Законни частни плажове ще има догодина

Догодина на Черноморието може да се появят частни плажове. Областната управа в Бургас е внесла предложение как да стане това.

Обратно в новината

Коментари - Законни частни плажове ще има догодина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cтига бе!!! A досегашните чии бяха????? Da, пак някой , ще пълни гуша и ще дебелее б у к в а л н о!!!! 3апомнете, непочтените.... и дебелите не живеят дълго!!!

ЦИРКЪТ СТАВА ПЪЛЕН !

Добре би било в основата на подобна дискусия да сме наясно със самото предложение на Областния управител- бе следвало да е основано на анализи, проучвания, тенденции в туристическия пазар, мотиви за въвеждането на подобно ограничение...без това, дори и да има някаква рационална нотка в идеята, не би могло да се очаква нещо друго освен остри критики и оправдана мнителност. Жалко би било било ако това е пореден опит да продадем душите си ...... и последен

Въпросът е сериозен...странното е че не видях нито едно "за" подобно предложение

Борисов, как си позволява един областен губернатор от листата на ГЕРБ, да проявява професионален цинизъм и лобистки идиотизъм, с гавра на конституцията на РБ? Избори за Велико народно събрание ли, ще провежда? Конституцията ли, ще променя? Лобистки закони ли , ще променя? Г-н Премиер, от Вас се иска да приложите закона и да съборите незаконните постройки и тия, построени с незаконни средства първо, второ, никога, ама никога да не предоставяте власт на идиоти! Трето ,винаги да чувате глака на референдума по форумите!

Чрез, приватизация към колективизация и национализация...

А това как се вписва в едно текстче наречено КОНСТИТУЦИЯ. Или за мутрите на ГЕРБ то така и така не важи.

Кой политик не го е правил през последните 21 години?

А защо да продължава?

След като поне двайсетина години ни плацикат как не-знам-кои-си от не-знам-къде-си (засега май само извънземни не са споменавани) по не-знам-какъв-си начин се били опитвали да ни съсипят (бре да се се не види що сме импо(по)зан(д)тни ! ) -- лъсна онова на еди-кои-си `нашенци` на месечина ! Изборът е ограничен я до отливане на земята и за този отрасъл на икономиката на България, я до ... някои базови реформирания . (ясно че резки, дано не са пост-мортем)

това го няма и в наи-частната страна на света - сащ

Тябва да се смени манталитета на всички. И най-вече на българските избиратели. Трябва да държим на правата си и на НЕнарушение на Конституцията и законите в БГ.

"Това съобщи пред в. Класа областният управител на Бургас Константин Гребенаров по повод оплаквания на граждани заради ограничения достъп до някои ивици." Какво е решението на тези оплаквания? Да се озакони ограничения достъп. Е такава простотия няма.

Ееех колко много възмутени хора, а какво правите пред компютрите, защо не сте на улицата? Защо сме така устати и бърборливи пред клавиатурата и такива невиждани мишоци, когато трябва да се борим (защото само така ще постигнем нещо) за по-добър живот? Както казват хората, "ако детето не плаче, как ще разбереш, че е гладно", щом си траем и не протестираме, значи сме доволни и може още да ни тормозят. Вината за всичко, което ни се случва е в нас самите!

Браво!!!

КРАДЦИ, СПРЕТЕ! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

КАК ТАКА? от къде накъде? УЛЯХТЕ СЕ!ЕЙ!

Борисов изпълнява поръчка на ТИМ. Те завладяха плажовете по Варна и Бургас, и по останалите курорти. Законът им пречи, затова ще го променят. Просто Борисов ще узакони кражбата им.

От по-догодина - законно крепостничество и робство, пак по предложение на областната администрация Бургас.

Бойко, не допускай да те подвеждат и периодично чети "Приказка за стълбицата". Тъкмо се отървахме от цинизма на заградилите морето през социализма(плажовете "Журналист", "Знаме на мира" и т.н.). Не режете клона, на който седите...

Хора - ако това не е лобизъм и интереси , просто вече няма тайни за никого какво представлява бикета от гербери.

Trans penis nihilis est! - ми е за българските бунища. От 2000 г. ходя само в Гърция, Тунис или Испания и няма цена с която да ме накарат да отседна в мизерните българо-чалгаро-цигански коптори.

Е те това е безобразие ! Разпродадоха държавата барабар с парцалите!!! И това ако е демокрация ...

Отдавна България не е място за българите!!!Тя е за крадците и за циганите!!!

Гребенар, ти си един гробар на ГЕРБ и вярвам че Бойко ще те срита в ташаците тия дни! Осказва се, че си продажно ченге, срам за професията. Какви ги дрънкаш ти, да раздавате плажове на мутрите и мутроподобните бе, кой освен тях се занимава с плажовете. Златна миничика е тя за най-отявлените! А ти се продаде за колко сребърника?!, кажи. Много бързо забрави, къде беше преди време, от коя страна на барикадата, или май не е точно такава общонародната ни представа. Ти си бил нещо като трактор, комбайн, някаква бричка, ибрикчия на мутрите си бил и на белите якички. Конституцията вие за тоалетна хартия ли я имате бе, или тя не е писана за вас?! Какв си ти, че ще определяш начина на общонационално ползване на бреговата ивица, цар ли си, государь ли си? Ти си един чиновник, но продажен и огушен. Очите ще ви се пръснат вече от зверене и зурлене, като гушени патки, откъде да да откачите още някоя хиладарка-милионче, ненаядници долни. Пачаврите вън от властта, дори най-долната и паследна власт!

ГЕРБ са последна и висша форма на разграбване и унищожаване на социалните придобивки на народа. Основна цел - всичко с пари - здраве, образование, пенсии ако си се осигурявал в частни фондове. Ще разполагат 10%, останалите не са били ченгета или номенклатура или тяхна рода и ще си сърбат попарката от това, че се оставят 20 години да ги манипулират и са прости и наивни и не виждат очевидни неща!

хамерикански стереотип, наи миризливата и скапана социялна политика в света. ако може да се нарече изобщо социялна политика това. ама като е докарал онова малоумното нещо диянков в кабинета какво да очакваме, освен хамериканските простотии?

Да каже този провинциалистки калъф колко са му платили мутрите за да лобира в тяхна полза??? Има едно положуително нещо, че ги знаем кои са и че не могат да изнесат плажовете в чужбина. Рано или късно лакомията им ще бъде наказана. Не си познават историята тези селяндури. Пак ще има национализация, пак ще има народен съд, просто така правят че да се случат тези неща отново, ако не на тях то на техните деца. Защо ли като нямаха ток не ми дремеше за тези крадци?

е те децата са им наркомани - то господ си знае работата :д

затова от 10 години ходя в гърция и никога няма да съпя на български плаж да видиме как аще го заграждат катао не ходиме на българско море баоклуци за вас само пиночет ще ви оправи

Ходи да се изследваш за нилска треска

Някак си съм бил наивен,че ГЕРБ ще раздаде справедливост,както обещава.Явно търпилото им не търпи и грубите мераци избуяват.Как така ще се раздават плажовете?Ами продайте и въздуха и водата/нея май вече я продадоха/,планините и реките и зачеркнете Левски и Ботев и всички герои пролели кръвта си за "чиста и свята Република",от историята,защото ще станат неудобни на самозабравилите се български властимащи.Всеки от тях влиза в политиката с обещанията да работи за народа си и излиза от нея като надут охранен пуяк.Като гледам тия дни оня противен брадясал мухльо Банев,дето заграби АКБ фонда и взе Русалка колко нагъл е станал и ми иде да повърна.Тоя дето плаща да го пишат по жълтите вестници,че имал хубава жена-някаква кръглолика, дето прилича на задните си части и дето слагал бариери по пътя към морето.Браво на Цонко Цонев-кмета на Каварна!Малко е да му срине бариерите.Нека изрине това лайно Банев и Баневица,че миришат лошо край Каварна!А ГЕРБ иБойко хубаво да си помислят дали ще дадат плажовете на скапаняци,зер идат избори....

Може би областния управител има предвид залива Вромос да направи частен плаж???Макар че сроред него е с повишена радиоактивност?????.............................

поклон пред паметта ти Българио,беше хубава "държава" :((((((

Първо плажовете,после планините,после въздуха....Ами да вземат тогава и българското ми гражданство .За какво ми е да съм булгарин като ми вземат родината парче по парче.

след като няма да се спазва основния закон на държавата,ще почне да има гражданска саморазправа и граждански арест на мутряги и тогава да видим кой - кого

Да решим проблемът с и без това затворените плажове, като узаконим тяхната затвореност. Гребенаров е истински гений и въобще не работи за лобита. Първанов да му даде орден Стара планина веднага за това гениално и патриотично предложение! А Бойко да го потупа по рамото!

Не е възможно да има частни плажове. Текстът на Конституцията е ясен-плажовете са публична държавна собственост!

Да им оставим плажовете, да им оставим и останалата територия! Да вървим на изток, пък докъдето стигнем!

аз трагвам на запад -тук да останат гребенарските мутри и изгонените цигани !

Костов даде плажовете на концесионери- мутри 1999г и по този начин узакони парите им и ги направи бизнесмени. Сега СДС и Костов управляват със и чрез ГЕРБ и първото нещо естествено е да бетонират бизнеса на силовите групировки държащи плажовете и ги направят техни собственици. Мутренското робство продължава със пълна сила!

Нещо още няма ли да измислите -само в Бургаските плажове искат пари защото мутрите битуват навсякъде!Явно господин Гребенаров е от същото съсловие близач на мутренски задници!Дано това не се случи защото и плажа няма да е достъпен за хората от народа !Мутри с мутри такива!

Тия плажовете заграбиха. Едно време бащите им бяха в оградените плажове, а сега техните деца.... Ужас. Дано скоро тоя сган наречена ГЕРБ бъде изритана.

Даааааааа , явно Държавата и тъпите мутри от черноморието не ни щато парите!!!!!!! Тогава ще ги даваме в Гърция , Турция , Хърватска и други ДРАСТИЧНО ПО УРЕДЕНИ И КОРЕКТНИ ХОТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Следващата стъпка ще са планините-Лъжлив Дедо пръв започна.Май трябва да си връщаме социализма, но като в Китай.

Лъсна връзката между мутрите и бившата ДС- Константин Гребенаров е бивш служител на Второ Главно Управление!

Може би областния управител има предвид залива Вромос да направи частен плаж???Макар че сроред него е с повишена радиоактивност?????.............................

Не този залив е за вас да не ребете,че всички плажове са частни,печете се къпете се радвайте се на тежките частици и "благотворното" лъчение,айде от мен да мине да видите ,че съм ларж!

Що само плажовете? Направете всичко частно, и ни пуснете под наем в държавата.