Разрушиха плаж на ”Русалка”

Със заповед на Районната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) във Варна днес започна премахването на незаконен плаж на пясъчна ивица във ваканционното селище "Русалка".

Обратно в новината

Коментари - Разрушиха плаж на ”Русалка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не е идвал в Балчик само той не знае, че най-голямата атракция на дамбата са именно изградените тераси над морето. Направени са красиво и именно те предават романтичност по грозната и разнебитена бетонна алея в този красив град. Но се говори, че терасите трябва да бъдат премахнати и после изградени наново, защото: 1) пристанището е на варненската групировка ТИМ и те имат претенции и за терасите, т.е. трябва да им се плаща наем.2) Нови документи, разрешителни, строеж....от всичко това ще се облагодетелстват пак определени хора. Докога така?

Идиоти! На кого пречи плажа, защо разрушавате? За това ли ви плащам данъци, да рушите? По някакъв начин този "незаконен" плаж пречи ли на някого, опасен ли е? По-добре държавата да го конфискува и да го продаде вместо да се руши. Защо здрави и сигурни постройки се рушат вместо да се конфискуват и продадат? Рушенето не носи полза за никого! Вместо да се дават държавни пари (т.е. моите и твоите пари, които сме платили за данъци) защо държавата да не спечели като конфискува незаконните постройки за да ги продаде и да даде парите за нещо полезно (например да ги даде за пенсии)? Повечето от постройките, които се разрушават са по-здрави в сравнение с много от "законните" постройки.

Идиоти! На кого пречи плажа, защо разрушавате? За това ли ви плащам данъци, да рушите? Майната ви!

и кво от това колко сааааааааам приватизирал.......даже и морето...ама сега мисля ква бодлива тел да си купя чак до другия край......:((((