Задържаха заподозрян за палеж на складовете в Пловдив

Окръжна прокуратура привлече като обвиняем и задържа 44-годишния Любомир Данчев за умишлен палеж на бившите Тютюневи складове в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха заподозрян за палеж на складовете в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, намериха си виновник!

виц на годината: - Клошар подпали 4-5 сгради с един фас.

Ами собствениците на имота с адрес: гр. Пловдив, бул. "д-р Г. М. Димитров" 29 да се преместят на адрес: гр.София 1797, бул. "д-р Г. М. Димитров" 42

Хайде сега да си припомним кой запали Райхстага

тъпо изказване

по същата схема милиционерите хващат някакъв индобългарин неграмотен като шебек и му приписват всички неразкрити престъпления .... И О, ЧУДО !!! Всички престъпления са разкрити и даже началника е награден !

по смешна държава не съм виждал.

наи после го намериха,колко му струва вината,дано след като излезе си купи 4 стаен до тримонциум и мерцедес SL-500

Идеалният виновен :)

Нъ дингилъ Тотйу- Кметъ, идинствинъ грижъ ебилъ, дъ угоди нъ г-нъ Цвитанъ

Пловдиве пловдиве, село мойе, утеп бие курвЕшкото сърдце, на ТОТЕВЪ - Кметче, далосе на дон ЦеЦе, съденият за Шестте! Пуснете го, да съйбе! Вгз-гербераско дупе!

Девет годишен клошар ловко се е криел от работниците в тютюневата фабрика!

Абе стига си изпадал в детайлности, квот ти кажат това е! Портрета от стената гледа!!!

иншуранс няма ли? такива сгради трябва задължително по закон да имат

Пълна лудница!!!

трябва да осъдят алчните собственици на складовете, които от години ги държат като вмирисани боклучарници на една от най хубавите улици в Пловдив и не влагат нито лев. дано Господ вижда, щото друг - надали! най вероятно тези хора имат интерес това да стане, дано се установи истината. или имат застраховки, или кредити, които са застраховани. общината хич не се интересува, всичко е на автопилот...

Какви 35 години? По тошово време там беше цигарената и бачкаше, то тогава нямаше и клошари.Бачкала е и преди 1944г- Томасян.

Направиха ни на маймуни. Намериха си един ....Ван дер Любе.......

Защо клошарят ще си пали жилището?

Примерно по невнимание. Клошарят едва ли има правилни условия за палене на оъун сред стари греди...

Честно казано, вече ми се живее в Афганистан или Ирак, в нормална държава със закони...

За чадърите на плажа- 300 000лв глоба! За пожара- 30 000 лв.Евала!

тия глоби още не са ги вземали, а и няма да ги вземат, това е само кьорфишек за успокояване на населението. Дуят мускули кЪт пуяци, плашат гарги. Пийте си ракийката със салатка - кервана си върви. Кораба потъва - вода има за всички.

Pesh0

И все пак ми е интересно как Пожарникаря трърди със сигурност , че не е умишлен палеж ? Да не е гадател и да знае кой какво мисли ?

БАНКЯ FIRE ЕКСТАСЕНС ООД! /филиал ФИЛИБЕ - МАЙНА/

Pesh0

Вчера властта разправяше , че е умишлен палеж. Сутринта някакъв пожарникар , се пъчеше в новините , НЯМАЛО НАЧИН ДА Е УМИШЛЕН ПАЛЕЖ. След обяд вече са задържали клошаря който е виновен. Не можем да обвиним властта , че не работи бързо :)

Вчера съмнения за умишлен палеж. На обяд не е умишлен палеж. След обяд подпалвача е намерен. Някак си да Ви е позната схемата съ смяна на обясненията - патент на винету? ... А колко е удобно някакъв си клошар виновен за всичко - ето Веждичката е на място, още някой друг капацитет, напреженето е туширано и вече всички са спокойни, пият си ракията със салатка и се кланят на портрета от стената. Само тотьо още нищо не знае, даже на кой град са го турили за кмет. Айде наздраве.

днес говори е едното, утре ще твърди обратното, а вдруги ден ще има корена промяна и ще излезе третото мнение. Той си има три петъка през една седмица

Разследването е в ръцете на ГРОП и ще потулят всичко по техния си престъпен начин.А в дъното стоят италиански цигани и евреи.Липсват само етиопските мангусти гърците.

За чадърите на плажа- 300 000лв глоба! За пожара- 30 000 лв.Евала!

тия глоби още не са ги вземали, а и няма да ги вземат, това е само кьорфишек за успокояване на населението. Дуят мускули кЪт пуяци, плашат гарги. Пийте си ракийката със салатка - кервана си върви. Кораба потъва - вода има за всички.

Зима иде. Защо за някой лев и осигурен покрив за една година най-много ,клошаря да не палне складовете?

Pesh0

100 % лъжат , че живее там от 35 години . Едва ли по бай тошово време е живял там . през 1985 . А като ни лъжат , за едно защо да не ни излъжат и за друго . Само прокуратурата се съмнява в клошаря .

Вандер Лубе?! Този ли клошар намерихте да обвините като главен виновник за палежа?! А кои са истинските подстрекатели и извършители на този палеж, който според статията, въпреки усилията на огнеберците е обхванал и други сгради на същото дружество в същия район?! Тях ще ги разкриете ли или така е по-удобно - намерихте "виновен" и разследването и делото са приключени?!

Уникално!!!Пожара върви от най горният етаж,към най долния....няма такава физика!

Питай Боко като специалист и другите ГЕРБери дето имат пръст в и интерес от този палеж!

Това се казва ГОРНО ГОРЕНЕ! Не си виждал печка личи си! Покрива се пали/опа - самозапалва/ най-лесно - има камъш, много дървения, може и смола да има.

Стига сте ни занимавали с лъжи. Журналисти, не ви ли е срам или смятате хората за идиоти.

во главе с пловдивския кмет мамин Ваньо съвсем ни взеха за канарчета.

Кошмар- още не могат да установят истинските собственици.Абсурд!Не е единственият- по време на олимп. игри не чух изказване на Ст.Костадинова, дори и по повод на среброто за скок височина.Какво става?

Добър клошар човека, помогнал е доброволно на Гергов за бъдещото създаване на модерен хотел, който да приюти хилядите гости на Пловдив - столица на културата 2019. Още едно архитектурно чудо за следващите културтрегерски поколения

Колко удобно!!!

Не ми се вярва този клошар да е палил огън за да се грее по тези жеги.Не ми се вярва,че ще пали жилището си в ,което жинее от 35 години- ако е вярно.Най удобният начин да се скрият истинските извършители е обвинение срещу някой друг и така делото се забатачва....като всички останали.

valentor

че кой сЪ е съмнявЪл , че нЕкой клошар шЪ да Е причинителЯ. ВеГной доГогой идете товаГищи..

от мене да знаете! за геноцида у нас по време на прехода и сега са виновни: клошарите феновете хулиганите пенсионерите инвалидите руснаците *турците ! на европата и на запад дължим неспирният си възход към облаците в небето!

valentor

пропусна : международното полоДжение, ланския сняг и соросоидите заедно с ФАЩ

И какъв му е интесът на клошаря да пали??! като може да си пали на воля на други безопасни места? Явно са го принудили и платили нещо...! И с какво материално може да отговаря за пожара? А ! А и скоро зимата ще бъде "на топло" и ще има рана!?

valentor

на жълтите павета виждАли ли сте клошар да пали ?

Браво! Това е най-елементарния, но и най-използван начин да се обясни пожара! От тук нататък на ход са собствениците!

Да. За справка - старата библиотека в София, естествено подпалена от клошари, после разчистена и застроена от мастити бизнесмени.

Клошар ми, няма да е някой, който иска да си направи МОЛ? Серсеми гадни!!!

Полиция, пожарна,община МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ.

Аре запри се, засиня се! Каде са ти, Спирачките?

КОЙ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ-ГАЛАКСИ=ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА=МУРАВЕЙ РАДЕВ=СТОЯНОВИ=ИВАН ТОТЕВ

Май са го задържали още преди пожара, за да има изкупителна жертва, за да не се налага истинските престъпници да духват от България. На тях им трябва терена. И се знае кои са . Питайте Боко.

"задържа 44-годишния Любомир Данчев за умишлен палеж на бившите Тютюневи складове " "Данчев е клошар, който от 35 години живее на последния етаж на склада" От МВР не можаха ли да измислят нещо друго, по-съвременно, по в крак с времето. Като например, че ислямист камикадзе се е самозапалил, самовзривил, за да унищожи историческа и архитектурна ценност!

Порошенко и Путин са си направили среща в тютюневите складове. Резултатът е налице. Това актуално ли е ?

Съобщава, че на Порошенко и Путин, са им отказани визи, за да не се пренася украинския конфликт в трети страни.

Клошар? Разбира се! Куц, болен и неграмотен. Кой друг!?!

Заклетият комунист и Доктор на пожарникарските науки Боко Тиквата "откри" българския Ван дер Любе!

Ако прегледате новините от преди пет месеца ще видите една за протест срещу разрушаването на тютюневи складове в Пловдив. Хората там направиха жива верига защото собствениците на имота бяха представили фалшив документ ще сградите не са обект на културно наследство и искаха да ги разрушат за да строят нещо. Сега много удобно клошар ги запалил.

Има клошар, има проблем ! Този клошар вече се е разприказвал. Колко удобно щеше да бъде, ако го бяха открили овъглен ?

Кой ще го помни след месец? Преписки и други подобни ще са приключили, ако е мъртъв повече документи имат да пишат в МВР-то.