Плаши ли се корупцията от флашки? Говорят политици

Някои има какво да крие, заяви Ивайло Калфин. Тази изнудваческа схема е посята от управляващите, добави Гроздан Караджов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ, не е така. Пак лъжи. Тази изнудваческа схема е посята още преди много, много години от ДС и БКП ?БСП/

Всичко ще се регулира за няколко години само трябва да се приеме,че аудио или видео записът е доказателство,дори и да не е направен с разрешение на независимия съд".Няма да има "Ало Ваньо" или "Ало Банов" за които прокуратурата да търси кой го е направил,а не какво се съдържа в записа.

Цял живот съм в строителството...не на нивото на работник. Така става постоянно..Ще кажете че е лошо да не громиш лошите..Вярно е...но никой не протестира защото няма смисъл.Хората нямат вяра на тези,които ще отредят има ли виновен и кой е той. Прокуратурата в сегашния си състав не брани интереса на общественото, а частния интерес на управляващите. В частност на Борисов и обкръжение. Какво ви говори,че да караш моторно превозно средство, да причиниш смърт, и да те обяват невинен щото,видите ли,не си познавал правилата за движение...И то министър, който между другото е отговорен в национален мащаб за безопасността на транспорта ..Е, това нормален разум как да го приеме. ....И тук, типично по Борисовски,още от Ало Ваньо, скачат защитници ,че не е важно кой какво прави,важното било кой го изнася,демек този е лошият,не нашичкия....Алоо..Нима наистина си мислите,че като кряскате силно някой ще ви се върже на простотиите?

"Далеч не се славим с ефективно правосъдие. " Просто е гавра да се поставя в това изречение думата "ефективно"!! Тя е вярна колкото думата "плоска" за Земта !! Изобщо правосъдието и правораздаването на тая територия е тотална гавра с обитателите и!! А тя е Територия а не Държава точно поради този факт!

И що да се плашат?! Когато един началник нарежда на своя подчинен да наруши кой да е закон подчинения си записва на флашка съответното нареждане... и така вместо и двамата да идат в затвора единия казва чакам какво Ще каже Борисов а втория бива назначен на някоя синекура, и никой не се плаши защото нещата вече са отработени;)

Най яростна борба срещу корупцият водят най корумпираните, имащи откраднати пари в офшорки.

политици и депутати,няма ли кой да им напомни чл.32,ал.1 и ал.2 от Конституцията на България,а и те се закачиха на коневръза зад Курнито и Ленчето.И тези удрящи се в гърдите"демократи" много бързо замитат закоността в суверенната ни държава.

kalinvt

Прав е другарят Калфин. Всички гадове от ТЕЛК , които доказано източват държавата не трябва да се репресират, а трябва да се наградят!

другаря Калфин беше и социален министър и ресорен по отношение на ТЕЛК-овете.Май и по негово време се поувеличиха инвалидните пенсии на ората от маалата.

Защо да се плаши от флашки? След Цецомобила / с подслушването на най-секретната служба / какво последва?!

kalinvt

Последваха флашки с незаконни послушвания от БСП. А от ГЕРБ нито едно.

Няма как да се плашат корупционерите във властта защото от манигизите все ще отделят част за такива цацаратори и съдии:(((((