Главният архитект на Пловдив обвинен за съборения склад

Прокуратурата повдигна обвинения на главния архитект на Община Пловдив Румен Русев и представителя на „Одрин 8” ЕООД Георги Бранеков за съборения тютюнев склад.

Обратно в новината

Коментари - Главният архитект на Пловдив обвинен за съборения склад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че е главен архитект е ясно, но работата е там, че той е и много гладен архитект.

Не барайте човека, той ми е роднина (по Висоцки)!

Събраните в хода на досъдебноjf производство доказателства сочат

Нелепо е, сутринта го бутнаха и следобед: Олеле, какво стана! Дайде да го възстановим. Разните ДНСК и главни и много глаДни архитекти спят. Сериозни рушвети е имало тука, но хората протестираха.

Когато доживеем деня, в който някой от тези ще влезе в затвор или ще плати прескъпо с конфискация на семейното имущество (или и 2те), тогава ще има светъл лъч, че държавата ни е държава и член на ЕС. Сега са медийни закани и купища добри намерения - после се оказва, че България, т.е. ние трябва да платим едни хиляди присъдени обезщетения. Без строгост и прилагане на закони сме изгубени

Една реална присъда с някакво излежаване би повишила рязко стойността на "услугите" извършвани от държавни и общински служители. Корупцията трябва да е скъпа,много скъпа дейност.

Това е добре, но за АЕЦ Белене и КТБ-кога ще има обвиняеми?

оппа... готино е да си на такава длъжност в държавната администрация, но с цената на какво?

и тея са оправдани вече, тука милиони играят

След дъжд - качулка. Отиде си хубавата сграда, заради алчността на някакви лумпени, сдобили се с власт и пари. Омръзна ми да гледам тъпи физиономии на ключови позиции.

Всички живи архитекти на Пловдив от 1945-та година до сега трябва да бъдат измъчвани, имуществото им конфискувано, децата им разленени пред очите им, а самите архитекти сварени след това дадени на кучетата.

Само така! После всички лекари, че вижте колко зле са хората със здравето. После и учителите, че вижте колко сме неграмотни. А за селяните - ами ядем кофти храни с нитрати - и те под ножа! И още... И още...Абе една атомна бомба и цял Пловдив на майната си!

Я да видим ,кой ще освободи тези тарикати ,а такива много в България ,дано съдът си свърши работата ,но се съмнявам ...,чадъри много !

Кой ще възстанови първоначалния вид на сградата?! Другото е кьор фишек!

Тая сграда праз голям - виж какво презастрояване с грозотии се извърши!

Споко той ще обещае че няма повече да прави така, и ще се пенсионира с натрупаните мангизи :)

Всички главни архитекти на големите и средните градове са с единия крак в панделата. Стуци Янев отърва кожата за сега, следващият Диков също е за сериозно разследване за масовото презастрояване в градинки и зелени площи. Подобна е ситуацията навсякъде..

Тютюневият град до атогара Юг с високите приличащи си сгради, със силен мириз на тютюн, никой не го е възприемал като ценност. Като се изпразниха сградите, като изчезна миризмата и като почнаха да ги бутат, започнахме да ги оценяваме. Същото е и с бирената фабрика "Каменица". Сградата не беше впечатлителна, а сега като я бутат, пловдивчани ги боли.

Единия требе да е КМЕТА НА ГЕРБ ТотеФФ

Наказания не са предвидени ,осъдени няма да има ,...всЕ в пОрядке !

ама нали този, дето го е назначил, най-вероятно му е наредил да ги върши тия неща? няма ли да се опраска и някой нагоре по схемата?

Всичко е свързано с интересите на Пеевски за сградите на Булгартабак в Пловдив. Не е случано, че Прокуратурата, която за никой не е тайна е подвластна на Пеевски, се е задайствала.