Вътрешна проверка в КАТ-Пловдив заради Катя Лерца

Директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив Атанас Илков е разпоредил вътрешна проверка в "Пътна полиция" по казуса с книжката на Катя Лерца.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешна проверка в КАТ-Пловдив заради Катя Лерца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ша утрепят някой друг политик и десетина роми. Гледам само работещите българи и пенсионери,и някой друг гангстер/тия поне са ясни/ фърлят фира.

Помните ли ме.Утрепах един човек ипочти Утрепах втори.Бях пиян като мотика.Осъдиха ме условно.Това се полага и на другарката .

Първо трябва да се види какво е името и, "Лерца", от къде идва, после, да се разбере на кой прави свирки и всичко ще лъсне на бял свят!

Интересен е моментът в цитатът - От Пътна полиция в Пловдив обаче "не са стартирали процедура по налагане на принудителна административна мярка за отнемане на свидетелството за управление на обвиняемата", обявиха от държавното обвинение.- значи се касае за корупция или чадър на роднински начала както стана и с оня дебил дето бие незрящите в несебър. Сега трябва някой да опере пешкира за несвършената работа ...

за мързел и безхаберност на държавните служители, нещо, което се среща твърде болезнено често...

Убила човек, хваната да кара пак.... Има ли правосъдие в тази държава.... Навън вали - ще е в меланхолия докато я съдите....ме е морално да постъпвате така.. Идете и кажете на вдовицата на убития и на децата им какво правите за да има правосъдие и те да кажат " Добре правите"....

единствената...

В закона за движение по пътищата е посочено в кои случаи се отнема свидетелството за управлвние с налагане на принудителна администртивна мярка, като например употреба на алкохол или упойващи веществая управление без сключена застраховка гражданска отговорност и т.н. В конкретния случай, ако водачката не попада в хипотезите за налагане на ПАМ, такъв не може да и бъде наложен. Книжката ще и бъде отнета едва след като е осъдена с влязла в сила присъда "лишаване от правоуправление" за еди какъв си срок.Четете законите и тогава коментирайте.

А според Вас, табелите на автомобила, и то тоя, дето го е управлявала втория път, не трябва ли да са свалени вече? Поне за шест месеца. Питам аз и отговор от не искам...

Ей, сега почвам да чета законите. Това не е наша работа. Да не говорим, че терминологията е толкова суха и нераздбрана дори от някои юристи. А да коментираме - имаме право, предвид ширещата се свинщина наоколо.

Голям цирк, само дето защо ли не е смешно?

Търтеите от КАТ пак са се чесали между ушите или са обсъждали как да да искат по-високи заплати. Няма такива тюфлеци

Е, тия избиха рибата вече! Имало било постановление за отнемане на книжката, ама тя не знаела за него ... А полюциите не са ѝ започнали процедурата по отнемането ... нито са ѝ взели дори книжката, и тя си карала така ... Алооо, има ли някой буден в тоя Пловдив, или всичките вече са в една перманентна дрямка?! Те изобщо събуждат ли се сутрин, какво правят по цял ден, с какво се занимават?! ... Трагедия, скръб и пълна скука, не ми се мисли - и тия трябвало да ни пазят от някого си, да ни осигуряват спокойствието и нам си кво ... Те не знаят на кой свят ходят, кой какво отнел, какво оставил ...

ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА-С ЕДНА ФЛЬОРЦЯ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ-ЗАБАВИЛИ СЕ,ПРОПУСНАЛИ-ЕГА ТИ ВЛАСТТА!

МЕЖДУ 11,30 - 12 Ч ПРЕД ОУ РДВР БУРГАС ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КОЙ НАРУШАВА ПРАВИЛАТА ПО ПЪТИЩАТА

Пропуски, вратички ... После се питайте - Защо всеки прави каквото си поиска в България? Защото всичко е направено от законотворците с цел да се избегнат наказанията, че "видиш ли някой ден може да съм аз".

Оставете книжката,Полицая,семейството на човека -убиваш човек,даваш ч000 лв и готово

тепърва ще бъде съдена. Гаранцията се плаща, докато се води досъдебното производство, разследването - да не избяга или се укрие.

Какво са виновни КАТ? Да правят обиски ли да търсят книжката?

ти май си за КАТ, защото бавно загряваш..."не са и наложили административно наказание за отнемане на книжката", тя затова най-нагло е казала че не знае, защото глупаците прсто не са и наложили това наказание...

Стига бе човек !!! Преди дни си убил човек с автомобил и пак шофираш !?!?!? То за такъв човек думите са излишни !!!

Тотална тъпотия, некадърност и мързел на полицията. И тези хора претендират за ранно пенсиониране и 22 пенсии накуп. Значи към качествата им, трябва да се добави и наглост.

d4

ако въпросната Терца-Лерца беше закопчана веднага след убийството /както става в белите държави/, проверките, обясненията, ала-бализмите и т.н. щяха да бъдат излишни. факт!!

Тук няма корупция, а въпиюща некадърност и некомпетентност от страна на КАТ, които не са и наложили административно наказание...и то заради гибелта на техен колега....представете си какви хора работят в КАТ !!! Ако се закрие няма изобщо да се усети...

Корупцията в България , продължава да се разширява .

От новината разбирам, че тая си е имала книжка в себе си и не е знаела, че са и я отнели защото не са и казали най-малкото. Какво тогава ни разправят, че карала без книжка?

На никой не му е интересно и поучително вече да чете стари и изтъркани новини Живота продължава и без тях