Синът на убитото семейство в Пловдив разпитван цяла нощ

Синът на убитото семейство в Пловдив е бил разпитван цяла нощ от криминалистите в града под тепетата. Към момента обаче той не е официално задържан.

Обратно в новината

Коментари - Синът на убитото семейство в Пловдив разпитван цяла нощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпитван цяла нощ? Нощ? Това законно ли е? Резултатите от такъв разпит пред съда минават ли? Никого не обвинявам, нито защитавам.

Много ми е странно, ако някой си мисли, че ще убие и после ще си живее, все едно е спечелил тези пари честно. Мръсните пари не носят щастие.

днес роднини и съседи коментираха, че синът и родителите се съдили за къщата, в която пенсионерите живеели. Венцислав искал имотът да остане за него, но това бил единствения дом на Божурка и Цветан и съдът присъдил къщата и двора на старите, а синът имал право на собственост след тяхната смърт. Решението в полза на старците излязло преди дни. Днес съседи казаха още, че са чували Венцислав да заплашва родителите си, че ако на тях бъде присъдена къщата, ще ги избие. Мистерията продължава

Почитай баща си и майка си!!!

Майка ми беше алкохоличка, която заедно с умопобърканата си сестра превърна в ад юношеските ми години, баща ми си взе шапката и изчезна безследно някъде по онова време. Ходи се пери с тия твои "мъдрости".

Много вероятно е да е бил наркозависим.

Много вероятно е и това да е снахата.

са пуснали жалба за закана за убийство, впоследствие досъдебното производство е прекратено. ЗАЩО?! Не се ли водят такива производства срещу служители на реда?!? Сигурно има ужасяващи подробности, за да стигнат дотам тормозените възрастни хора да заведат жалба, а безхаберните чиновници да я прекратят, с което са станали съучастници на извършителя и тъжния край на тези хорица!!! Кой е водил досъдебното производство и защо го е прекратил?!? Сезиран ли е инспектората на МВР за поведението на техния служител и какви мерки са предприети?! Или МВР служителите са недосегаеми, дори когато посягат на собстените си родители?!

Ей, малоумник, този е служител на икономическа полиция, не е служител на реда, не е униформен и не отговаря за охраната на общественият ред, т.е., той е повече прокурор, отколкото полицай.....

е бил толкова въоръжен този Венцислав?! Никой ли не го попита като му регистрира 3 пистолета?!

скотовете се самоизтребват, юнашкото племе вече и на родителите си посяга, позор за такъв народ

Отвратително е дете да посегне на родителите си. Хубави, лоши те са му дали живот. Никой човек не е длъжен преживе да дава имоти на децата си, особено ако все още живее в тях. Не мога да разбера този ламтеж за нещо, което на практика не е твое.

Така е, даже втория етаж вече му е бил преписан.

Ебати разбирачите!' "Професионалиста" Георги Костов ще го разкрие.

Ей,хора не съдете без да знаете причината.Моята майка цял живот продава имоти и е милионерка в банките, а аз работя по 20ч на ден за да връзвам двата края. Е, и?

за единствен имот и за хора с по 200 лв. пенсия. Всеки е отговорен за себе си и постиженията като навърши пълнолетие. Така че не гледай на придобитото от твоите родители като на полагаемо, а се постарай да придобиеш и ти!

че продавай и ти имоти и стани милионер! какво ти пречи майка ти?

какво да продава човека, като дъртата всичко е продала

спретни и един инцест

Е, и ? какво ? Да не е длъжна майка ти да ти дава парите си, изкарани с неин труд ?!?! Запретни се, работи и не гледай в паницата на майка си или на някой друг ! На такава дъщеря като тебе, няма да оставя и един лев наследство ! По-добре на детски или старчески дом ще ги дам !

Не ги е убил той. "Някой" му е задължен за "нещо" и сега му връща услугата. Подготвен е и чака да му минат часовете за да го пуснат.

За тези, които не знаят 5-тата заповед пише: ПОЧИТАЙ баща си и майка си, за да се продължат дните ти и да благоденстваш на земята

Възсрастните хора били осъдени да не доближават сина си, след заведено от тях дело за домашно насилие, защото постоянно им налитал на бой. АЛОУ, МВР-то нямате ли етичен кодекс на служителите си. Този Венцислав подлаган ли е скоро на психотест, защото очевидно, че няма морални качества да бъде служител в системата, защото човек способен на насилие над родителите си, какъв би бил с обикновените хора?! Да се провери дали има жалби срещу него и защо е прекратено досъдебното производство за упражнено насилие над родителите му?!

Иди служи в полицията 15 години и после отиди да се подложиш на психо тест да те видя как ще минеш теста, негодник с негодник смотан.......15 години да работиш само с идиоти и да гледаш само кръв и мозъци и накрая всички да те мразат.....нито един полицай след 10-тата година не може да премине през психо тест....това е факт !

да е малоумен, да ги застреля със собствените си пистолети. Но е имал мотив за убийството! По данни на етървата на възрастното семейство системно е заплашвал родителите си и последно, че ако спечелят делото за СОБСТВЕНИЯТ им имот, от който са му отстъпили втория етаж за да живее - щял да ги убие. Възрастното семейство е спечелило делото за имота си, като няколко години синът ги е тормозил! Мога да си представя с техните пенсии как са водили дела , защото синът им е искал ВСИЧКО, искал е да ги обезнаследи. Кой друг би имал мотив да ги убие?!? Освен това, проверени ли са му дълговете, разговорите, имал ли е някакви други зависимости, защото да застанеш срещу майка си и баща си , когато си ЕДИНСТВЕНО дете, за да ги ограбиш очевидно има някаква причина.

еиии ганювци,това сега каква работа е циганска или българска

ми намирисва на работа на турски циганин... или цигански турчин.. нещо от сорта ще дае знаеш ги тия неща...

Той Путин ще ви оправи вас всичките цигани и турци, спокойно.....Истанбул ще стане отново Константинопол, а на вас в Анадола ще ви се стори тясно, защото като гледам и с Кюрдите как се разбирате.... :)

да убиеш тези който са те създали и отгледалиу е най-голямото престъпление. Смърт за този садист.

Няма ли кой да свика Велико Народно Събрание или са решили за завършат с успех започналото национално самоубийство !???

Съгласно закона, гдбоп,който е част от мвр, е орган на сигурността,а криминална,охранителна и икономическа ,които също са в мвр,не са към сигурността.За компенсация- 3 пищова!

А това е пък поредния повод да се иска ВРЪЩАНЕТО НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ноооо , пък като се замсили човек , какво ПРАВОсъдие и СЪДИИси имаме , каква полиция ,следствие и прокурори има , се чудя кой ли ще е изпечения на електрическия стол ??? Оцелелия невинен МАЙ, защото не е умрял ??? Я по-добре да си останем гето с безкраен произвол... иначе произвола ще е пълен - КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ЩЕ ПЕКАТ НЕВИННИ БЪЛГАРИ ВСЕКИ ДЕН НА ЕЛЕКТРИЧЕСНИЯ СТОЛ... А МУТРИТЕ, ЩЕ ГЛЕДАТ БЛАГО ОТСТРАНИ И ЩЕ СЕ ПУКАТ ОТ СМЯХ :(

По тодорово време преди да назначат някой за милиционер,ходеха и питаха съседите дали не е хаймана.Сега мутрите набутват свои хора в полицията за да са спокойни,че няма да ги закачат

... по времето на соца... проверяваха кандидатите за "благонадежден" произход- назначените да са потомци на "активни борци против фашизма и капитализма" - основно изискване, следваха проверки в квартала - дали не псува народната власт и най-вече да не разказва вицове ... всичко друго беше допустимо... )))))

Докога нивото на служителите в полицията ще бъде под всякаква критика? Защо не е уволнен служител с криминални прояви?

Заради принципа "Извинявай, колега! Приятен ден!"

Имам съседи - много лоши хора. Никой не се разбира с тях. Преди около 40 години дойде и снаха им - и тя още по-ужасна. Родиха им се двама сина. Майка им искаше да са баровци и така ги възпита. Сега по-големия не работи, взима пенсията на баба си и иска непрекъснато пари от майка си, за да е баровец. Е, кой е виновен сега.

Сорос! Костов! Руснаците! Американците! Абе всички други са ни виновни, само ние за нищо никога не сме виновни!

ГРОЗНА РАБОТА

ПОЛИЦАЙ ,УБИЛ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ,ЗАРАДИ ИМОТ-ей за тва ,тряа да се отстрелват куките ,както бай Петко,ама в по-големи мащаби-отцеубийци,пазещи саийбиите си в парламента.

За тях няма мило-родно.Зейнали са копоите само за пари!!!Ритай помияра!!!

обиизите вав 4ч % од казосите проижождад от наи-тесо фамилно обкражение. сега точно изочаваме вав онивирситетад точно това-по право..сащесдтвува такава тинденця. дори да ви припомня че и павлик морозов са го обили баща мо и неговят брат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това на какъв език трябва да е?

Езикът на неграмотността.

логичното е да е той,но.....след като е бил полицай и се е знаело че не е в добри отношения с родителите си може някой засегнат от работата му да е ползвал ситуацията за да го натопи.....

Абе, и аз си помислих така, но това е могло да стане и по-рано. А точно сега, няколко дни след решението на съда...Пък и да убие и двамата... Явно, синът на тези невинни хорица е бил с необуздан нрав, може би е затънал в дългове, сигурно е вземал наркотици - имал е някакъв достъп, ползвал го е, а наркотикът унищожава всичко, тръгнеш ли веднъж - спиране няма, изгаря мозъка, унищожава личността. Подобно е и с алкохола, но зависимостта е по-слаба. А от наркозависимостта няма отърване. Жалко за възрастните хорица. При това - едно дете! Как ли са го гледали и глезили, разчитали са на него... и ето резултата.

Синът им е убиецът - Венцислав Караджов! Много са се овълчили хората. Нека гние в затвора, там мноог обчиат полицайчета...

КАК ВИ ЗВУЧИ- НЕ Е ОФИЦИАЛНО ЗАДЪРЖАН. ДАНО ПОНЕ НЕОФИЦИАЛНО ДА Е ЗАДЪРЖАН. МНОГО СПАЗВАМЕ ПРАВАТА НА 'ЧОВЕКА' КОГАТО ИМА УБИЙСТВО. А ПРАВАТА НА УБИТИТЕ, НА МАЛТРЕТИРАНИТЕ И ДРУГИ НЕ СЕ СПАЗВАТ.

е сега вече на тоя му е прехвърлен имота по наследство, какъв ли кеф изпитва-на горд собственик на една стара фамилна къща....срещу какво? Морално удовлетворение от деянието си и доживявайки живота си в килията.....ама, че логика, точно като на старшина от милицията.

E, ако ги е убил, не наследява. Има член в закона, според който убиецът на наследодателя или на негово дете, не наследява.....

Името му сте го написали на тоя, ако беше цигaнин - само инициали.

Хаха, така е за жалост! Мангалята ги прикриват, все едно дир-а е ц.иганска медия!!!

в полицията, като Мутрата Боко, престъпникът Цветанов, американската мастия Бъчварова, такива са ни и полицаите и жандармеристите.

Брех! Как само е борил икономическата престъпност този героичен наш милиционер - с цели 3 пистолета?! Не знам колко икономически престъпници е вкарал зад решетките, но определено е бил много добър в малтретирането на собствените си родители! И добре е прилагал експертизата си на борец с икономически престъпление - съдел собствените си родители за имота им?! Образец, образец за подражание просто...

Родната полиция ни паааази

Ало МВР някой да ми обясни как един човек стреля с три пищова а ..... За какво му е на този 3 бр. на война ли ще ходи?

То на този май и един му е много...

Ако убиецът е той - осъзнава ли въобще какво е извършил? Как ще посегнеш на майка си и баща си? Черна неблагодарност... задето са го хранили, гледали и бърсали осрания гъз...

Другаркоооо, вземи си смени ника и снимката!!! Излагаш се

Полицаите са заприличали с държанието си на мутраците от ония времена. Картата която носят ги прави нанаказуеми и по пътищата и в живота. Да застреляш майка си и баща си заради някакъв имот, който е техен, какво ли очаква обикновения човек погледнал го с "лошо" око. Тоя толкова се е самозабравил, че освен ел.стол друго за наглия убиец не виждам.

това е то чуството за безнаказаност да надделява. Имаме един съсед бивш офицер от полицията, вече пенсионер, който системно пребива майка си, която е на 88 години, душия, ръцете винаги са и посинели от бой, лицето често е насинено и никой нищо не може да му каоаже, жената се страхува, че ако се оплаче той ще я убие, е товае хората оскотяват

Ако това, което пишеш е вярно - иди се оплачи ти в полицията, не си слагай грях на душата.

Странно подобен човек продължава да е в структурите на МВР. Сигорно е свързано е част от постоянно натяквания ни професионализам на службите

Ако синът наистина е застрелял родителите си...това е липса на всякаква човешка същност. Този несретник не е ли наясно, че колелото но живота се върти, вместо да се погрижи за родителите си- достойно да изпълни дълга си към неговите създатели, а на тези възрастни хора, колко им остава да живеят, никой нищо не е занесъл на Оня свят, и той ще ги наследи. След време трябва да очаква същото от децата си и те да се погрижат на свой ред за родителя си....Какво е това чудо с тия имоти, сега като иде в затвора по-хубаво ли ще му е?

Това е част от ''ЦЕННОСТИТЕ'', на американската ''демокрация. ДЕРЗАЙТЕ !

така ли, на 45 години е... майче стогодишната крадлива комуноидна партия го е възпитала този боклук, според драскащите тук. другари, путиноиди мили, сами си вкарвате автоголове, а ако се окаже, че убиеца не е синът ща се осмърдите за пореден път

Имаш много погрешна представа, напотив в Америка всяко дете знае, че родителите може и нищо да не му оставят и не са длъжни, то е длъжно само да се погрижи за собствения си живот, това е типично за нашето комунистическо мислене, родителите са длъжни, държавата е длъжна, всички са длъжни освен ТИ ....

Аз пък не разбирам защо родители, които са на възраст, не прехвърлят имота си на собствения си син срежу правото на гледане до живот? Така и вълйът ще бъде сит, и агнето цяло.

практиката показва, че когато имотът бъде прехвърлен зарлем заради неистовото желание на сина, хората биват изхвърлени от собствения им дом и изпращани по старчески домове, или изоставяни на произвола на съдбата....

Прехвърляш имота с гледане до живот и живота ти свършва възможно най бързо. Казва се на всички близки че има завещание за този който се гижи най добре.Това се определя от трима съседи на старците, които нямат родствена връзка. Така всеки ще се старае поне пред хората. ПРеди години един старец останал сам. Имал трима сина и две дъщери но всеки бил зает и нямал време за стария татко. Стареца много страдал от самотата. Един ден дядото влезнал в болница. Съсед, добър приятел на дядото се обадил на всеки един от децата и казал че баща им е в болница и е оставил при него заключена кутия със завещание като е заръчал да го даде на този който най много се е грижи за него. Всички се втурналикъм болницата и дядото взел че оздравял и се прибрал в дома си. От тогава синовете и дъщерите започнали да се надпреварват кой да вземе стареща на почивка, на уикенд, на обяд, да му изпере дрехите, да почисти къщичката. Винаги го правили така че и съседа да вижда. Така стареца поживял още няколко щастливи години. Един ден когато стаеца се поминал, децата му дошли при съседа и поискали да видят какво е завещанието в кутията оставена от баща им. Когато съседа отворил кутията, вътре вместо завещание имало благодарствено писмо, което съседа сам написал в услуга на стария си беден приятел.

Хубава приказка, но надали има вече наивници, които да повярват.

Ти нали се сещаш, че той ако е искал имота, го е искал, за да го продаде! Безумие, пълно безумие! Как е възможно изобщо да има толкова прости, некадърни, глупави и жестоки хора! Да посегнеш на собствените си възрастни родители заради парче земя, все едно ти ръце, с които да си изкарваш хляба, нямаш! Я ще излезе комарджия, я забъркан в тъмни мафиотски сделки, и просто са му трпбвали пари, за да се издължи на някого...

нима очакваш , че тоя ако му бяха прехвърлили имота щеше да се грижи за тях доживот, след като главата му е родила тая мъдра идея-да разстреля собствените си родители?

... много е вероятно точно така да е било, имота е бил прехвърлен под условие, синът се е чувствал собственик, затова е завел и дело да изгони баща си и майка си от къщата... само че, съдът е отсъдил, че ще живеят и ползват имота докато са живи...колко луд трябва да е човек за да убие родителите си за имот... казано е в една от Десетте Божии заповеди "Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава."... комунистите отрекоха Бог, наказваха и преследваха вярващите и последствията се виждат...

Ама знаеш ли, в много случаи, много скоро, броени дни след такова "прехвърляне", родителите умират от "естествена смърт". Много често. Така че, човек не знае, какво да избере. Но тези родители са пуснали сина си да живее на втория етаж. Но той явно е искал всичко, сигурно за да го продаде. Сигурно са му трябвали пари. Вече не трява да се казва "шерше ла фам"(търсете жената), а "търсете парите". В нашето демокрадично общество ценности рязко се смениха. Всичко вече е пари - живот, здраве, образование, спокойствие, жена, мъж, деца, приятели... - всичко е пари. Да ни е сладко! Щом търсиш - намираш. Търсихме го - намерихме го.

ДОРИ ДА НЕ УБИЕЦ , ТОЗИ КАКТО И ПОЧТИ ВСИЧКИ В ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ Е НАГАЗИЛ ДЪЛБОКО В ЛАЙНАТА НА КОРУПЦИЯ И ПОДКУПИ !

Колко различно щеше да е всичко, ако хората не познаваха алчността и агресията.

Имало оплаквания от родителите, ами какво прави сина им още в полицията? Защо не е изхвърлен и не са му отнети 3-те оръжия? Защо винаги действаме следварително? Сега ще го изкарат невменяем и ще се отърве.

а бе, една жена ми каза....... голяма журналистика, голямо нещо, не случайно на 113 място

Ние сме много зле като общество. Толерираме глупостта, простотията и глупаците. Станахме хора, които си траят или пък обичаме агресията. Не изградихме адекватна защита срещу такива действия, а напротив - обичаме да стоим настрана и да наблюдаваме. Така наблюдаваме чуждите деца по улицата, докато се бият или пък пушат. Същото е с войната на простотията по пътищата ни. Абсолютната боза доминира още във филмите, които гледаме, в музиката ни, образованието и къде ли не. Но защо да променяме нещо, та ние сме добре! Дори направо сме супер. Нали така? И вместо да се засегнем, ние се гордеем, че никой не иска да остане у нас. Докога ще неглижираме индикациите на проблемите? Ние нищо не правим, само имитираме, че правим нещо. Що за изрод трябва да си, за да убише възрастни хора? Кое и кога се създаде този изрод?

бкп , бзнс и оф !

Я ПА ТОЯ!

Тези от икономическа не минават и психотестове? Напоследък често чета за напълно изкукали ченгета, дето са повече мутри от мутрите. Малко в повече ми идва. Защо му е на икономически полицай да има три пистолета? Психично болна откачалка, ама който му е разписал медицинското, че е нормален сега трябва да бъде съден наравно с ченгето-убиец.

шерше ла фам-съпругата!!!

И аз си го помислих, честно казано...

По всичко изглежда, че синът е извършителят на тежкото престъпление, но може и някой много умело да се е възползвал от създалите се обстоятелства около имота. Синът трябва да остане в ареста до разплитане на случая, иначе може да изчезне безследно както се е случвало не веднъж!