Първа глоба за ”непристоен” нудист на плаж Делфин

Напрежението на плаж Делфин край Ахтопол ескалира - вече е наложена първата глоба за нарушаване на обществения ред.

Обратно в новината

Коментари - Първа глоба за ”непристоен” нудист на плаж Делфин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нудистите, като по-отворени хора, да си вземат на концесия плаж и да си го обявят за техен. Никой не им е длъжен да се съобразява с тях или да им заделя ей така плажове без пари. Демокрацията и капитала така работят.

ИЗВРАТЕНИТЕ ДА СИ НАМЕРЯТ ДВУГО МЯСТО,КЪДЕТО ДА СИ РАЗГЛЕЖДАТ...ОРГАНИТЕ И ДА СИ БЪРКАТ ПО...ОТВЕРСТИЯТА!!! НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ НАТРАПВАТ НИКАКВИ КРАЙНОСТИ,НОРМАЛЕН ЧОВЕК СЪМ!!!

Джей Ло се появи без бельо на рождения си ден ...

хубаво да се чуе идва ред , морал , дисциплина . Да отидем на литературно четене край плажове . Да караме курсове по гражданското съзнание край плажове . Да чуем за консепция "повече деца" от местният банков клон . Да теглим кредит за посъщението на плажа . Плажа да е инвестиционен , както за стопанин , така и за посетителят.

И как така изгражда волейболно игрище в Натура 2000 без разрешение?

Ся, то е много просто - пазарна икономика. Плажът си има наемател, който иска да си върне парите с печалба, което е естествено. Той е преценил, че нудистите му скапват бизнеса и му докарват загуби. Естествено е, даиска да ги махне от наетия плаж. Нямам нищо против нудистите, то вероятно и наемателят няма, ама бизнесът си е бизнес. Нямало изрична забрана. Е, и? Зависи какъв му е договорът за наема. Ако той отговаря за осигуряването на реда... след 1-2 оплаквания (дори и фиктивни) спокойно ще си я въведе тази изрична забрана на територията, която е наел.

Тези забрани идват от комплексари с малки членчета, които не искат жените им да знаят що е това К*Р.

Това жена ти ли ти го каза?

Ами просто е: Нудистките плажове, не трябва да са в съседство с плажовете за "нормални" хора... На всякъде в нормалните държави, където нудизмът не е забранен, нудистките плажове са в изолирани зони и са ясно обозначени, за да му е ясно на човек, къде е попаднал, но няма и да видите разни образи по патки и цици да се разхождат гордо и свободно между или в съседство с обикновените плажуващи и особено около семействата с малки деца... Тая година, бяхме на Златни пясъци, на плажа, точно до зона на нудисти, без да е ясно, защо тази зона изобщо се е обособила там... Та малкият ми син (на 4 години), облечен с бански, между другото, ме пита: "Тати, тия чичковци и лелки, защо са голи?!"... Е, и к'во да му отговоря? - "Ами сигурно нямат пари да си купят бански, тате или пък им е много топло", с насмешка му отговорих и му намигнах... Едва ли ме разбра детето, но поне повече не ме попита. Принципът, от който следва да се изхожда, и то не само в този случай също е прост: Всеки е свободен да живее и да се изразява, както намери за добре, стига ОБАЧЕ ДА НЕ ПРЕЧИ и смущава околните...

"ред". Друг път ползвайте ушанки на плажа.

Мене ми пречи и смущава косматия ти гръб, дебел корем и миризмата ти на пот. Детето все ме пита дали не си бременен върколак и го е страх от тебе

И още... миризмата ти минава през 3 шезлонга, да не говорим тази на цигарата ти и на газовете които отделяш. Та... с какво имаш повече право от нудиста да издевателстваш така над сетивата и децата ми.

Направо те съжалявам в каква огромна завлуда живееш! Значи казваш "където съм аз, никой не трябва да ми пречи!"? От къде това самочувствие на правилно мнение на безгрешен човек? Нудисти има там от години. Сега идва концесионер и забива колове. Кой на кого пречи? Да, просто е, но явно не дори толкова интелигентен (сигурен съм,че си много образован), че да го схванеш! П.П: Горкото ти дете! От 4 годишен жертва на предразсъдъци!

Язък за хубавия плаж.

Добре де а на жени по монокини налагат ли се глоби?

добре дошла за местните барони.

местната бъргола ! но без облагане и НАП .

А на мъжете с гърди по-големи от тези на жените и коремчета като на бременна жена в 7 месец, смятат ли са за че са по "монокини" ???

Докато нямаше концесионер, нямаше проблеми. Сега Общината се загрижи мого рязко за морала наречен пари.

Странно тълкуване на понятието "обществено място". Градската баня не е ли обществено място?

Който показва пишката си , глоба. При рецидив следва рекурс . И Порно да се забрани !

за-плес щом чуждите пиш-ки са греда във вашите очи. Ако и в работата сте така прецизен сте направо за парламента.

нудистите и буркините са един дол слободия

човек с голЕм критерий.