Коментари - Семейство със син се сдоби с тризначки (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Семейство със син се сдоби с тризначки (снимки)

Пловдивското семейство Недялка и Костадин Топорови прибра своите 3 новородени дъщерички вкъщи. Даная, Дария и Анелия се родиха на 18 май, а днес бяха изписани.

Обратно в новината

Коментари - Семейство със син се сдоби с тризначки (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак няма да им е лесно. Но като се замислиш има ли нещо по хубаво от това. Да са им живи и здрави дечицата. А таткото може покрай грижите да вземе да свали някой килограм, че има нужда. Особенно с тази професия.

човекът от снимката ако е военослужещ, си представям каква армия имаме. не армия, а група отпуснати шопари, които 100м не могат да избягат

момченце и моми ей ,няма да се научите да третирате еднакво децата и после се чудим къде са мъжете в тази държава-лигави мамини синчета и моми още на 1 седмица

Ейййй само дразнители

От доста време една хубава новина. Да са живи и здрави трите госпожици и техният батко ! Жиевот и здраве на родителите и бабите да се грижат ,отгледат, изучат и възпитат децата си !

Да са живи и здрави! Дай, Боже всекиму!

Чия беше тая ръчица дето нащрака минуси на всички благопожелания. Бих му казал къде да си я завре ама ще ме накажат. А иначе господ здраве да дава и на дечицата и на родителите, а и на бабите щом имат мерак да помагат. Нека по-често да четем такива новини!

Да са живи и здрави,ама таткото май нещо се е стреснал.

Най-хубавото нещо,което може да се случи в едно семейство,е бебенцето,а какво да кажем за 3 плюс каката. Дай Боже всекиму!Да са живи и здрави,много късмет!

Просто си е тъп военен, охранен и мързелив ......

Моят малък син след като се сдоби с момиченце преди пет години, се сдоби и с две близначки. Щастлива баба съм, на понеже взема с петдесет лева над т.н. лимит не му се полагат детски надбавки. За това трябва да се говори, циганите са "социално слаби", плащаме и не питаме защо, нали? А българчетата, които се раждат от образовани и свестни не заслужават, браво на законодателството депесарско.

Една хубава новина, дано по-често да има такива!

Честито! Една радостна новина. Щастие и дълъг живот на цялото семейство.

модераторката е пристрастна.

Хайде на социалните.... хахахаааа

Тоз като го гледам ми мяза на льохманин...Малииий! Иначе честито на майката!Да са й живи и здрави дечицата!

Ако някой се пита какво е Щастието? отговорът е тук, на снимките. По едно бебе за всяка млада баба и едно за мама. Да не се питат кое внуче в коя къща. Да са живи и здрави всички и да изгледат здрави моми и Младеж ;)))

ТОВА Е НАЙ,НАЙ-ХУБАВАТА НОВИНА В ТОЗИ ДЕН И МЕСЕЦ!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ТЕЗИ БОЖИИ ДУШИЧКИ!!!!!!

Честито сладури! Бъдете живи и здрави!

Тая булка трябва да си варди мъжа, че сега ще му тръгне славата из Филибето.

Щастливи родители! Да са им живи и здрави четирите дечица! Дай, Боже, по-често и повече български семейства да бъдат споходени от подобна радост и демографската криза ще бъде преодоляна! Нека всичко най-хубаво, каквото си пожелаят, да им се сбъдне!

Да са живи и здрави цялото семейство! По-голямо щастие от това няма!

Какво щастие! Имат си момченце, искали са една мома, а тя довела още две! Браво! Много късмет , живот и здраве! Дай Боже на всеки такава радост!

Браво на майката! Да са здрави и Господ да ги закриля! Прекрасна новина, много се радвам за това младо семейство! И майката да е жива и здрава, че ще й трябват много нерви, за да ги отгледа!

Издебнали са овулацията, вероятно са пробвали години. Мъжът е доста по-възрастен от нея и няма много потентен вид, вероятно се е зобил със стимуланти. Но в крайна сметка е хубаво, че има три нови българчета :)

Роли, недей да тролиш!

Браво! Поздравявам ги от все сърце! Да са им живи и здрави и да ги радват тези смели родители!

ъх, ще станат красиви като баща си!

Щастливци,живи и здрави да сте,Бог да ви пази.

Да са им живи и здрави!

Който иска деца да си ги гледа!

Злобар! Не стига, че все по-малко се раждат български деца, ами и все ще се намери някое говедо като тебе, което ще си прояви простотията.

Со пищингяс...?

Да са им живи и здрави дечицата!

Под голям камък голяма риба стои! Не всеки го може ! Много си е добре човека! Браво татко ! Браво и на хубавата мама! Много радост и детски смях в къщи! Сладки кукли да са ви живи и здрави !

Браво! Живи и здрави да са!

Прекрасна новина! Да са живи и здрави! Бъдете щастливи!

Браво. Честито да са живи и здрави.

Щастливо,семейство, бъдете живи и здрави и нека бог ви пази!!!

От зли и завистливи очи!

а такаааа! :-) за четворка белот. Да са ви живи и здрави!!!

Ехаааа такава хубава новина. Да са им живи и здрави. Ех, ако по-често се случваха такива изненади може и да преборим демографския срив.

В сяко дете идва със своя късмет. Нека Бог да им даде здраве и живот. Радост за мама и татко да възпитат достойни български деца ! Когато децата са здравички силите идват сами. Поздрави за жеста на кмета! Две години помощница в къщи е хубава помощ.

Хораааа,страхотна новина! След всички гадости,за които четем всеки ден, това като го видях направо се просълзих от радост! Да им растат живи и здрави дечицата!

Чудесни са! Да са живи и здрави дечицата и родителите!

Да са живи и здрави ! браво на кмета за хубавата сума

Да са им живи и здрави!!! Щастие и просперитет на семейството им!

Честито на щастливите родители, да са ви живи, здрави и щастливи и четирите деца. Дай Боже повече такива щастливи новини. Общинските съветници да последват кмета и подпомогнат семейството.

Да са живи и здрави! Това е истинското богатство!

Гледайки снимката се чудя - кой е бил бременен, майката или бащата? :)

На една каца с мед , една лъжица лаина и стига са казали старите хора . А ако беше напет мангал с триста човека рода , абонати в местната социална служба . Тогава сигурно половината от присъстващите щяха да се из/ат от кеф . Шапка му свалям на човека който ще отгледа и възпита четири деца за България .

Много хубаво. Но как ше гледат четири деца, направо не ми се мисли. Жената трябва да е домакиня на пълен ден.

Да са им живи и здрави, това е най голямата радост. Аз също съм баща на тризначки и знам каква радост е !!!!!

да ти кажа ли честно?Баща ми казваше :Господ кой мрази, близнаци му дава!И беше прав, вечното съревнование е.

Трите деца не правят двата полюса като + и - да се карат и съревновават, като близнаци или двете деца в семейството. Тук силите се разпределят по друг начин. Няма мегдан за борба. Да са живи и здрави !

Да са живи и здрави!Много късмет и щастие!!!

Да са живи и здрави!

Да са живи и здрави и много късмет! Пожелавам го и на моите внучки!!! Дай Боже! Амин!