Шофьор на джип прегази дете, роднини го пребиха

Шофьор на джип е прегазил и убил 10-годишно момиченце тази сутрин в пловдивското село Първенец. Роднини на детето са го пребили.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на джип прегази дете, роднини го пребиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А съд за циганите, които са пребили шофьора?

Сравнете статистиката с Бейрут или с Дамаск. Война и убийства с които родната полиция не само не се бори.

Бог да прости детенцето. Това е изключителна трагедия и всеки намек за етнос е потресаващо грозен и жесток.

Малко му е да го пребият.

Най-лошото е, че като убиеш мангал те съдят като за човек.

"Аз ако съм баща на детето, ще пребия (убия) извършителя". Опааааа ... ма те роднините вече са го пребили. Докато вие се помпате пред монитора и НИЩО НЕ ПРАВИТЕ, "мангалите" действат.

Явно местен мафиот ходил да прибира такса сградна инсталация от сутеньорите в махалата и от трафикантите на мигрантите. А "самотната майка", мамицата и, не го е познала и е решила също да "припичели", като е побутнала излишното чаве под гуметата.

С 99% вероятност може да се каже, че детето е бутнато нарочно под колата, но с 100% вероятност може да се каже, че истината никога няма да се докаже.

Ники

ПРЕСТЕНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И ДОГАДКИ!! Нека се разбере как се е случило. Преди няколко дни се вдигна огромен вой за убитото от камион момиче в Благоевград. В крайна сметка се оказа, че е премазана поради собственото й невнимание и това на шофьора. Трагичен нещастен случай, а не блъснат пешеходец на пътека с превишена скорост. Само, че там никой не беше тръгнал да линчува човека.

Никога няма да се разбере какво се е случило. Цялата маала ще свидетелства против шофьорът и истината никога няма да излезе наяве. Има много такива случаи.

Ни най-малко не ме интересува етнос,все са хора.Но...всички участници в движението са длъжни да внимават.Уважението на платното трябва да бъде взаимно.Не може пешеходците и да не направят опит да се огледат дали поне идва превозно средство,дали това прев. средство може и има възможност да спре,да се ослушат,а после да им е виновен шофьорът.Според мен поне 90% инциденти на платното са изцяло по вина пешеходците.

Какви пешеходци в този случай бре? Става въпрос за дете, независимо от етноса! На пешеходните пътеки няма сигурност, спре ли някой другият зад него тругва от другата страна да го изпреварва, какво да говорим за децата, камо ли на селски път. 90% от народа е обуначен и не се вижда светлина в тунела...

Боби

Много жалко за детето, но с ръка на сърцето ще си кажа, че съжалявам само за него и не мога да изразя съчувстие към "родителите". Още по соц време мой роднина го осъдиха и даже лежа за кратко, защото мангалката беше сложила детео си под гумата на ЖУК-а му. Чоовека беше телевиьионене техник и се случи това при ходене на адрес при цигани. Така, че съжалявам за детето но ме съмнява да е инцидент по вина на водача.

Поредната циганска диващина, пред която властта спи и си затваря очите! Кога ли най-после народа ще ги отвори? Май никога, българите протесираме само в социалните мрежи....

да му се не види - едно цигане да ходи на училище и да го бутне кола. Отиде си добрият пример. Тази седмица много критична излезе - второ дете даде фира.

Ти нали говори с него преди това и знаеш на къде е тръгнало. Сигурно е било с ученическа чанта на гръб.

Стига с това бутнала си детето под колата! Под вола теле търсите! Ако някой убие ваше дете, как бихте реагирали? Заслужил си е боя и дано от затвора да не излезе!

Ти разхождаш ли се с твойто дете по платното, защото аз с мойто не?

Дано не се случва,но ако някой бутне моето дете на тротоара,ще трябва да го търся и убия.На платното не можете да вините винаги шофьорите за всичко.А най-добре си научете децата как се пресича и че невинаги шофьорите могат да ги опазят.

Абе тези пребиват хора които отиват да им оказват първа помощ и да им спасят живота а какво остава за някой който е причинил смърт на някой техен близък при това в махалата. Не знам в случая не е ли по-добре виновния да избяга и да отиде в най-близкото полицейско управление да се предаде!

Мангали. Ще си направят друго

Веднъж преди години пътувах с автобуса и се заслушах в разговора между шофьора и една дебела мазна циганка седяща зад него. Оказа се, че циганката отива да оглежда няква къща в Пловдив, да купи с парите от кръвнината за едното цигане. Цигането преминало през дупка в бетоната стена заградаща маалата и в тъмнината един турски тираджия го сгазил. Та шофера на бусчето и викаше: - Кака, нимой бърза да зимаш къщата, пусни и другите и ки ти дадат още кръвнина за голяма къща на центъра.

FuckTheEU

Джипара трябва да се радва, че е жив, наистина съм учуден, че само са го пребили.

Един потърпевш разказваше по телевизията, как е бил обвинен за инцидент - блъснато дете. Имаше документирано от камери как се събира тълпа циганета, издебват коли и рисково се хврърлят пред тях. След инцидента цялата тумба цигани напада нещастния шофьор, пребива го и си търсят заработеното обезщетение. Този пъклен сценарий е известен и е в действие .

медицината е безсилна пред твотята лудост;) Ти имаш ли деца? Най-вероятно не!

Не ти се вярва но написаното е вярно. А ти че си тъпа никой не ти е виновен. За тъпота още не са измислили хапчета...

Ако чаавето не ще то роднините му го хвърлят пред колата за да изнудват за пари после! Цял Арчар така се издържаше едно време.

Когато няма закони и кога не се спазват законите, много често се стига до саморазправа.

Какви закони ви гонят? Говорим за ПТП с убит човек , в случая с дете! Такива нещастни случаи стават ежечастно по света и това се случва дори в държавите с най-добри закони! А това, че циганите са импулсивни и при убит техен близък полудяват, не е тайна за никого. То и всеки НОРМАЛЕН родител би изперкал при гледката на убито на пътя дете, какво остава да е твоето!

Едва ли джипа се е качил на тратоара. Няма данни и да е било на пешеходна пътека, така че съпричиняването е налице от всякъде. Никой няма работа на пътното платно пеша освен на оказаните места.

Склонен съм да мисля че мангалката има вина за случката. Тия дето са много ербап да внимават като минават през мангалските махали и села. Едва ли карат с 30- 40...

Цигани или не, този с джипа си е за бой. Добре, че не са като нас, защото ние щяхме да направим група във Фейсбук.

Принципно така трябва да се действа в подобни случаи. За жалост обаче и много невинни хора стават жертви ромската саморазправа.

шофjора трябва да се награди.Jaлко ,че не е утепал и двете мангусти.

аз ако бях го убивах на място този с джипа!

Или той теб.

Затова оттам само с танк и бронетранспортьор трябва да се минава и наред!

Това може да се случи на всеки шофьор минаващ покрай този етнос. Никога не знаеш дали няма да бутнат детето под колелата ти.

Няма как да ти помогне:)) За да ти бутнат някое дете, значи трябва да са около пътя по който се движиш, което значи,че няма как да не ги видиш! Видиш ли ,че има хора и деца около пътя ти в населено място, винаги трябва да си готов да заковеш на място! Дори да допуснем,че някъде в завой няаш добра видимост, това пак ще означава, че крака трябва да ти е на спирачния педал! Ти или не шофираш, или не си добре с главата! Да, имаше едно време такива случаи с цигани, но това беше на главни пътища и го правеха с чужденци!

Ти да си карал кола някога? Май не. Говориш като пиян депутат пред телевизията. Тая толерастия ще ви затрие главите.

Ако се движите с около 40 км/ч, с колкото би трябвало да се движите в населен район, и да се хвърли някой пред МПС-то, шанса за фатален край е много малък.

Много се лъжеш. Карай с 10 км/час през маалата до летището в София и пак няма да успееш да спреш като ти битнат детето под колата.

Ти може да не спреш, но детето няма да умре, а ще има най-много леки наранявания. Има разлика, нали?

вярно е!!!

Мафиотска история. Най-вероятно онези там са се организирали в престъпна група кой да бъде свидетел как шофьорът е виновен, кой да бутне детето пред колата, кой да избере колата, чиито шофьор ще изнудват и т.н. жалко за шофьорите попаднали на такава клопка. Винаги със страх минавам перз една такава махала до летището в София. Движиш се с 5-10 км/час и чакаш някоя да си бутне детето пред колата ти, да го сгазиш и после да им плащаш.

ставьте видеорегистратор

Мир на праха му! Съболезнования за близките. Интересен е обаче един друг факт, всички новини напоследък са от типа на: Роми, оправдани за побоя в Асеновград; Сирийче пребито в училище; Фатиме, сгазена на пешеходна пътека; Ромче сгазено от джип, роми пребили шофьора; Турско момиче убито в Свиленград; Мария Габриел, наш еврокомисар; Мария Капон; Ева Майдан; ... и т.н. и т.н. Чудя се в България ли живеем или в някакъв сороски турлю-гювеч?

ДА е отговорът на въпроса ти

Тизи няма да види бял свят до като е жив. Жалкото е, че като него са поне 50% от шофиращите по БГ пътища - идиоти които като седнат зад волана, не знаят на кой свят са. Пълно е с такива идиоти които по кварталните улици карат все едно са на първокласен път.

Дано шофьорът на джипа да има видеорегистратор, за да се види как майката бута детето пред колата, за да изнудва шофьорът. Това тези го правят от години, а държавата нехае.

Като говорим за населено място, от небето да ти падне нещо, трябва да си готов да заковеш на място!

Едно време в София, в кв. Христо Ботев (една от ромските махали) нарочно причакваха автомобилите и децата се хвърляха пред тях - заради обезщетенията. Затова и там на всеки 5 метра има легнали полицаи.

Браво,така само може да има гаранция,че шофьорът ще разбере какво е направил ! Поздравявам ги !

При липса на държава, ред , справедливост и законност не ни остава нищо друго освен око за око и зъб за зъб. Всеки сам кой както може. И ако искате вашите деца да оцелеят тук никакво съвременно образование не им трябва а бойни изкуства, свободно боравене с хладно и огнестрелно оръжие. На диво място само законите на джунглата са в действие. Другия вариант е прибирайте багажа и бягайте колкото се може по-далеч от тук. Голяма грешка допуснахме че си създадохме ...опс...създадоха ни държава. Дори едно въстание както трябва не сме могли да направим. Не сме ние за държава и най-добре за бъдещите ни поколение е да се родят някъде където няма да се засичат. Ние за чеп не ставаме камо ли за общество.

ДО КОГА ЩЕ УБИВАМЕ ДЕЦАТА СИ?

Виждате ли тъмните колко са задружни?

Защо ли съм доволна от ответния удар на роднините?

?! Майка на 31 води 10 годишно дете на УЧИЛИЩЕ колко "тъмни" отговарят на този профил? Ако "тъмните" се вписват в този модел то това са напълно интегрирани към обществото хора, защото основните 2 проблема, поради които се делим на "наши/ваши" или "тъмни и... светли?" са раждането на деца от деца и неграмотността. Лека му пръст на детето и моите съболезнования на близките. Ужасна новина. Колеги шофьори: отваряйте си очите на 6 и карайте поне 5 км под лимита в населени места, а около училища, градини, детски площадки - се минава с не повече от 20 км/ч ВИНАГИ ГОТОВ ДА СПРЕШ! Дано това да е последната подобна новина ... поне за тази година.

ТОЗИ ПЪТ ГИ ПОЗДРАВЯВАМ,БРАТЯТА МЕКСИКАНЦИ!ВИЖТЕ И СЕ ЗАСРАМЕТЕ БЪЛГАРИ!ТОВА СЕ КАЗВА НАЦИЯ НА ЕДИНСТВОТО,КОЯТО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА!!!

Свинщината по нашите и румънските пътища е ужасяваща, не знам какво трябва да се случи, може би трябва да има застреляни на място!!!

Е те тоя път - евалла на индоевропейците!!!

За пореден път се убеждавам, че България не е нормална държава. В Австралия има програма на правителството от над 10 години, в която с клипове се разяснява нагледно какво се случва, когато превишението на скоростта е само с 5 км/ч.

Човекоподобни маймуни, трябва да бъдат върнати в Индия!

Законът на джунглата. До тук ни докараха.

Причините? Причините са висока скоросто! Дебили, вземете го разберете, че високата скорост убива! И вземете спазвайте ограниченията!

Докато няма убит на място шофьор от роднините - тъпанарите ще си карат като изоглавени. Не е важно с джип или таралясник за 800 лв. Безнаказаността е повсеместна.

Шофьорът е блъснал две деца, едното просто било майка на другото.

бог да прости детенцето! НО изобщо не споделям възторжените писъци на тема-аааах, колко са солидарни ромовете, ааах, как се се разправили веднага с шофьора. щом има намесени ромове в птп работата надали е еднозначна! нищо не се разбира, къде точно на пътя е стояла майката с детето, за чий е стояла там и т.н. напълно неизяснение въпроси. минаването през маалите, заради щъкащи без надзор деца и възрастни е ужас! колко пъти ставаше белята и тия веднага скачаха на тълпи на шофьора, дори когато вината е на т.нар. родители. а трябва ли да ви напомням за циганския номер, когато нарочно предизвикват птп с бутнато дете!!! не, щом са намесени тъмнозелени, изобщо нищо не е ясно, не че оправдавам джигита с джипа. от този миг нататаък-той е убиец! жалко за детенцето, то е напълно невинна жертва, но истината май я няма в статията...

Като няма държава, хората се саморазправят. Малко му е било!!!

Кви хора бе? Хора ли са тия дето си бутат децата под колелата?

Има едно градче-Чирпан. В Тракия е Входа и изхода му са през циганската махала.Тумби мангали с каруци с коне се разхождат по околовръстният път който свързва града с магистрала Тракия.Смрад боклуци мръсотия направо на шосето.Въпрос на време е и там да прегазят някого.Що за град е това?Ходим до едно шато , но повече НЕЕ