Коментари - Пленумът на старозагорските социалисти се провали досущ като Националния съвет на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Имаше членове на Националния съвет, които присъстваха, но отказаха да се регистрират с цел да провалят участието на БСП в предстоящите избори" А останалите просто не могли да пристигнат поради лошото време, други защото били заети с по-важни работи от това да присъстват на съвета за изборите и т.н. Е няма страшно ако изпуснат да впишат Стара Загора на изборите, няма да е за първи път подобно нещо да се случи! хахаха Те за закони и въобще за нормално присъствие в НС не могат да присъстват както е по правилник пък какво остава за собствените им съвети!?

Задници... Свиквайте кредитните милионери и собствениците на къщите за гости, хотелиерите и служителите на ДС

да развеят червени знамена и да пеят"" ний крадци- сме на благата, да живей труда: Мръсни гадове

Откакто в ръководството на БСП се настаниха клептократите на Курнелия, а след това и бабите се усетиха, че тая няма една истина изречена, хората се отдръпнаха. И БСП се движи по инерция, като счупен автобус по нанадолнище, пълен с гратисчии.

Хартията уж щеше да ги стабилизира пък то.....

– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. – Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят. ( Магьосникът от Оз )

Цоциалист е, и комунист е ,и капиталист е, Душа дава за наука, за свобода, Ама не свойта душа, братя, А тази на народа,

В Герб нямат такива проблеми. За 50 лв. чудеса прави сигана.

Ми давайте и вие?

Нема пари, Боце! Само ГРОБ крадоха на воля евро пари 12 години и сега могат да си купят всички избори до 2123 година само с лихвите от откраднатото.

бкп-то трябва вече да го закриват, неактуално е след закриването и на ссср.

еее, то природата си иска своето! на следващия опит ще се явят само 15 комундела, щото другите ще са преминали в редиците на безсмъртния полк!

Ваджайнин, който го види все му се иска да го праска отзад или да му го навре в трахеята.

Арбалчето беше ли в залата?

БКП са толкова умрели, че даже и коментари няма под новината, че скоро членовете им от цялата страна ще могат да се съберат на една маса.

на Тиквата, Простото, и Урсула. Ще яде полски ябълки, турски картофи и брашно от щурци внесено от американски фирми.

обаче,ако щурците се внасят от руски фирми,такива червени боклуци като тебе сигурно щяха да се редят на опашка,за да ги ручат и да викат Ураааааааааааа,Слава Россияяяяяяя хи-хи-хи-хи-хииииииии

Не лъжи! Простото управлява с Нинова. С Борисов няма нищо общо.