Плевнелиев: ПП, ДБ и БСП започват да излизат от сянката на играта на пълна изолация на ГЕРБ

В хаоса се раждат чудовища. Ако се снишим, ще има друг тип управление - антиевропейско, дори може да говорим за прословутата идея за президентска република, а това ще е краят на демокрацията, смята президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ са като фурнаджийска лопата и гледат само собствения си интерес.

ДБ само да се спазарят за точната сума и веднага ще пристанат на Боко

Паметника в КАМЧИЯ кога ще го сваляш

тия двамцата от ЛГБТ задругата ли са!?

Тоя Роско няма ли достойнство, Боко се гаври с него 4 години, той пак му го лигави. На евроатлантика Боко , човекът дал най-големият подарък наМосква в цялата ни история- 3 милиарда за газопровод без никакво отношение към България и да заобиколи и нападне Украйна. Човекът, който 10 години не завърши 50 км за нужната ни връзкас Гърция , а направи 500км наГазпром за година с български пари и руски изпълнители , спря евтиния азерски газ, за да купуваме скъп руски и свали правителството на ПП, защото не купуваше газта на Русия с рубли. . Ех, Плювньо , преди те защитавах, но не изглеждаше толков жалък да служиш като роб на този руски цървул дето подтичваше след Путин да му доклакдва колко бързо му строи.

Като наплюха и гавриха Плевню по медиите Боко не си мръдна пръста за него, гледаше сеир , че друг обира плюнките . Сега пак Плевню пак продължава да му се умилква и подгъзува. Страшен плазмодии. Цялата работа , че няколко олигарха, зърнари и пътнокрадци и какинките им останаха две години без държавни порции и реват сега като хималайски мечки уж за Европа , пък за всъщност за поръчки. Същите евроатлантици , които ни продаваха на руската мафия и правиха и путоци за милиарди с български пари , даваха и без конкурс да им дълбае пристанища, даваха милиарди за реактори , не събираха данъци от горива, , спираха европейски проекти и точиха съвместно европейски и български пари без сметка.

Вижте го Плевнелиев, как гледа герджик, герджик, и все едно че е валдхорнист от Ломската Духова музика !!!

Чолаков го каза, че пп теглели заеми, а като теглиш и не можеш да ги погасиш, ти вземат къщата. Да им ги вземи Русия де що открадоха от народа ХихиКак и всичко да национализират хохо Давай Асен и Кирчо. Малллллеееее ужаааааас, Кире. Асен тегли пари, че десата на анет гладни и не им се работи, да ги поемат дос, да ги издържат. Кво сме имали теглилки за тегляне, Адене. Както казват някои, днес да си турщинилимохамедан. Те са ок. Българите са дрипави. Не искаме никой да обидим, но те си имат подкрепа, чапа, вълневи, ерго, Саудитска Арабия и т н

Г-н Плевнелиев - Президент! За 1300 г България г-н Плевнелиев е бил най-добрия президент

Най-безличния Президент - ДА !!!!!!!!!!!

Вярно е. Имахме най-доброто магаре за президент. Ако не вярвате питайте Боци.

да ама не....друг път...ние лесбийките от ЛГБТ не си го даваме!

Аман от игрите на ДБ - а на ляво а на дясно.....

Защо толкова години наред в България масово и последователно се налагаше откровено мутренското, просташко поведение и изказ, речник на най-високите етажи на властта, така че всякаква лъжа, манипулация и простотия да минава, а сега внезапно ни се предлага опакован в сладникави и свирени фрази “поритическа продукти”? Как беше приказката за вълкът, козината и нрава, за обличането му в агнешка кога? Харесва ли ви новата премяно на царя, драги сънародници (как от “и аз съм прост, и вие сте прости” изведнъж станахме “мъдрият народ”) :)

ДБ да се махат от властта, нямат място там.

Те не са във властта, бе тъпак! Пак не си в час. Всъщност герберите ги молят да влезнат във врастта, ако не си разбрал.

Понеже ми писна да слушам как мъдрият народ (това е оксиморон, между другото) бил отредил такъв да е Парлавентът (с председател Веждито…), някой знае ли колко са например циганските гласове в България? А колко са горе-долу разбойниците - вкл. тези дето газят и убиват пияти и дрогирани по пътя? И колко е държавната и общинска администрация? Вкл. прокуратура, съд, МВР (с все районните управления), служби… Каква е тази бройка на “мъдрите” гласоподаватели? И колко са кухените гласове?

Превенлиев, не се ослушвай повече, а внасяй в Парламента - бензинът по левче! И ставаме бензиновият хъб на Всерената (Бойко с Путин ще се разбере, чрез партньора по карти Вальо Златев, ако трябва и още едно кученце ще му подари, стига КГБ да не му го свие в хотела…) Да видим кой ще се осмели да не го гласува! Друга обединителна точка - слънцето изгрява от Изток и залязва на Запад (освен ако Борисов не реши друго през деня) (и България да е на картата на Европа!) И си готов!

Друг приоритет - президентът Радев да не праща повече дрона си да следи Бойко в Банкя, да не го подслушват в тоалетната и Доган да не го поръчва повече, че не са хубави тези работи, като ще се прегръщаме всички! Така де!

ТОЗ с готиния ГЪЗ Е ОЩЕ ЖИВ , ОТ СНОЩИ !

ТОЧКА , щом го казват ПАСИ и ПЛЕВНЙО значи е вярно. В страни с президент управляваш няма ДЕМОКРАЦИЯ.

ГЕРБ и слугите им/а може би началници/ ДПС живеят вече в капсулиран свят в който сами са се поставили с нещата "свршени" от тях в последните 12 години...Отвън света се промени, а те искат останалите да влязат в тяхната токсична среда и да ги използват за индулгенции....пъък дано народа повярва, че са се променили...Има куп поговорки за подобно държане и всичките са нелицеприятни...Паметта на хората не е толкова къъса, че да прощаваме на тия лицемерни, ограбили хазната тиквени крадци....Да ме прости тиквата като растение, че с нейното име опорочавам хубавия плод за сметка на вмирисания самодоволен нискочел павиан Тиквоча!

Те просто искат в съда престъпникът - крадец, убиец, измамник …, и жертвата да се прегърнат и забравят, защото са си назначили прокурорът, който вместо да е истински обвинител е адвокат на престъпникът! И понеже се изживяват за много хитри, а народът за много прост, напъват и този път да им мине номерът, обработвайки съдията!

ТЪП - ПАК !

Аз ще му помогна на Плевенлиев. Понеже хем говори, че неговата роля (не разбрах все пак КОЙ му я е отредил - от него де, не каза) НЕ била всъщност за съставяне на правителство на ГЕРБ, но същевременно ни обяснява как шансовете за такова правителство били нараснали на 30 % от кокто той се заел с тази роля, и същевременно ни каза още - ей така, между другото - че “нямало значение с чий мандат ще се състави правителство”, но “естествено то не можело без ГЕРБ” :), да го светна като ще си пише довашното - мъдрите си указания за Парламента (които отново се питам КОЙ му ги е поискал, защото иначе ние всички, цялата нация може да се впуснем в писмовна дейност с указания за парламента като висш орган на властта, нари!), … Ами ето му един приоритет, около който към сигурен, че ще се обединят абсолютно всички: Бензинът по левче ! А после, като всички плеснат с ръце и се прегърнат - и пенсиите минимум по 1000! Евра, разбира се, щото сме евроатлантици! Може да не ми благодари - като се справи с това имам и още полезни съвети за него - и може той да вземе цичерият кредит като чете лекции в Харвард:)

ХА ХА България с ПРЕЗИДЕНТ като във Франция .!! И кой ще президента ни ???????????????

България не е узряла за тази дискусия по същество - за промяна на формата на управление! А и при най-добрите уредби винаги има някакви проблеми и недостатъци, защото това са сложни за управление динамични системи с огромна все още субективно роля - на човешкия фактор! Тоест - понякога само един единствен човек с най-голяма власт може потенциално да нанесе отромни щети на много хора дори не съзнателно, а от прости човешки слабости и несъвършенства, и това е системен проблем, недопустим за 21 век, според мен - тоест на фазата на крайно изострен антагонизъм между база и надстройка сме, според вен и това обуславя предстоящи много сериозни сътресения и конфликти! Това рефлектира и може да бъде онагледено с факта, че 10 % от хората притежават около 90 % от богатствата! При това положение оцективният анализ за това що е ляво и дясно доста се компроментира и обезмисля, ако наистина е обективен!

Двамцата от снимката горе стават да се включат в телевизионното предаване "Ергенът" !!!

Сега, при тази дълбока всестранна криза в България и в света, в България няма разделение на леви и десни, на при и анти ЕС и НАТО (а на прости и подаващи се на лъжи и матипурации от Москва и останарите), на либерали и консерватори, на ЗА и ПРОТИВ нормални отношения с Вакедония,… А на народ и бандити! И Гешев е бастионът на организираната престъпност и мафията в страната! Така че ако Плененлиев наистина ще търси обединение около основни приоритети, то повеме от ясно е кой е първият от тях! За превръщането и на България в нормална европейска държава! Другото е мижи да те лажем, прах и вятър в очите на хората.

За парата и властта викаш на всякакви компромиси са готови

Доц. Киселова: Гешев си маркира територията, не е ясно дали ще има антигешев или прогешев мнозинство 31.10.2022 „Гешев не беше толкова активен в предишните парламенти, когато имаше ясно антигешев мнозинство. Сега не е ясно дали ще има антигешев или прогешев мнозинство, затова сега маркира територия. Според мен е недопустимо да има срещи с парламентарните групи, дори да се предават на живо”, смята Наталия Киселова, експерт по конституционно право. „Важното е главният прокурор да спре да дава интервюта и да се фокусира върху работата си. прокуратурата не стои над съда. Няма значение колко години е мандатът му, ако има реален механизъм за отстраняването на главния прокурор”, категорична бе доц. Киселова. Срещите са необходими на главния прокурор. Разговорът между Гешев и депутатите ми прилича на една популярна реклама на бира, в която двама актьори си говорят „гидири-бигири” и се разбират, тук е същото – те са приятели, разбират се. Това заяви Емануил Йорданов, бивш министър на вътрешните работи пред бТВ. Бившият вътрешен министър обобщи интервюто на главния прокурор в ефира на бТВ с думите: „Гешев не отговори конкретно на нито един въпрос. Същевременно спокойствието му се разминава драстично с рисуването му на квадрат и запълването му с тъмен цвят. Проблемът не е Гешев, а гешевщината. Той демонстрира това да не го питат нищо, което той не иска.” Криминалният психолог Росен Йорданов пък е на мнение: „Аз съм за това да се състои промяна, която да отпуши системата и да се работи наистина. Трябват конституционни промени. Един друг главен прокурор каза „Над мен е само Господ”. Той смята, че проблемът е системен: „Не искам да го превръщаме в евтино сеирджийство. Рискът е голям. Едни хора навън масово дават мнение за неща, които не ги разбират. Нали не вярвате, че ако утре Гешев си подаде оставката, проблемите ще се решат?”

Никой не иска да си има работа с гангстери.

Гледам, че и Росен Превенлиев се е изпедепцал и научил добре да говори, както някои гербери, позастоели се във властта. Сега не е зле да се понаучат и на малко морал и по-задълбочена мисъл и обективни реалистични оценки. Досмеша ме, когато Превенлиев реши да се направи на по-умен, отколкото е. Всеки математик - истински математик - знае, че математиката е точна наука и в основата на всяко познание, че “мислата никога не лъжат, но лъжата е число!” Та когото Плевенлиев мъдро сметно, че шансът ГЕРБ да съставел (устойчиво?!? - защото ако не е ЗО чий хуй ни е) правителство бил нараснал на 30 %, аз се зачудих откъде, от задника ли си той извади тази точна цифра:) Защото аз пресметнах този процент на 00,000001 %

А иначе вече е повече от ясно, че президентът Радев и кабинетът му са путинови подлоги и изолират и компроментират страната ни пред останалия свят, играейки то Троянски кон в ЕС и НАТО и залагайки на основната карта на Путин и всеки диктатор - СТРАХЪТ и лъжи и манипулации, и полуистини!

Изчезни бе нещастник , заедно с недоразумението и евроатлантическа изтривалка паси.

Докато тия Елементарни мишки ни управляват няма да се оправиме никога. Удриии д т м.

“Плевнелиев: ПП, ДБ и БСП започват да излизат от сянката на играта на пълна изолация на ГЕРБ” Плевенлиев отново откри топлата вода! Ако не знае математика да попита “духовития “” атлантик-математик Соломон (с)Паси да го светне що е (права) пропорционалност! “Плевнелиев: ПП, ДБ и БСП започват да излизат от сянката на играта на пълна изолация на ГЕРБ” Естествено, че излизането от изолация на ГЕРБ е ПРОЦЕС, право пропорционален на ДЕМУТРИЗАЦИЯТА на тази поредна, създадена от т.н. кукловоди (мафия) тяхна “лидерска” политическа ПАТЕРИЦА със строга псевдодемократична йерархия и превръщането й в НОРМАЛНА партия, или с други думи - отстраняването на Мутрата Борисов (и мафията зад и с него) в нея! (Както стана и става при БСП (БКП)) Както с отстраняването на Гешев в друга много важна структура в държавата ще се отпуши борбата с оргатизираната престъпност и корупцията, кражбите и зависивостите по високите етажи на всички власти!

Важно уточнение: “Както с отстраняването на Гешев в друга много важна структура в държавата ще се отпуши борбата с оргатизираната престъпност и корупцията, кражбите и зависивостите по високите етажи на всички власти!” Ако не бъде сменен с някой като него, разбира се! И като Цацаров, Филчев, Велчев, Татарчев, Мръчков. А с истински и качествен почтен необременен и независим човек и правист!

уж си умен човек, пък се занимаваш с детинщини. Вместо да се занимаваш с възкръсването на ГЕРБ ,вземи се в ръце и се фокусирай върху свалянето от власт на пРезидента, защото този човек е проказата, която пъпли върху тялото на политическото общество, той е сярата която разяжда и убива България. Политици от всички цветове обединете срещу това най-голямо зло сполетяло България от времето на падането ни под турско робство. Останалото е “малка нощна музика” в политическия живот и не си заслужава губенето на нерви и енергия!

Никога вече Борисов Никога вече Плевнелиев и Паси.

1300 години сме живели без евро та еврото въобще не е приоритет. Като почнат да плашат с векакви апокалипсиси.... Да си гледат работата

Тези двама от снимката, са анално податливи джендъри! Редовно използват цигани, за да задоволят налният си сърбеж.

Единственото вярно нещо казано от плевнята, е за чудовищата, които са родени от партия ГЕРБ- СДС . Започваме с Костов, Боко, Плевнелиев, Паси, Дянков, Горанов и т.н.

Всички тези партии не представляват дори и 20% от гласоподавателите в България. Сегашния парламент със всичките му съставки е покрепен от 30% избиратели! Неможе тези хоа да взимат решения за България. Това ли е демокрация?

От тези 30% - 10% са платени цигански гласове, 10% от турци незнаещи и дума български и 10%зависима администрация!

Тези не подозират ли , че Народа не иска и да ги вижда и на снимка , но се въртят за парички после от Тиквата , тоест помагат на Мутрите !

Жената на синоптичката пак ръси мозък. ПП и ДБ са в парламента само защото обявиха че няма да се договарят с ГЕРБ. Ако го направят на следващите избори ще са като партията на Слави

Сложната международна обстановка притиска политиците ни и ги принуждава въпреки нежеланието им, да им дойде акъла. Ама дали ще им дойде е друг въпрос.

Нищо сложно няма в международната обстановка. Просто ГЕРБ, ПП и ДБ имат един и същи задокеански господар

Това е положителното в обстановката.

Народа ги принуждава да се скирят, едва 30 % са гласумали за парламент! обаче те понеже служат на чужд господар и на свойта алчност драпат да се намърдат

В страни с президент управляваш няма ДЕМОКРАЦИЯ. Това го казват ПАСИ и ПЛЕВНЙО .!!!!!!!!!!!!!

САЩ, Франция ............

УправляваЩ.

Гнусен гербав чехъл !

Дори всички партии да се съберат пак нямат одобрението на народа. Все пак негласувалите са повече от гласувалите!!!

Хората да не гласуват,а червените бабички са в ранни зори пред урните.Нашият проблем са комунистите във всичките им форми БСП,ДБ,ПП,БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД.Комунистите не искат да оставят България да се развива по нормален намин и си служат с всякакви интриги и манипулации.Да припомня че точно комунистите ограбиха събраните пари при социализма и убиха Луканов за да не се знае кой колко е взел.

Не само комунистите ни грабят, но и западняците. Например американските самолети дето платихме, а ги няма... На практика нямаше българска партия на изборите, а само подлоги на руснаците или на американците

Чудовищно нагло е да дават трибуна на този чехълчо, с пристрастие към герб и все още послушник на Бойко Борисов, а към него да прикачат точно най некомпетентни наглец на цару, до кога ще гледаме едни и същи грешни сурати на нагли крадци, заради които копаем дъното, а идват и назначават нови латерни жадни за власт и много пари които се полагат на народа, а те си ги делят по между си, извода е че, докато има балъци като нас, народа, ще има и тарикати, дали у парламента или свързани с него

Еврейския сопол Паси и цивката Плевнена са едни от чудовищата на хаоса и мрака! Българинът не е останал нито без разум, нито без пушкала! Скоро ще заиграе метлата,

Че се говори за президентска република без парламент и правителство.Сега опозицията е в парламента и е коректив на управляващите, а ако се управляваме само от президент той ще решава за всичко сам.И от къде ще намерим такъв човек.Радев със сегашните си ограничени функции едва се оправя,какво остава да ръководи цялата държава.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИМПАТИЧНА Е БИВШАТА ГОСПОЖА-ПЛВЕНЕЛИЕВА!!! СЪБРА СИ БАГАЖА ВЕДНАГА,СЛЕД КАТО ВИДЯ…КАК СЕ ХИЛИ ТОЯ-П…ЬО,ДОКАТО МУ ДЪРПАТ УХОТО,БИЯТ-ЗАДВРАТНИЦИ!!! ЯВНО ТЯ Е БИЛА-МЪЖА В СЕМЕЙСТВОТО!!!

Съжалявам , за ЧАИРА говорих.

Майка ви дейба мръсна, каква наглост. Едно и също.

То кокалчето им е бая ДЕБЕЛИЧКО .!!!! Не се наядоха ей , то това да беше само ама и НЕ РАЗБИРАТ като правят поразии .!!! Японците щяха да сменят цялото оборудване. Е скъпо ще е НО НАДЕЖНО .!!!!!!!!!!!! Щеше да работи години без авария .

ЕДНА ОТ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАВРИ С-БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ,ДЪРЖАВА,Е ИНСТАЛИРАНЕТО НА ТОВА НИЩОЖЕСТВО ЗА-“ПРЕЗИДЕНТ”!!! ПО ТОЯ НАЧИН,ОТ-КОЗЯК НИ ДЕМОНСТРИРАТ,ЧЕ МОГАТ ДА СЕ-ГАВРЯТ С НАС-БЕЗГРАНИЧНО!!!

А, не е така. Цецето ако беше станала щеше да е върха. От Козяк се спряха тогава :)

Замирисало им на кокалче, изпълзели на светло. Обичайното.

Изпускате същественото . В страни с президент управляваш няма ДЕМОКРАЦИЯ. Това го казват ПАСИ и ПЛЕВНЙО .!!!!!!!!!!!!! Е сега на учите ли си да вярвам или като във вица на ЖЕНА СИ /нищо че е гола/ .!!!!!!!!!!!!