Министър отнема концесии на плажове

Договорът за концесия на къмпинг Каваците Север предстои да бъде прекратен, съобщиха от Министерството на регионалното развитие след внезапна проверка на министър Лиляна Павлова по Южното Черноморие, съобщи Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Министър отнема концесии на плажове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам каква е тази държава, в която лично министърът трябва да изпълнява ролята на инспектор! Къде са тези, на които ние плащаме заплати да не допускат такива нарушения! Очаквам министър Павлова да съобщи какви наказания е определила за отговорните лица, тъй като досега чуваме само за увеличенията на заплатите на държавните чиновници!

краЙбрежната, дЪржавна , никоЙ, сЪбира, дЪржавните, бЪлгарските, коцесиЯ, тротОарите, пЪтища, концесИя

Ал

Брей! Звучи като добра новина. Дано вси пак стигнат до край и наистина урегулират плажовете и дейностите по тях.

краибрежната ивица е даржавна собственост, тоест народна и никои няма право да сабира пари от нея от летуващите, дори и даржавните мутри. отдаването на концесия грубо нарушава конституцията, обогатява мошениците и скубе балгарските граждани. това е все едно да се отдадат на коцесиа тротуарите и улиците в градовете и междуградските патища и да се дере народа които преминава по тях. мутрите мафиоти се самозабравиха. да отдават на концеся личното си имушество и да не посягат на общото.

Павлова да дойде и види какво става в Равда, особено на плажа Олимпийски надежди-чадърите заемат 100% от площта и влизат почти и във водата.И са толкова наблизо един до друг, че правят почти плътна сянка и не можеш да се печеш.Концесионерите са озверели вече.

Да се премахне изобщо тая душманска форма на управление на българското море. Концесията в Б-я е див и грабителски начин на употреба на националното богатство и природа. Концесионерите 100 %с а бандюги и мутри и от тях не може да се очаква нищо друго освен рекет, лъжи и измами. В това тъпо министерство на проумяха ли толкова години че тези гадости на концесионерите нямат свършване. Заради тях българите се чувстват отхвърлени от собствената си страна и не могат да почиват свободно, без поругателствата на мутрите. Никога няма да отида на български плаж за шезлонг, за чадър и да ме дерат тъпи мангали и чавки, да ми се правят на директори, сякаш пясъка, плажа и водата им е бащиния.