Задържаха трима мъже с фалшиви 75 000 евро

Трима мъже - двама от Пловдив и един от Пазарджик, са задържани заради 75 000 фалшиви евро. Разбита е и печатница за неистински документи.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха трима мъже с фалшиви 75 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А крадливата псевдодържава кога ще задържи сама себе си за кражбите на милиарди от влоговете в банките?

Ако целият тоя гений за комбинации, фалшификации на документи и пари, скимиращи устройства и конекрадство, го използвахме за нещо полезно, тая държава щеше да е по-богата от Австрия!

Тая новина я прочетох до....и тримата са с богато криминално досие! Доповръща ми се вече, егаси малоумната държава!!!!!!!! Какъв е тоя проклет народ бе!?!? Единия на 51 години...тия са най-противни!!!

сега ме обиди на години !

Полицаите не са успели да ги предопредят в тоя случай , но нищо , съдът ще ги пусне !

ето пак! боку ограбва хляба на хората, прилапва им бизнеса, лъже че парите били фъш а вече ги е осребрил във фъстъци и си джътка с правителственият самолет накъдето му е кеф.... Остаафка.. ОООоостааААфкаааАА.... ОООООСТААФКААААААААААА!!!!!!!!!!! ОСТАФКА!

(разбирай: "задници") могат да ни подпалят чергата. Тея за пари са готови на всичко, без свян или задръжки. Предсрочно освободен от СЦЗ? Защо? Сигурно са сметнали, че се превъзпитал, след като не са го видяли и там да печата ментетата.

Като чета за тези "печатари"" мислено ги сравнявам с българските депутати и политически партии. И едните и другите паразитстват на гърба на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Разликата e в начина на далаверата!

Глупости! Тяхното евро си е наред - това на европейските държави куца! И ще видите, че Съда ще ме подкрепи!