Наблюдават плажовете със сателити и джипиеси

Истински десант от проверяващи очаква българското Черноморие от 8 август.

Обратно в новината

Коментари - Наблюдават плажовете със сателити и джипиеси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво ще наблюдават? Как вместо плажове иначе на тяхно място пазари от хиляди павилиони бира скара и кебапчета? Да това са виновни местните управи, които играят съвместно с мутрите концесионери. Има ли тях кой да наблюдава?

GPS системите съществуват от години. Защо МРРБ едва в края на таз годишния туристически сезон решава да ги приложи за контрол? Ако тяхната бюрокрация /клатикрачолите/ не се справя, а контролът ще стане резулататен с техниката, уволнете ги тия бюрокарти и рушветчии. Известна е практиката, че концесионерите "запушват устите и вързват ръцете" на проверяващите с лапане и пиене, а шефовете им по места с пачки. Колко години свободно плажуващите са тероризирани от местни мутроиди, които изтикват посетителите в най-мръсните и неприяти зони, колко незакожнно събрани такси и рекет на гражданите има за десетките години на пракитката канцесиониране? Колко фадроми минаха още в началото на сезона по плажовете и разрушиха незаконните бараки-барчета? Г-Плевнелиев, уволни си директора на дирекция "Концесии" за не справяне с въпроса!

По стар роден обичай някои чиновници трябва да си направят почивката във вид на командировка...

търсят да зяпат цици, т'ва е :))))

Следете за пияния Стависки - голям черен джет, върви на зиг-заг с много висока скорост и слаломира между главите на туристите...