Огнеборци гасиха пожар на тютюневите складове в Пловдив

Повече от 10 пожарни екипа гасиха пожара, който обхвана един от тютюневите складове на улица "Иван Вазов" в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Огнеборци гасиха пожар на тютюневите складове в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това написа жител на стената на къщата си в Ню Орлеан преди да напусне града си, ударен от гигантско цунами.Той се върна със своите съграждани в опустошения град. Сега този легендарен град е пак същият, какъвто си е бил преди стихията. Аз знам, че жителите на Пловдив ще притискат управляващите, за да постигнат същото. Защото платилият за пожара ще си остане неизвестен извършител за органите ни, на които плащаме това да не се случва.

Аз съм жител на Пловдив. И ти казвам, че притискането ще е ден до пладне. Втората най-популярна дума в Пловдив е "айляк". Пиша го с болка, но това е реалността.

Мерзки поръчители и подпалвачи, вие разбихте сърцата на много пловдивчани. Заехте низкото си място сред варварите, които унищожават културно-историческото наследство по Божията земя. 30-те сребърника са си жалки, прокълнати 30 сребърника.

КАКВО ЩЕШЕ ДА КАЖЕШ АКО ПОДПАЛЯТ АЛЬОША....ДАЛИ ТАКА ЩЕ ГЛЕДА ПОЖАРНАТА ;и няма да намерят извършителя

Шът, няма да даваш такива идеи. Бунарджика ми е любимо място, с много детски спомени. Альоша няма да изгори, щото е от негорим материал, ама ако покрай него се запали тепето аз ще го намеря и жално му дупе на тоя.

ГЕРБ - Гадове и Еничари Рушат България

около 14.40 ч. в събота

Контролиран пожар! Няма да се учудя на Тотев майка му да цъфне сред акционерите на МОЛа дето ще се построй там! Нали разследването срещу негозавърши със становище,че майка му е предприемчива бизнес дама! А това че,бизнес идеите са и дошли непосредствено след като синът и стана кмет...не е от значение!!!

Огнеборците гасиха, а Боко- пожарната, им разгъва маркуча!

Видими резултати.

Улица "Иван Вазов" е прекрасна улица в Пловдив, която свързва Централна гара с Центъра. На нея освен много магазини, има и всякакви училища. Спокоен, стар, елитен район. На кой ли може да му е хрумнало да направи пожар точно тук?

наскоро гледах във фацебоок снимки от стените на този същят склад....явно се водеше някво дело за запазването му но други искаха местото ....щом е елитен квартал нащите мутри начело с гергов нещо са замислили

Най-красивата улица в града-беше. Най-пловдивската. Улица -ЕМБЛЕМА на гр. Пловдив. Трябва да се построи отново каквото и да е, но със СЪЩИТЕ ФАСАДИ като на красивите тютюневи складове. Срам и позор за ЛАКОМИТЕ РЕСТИТУТИ, които допуснаха този пожар.

Няма да е лошо,да издигнат паметник на алчността на мястото на изгорелите складове.

ми те паметниците на всяка крачка, погледни на какво приличат ново построените сгради - било жилища, било молове, офис сгради или хотели На какво приличат заграбениете и о.с.р.а.н.и т.нар. курорти. Половината вече стоят празни и са точно пламетници на алчността. Още колко паметника да строят и докога. Ще дойде ден сами ще си ги събарят.

Настанал е последен напън от големото крадене. Ламята вилнее като за последно преди да умре /изтърве кокала/ .... ГЕРБ - Гадове и Еничари Рушат България

Унизително,паметник на културата унищожен!Защо,защото да нямаме история ли???Или някой незаконно забогатял да си пострий хотел,нали???Сега ако имаме държава трябва да се възстановят в автентичен вид!!!Покажете ,че съществувате държавници!!!

като паметник на културата остава и даже нараства и се превръща и в паметник на социалната култура на съвремието. А призоваването на разни и еднообразни е описано в приказката за неволята.

Какви тютюневи складове, какъв Пловдив, каква европейска столица на културата, какви 5 лева? Опожариха 4 склада и на тяхно място ще изникнат 5 свръхмодерни мола. Само така, г-н кмете, покупателните възможности на пловдивчани и по-специално на тези от Столипиново рязко нараснаха. Купувай, народе!

ДО НАТФИЗ-ЦАЦАРОВ МЪЛЧИ,ЗАЩОТО Е ПРОБЛЕМ ЗА ПАРКО МЕСТА!!!

Добро изпълнение , няма Жертви !

Горяха складовете в Пловдив, ама колко ли ще помним това след 5 години? След като някой си построи отгоре якия-ултрамодерен-готин комплекс и започне да прави стартъп конференции или сбирки за младежки партийни организации, една млада, професионална класа ще отиде и ще нормализира всичко, което се е случило. А колко хора ли помнят вече кой изгори гората над Созопол и защо, че да построят Санта Марина? Познавам принципни хора, които почиват там, без да се замислят какво огромно престъпление се извърши и замаза от един кмет, една министърка на бедствията, един султан и цяло едно тройно правителство от престъпници. И така с още хиляди неща - изгорени, съборени и отгоре фитнеси, ку рви, конференции, кафе паузи и релакс стаи с пластмасови вишни. Ние сме си виновни за всичко, което се случва.

си е сега, казваш, с "новите варвари", както сполучливо ги нарече една пловдивчанка, гледайки опожарените паметници на културата!

Цацаров мълчи! Явно палежът на тютюневите складове е дребно провинение, което не заслужава вниманието му.

МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ,ЧЕ ЖИВЕЯ В ТАКАВА ДЪРЖАВА!КРАЖБИ,УБИЙСТВА,ПОЖАРИ,МУТРИ,МУТРЕСИ И ВСЯКАКВИ ИЗРОДИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ!УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ!!!

И аз! За по- добър живот не съм и мечтал. Ако ми трябва нещо - крадвам, ако някой посмее да ми каже нещо - нося си една бухалка... бързо си променя мнението. Дано никога да не свършва този рай.

3 дни взривяваха сградата на мавзолея в София че едни складове няма няма да изгорят . Парите са по-силни от Тока !

Не си се посъветвало ЛУДО, с ПЕРФЕКТНАТАКУЧКА, КОЯТО е винаги в устата ти, когато, за изядено дете почваш да лаеш

Асс обичам секо кучи, куето прдни яко! А ти?

КОЙ, КОЙ, ПОДКУПЕН ЧОВЕК ПОДПАЛИ ТАЗИ КРАСИВА ПОСТРОЙКА - ЦИГАРЕНА ФАБРИКА........

Има известни по света изследвания, които показват, че даже и прекомерният натрапчив интерес и патологичната обсебеност спрямо всякакви подземни съоръжения (метро, подлези), към спортни зали, към магистрали, ленти, срязвания на ленти и др., които във фройдистката екзегетика символизират майчината утроба и пъпната връв (funiculus umbilicalis) и срязването й, също показват ясно, че при определени хора или общности са налице засилени Едипови импулси, както е у нас през последните десетилетия. С една дума нашето нездраво и погиващо общество върви по странен път на деформации и отклонения във всички сфери, включително и в сферата на обществената психопатология. Очевидно е, че са нужни спешни и радикални мерки, стига да има кой да ги осъществи.

Тези складове са строени със съвместните усили на картели и монополи на тютюнопроизводители и търговци, Не случайно Еуфория Кудоглу е участвала във финансирането на много от емблематичните за Пловдив сгради, Реституцията предизвика поредица от дела между реститутите и времето показа, че те не са способни да управляват тези имоти. Собстеността не е само облага, тя е и ОТГОВОРНОСТ. При тази ситуация държавата е в правото си да се намеси и да реши проблема!

Че тя държавата в лицето на мутрите от герб ги пали бе. Неможаха да ги съборят и ги запалиха.

ТОТЕВ ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН ВЕЧЕ,НЯМА ДЪРЖАВА

Щото в Пловдив няма "Данковци" и има контрол в продажбата на "свински опашки"!

Ами ако имаш доказателства дай да ги видим или направо ги занеси в прокуратурата.

това,че тютютунвите складове за изгорели,съвсем не е меродавно за нормалният българин,по важното -че българската икономика е изгоряла и изпушила заради неконкурнтноспособността във динамичната и бързоразвиваща се пазарна икономика!корупция,мафия,сива икономика,документни,данъчни счетоводни измами,тяхното узаконяване,несигурност и стах за бъдещите доходи,обезлюдяващи и обедняващи селища в провинциите,емигарация в по цивиизованите европеиски народи-ето това са истинските проблеми!

ТЕЗИ СКЛАДОВЕ СА НА МУРАВЕЙ РАДЕВ ,КАКТО И ЦЕЛИЯ ПЛОВДИВ БАРАБАР С КМЕТА

Българите сме безпаметно тъпо племе .Руши се щом това е създадено от предците.Коментираме складове на 100гозини.Идете във Търново.Къде са дворците и палатите срутени са камък върху камък няма.

Като съ почни, от Боко- Цоко и съ свърши с дингилъ Тотевъ оставки дъ подавътъ, и, като пожарникари дъ доработвът а пенцйята на 69 дъ получът

СЛУЧАЙНИТЕ ПОЖАРИ НА ТОТЕВ БАНЯ,УЧИЛИЩЕ,СКЛАДОВЕ,СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРОСТО ПОВЕЧЕ Е СМЪРКАЛ.А ПРОКУРАТУРА ВЕДНАГА СИ ВЗЕЛА ПОЛАГАЕМОТО И ВСИЧКО Е НАРЕД

Като горят спомените за тютюн ревете като цапат морето с фекалии мълчите като риби.

Тотю, койту бес дъ питъ Цецу, не ште дъ отвори устътъ, сигъ- НЪ ! Шъ зъпали, гръдъ нъ "БОТЕВЪ" майнъ, и кънарчетътъ шъ дрискът в Коматьово или Кътуницъ

Е как няма да горят, днес един шофьор от градския транспорт по редовна линия във Варна пуши и кара, кара и пуши изхвърля си пепелта върху предния капак на колите в съседната лява лента.

Вземете цялата улица Ив.Вазов,и без това е грозна с тези мизерни магазини за обувки.Защо когато разрушаваха основите на масивните къщи никой не направи нищо?Ще отговоря аз!Защото тези мизерници взеха много пари от такива други мизерници.Виждате колко грозно са издълбани основите,заради единия келепир-печалбарсвото.Лакомията вечи ни затри.

Умишлен палеж е- за да се освободят от складовете и да продават- мястото е интересно за строителите отдавна. Каква удобна случайност- пожар....

Пред капитализма няма бариери, Ирак, Сирия, складовете в Пловдив всичко ще се разруши. Да не говорим, че толкова много наказания и глоби има, че населението постоянно се ослушва, като гърмяни зайци, от някъде някой аджеба да не ги глоби,сини зони, паяци, всичко е частно, болници, университети,полиция - чрез корупцията, администрацията...всичко е Частно

Детството ми бе белязано от мъката по убития от фашистката власт баща Асен Агов от Долна Оряховица, Търновски окръг, който беше началник на българската авиация. На 30 април 1925 г. той е повален от куршумите на фашистката полиция край тютюневите складове на бул. Руски в Пловдив. Падна в кървавия епилог на злокобните априлски дни на 1925 година, с Единния фронт на комунисти и земеделци... В изострената борба до септември 1944 година вършех всичко, което можеше да помогне за падането на фашизма и вземане на властта от прогресивните сили. Без да съм бил герой, участвувах в подготовката и завземането на властта на 9 септември 1944 г. Всичко, което бях натрупал в себе си, вложих в осъществяване на новата власт. Не допуснах никакво отклонение от честността, искреността към новото общество, към Отечеството, от мирогледа на баща си. Свято пазя неговата чест и честта на другарите му комунисти и земеделци, тяхната памет

Нещастни детство Щастливи старини.Успя ли да огигуриш до пето поколение родата си материално?? Какво общо има жалкият ти живот със статията?

Доста от Свинствата на 'наште' - Са или Започват в/от Пловдив... - да Задействаме Соломон ?

ШЕРПИТЕ ОТ КЛУБ 777 РАЗЧИСТВАТ ПЛОЩ ЗА МУТРО-МОЛ-А НА СИКАДЖИИТЕ :)))

тези складове са построени от едни гадни фабриканти , изедници народни! в тях десетилетия се е ляла кървавата пот на пролетариата пловдивски! крайно време беше да се унищожи този символ на експлоатацията на човек от човека! това беше последният спомен от ненавистният монархофашизъм!!

Брейй че си акълия,затова ли германците са превърнали всичките си концлагери в музеи,а не са ги опожарили?Простотиьо ти!

типична комуняшка антифашиска плоска мисъл

ти ирония не знаеш ли какво е ?? това са все цитати от комунистическите официози, от времето на ръководната роля на бкп!!

Ко да праиш, пак ша има късо съединение в главата на мутрата...

- Какво е общото при управлението на ГЕРБ и ИДИЛ ? - Вандалското унищожаване на паметници на културата !

20 zaplati a?kiufteta neshtastni!

Никой вече не се страхува от държава, съд, полиция. Нали целта на един известен политик бе да ни освободи от страха. На ви сега демокрация без страх

Този трик се практикува в международен мащаб, но не така свободно както в Б-я

Не складовете, а България ИЗГОРЯ !

Да се конфискуват веднага от Държавата умишлено подпалените складове и терените им, и на тяхно място да се направят паркове и детски площадки! Така Пловдив ще стане най-зеленият и приятен за живот български град! И затвор за поръчителите и изпълнителите на гнусното деяние! 'ур за далавераджиите!

хубава мисъл ако имаше държава.. прости хора набрали ч5 плюса ..... просто няма как стане дърявата то са същите мутри - далавераджии...

Да задължат собствениците да въстановят сградите в същия вид, или да направят парк на мястото, а общината да забрани строителството. Така следващите мераклии да палят ще се позамислят има ли смисъл.

Тези новия собственик поиска да ги бутне и не му дадоха понеже са паметник. Виждате ли връзката или още са неясни мотивите.

Това същите складове, които почнаха незаконно да събарят ли бяха? Ако са същите определено пожарът ще да е случаен...