Коментари - Кмет се бори за живота си след катастрофа | dnes.dir.bg
назад

Кмет се бори за живота си след катастрофа

Кметът на Община Съединение Евгений Маринчешки е в критично състояние в пловдивската УМБАЛ "Свети Георги", след като в събота сутрин катастрофира на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Кмет се бори за живота си след катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига се рекламирайте кой кво е поръчал че се умира от реклами и ей така че не се мачете да бъдете там където аз не ви искам майна .

Той е млад и силен човек.Ще оцелее.Искренно му го пожелавам, а и, вероятно, много хора имат нужда от него все още на този свят............

Влиятелен човек, свързан с организираната престъпност и покровителстван от високо ниво, но и винаги отзивчив към проблемите на обикновените хора. Дано успее да се възстанови.

Не го познавам лично ,но му желая оздравяване.Казват,че бързал за погребение на негов шофьор в Габрово.Миналата година открил транспортна фирма за международни превози в Испания.Там работел починалият.В България има също такава фирма-миналата година задържаха негов ТИР на митницата с цигари.Пострада шофьорът ,а камионът е на склад в Съединение.

.... сигурно и в кметството я е карал с несъобразена скорост...

Добър човек нека господ е с него

Kъм 617: Напълно сте прав за кражбите и далаверете му и сега си плати за да стане кандидат на ГЕРБ и да се спаси от правосъдието....И все пак дано да да се оправи...

"Господ бави, но не забравя". Може да са недосегаеми за правосъдието, може да се давят в пари, може всичко да е, но законите на физиката са едни за всички.

има ли какво повече да кая..... припомнете си долната новина. линк и все пак даи боже да се оправи кмета. никои не заслуява подобна садба. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

има ли какво повече да кая..... линк Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пожелавам му да се оправи възможно най-скоро!

БОГ ДА ГО ПРОСТИ

Много злобно от твоя страна! Ами ако ти береше душа и близките ти прочетяха такъв коментар като твоя?

Да се помолим на Бога да се оправи човекът. Дано да има добър късмет и да оздравее.

КАРАЙТЕ БАВНО И ПРЕДПАЗЛИВО НЕ СЪЗДАВАЙТЕ ИЗЛИШНА РАБОТА НА БЪРЗА ПОМОЩ ТЕ И БЕЗ ТОВА СИ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО.

До Симо.Благодаря за уточнението!

20 ребра, че то останало ли е нещо несчупено?

останали са 4 здрави

магистралата тяхна гордост, как няма да кара като бесен. То е от раздост.

Дай Боже да се опрви човека,карайте отпочинали,слагайте коланите,възгавниците се задействат при сложен пр. колан!

Грешно! Не е вярно, че въздушните възглавници се задействат само при сложен колан! Те са на пиропатрон и се задействат независимо дали има колан или не. Само пасажерската може да се изключи с копче ако е наложително (возене на бременна или малко дете отпред - силно непрепоръчително) Идеята не комбинацията колан - възглавница е че когато пътниците са с колани, коланите ги държат на точно определени места в колите при катастрофа и точно на тези места възглавниците ги пазят. Без колани човешкото тяло е като пингпонк топче в колата и няма значение че има възглавници тъй като пасажерите не са на защитените от възглавниците зони а хвърчат навсякъде, особенно през прозорците

Дано се оправи човека. Много е готин. Не знам как е станало, но той автоинструктор и много добър шофьор. Бог да му е на помощ.

Защо всичките ни кметове вадят такива погледи от снимките?