Платен отпуск за смяна на пола в Австралия

Новата привилегия е въведена от верига супермаркети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука даваха 75 лв. да се ваксинираш. А, и някаква отпуска май. Ами сега е време и пола си да сменят тези, на които им се щат либерал-придобивки.

Тези дето подлъгват хората че могат да си сменят пола заслужават смъртно наказание. Особено когато облъчват деца е повече от отвратително.

Сега в Ростов на всички наципедики с татуирани свастики ще им сменят пола! До един! ха-ха...

Пълни идиоти. Смяната на пола се нарича "осакатяване".

Някак не разбирам тези коментиращи, които се заявяват като защитници на ,,нормалносттта", и то по няколко въпроса: първо, какво общо имат тук хомосексуалните?; второ, кое ги ядосва повече -- че има трансполови хора, или, че тази компания (а не държавата) им дава 10 дни платен отпуск за операция? и трето, може би се чувстват дисдкриминирани и ще предпочетат също да си сменят пола, за да имат и те право на отпуск... А, и да не забравя: струва ми се, че някои бъркат Австралия с Австрия, а също така запад с юг...

Мен лично нищо не ме ядосва нито учудва. Идиоти всякакви. И такива дето искат да си режат части от тялото, за да станат това, което не са.

Не се напъвай да мислиш, не ти се отдава

Това е готино :) А ще ми дадът ли отпоска да си го сменя после обратно или само веднъж я дават тази отпуска :)

Дявола яко работи!

Аз още като я спретнаха тази простотия с Джокович ги разбрах кви са пе расти всички австралийци.

ПРЕСЛЕДВАХА ХОРАТА КАТО ЖИВОТНИ ДА ГИ БОДАТ! ТОГАВА НЕ ТИ ЛИ СВЕТНА?!

Дискриминация в НАЙ-ЧИСТ ВИД! Пидирасити в Австралия имат 10 дни повече ПЛАТЕН отпуск, спрямо биологично, физиологично и психически нормалните австралийци.

Може ли да вземам всяка година по две една след друга? Казвам, че ставам жена и после веднага пак мъж.

Предполагам че правителстовот плаща за тези операции. В ЮК са платени от здравната каса, около 20К в паунди излиза едно такова извращение. Скоро и В БГ да се очаква.

С чии пари плаща правителството, че парите били "правителствени"?

Дано да удържат тук и по-бързо естественият подбор да си свърши работата и тези с тази безполезна мутация за природата да изхвърчат.

Приближаваме живота на земята към последните времена и второто пришествие на Исус, а накрая щее последната Битка -Армагедон !

За съжаление фактите са на страната на тезата, че андреевските масонски ложи под командване на златната пирамида са създали приказките за християнството за да могат да отслабят ментално съпротивата на етносите срещу богоизбраните. От където следва, че цялата информация за апокалипсиса е просто символ подвластен пак на господарската нация. Тоест още по-просто казано: Много по-вероятно е да се изтрепем с ядрен голям финал от колкото някой от небесата да дойде да раздаде справедливост. Всичко, което обитаваме и мислим е под контрол на сериозни психолози и символи, отдалечени от природата и реалните инстинкти на човека. Метавърса не е нова идея. Дигиталната му реализация е нова. Филосовската и идеологическата са древни като света.

ЗАТОВА СЕ БОРЯТ НЕИСТОВО СРЕЩУ НЕГО И НАЙ-ВЕЧЕ СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО! ДОРИ ВСЕЛЕНСКИЯ ПАРТРИАХ ДЪРЖАТ НА КЪСА КАИШКА!

браво, евала, всичко да на запад е супер, да бъдем и ние като на запад Гайс

Не знаех, че Австарлия е на запад, добре че ме светна

На австралийците трябва да им се забрани да напускат континентодържавата си, а на всички останали, да я посещават !!!!!!!!!!!!!

ти колко австралиеца си видял да живеят в Новосибирск, блядь? Докато в Австралия през 2016г като руснаци се самоопределят 85000 человека, блядь.

Почуства ли се стожер на джендеропитеците, бляДь? Стана ли ти мазно на анала, бляДь? Чувстваш ли силата на победата в Метавърса, бляДь? Поне си оправете псевдо руския утрепки.

Следващите, които да подпукаш са тия извращения на природата!

с БОТОКС от Victoria's Secrets?

Всяка година ли?

А такова, за обикновени пеераси ще има ли отпуска? Ако искат да я дефинират като "за профилактика на хемороиди".

да им имаш проблемите на австралийците? Че при теб, в Магадане, желудка пустая, жопа обнажённая, в башке....ПОБЕДОБЕСИЕ.

М ..ана...фите харесват това :)

най-сетне...

Нинова да си вземе поука - що е то социализъм... за едната операция - хоп 10 дни отпуска.

Боже, Божееее… Безмълвен съм…

А АКО ИСКАМ ДА СИ СМЕНЯ ФЕЙСА, ЩО ДА НЕ МИ ДАДАТ ОТПУСКА?! ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ КАЖА ЗАЩО?! АМИ СВЪРЗАНО Е С ДЕПОПУЛАЦИЯТА! НАСЪРЧАВАТ СЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАЧИНИ ДА СЕ СПРЕ РАЗМНОЖАВАНЕТО И ДА СЕ РЕДУЦИРА НАСЕЛЕНИЕТО: АБОРТИ, ЕВТАНАЗИИ, СМЯНА НА ПОЛА, ВАКСИНАЦИИ И ПР.!

Но чак в Австралия се натискане за имиграция. Пълно е с австралийски чебурашки. А депортацията я извършва Путя : през 2021г в Русия са умрели от ковид 2,1 милиона руснаци. А 10 годинини след войната в Украйна СЛАВЯНЧЕТАТА в Русия отново ще имат фамилни имена БАТЫРь, Кадыров, Адемов, Чанг.

Виж руснаците имат по- прост начин за намаляване на населението. Те направо убиват. Ако не вярвате, питайте Сталин, Ленин, Путкин.

Но само ако се подложат на операция? Няма да отнеме много време преди някой да пропищи, че това е дискриминационно! Тъй като масово на трансджедърите не им стиска да минат през целият път и се спират само на дрехите, гримът и хормоналната терапия. Пък и транс "жените", мъже станали жени предпочитат да не се разделят с хуя си. В американските женски затвори имат бум на бременни поради транс "жени" и за да се справят с тези проблеми сложиха автомати с кондоми, в Женските затвори!!! хахаххахахаха

Явно си бил в женски американски затвор?! Но аз гледам на чатовете с камери рускините с пишки .... креолките с пишки и тайландките с пишки им носят водичка. Сламеноруса славянка с пишка и натурални "прелести" без силикон, заработва за 1 един ден колкото бабушката и за една ПЕТИЛЕТКА през Комунизма във вагоностроителния завод за танкове, блядь.

Е та какво искаш да кажеш, грязь ? Нещо не се вижда да имаш адекватни връзки в главата и с външния свят.

ти да не се позна от чатовете с камери, киска моя?

Хора без работа, взимат отпуск от работа....

И тези се водят Запад?! В ЕС най-вероятно предстои тази простотия?! И кво казахте за Евроатлантическите ценности?! Цензура на всички медии в Западния свят и забрана на различните, нападения без санкции на ООН/Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Йемен и т.н./, Майдани от ЦРУ чрез сина на Байдън, биологични лаборатории финансирани чрез фирмите на сина на Байдън, въоръжаване на нацисти в Украйна, терористи в Афганистан/талибаните/, Сирия/ислямски терористични групировки/, Ислямска държава и др. И какво още?! ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

Скоро ще има ипотеки с преференциална лихва за нови "семейства". Промоцията ще се казва "Двуполов финансов пакет".

Как няма да измислят начин за смяна на мозъчни клетки, *бахти тъпнята!

Абе де да знам, да ти резнат чучура или дините за едни кирливи 2 седмици отпуска. Аз не бих се навил на под месец :)

им стопиха лагерите на тези...

СЪС СТРАШНА СИЛА!!!

"имаме поне 900 души от екипа ни, които се самоопределят като трансджендъри" Егати обърканата нация, честно! Не един или двама, деветстотин!!! Бъдещето на европейските държави хич няма да е розово...

Не си прав, мисля че бъдещето им ще е точно "розово" хахаха

Прекрасно. Мисля, че е резонно тези, които сменят пола, автомотично да сменят и планетата.

Малко са им пожарите!

В Сибир....където не останаха мъже, отново след 75г? Сибирь гори от пожари, блядь.

Кадиров също сменя пола на пленените укронацита безплатно

Австралия, страната на концлагерите за "пробабли инфектед" от ковид...

Трябва да се бяга далеч от Западните лайна

Защо не ги лекувате тези хора? Ако някой утре се самоопредели като орангутан какво правим? Планетата на маймуните?

Колко пъти годишно мога да си сменям пола?

Кога ще има време за наливане на акъл. Направиха 1/3обратни и продължават. Тези трябва да се водят болни.

Няма да се учудя тези да фалират до няколко години.

Елон Мъск построи ли корабите за марс???

Смяната на пола не е ли медицинска операция? Няма ли болнични в Австралия?

След Содом и Гомор следва Австралия!

Спрете земята, искам да слязa!