Шефът на МВР в Пловдив е сменен по сигнал на прокуратурата

Министър Румяна Бъчварова назначи нов директор на ОДМВР - Пловдив след проверка на сигнала на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на МВР в Пловдив е сменен по сигнал на прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сменен Узунов,знаел ли е за случая,участвал ли е в прикриването му?Питам,защото актовете за ПТП и наказателните постановления ,не минават през директора на ОД, а се подписват много по надолу- от началника на наказателното в КАТ-Пловдив.Ако е знаел- дисциплинарно и на съд, а ако не е знаел нещо мирише не на хубаво.

Апелативния съд в Пловдив днес е оставил за постоянно в ареста джигита, който уби пешеходец на зебра на 12 август. Мотивирали са се с възможността той да извърши друго престъпление. Значи трябва да се вдигне пушилка по медиите, за да се вземе адекватно решение от Съдя, както и да се потърси отговорност от разследващите и началника в МВР!!!!! Така ли ще я караме???? Докога?

"Нямам място в системата на МВР. ... Сам си подадох оставката, но причините за това не са тези, които изтъкват от МВР, а именно случаят с полицаите, укрили шофьора, който прегази човек на пешеходна пътека", Пламен Узунов, досегашен директор на ОДМВР в Пловдив, който е освободен от поста му със заповед на кака Руми Бъчварова (разб. ББ). "Нека да мине време, ще осмисля нещата и ще направя коментар", казва Узунов. Ама защо след време, а не сега????? От какво и от #КОЙ се страхува да говори???????

прикриването на престъпление ще се счита за съучастие в същото. И за колкото е осъдят престъпника за толкова солидарно да съдят и тези които са го прикрили,а не да ги понижават в длъжност и след време пак да заемат подобна длъжност.

я джурналята са разровят туй пишлеменце на кого е човек? Как не сте са сетили бре? Кат чета вестника колко нарушения има и как ченгетата са процедирали ни мое нема чадър!

Има други областни на МВР за смяна на ДПС,но дали ще бъдат сменени ??????/ Иначе на редовите полицаи Господ да им е на помощ.

Абе един по един хората на ДПС ги изшътват. Има надежда, нищо че са много.

След прочитането на статията, аз определено мисля две неща. Че това е единственото "нарушение" на човека. Нещо като сефте. И че всички други шефове на МВР са света вода ненапита. Даже може да се приеме, че след тоя случай, съдебната реформа вече се е състояла. и България, вече не стене от престъпноста, а е някакъв оазис, нещо като съвременна Аркадия.

Така е, като се назначават хора на принципа "мой човек" и "ти на мене аз на тебе". Това не е самов МВР, а в почти цялата държавна администрация. Откъде знам ли? Показателен е факта, че при всяка смяна на властта се започват чистки и рокади.

И да добавя, предишните се обявяват за "недоразумения", обслужващи модела "кой".

Шефът на МВР в Пловдив май не е сменен по сигнал на прокуратурата, а след предаване по телевизията, което разкри, че полицаи са прикрили убиец на пешеходец!

Където и да бръкнеш в тази държава, все вони.

Че ПловдивЪ се превърна н град на Гербясали мутраци, Дрисливи канарчета и Хилави тинейджери с "ЦИКЛОН Б", на гърдичките, и с "БОТЕВЪ" отзаде им, а оня дингил, Тотю- кмета и Мевере шефа си го барат прес скъсания джоб на скъп анцунг за да приличат на Бате Б?

Истината, но, и на Изборите е така : Гробарите пичелят, с 26 % от вота! Само в Пловдив обаче те са 39 %, и, затуй кмет Тотю е толкос мил, на бат Боку и всички женски в кочината?

Чисто разчистване на сметки между пловдивчани. Сега му е паднало на Цацаров да уволнява , който не му е удобен и да назначава приближените си.

А да си трае ли?

И кога МВР в Добрич ще се заеме с малолетните престъпници в Добрич,които цяло лято безчинстват около9,10 и 11 блокове на квартал Балик/от 16 до 22 часа/?Естествено под одобрителните погледи на родители те си...Не е на хубаво!България няма да я има не заради циганите,а заради самите българи.Какъв срам и позор!А родната полиция...?

Това май си е сигнал?

Вместо да ловят наркопласьори и взломаджии, те се занимават със служебни рокади...

И кой ще ги хване зломаджиите, като подкупните ченгета няма да намерят свидетели и доказателства? Точно първо трябва да се почисти и чак след това нещо може да почне да работи.

тоз ше да бил много видна мутра щом кат шефа му си е рискувал (и загубил) местото си зарад него

МВР работи само по сигнали.. на прокуртуртъ, на господари на ефира, на граждани, на чужди организации иначе сами да видят 'сигналите' не може, въпреки че това им е основната работа ! Друго си е да се скатаваш ниско по тревата, месец да мине заплата да дойде, да не питаме много че може да е човек на шефа...

УРААААААА

С нищо,просто една жена ,с една пола.

Досега в Бг ,всички министри на МВР са избрани за да слушат,....ПОСЛУШКОВЦИ. Те нямат думата ,те присъстват само тялом . А и от кабинета ,се чакат ПОСТОЯННО ЗАПОВЕДИ ,от САЩ.

Вижте каква каша стана в МВР с тези послушковци. Нещата вървят само назад, вмето да вървят напред. Някой има за цел да унищожи полицията от вида в който беше. Кой ли е този ? :) Това направиха и с армията, направиха го с предприятията със селското стопамство и за което се сетите.

Проблемът в Бг. ---КРАДЦИТЕ СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ ,фъф Бъ-Гъ.

ЗАЩО ДИРА ЦЕНЗУРИРА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА? ХОРАТА СА ВЪЗМУТЕНИ ОТ ТОВА КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ!!!

Защото всичко е по старомУ. В Бг все още няма полиция ,а има МИЛИЦИЯ ,зАЩО? Защото ,един е виновен ,а се наказват ---ВСИЧКИ ! На изпита за митничари ,''само''100% от изпитаните ,....100% не стават за тази служба.... КОРУПЦИЯ ,и ЦИГАНИЗАЦИЯ ,на 100%. КАКВА ДЪРЖАВА Е ТОВА?

Всички Бг-медии са ПЛАТЕНИ . Ако не са платени ,то те умират от глаТ.

Не се ли знае ?Не им изнася.

Няма граТ фъф Бг ,в който полицаите/милиционерите /,да не са КОРУМПИРАНИ ----95%,БАРАБАР С ШЕФОВЕТЕ ИМ . А НА БАС!?

..Само , че не е на прокуратурата -а на тоя дето си назначи Главнияя...!?..Толкова е ясно...-ппак предизборнооо-борбата е за ВЛАСТТТТ...!!!

А КАКВА Е РОЛЯТА НА МИНИСТЪРКАТА ---БЪЧВАРОВА? МЕДИЙТЕ Я ТИКАТ ,ЦАЦАРОВ Я ПОДСЕЩА ,НАРОДА Е ОБИРАН ОЩЕ ПОВЕЕ ОТ КРАДЦИ,ЗАТВОРНИЦИТЕ ВЕЧЕ КРАДЪТ ОТ ''ДОМАШЕН АРЕСТ'',ИМА ЛИ ДрЪЖАВА ....?????

Всеки един началник мушморок който дори незнае да стреля но с идеята да стане Директор търси всячески връзка с политици и в последно време се забелязва с ДПС с цел да бъде назначен за Директор. Всеки знае че Директор взима една шапка с пари, при пенсия взима също макс, и като го пенсионират му намират друга държавна работа като пример АЕЦ Козлодуй, което е вече стандартно. Да не казвам че при назначаване също пада много пара в полза на Директора и ред благинки от поръчки. Е какво правим....

И защо Директорите на дирекции да се возят със служебен превоз извън работно време? По точно се прибират до вкъщи със служебната кола и тя нощува в къщата му. Да ходят на лов през работно време и други сладки работи, няма да ги казвам че ще ме баннат. Питам защо? Също смятам че Директора от един регион трябва да ходи на оперативка при кмета всяка седмица като на оперативката да присъстват граждани но не който кмета или директора изберат. Така ще има реакция за всяко едно нарушение случило се в града или определени убийци с возила ще бъдат под контрол. Сега ако попитате един от тези назначени Директори на дирекции за най-активните нарушители в града им няма да знаят кои са. А тези нарушители са около 20-100 човека и всички ги знаят. И те така:)

Трябва да е като в Америка, в малките градчета шерифа и заместниците му се назначават, гласува им се доверие от жителите на града - а не политически назначения като в България с удобни проститутки !! В Стара Загора ни омръзна от Радневски, Гълъбовски и Чирпански селяни, ама не може - бат БокУ тъй е казал, варди си хората дума срещу тях не може да кажеш, че ще ти намерят цаката и от утре си пътник..

Тук Цацарката да обясни чия беше тази поръчкаа...!?От ..горе някъде .трябва да е...!?Интересааа клати фесаааа...!?

Боко като хванаха кметицата на район централен Райна Петрова да краде от храната на децата що не свали доверието от кмета на града мамин крадльо И.Тотев.?????? То е същото!!!!!!!!!

Едно не мога да разбера в МВР. Защо за Директор на Пловдив ще се нзаначава Директора на Благоевград? Че той не познава града и хората. Това го наблюдавам от поне 20 г. сменя се Директора а той сменя началниците като така разбърква служтелите си че и те незнаят на кой свят са. Ако началника е например жител и живее в Козлодуй Директора го праща в гр.Роман, началника от Роман в Козлодуй и т.н. Е как да върви работата като новия начални дори непознава контингента в града, хората също. Това са политически поръчки. Няма да има ефективност от МВР никога!!! Трябва да се забрани Дирекцията в София да назначава лсужители в регионите. Директора да се назначава от гражданите в града чрез местни избори. Гражданите да определет дали този Директор им върши рбота а не Дирекцията на МВР София по политически причини да ги назначава. Елементарно е Бъчварова.

Сега ще го направят шеф в Приморско. Пример - наказаните за шефове във Варна полицайчета от първо софийско. Трябва да внесем полицаи от Германия и съдии от Китай. Друг начин няма!