНОГО ПО-ДОБРА И КРАСИВА ДИПЛОМА! А, всъщност направо идвам теб да те изчистя и измета, защото аз съм много по-хубав и много по-предствителен... Всичко ще стане определено по-красиво на мястото на къщата ти и там, където досега се подвизаваш, ако аз те изхвърля теб и дойда на твое място. А пониже не мога, ще пратя някой мой човек, да те "оправи"...

миналата и съхранена красота ражда бъдещата красота. Защото миналото богатство ражда бъдещото богатство. продължаваме да разрушаваме и малкото от историята върху които можем да стъпим за да се възродим. И като нация и като самочувствие. Назначени богати собственици, които ни диктуват какво да виждаме и какво да харесваме.

Такъв мутробарок ще се струпа, че ще ти падне шапката . . . . .

Ми дай да запалим Лувъра. Днес Франция е република, двореца е отживелица. На негово място ще построим нещо далеч по-хубаво

Чакайте да видите с гарата какво ще стане.Като гледам колко са нагли ,очаквам и нея да бутнат.

Абе какво има още да чакаш и да се чудите там бе, какво има да гледаш какво ЩЕ става с гарата, НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СТАНА ВЕЧЕ С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ? НЕ виждаш ли, че докато вие чакате и се чудите, ДС доносникът ви ДОГАН, КОЙТО ВИ РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ И СЕ ВЕЕ ХА ЯХТИ И САРАИ ИЛИ ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, С АВЕРА МУ ПО МЪРСОТИИ И ДОНОСНИЧЕСТВО, И КРАЖБИ - СПА-ХОТЕЛИЕРА ГОЦЕТО И ТЕХНИТЕ ШАЙКИ, ЗАЕДНО С ТЕХНОТО ГЕНЕРАЛЧЕ БОЙКО, ДЕТО ВЕЧНО ГИ ХВАЛИ, КАТО ИМ УМРЕ ЦИГНАКАТА НА ТЕЗИ, ДЕТО ГИ ХВАЛИ (ИЛИ СЪВЕТНИКА ИМ, ИЛИ ПО НЯКОЯ МЪЖКА СЕКРЕТАРКА) ЩЕ ВИ ОТКРАДНАТ И ГАЩИТЕ БЕ!

Ми започнаха вече от изток на запад. Или събореното не е точно гарата ... :)

"Събуди се" по Нова телевизия: ЕДИН ОТ КРАДЦИТЕ, ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО: ПОЛИЦАИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА ЗНАЕХА ПРЕСТЪПНИКА, НО ГО ПРИКРИВАХА... ПРЕСТЪПНИКЪТ ИМА МНОГО ВРЗЪКИ, И ТЕ ГО ПРИКРИВАТ!!???!?!?! ТОЙ Е ?ПОД ПРИКРИТИЕ"!!! Въпрос на журналистката към адвокат РУМЕН НИКОЛОВ (адвокат на жертвата): Въпрос: - Защо според вас няма още внесено обвинение в съда? РУМЕН НИКОЛОВ: - Няма внесено обвинение в съда, защото ЛИЧНОТО ОТНОШЕНИЕ НА ПРОКУРОРА, КОЙТО НАБЛЮДАВА РАЗСЛЕДВАНЕТО, Е ТАКОВА, ЧЕ С ПРОКУРОРСКИ И ЗАКОНОВИ ПОХВАТИ ПРИКРИВА ИЗВЪРШИТЕЛЯТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, КАТО ВСЪШНОСТ ЛИШАВА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕ!!! Журналистката: - Нека чуем името на този прокурор! Адвокатът: - ПРОКУРОРЪТ СЕ КАЗВА ГЕРОРГИ РУСЕВ ОТ РАЙОННА ПРОКУРАТУРА - град НЕСЕБЪР!!! Който за две години, от началото на 2014 година до момента наблюдава разследването, сСЪБРАНИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН УЛИЧАВАТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО,.. НО НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЛИЧНАТА ВОЛЯ НА ПРОКУРОРА Е ТАКАВА, ЧЕ ТОЙ НЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ ЖУРНАЛИСТКАТА: - Как си го обяснявате това, господин адвокат. Адвокатът: - ОБЯСНЯВАМ СИ ГО СЪС ЗАВИСИМОСТИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДОКАЗАНИ, НО ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМ! Във тази връзка казвам, че В НОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ПРИ НОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ ТАКИВА ПРОМЕНИ, ЧЕ КОНТРОЛЪТ НАД ДЕЙНОСТТА НА ПРОКУРАТУРАТА ДА Е МНОГО, МНОГО ПО-ЕФЕКТИВЕН!! Журналистката: - НИЕ ТЪРСИХМЕ СТАНОВИЩЕ ОТ ПРОКУРТУРАТА, НО ОТ ТАМ ОТКАЗВАТ ДА КОМЕНТИРАТ!!!... ====================

трябва да се изгорат всички такива саборетини и да се построят модерни нови сгради !!

ГЕРБериАДА: Трябва ти дървесина палиш гора. Трябва ти премиерски стол палиш банка/КТБ. Трябват ти строителен терен в центъра на Пловдив палиш паметник на културата. Трябва ти Бащиния палиш България. Гарантирано от ГЕРБ! И от неговия германообичан Пожарникар-Херострат Мафио ван дер Любеница.

Имерия си, или диктатор, и ти трябва васална и послушна държава, Троянски кон и пр.... НАЙ-НАПРЕД Я ОБИРАШ ДО ШУШКА ЧРЕЗ ОТДАВНА МОНТИРАНИТЕ И ДОВЕРЕНИ И ПРОВЕРЕНИ ТОВИ КАПИИ И МРЕЖИ ТАМ, КАКВОТО НЕ МОЖЕШ ДА ОТКРАДНЕШ - РАЗСИПВАШ, зашото отлично знаеш, ЧЕ БЕДНИЯТ ЧОВЕК Е ПО-ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМ И "УБЕЖДАВАН". РАЗБИВАШ И ОБРАЗОВАНИЕТО Й, ЗАЩОТО ОБРАЗОВАНИЯТ ЧОВЕК ИМА ТЕНДЕНЦИЯТА И ДА МИСЛИ И ПРЕЦЕНЯВА, ТОЕСТ ТОЙ Е ЕСТЕСТВЕН ВРАГ, А КОЙТО МОЖЕ И ВЕЧЕ Е ОБРАЗОВАН И ИНТЕЛИГЕНТЕН, тоест "изпуснат" - СЕ ПРОГОНВА, РЕКЕТИРА, ТОРМОЗИ, ТЕРОРИЗИРА И СТРАХУВА, основно чрез мекеретата, които са специализирали за това - КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИВНИ ОРГАНИ И ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМ РЕСУРС - КРИМИНАЛНИЯ КОНТИНГЕНТ И РЕЦИДИВИСТИТЕ, и всякакви възможни отрепки - крадци, насилвачи, рекетори, измамници, мошеници, убийци,..., ПОДПАЛВАЧИ... Разбиваш правосъднат система, МВР и службите, КАТО НАЙ-НАПРЕД ГИ ОГЛАВЯВАШ И ПРЕВЗЕМАШ ОТВЪТРЕ, ОТ НАЙ-ОТГОРЕ, А ПОСЛЕ ГИ СЪСИПВАШ, КАТО ... ПРОГОНАВАШ И ДЕМОБИЛИЗИРАШ КАДЪРНИТЕ И СВЕСТНИТЕ, СЪВЕСТНИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ТАМ, И ЛАНСИРАШ НЕКАДЪРНИЦИ И ДОРИ ОТКРОВЕНИ МЕКЕРЕТА НА ВЕДОМОСТ В МАФИЯТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!!!

Това не са ли складовете,+ които бяха паметник на културата с красивата си архитектура ,а беше започнало бутането им. Нали беше спряно и имаше някакви наказания на архитекта ли, на незная кои от общината и се спря бутането, Ето защо най -лесното решение e запалването да изгоратm, за да може пак да ги няма и да се строи там. Това е толко просто и логично, че чак ме е срам как ни лъжат.

Никого не лъжат, това е война, котят е очевидна, но мафията и мекеретата й отричат и ще отричат до дупка! А в Бългрия е пълно с мижитурки или страхуваши се и наведени, и те не могат да простят на малцианта, които казват истината, че те са се осмелили, защото това е жива и ясна присъда и напомняне към наведените колко са жалки и страхливи, и как търпят да ги мачкат, крадат, репресират и дори избиват по пътищата и навсякъде из България ГОВЕДАТА И МАФИЯТА! Низкой няма никаква илюзия, просто мафията и многото й мекерета навсякъде в публичното пространство, с които тя го е наситила от години се опитват да представят така нещата, макар че вече и на тях е пределно ясно, че това е абсурд и никой повече за нищо не им вярва. Играта е 'МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ", че "ЦАРЯТ НЕ Е ГОЛ"

В Созопол по същия начин разчистват терени.

Е да , пожарникарите просто изчакаха всичко запалено , да си изгори!Слушам по СМИ -"спонтанно и случайно" възникнали пожари в 4 сгради , последователно , от четирите страни и тавана - наистина ни правят на глупаци !Утре вероятно ще потърсят "неизвестен" извършител , но той и така ще си остане .....неизвестен !

ТОТЕВ ,КАЦАРСКИ И ТАШКОВА ВЕДНАГА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ПРЕДИ ДА СА ЗАПАЛЕЛИ НЕЩО ДРУГО

Това май бяха последните две сгради / от изгорелите четири/, от дареното от Димитър Кудоглу, на Пловдивчани чрез Община Пловдив. Сградата на площад "Централен" отдавна я няма, този Кмет и предния Общински съвет прецака- ликвидира и Туберколозната болница .Не, че туберколозата не се връща заради условията на живот. Къде са Димитровците, които издадоха книгата за Кудоглу преди няколко години. Или се снишиха, заради бизнеса си ? Има ли доброволци - юристи да потърсят Договорите за дарение и дали е спазена волята на Дарителя ? Било от Община, било от " Булгартабак, било от Министерство на икономиката , ..... . И да се потърси сметка на тези , които не са я спазили колективно или индивидуално. А изводът е , при този морал от последните 27 години, не дарявайте нищо на каквато и да е общност- свързана с изборни ръководители, където и да е в системата на четирите власти, според още Макиавели. Да не забравяме и религиозните общности.