Майка изостави бебето си в двор на блок (обзор)

11-месечно бебе бе изоставено в двор на кооперация в Пловдив. След 12-часово издирване, майката бе открита и арестувана. Приемно семейство ще гледа детето.

Обратно в новината

Коментари - Майка изостави бебето си в двор на блок (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е ИСТИНА, ТОВА Е МАНТАЛИТЕТ НА МНОГО "ХОРА" /НЕ КУЧЕТА/ В БЪЛГАРИЯ

всички много обичаме да съдим, особено когато става дума за морал и деца. децата, които, след като веднъж са създадени, след акт на секундно удоволствие - имат нужда не само от дом, двама родители, защита, но и от непрестанно, продължително внимание, възпитание и много любов, без която те няма как да станат хора, а не да се превърнат само в част от разгневена, безмозъчна тълпа. децата не могат да ни върнат "инвестициите", с които ние сме ги дарили през живота си, но никой и не очаква от тях друго, освен незабравимите моменти на щастие от тяхното присъствие. жената (не казвам всички) се нуждае от закрила, която тя търси в (силата на)мъжете и за да може да ги "завържи" за себе си и своя защита- тя не се колебае да има дете, дори от последния идиот, който пък не може да осигури даже собствената си защита и бяга от деца, като дявол от тамян.. на третия път (третото дете от различен мъж) жената се смята за напълно пропаднала и всеки подлец може да я употреби, както си поиска, защото надеждата за жената умира последна.. та с две думи: постъпката на жената е жестока, спрямо едно беззащитно създание, но отношението към нея е не по-малко жестоко. така че, аз лично намирам за добре и жената да получи защитата, точно така, както получават защита и "имигрантите".

Нека да осъдят майката по същия начин, по който осъдиха Бисеров, Масларова и тем подобни. Сега им се е паднало да правораздават.

Тази патка, майката, докога си мисли, че ще произвежда деца, и баба ѝ ще ги отглежда? Бабата гледа първите ѝ две отрочета и естествено, че не може да поеме и третото. А ако го вземе, тази кукувица веднага ще снесе и четвърто, и т.н. Трябва да ѝ вземат детето, а нея да стерилизират, защото я ползва противозабременителни средства, я не. Жалко, че няма такъв закон - ако не се грижиш за децата си, да се спира оперативно възможността да произвеждаш нови и нови бъдещи аутсайдери. Аз съм майка на една дъщеря /род. 1978г./, която вече е голяма - изучена, грамотна, с професия, осигурена и т.н. . И през ум не ми е минавало да имам второ дете, защото нямахме жилище, нямах доверие на бащата, и така. Т.е. съм била отговорен родител. Но някои, като тази от статията, явно наблягат на количеството, пък каквото излезе. Та и бащите различни... Това няма да ѝ е последното отроче, сигурна съм.

Тази никаквица в затвора

Наказваш любящите а даряваш недостойните?!

А каква е етническата принадлежност на майката?

чиста българка е,не е циганка,както ти се иска да е,всъщност наи-големите мангали сте вие българите

Абе, Джиха*д, скрий се някъде, да не тичетеме глупостите! няма ли турски форуми за тебе?!

Ако детенцето е било нежелано и жената се е страхувала да не бъде тормозено то тя е предпочела да го остави надявайки се добри хора да го вземат....Не я оправдавам,но сега детето ще има нов дом и сигурност,а явно майката се е страхувала за живота на това прекрасно създание.Бог да пази малката Владислава и да я дари с добри и грижовни приемни родители!

Сила,човек или причина една майка да не се грижи за детето си и да не го поставя преди себе си.Само смърт може да оправдае липсата на грижи към дете.Всичко друго е лъжа и думи на не хора и не майки.

Думи, думи, думи...

Да го беше оставила ДИРЕКТНО в дом! Бебето е престояло 12 часа в двора на блока, където можеше да му се случи абсолютно всичко- пребито, изнасилено, продадено за органи!!!!

Не е престояло 12 часа, веднага са го намерили. 12 часа са издирвали майката.

loyola

Небързайте толкова да хвърляте камъни по жената. КОя майка доброволно си оставя детето? Освен това има да гледа 3 деца, вероятно няма средства, какво да прави? (много е възможно работодателя й да не и плаща изобщо - защо тука не се намеси държавата?) Да не говорим, че като я арестуват, кой ще гледа децата й? И след като се раздуха случката, вероятно и от работа ще я изгонят, изобщо егати държавата и хората.

Или нямаш деца или ако имаш е недоразумение !

Ето тази майка,как коя.Когато създаваш дете трябва да си наяно,че си длъжен да се грижиш за него,да му даваш всичко от което има нужда,ако си налага ти да гладуваш,за да е сито то.Такива неща от рода:ама няма средства,няма работа,не мога.Ами като не можеш да гледаш деца,няма да ги създаваш.Предпазните средства са мноооогo евтини в магазините и аптеките

Социално подпомагане спят, или подпомагат питиетата, щото ония налитат на бой.

за тази малка красавица е в сила поговорката-роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет-живата реалност

Тук има на линия доста други безотговорни татковци. Честита Коледа.

Коледа е на 25-ти декември. Рано я честитиш.

Ако беше по-малко можеше да е депресия след раждането. Временно състояние е и може да завърши дори с убийство на детото. Но бебе на 10 кг. си е бая човече. Освен това майката се е грижела за детето. Може да е просто силна депресия на майката. Да направят една психиатрична експертиза и да решат дали да го дават на други. И ако решат че майката няма да е в състояние да го гледа, да го дават бързо.

Аз предлагам да се направи психиатрична експертиза на "мъжа", с когото живее.

Това... същество, което е родило три деца от трима различни бащи, очевидно има сериозен проблем с поемането на отговорност за действията си, а вероятно е и с доста ниско IQ. Дори не мога да си представя колко трябва да е примитивна в мисленето си.

Ами къде са жените с висок IQ да раждат? Повечето интелигентни дами, които познавам, нямат деца.

Жените с висок IQ търсят мъж с висок IQ за баща на децата си и ако не намерят такъв, няма и деца. Интелигентността се наследява, затова на такива жени не им е все едно дали децата им ще са от примат или от интелигентен мъж.

Ами хайде, Гоше, хващай едната (не я гледай само) и семейство и деца! :)

Нали се сещате, че майката може да е психично нестабилна жена, която да не е отговорна за действията си. Кой се грижи за тези пациенти - никой. За съжаление и тук е виновна държавата. Пишеше, че прабабата на жената гледа другите и две момчета от години.

Всеки хвърля камък както му дойде по майката, за която никой нищо не знае какви мотиви и причини стоят зад това деяние, но нищо не се споменава за търтея баща!!??? Също така има толкова случаи цялото семейство с вече изродени нрави и морал да не искат детето защото е момиче или защото ще имат още едно гърло да хранят...всеки тука се изтъква като много грижовен родител, всички сте много морални то затва децзата на България псуват учители, нямат елементарно възпитание, егоисти, рецидивисти...то такива ценности само от ''грижовни'' родители да ви кажа!!! А самото общество - оженили се защото така трябва, родили защото така трябва, майки убиващи децата си в контейнери, бащата си бие камшика живот да живее, децата се използват 80 процента за разменна монета или като оръжие за постигане на цели....обществото е болно..няма вече морална отговорност и задачи ...има вече на късмет, ще се хвърля боб дете да попадне на грижовни родители, тва е положението!

За съжаление това е истината.Аддки си прав/ва.

ако си майка и имаш малко бебе, където си ти с теб ще е и то, независимо от бащата, не го искали роднините, взима го и право пред общината, все докото се окопити ще и осигурят за зимата подслон, но да го зарежеш в студа за да седиш при "роднините" е хубаво, как сън ще те хване, ако знаеш че реве само някъде си....

Напълно съм съгласен! Изроди! Откачалки! И то такова хубаво детенце! Дано при него проработи онази поговорка-"Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет!".

Майката е Психично Болна и не би трябвало да има никакви деца. Кой би искал да има майка психо?

Майката не може да бъде класифициране като хомо сапиенс, защото добитък да е пак няма да си остави детето. Тази като не иска деца защо не и няправят една операция и да се такова без проблеми.

Колко деца имаш бе, мойто момче/момиче, че да съдиш така останалите?

А нещо за бащата имаш ли какво да кажеш?

Гениално, да дадат детето в приемно семейство! Да си приемен родител отдавна е бизнес и за съжаление често за децата не се грижат добре. Защо не го дадат за осиновяване? Много хора искат да осиновят, но ги мотаят с години...

Какъв човек трябва да си за да оставиш в тоя студ бебе в количка? Има несгоди в живота, но да знаеш, че това крехко същество ще трепери незнайно колко в студа, и да му покажеш гърба си....садизъм

малко кученце да видиш в студа обречено на смърт ще го вземещ и ще го стоплиш

Това не е нормално. А как ли живеят другите две момчета при такава майка? За това никой нищо не казва.

Този път социалните учудващо бързо реагираха да дадат детенцето на приемни родители , май ми намирисва на пари и то много пари , а ония циганета , дето са 11 бр. и уж бащата се грижи за тях , къде са социалните

Зет ми изостави трите си деца на дъщеря ми, всички виждат, но никой не помага, в училището на децата се правят, че не знаят за проблем.българчета са.

Естествено за всичко е виновен зетя. Те дъщеричките са света вода ненапита и са едни милички, добрички. Не казвам, че твоята е такава, ама много съм видял.

Госпожо, и какво очаквате да направи училището точно за вашето семейство? Дъщеря Ви е тази, която трябва да си търси правата - първо дело в съда за издръжка, после при социалните, ако е възможно да ѝ отпуснат някакви помощи! Ако ѝ е невъзможно да ги гледа - пак при социалните за трайно настаняване на децата. Никой не Ви е длъжен, дъщеря Ви е голям човек.

Този народ изтрещя. Може ли да обречеш собственото си дете на такава съдба...

Значи какво се получава. Майката изоставя детето защото няма пари да го гледа, а сега държавата ще плаща на някой 600 лв. за да гледа това дете. Но социалната ни система е така устроена, ча на биологичния родител е невъзможно да се помогне финансово за да си гледа децата, когато е затруднен, варианта е да се вземе детето и да се плаща на някой да го гледа, ако се вземат трите деца дъжавата ще плаща 1800 лв + осигуровки на чужди хора да ги гледат, та с толкова пари самата майка ще ги гледа и ще пее. Не оправдавам майката за постъпката, но има нещо много сбъркано в социалната ни система. Миналата година имаше подобен случай, когато отнеха новородено дете и братчето му от майката кръгъл сирак, при това самотна бащата ги зарязал преди да роди, защото няма пари да си плати тока. И тя стоеше сама току що родила през зимата без ток и отопление, а две други семейства получаваха по 600 лв. за да и гледат всяко от децата и тя дори не може да е с новороденото си да го кърми. Това не е ли събркано ми кажете. Знам че циганите много злоупотребяват със соц.помощи, но за да се предпази системата от тези злоупотреби, реално нуждаещите се нямат истинска подкрепа. Вместо това им се вземат децата, за да се плаща на чужди хора да ги гледат.

Никой нормален човек не дава помощи на ръка. Всичко се прави като отстъпки от данъците. Който плаща повече данъци получава. Който не получава, пие студена вода и спи под моста. Така е устроен света.

Към фермата.Човеците да са добитък.Сега има държава,род,семейство.Разбивайки това,ти ставаш на отглеждане от чужди хора.Ставаш като добитъка-ясли,за да работи жената да и взимат данък да ражда циганката,която го дава в майчин дом или на приемно семейство.На запад за шамар отнемат дете и на приемно семейство.Ферма,където скота само се плющи,ражда,но роденото го взема държавата и тя се разпорежда с него.Нещо като пастира и стадото с овцете.Не мислете,че разбиването на държавите,родовете и традиционните семейства е случайно.Върви се към ФЕРМАТА.НО животните вътре ще са оскотелите ЧОВЕЦИ.

България 2025 г. Срещат се двама сирийски бежанци. Единия: "Сокиряс, бе батес! Дай един лев." Другия:"Разкарай се, бе ман..ал!". Вицът ми дойде на ум, като гледам това русо дете и сетих за другото, дето подлуди Гърция...

Къде е държавата? Защо не ни гледа децата!

АБЕ ТЪПАНАР, ПРЕДИ ДА ПРАВИШ ДЕЦА - ТРЯБВА ДА МИСЛИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДАЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗДЪРЖАШ?? АКО НЕ МОЖЕШ - ЗАЩО ГИ ПРАВИШ? И КОЙ ДА ТИ ГИ ГЛЕДА??? АМАН ОТ ТЪПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти още малко ще искаш и да го храня, а? (Абе вие от майтап не разбирате. Т.е. Само чрез провокация може да започнете да мислите.)

... да не ти е правила Държавата децата ,че да ти ги гледа бе ?!

Тя може да не ги е правила, ама ще иска утре от тях да взема данъци и пенсионни осигуровки.....

Няма институции които да работят със семейството , за да разрешат проблема .Вместо това създават ноз проблем!ВЪВ ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ ТАКА СЕ ДЕЙСТВА!!Гарантирано от ГРОБ!

Който слага минуси,да му изсъхнат ръцете.

да му изсъхне яйцеполагалото ... хахахахахаахах - Боже ! искрено са забавлявам да чета коментарите в Дир-а.

аз също ! :D :D :D

В САЩ майчинството е много кратко.Но след това държавата поема грижата.Децата се настаняват нещо като майчин дом .Родителите вземат детето събота и неделя.През останалото време работят или учат.А тука непрекъснато изтъкват,че видите ли майчинството било дълго.

Никога не мога да приема за нормално да си виждаш детето само събота и неделя и да очакваш, че някой друг е длъжен да го отглежда! Детето е на РОДИТЕЛИТЕ си, НЕ на държавата! За това има семейство родители и деца!

В стадото,който му се чифтосва се чифтосва.През останалото време работи на овчаря-държава.Като се отели женското животно,дават плода на държавата да го гледа.Докато женското животно се разгони отново.Какво е това семейство,отговорности.Децата,които не са кърмени-това го няма в майчин дом,не могат да станат човеци.Петър Дънов.По социалната стълбица и касти на Индия има и касти на подчовеците.Така ,че да Новия Световен Ред ще си отглежда добитъка,щото те вече няма да са човеци.

Аз пък съм самотна майка, живея в Гърция, работя и уча в Атинския и представи си - гледам си и детето, което посещава и българско училище.

Ти ше си голема късметлийка ако детето ти не стане убиец. Доказан научен факт е, че когато децата нямат контакт с родител, от тях се получава само социален измет. Природата затова е отредила, детето да си има ДВАМА РОДИТЕЛИ - да има ролеви модел на мама и тате, и на щастливо семейство, в което и ДВАМАТА се грижат за него. Отделно че от около 100 години се налага модела "работя, уча и гледам дете едновременно", в което нищо не е свършено както трябва. Ни ученето ти е учене. ни работата ти е работа, ни детето ти е отгледано, ама ти си лалай де, и един ден си спомни думите ми.

То затова сигулно по-големи деца си взимат пушкала и пушкат в училище.

Само,аз ли забелязах,че някой тука слаган минуси на поразия,защо така бе,празници идват,бъдете весели и щастливи,стига със тази завист,ще ви изяде от вътре.

Социалните! Не изоставяйте и двете момчета, те едва ли са желани, щом тази малка Бонбонка е изхвърлена! Още повече, че тя единствена е дете на настоящия мъж...едва ли той обича повече чуждите деца от своето собствено.

Същество, което захвърля най-безценното, невинното и беззащитното като непотребен боклук не само че не може да се нарече майка, не може да се нарече ЧОВЕК! Животни са намирали изоставени деца в гората и са се грижели за тях, така че този урод не може да се нарече и животно.Не е майка, ЗВЯР Е! Господ да е с теб милодетенце.Дано не те подхвърлят нежелано и отхвърлено по институции и приемни семейства, дано ти намерят добри осиновители, които да ти дадат много любов, на теб и всички останали ИЗОСТАВЕНИ, ЗАХВЪРЛЕНИ ДУШИЦИ. Много ми е мъчно за вас. Няма по- ужасно нещо /освен тежка болест/ една душица, когато се роди има нужда най- много от обич любов, а се оказва захвъпрлена като непотребна вещ. НЕЧОВЕШКО Е!ГОСПОД ДА СЪДИ ТАКИВА "МАЙКИ".

Поведението на жената определям като престъпна безотговорност, егоизъм, малодушие.Непростимо е да изоставиш детето си, за да те приеме новото ти семейство.Това е непростим грях за една майка!

Явно двамата читатели, които не са съгласни с коментара ви смятат, че е съвсем нормално да се изоставят деца, че да захвърлиш дете не е престъпно и безотговорно. Не е майка, урод е, не само че го е изоставила като боклук, но през това време ВСИЧКО можеше да се случи на та зи невинна душица. Само като си представя 12 часа детенцето да плаче уплашено, самотно и ЗАХВЪРЛЕНО и сърцето ми се къса, за него и другите ангелчета с подобна съдба, а тази дето го е носело под сърцето си 9 месеца не и пука.......Бог да в пази, дечица!

Ами предложи да я одерат жива публично на площада тогава. Толкова яростно съдиш, добре, че не си се родил в средновековието, щеше да си най-дейния инквизитор. Сигурно си безгрешен в живота.

Защо никога не търсят бащите в подобни случи? Само майките ли са виновни? Докато само жените носят отговорност за отглеждането на децата, дотогава и раждаемостта ще е ниска!

Бе душко преди хилядолетия.Секс само и единствено с брак.При брак мъжа знае своите отговорности и в брак встъпва само пълнолетен мъж,който работи и има имот да отгледа съпругата и последвалите от връзката с нея деца.Няколко.Съпругата има задължения да гледа мъж,дом,деца.Сега запознахме се в дискотеката секс за една нощ,мъ детето може и да е от мен,водя се самотна майка,за по-добри социални.Като градиш къща мила или мили почваш от основите.Като нямаш основи здрави,нагоре нищо не може да строиш.Та така и с секса,брака и децата.Въпрос на възгледи и манталитет.Не после социалните или държавата били криви.

1во- "Душко" казвайте на жена си. 2ро - живем в мъжки свят, т.е. всички правила се правят от вас-мъжете , така че какво било преди и какво е сега, пак е ваше дело.

Ами то според тези "измислени начини" няма начин, по който една жена в днешно време да си намери баща за деца.

Интересно,при живи Баби и Дядовци,и жив Баща,агенцията е решила да даде детето на приемно семейство,това е абсурд.Майката че е виновна е виновна,но да си я накажат само нея,а детето да си го отгледат родителите на Майката или Бащата.

то се е видяло бабите и дядовците и бащата каквя са я свършили, сигурно те са я подскокоросали да изостави детето!

NadezhdaHristova

11-месечната Владислава има биологичен баща, но той няма права над нея, тъй като майката не е разведена със съпруга си. По закон щом няма развод, баща на детето е той.

Дано това хубаво детенце бъде осиновено от ИСТИНСКИ и НОРМАЛНИ родители, които да му се радват и да му дадат шанс в живота!!... По Коледа се случват и чудеса... Проблемът обаче остава с другите три деца на тази т. нар. "майка". Добре е, да й бъдат иззети и те!

...интересно, КОЙ сложи минус, на този коментар - сигурно е самата "майка"...

Дано му намерят ИСТИНСКА МАЙКА, КОЯТО АД ГО ОБИЧА. А такива като тази, която го е родила не знам дали е трябвало въобще да се раждат. Бог да те пази мила, душичке!

Няма никакви социални,не се заблуждавайте.Това го има само по Нова телевизия в Съдби на кръстопът.Пълна порнография.Някои като го гледат и цъкат от възхищение,как помагат и веднага откликват.Няма такова нещо-това е само МИРАЖ.Сори!Не изтривайте коментара ми.Това е истината.

Какви социални те гонят тебе бе.Тая и от вида на детето е ясно ,че е българка.Та тая,щот това не е майка--има още две деца от двама различни бащи и това е трето от 3ти баща.Първите две ги гледа прабабата, а бабата дет работи в Испания праща някой лев.Децата са свестни, но редовно гладуват.Какви социални.Как раждаш от трима,не работиш,не си гледаш децата и социални.Света ,не само България нямат нужда от боклуци като тая ,това е като мангалите.Напия са,манго са напии,набии мъ,на.бе мъ и оп чааве.И аз ся ко?Социални няма,работа няма,манго не ще чаавето.ДЕЦАТА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ГРИЖА НА РОДИТЕЛИТЕ.АКО НЯКОЙ КАТО БАБИ ДЯДОВЦИ РОДНИНИ ПОДАДЕ НЕЩО ИЛИ ПОМОГНЕ ДОБРЕ ДОШЛО.НО РОДИТЕЛЯ ПРАВИ РАЖДА И ГЛЕДА ДЕТЕТО СИ.Тая бракма да не е питала социалните когато се е такова,че сега социални нямало.Бетер циганите станахте ей.

Неграмотник, само социалните служби работят, в лицето на отделите за закрила на детето. Сега, те ще настанят детето в приемно семейство; те ще го пуснат за осиновяване и ако трябва да се отнемат родителски права и да се вземат другите деца, пак "социалните" ще го направят. Аман от простаци - неграмотни.

Патко, ако си бяха на мястото, нямаше да се стига до тук. Социалните, и ОСОБЕНО "закрила на детето" са едни статистици, пасивно реагиращи само когато им го наврат в лицето.

Тази псевдо майка неграмотница не знае ли че има предпазни средства за да не се раждат нежелани деца?Разведена,с три деца,живее с мъж на семейни начала,още колко нежелани деца ще нацвъка.Който не може да се грижи за дете да не ражда.Детски надбавки за всички деца без изключение до второ.За трето и нататък да се грижат само тези които са ги създали.

Ми сигурно няма пари за противозачатъчи и презервативи, пък мъжът не иска прекъснат полов акт и така се получават нежеланите деца.

"След 12-часово издирване, майката бе открита и арестувана" Ми не е вярно! Псевдомайката сама се е обадила. Ченгетата само са проверявали, дали някоя е писала във фейсбук, че си е изоставила бебето.

Всичко е заради самата мизерия,която Държавата ги кара Майките да преживеят със тези ниски доходи,които им осигурява. Жената го е направила,заради някаква причина,а може и да е мръднала,и да се наложи да се лекува във Курило във Женското Остро.защото това не е нормална постъпка за една Майка,нали така,а има много жени които много искат да имат такова дете,поради простата причина,че те не могат да раждат,заради повреда във Фурната,която от чакане от кариери,вече е прегоряла,и не може да изпече един кекс:)

ИМАХ БАБА НА СЕЛО.ХОДЕШЕ С 2 БАСТУНА ,НАКРАЯ ЛАЗЕШЕ.С ДЯДО МИ ГЛЕДАХА ,ЖИВОТНИ,ДВОР.6 ВНУКА.ВИНАГИ Е ИМАЛО МНОГО И РАЗНООБРАЗНА ХРАНА И ГРИЖИ ,КОИТО ПОМНЯ ОЩЕ С ДОБРОТА И ТОПЛИНА.БАБА ПРАВЕШЕ ДОМАШНО СИРЕНЕ,МАСЛО.ТАЯ ЗДРАВА И ПРАВА 3 ДЕЦА И ХОП ДЪРЖАВАТА.ЩЕ РЕВЕ ОТ ДЪРЖАВАТА,КОГАТО ДЪРЖАВАТА И КАЖЕ ДА СЕ ТАКОВА И ДА РАЖДА.КАТО И СЕ ТАКОВА И И СЕ РАЖДА ДА СИ ГЛЕДА ДЕЦАТА.ЧОВЕК СЕ РАЖДА СЪС ДЪЛГОВЕ И ОТГОВОРНОСТИ.БЕ ПРАБАБА ТИ ПОД ТУРСКО КАТО Е ГЛЕДАЛА 10 ДЕЦА ВСЕ СУЛТАНА И ПРАЩАЛ СОЦИАЛНИ,КОЛИЧКИ И ПАМПЕРСИ.БОКЛУЦИ СТЕ И БОКЛУЦИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.ТУЙ Е ТЪЖНАТА ИСТИНА.ЕЛЕ ПЪК ТИ ГАГНАМ СТАЙЛ.

gangnam style

И, ТЕБЕ ДА ТЕ НЕМА:)АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,НЕДОРАЗУМЕНИЯ НА ПРИРОДАТА.

детето изглежда добре и в отлично здраве именно защото го е отгледаno "лошата фамилия", както и двете момчета! когато обаче на маиката и е казано,че трябва да се грижи поне за едно от децата си, тя е преценила, че не може да води живота, на които е свикнала и го е зарязала. уви...

Това е децата са жертва на родителите си.Дано не и го въпнат а един ден това дете нека знае за постъпката на майка си.Мизерията и трудният живат не е причина за изоставянето.Да вземе мерки и да не ражда

По-добре е това дете да не научи за постъпката на майка си, няма нужда то да бъде травматизирано и подтиснато за цял живот!

Щъркеле, Щъркеле, пияницо проскубан, гле'й к'во направи....

Добре, че повдигна въпроса, отдавна търся някой да ми обясни. Децата родени през зимата (когато щъркелите поживо поздраво са се изнесли от България, кой ги донася?

куриерска фирма по избор.

Това ли заслужава милото създание!! Жестоко!

Хващам бас, че социалните ще върнат нежеланото дете на майката, която го е изоставила.

''Гарантирано от ГЕРБ'' Тази Майка,ако беше във друга държава,това нямаше да се случва,защото тук жената го е направила от Мизерията и глада,до който ни докара Мутрата Б.Б,който служи на чужди интереси на Америка,като има за цел-План да направи Геноцид на Българският народ,като ги държи вечно във мизерия,и последната заделена стотинка за хляб,той им ги взима от измислени нови данъци,или вдигане на цената на тока.Този Човек,ако остане на власт,нищо добро не ни очаква.

Ако ти си типчният представител на българския народ, то аз подкрепям геноцида на Б.Б.

gangnam style

Данко,ли си Денко Гербеджия ли си,през оная работа си ми,точно ти кой подкрепяш.!!!Но това си е самата Истина и Плана Ран-Ъп.го доказва.

Къде ми е пенсията за 40 години трудов стаж, бе байно? Боко ли ми я изяде или червените ти работодатели? Платена сволоч проклета!

gangnam style

Пенсията си я търси от Дянков и Борисов,при кабинета Борисов1 ,Дянков и Борисов,източиха Здравният и Пенсионният Фонд,какво се правиш Дъртак миришещ на Пръст че не знаеш а???Пий си Гинкото и не се изказвай неподготвено другият път Гербедийско Л...о.

МАЙКИТЕ душко, НЕ СИ ИЗОСТАВЯТ ДЕЦАТА, ГРИЖАТ СЕ ЗА ТЯХ И ГИ ОБИЧАТ. Животните също се грежат за майлките си беззащитни рожби. Тази ТВАР със сигурност не може да се нарече "майка".

Дир, какви ги вършите? Махнете снимката на детето!!!

Както винаги, от Дир.бг ги боли швепса за правата на децата!

стабилност с видими резултати!

На всичките първосигнални плювачи тук , чиито живот се осмисля само от оплюването на всичко и всички, да кажа. Не че е много редно, но ми е трудно да се сдържа понеже обиждате не само невинни но и пострадали. Детето е било отвлечено, платен е откупа и то е било "върнато". Това е ...

пълни глупости!

И на мен ми минават подобни мисли в главата. Малко бузанче, изглежда добре гледано и никак не прилича на дете, което не е желано.

Ако беше така, както казваш, заглавието нямаше да е "Жена остави бебето си в двор на блок в Пловдив", а само "намерено е дете" или нещо подобно. Но да предположим, че заглавието нарочно е това, е да може да манипулира дежурните драскачи.

Толкова много български семейства с добро социално и материално положение искат да осиновят деца!Защо процедурата е толкова трудна?!

За да лапат по-20 000 лева за осиновяване,затова

Процедурата е лесна, но налични деца няма - има от малцинствата (циганчета), болни или наследствено обременени с лудост по нечия линия.....