Андeрс Фог Расмусен получи най-високия български орден

Андeрс Фог Расмусен, Росен Плевнелиев и Соломон Паси се щракнаха селфи след награждаването на генералния секретар на НАТО с орден "Стара планина".

Обратно в новината

Коментари - Андeрс Фог Расмусен получи най-високия български орден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заедно с Ахмет Доган, Никола Филчев, Фог Расмусен, ... как някой достоен човек вече да приеме този орден? А ордените от по-нисък ранг на какви ли хора трябва да се дават? Защо нашите политици си останаха така грозно наведени, само дето днес лъскат ботушите на други господари? За това ли се бориха нашите възрожденци? Гнусни са ми тези нахилени самодоволни физиономии, сякаш рекламират прах за пране или са преборили проблемите с простатата.

А роската какво се е захилил като пача !

Този орден "стара планина" се обезцени тотално, стана колкото капачка от бира...щом го раздават на сульо и пульо.

готино селфи браво на Паси и на Плевенелиев. Гордея се с такива позитивни и успели българи! Гадните кумунисти да духат супата. Гласувайте за ГЕРБ, да заличим кумуниситите. В новата война бомбите ще са за ръшките! CNN ще излъчва пряко как падат кумунистите.

Единствено Сидеров зае национално-отговорна позиция,другите са предатели-ПОЗОР

оххх, бе човек

Този "орден" вече го присъдиха и на ГЛИСТИТЕ на барак о. Все пак те са глисти -демократи.

Поне да имаха уважение и да се отнесат сериозно към орден, който заслужават само най-достойните.

И на БУДА да даде! За най-много кражби в страната!

много слаб президент

Срамота! Няма да награди толкова дойстони българи, а на всекиго друг лиже гъза. СРАМОТА!

Нашият мистър Бийн е по-добър от американския вариант. Завиждат ни!

Някъде четох, че "селфито е болест". Вижте г-н Президента ни. Не е ли срамно?

Браво Президенте Браво !!!!!! Гордея се с вас !!!! Кои са тия "Станка Златева" "Дядо Добри " "Григор Димитр":в ,как те не заслужават орден............

И защо тъкмо сега го награждават натовския А?

Да не стане така, че следващото селфи на Чехъла да е до самолети на НАТО?!

Чехльо много възторжен бе

Андерс Фрог Расмусен, потомък на викинги юначни, скоро ще е намусен, пред тези перспективи мрачни, витаещи пред взора му син, да вдигне меч срещу Русия, но спомня ли си този господин, що постигна ги всички ония, дето сториха грешка фатална и тръгнаха в атака фронтална, земята руска да владеят, а останаха погребани в нея? Татари и варяги, немци и Наполеона, строшиха си рогата в пантеона, що русите издигнаха несъкрушим, от свойте кости и души. Земята на Русия е свещена и любовта към нея е нетленна, окупатори не ще я газят, защото горди синове я пазят

Ангел Найденов постави един дебел минус на партията си БСП и намали избирателите й на изборите с десетки проценти!!!! Пинокьото ни е ясен!

"Преди това министърът на отбраната Ангел Найденов го награди с почетния знак на министерството "Свети Георги" I степен и му подари икона на Св. Георги. """"""................

Плевнята е поканил тоя вампир, не Найденов.

Плевнята отдавна се е подложил

Не разбирате ли че НАТО е съюз на много държави, обединили военни усилия ?? Каква е тая ненавист към толкова много държави ? От какво идва това? само за това че сме в НАТО никога не няма да влезем във воина с Турция и от всеки друг ще сме защитени.

Турция? Когато нападнаха Кипър НАТО нищо не им каза.

Аз си мислех, че този най-висок орден се връчва за заслуги към България. Каква е заслугата на Расмунсен към България?

Това най-добре знаят Паси и Чехльо

Тъжна картина...

Паси защо? Защото е еврейн ли? Те са навсякъде,даже скоро разбрах, че и за титаник са виновни.

Паси само се прави на евреин. Майка му не е такава, така че за евреите не е никакъв.

циркаджии

Тогава какво ли би трябвало да се каже за това, в което го превърна Първанов, все пак той награди Батков, Пирински, разбира се и вицето си Марин...

Пълен боклук е и Гоцето, но той всепак сам решаваше кого да награди, не като това жуже.

Паси дали не е ревнал от гордост?

Чехльо е много гнусен. Комсомолец и половина!

Разгневени симпатизанти на "Атака" от днешния протест срещу НАТО издирват Волен Сидеров, тъй като никъде не искат да приемат банкнотите от 30 лева, които той им е връчил.

:-)))))))

Този гнусен п.....ст постоянно се тика пред обективите.Когато няма кой се самозадоволява.

Паси или Плевнята. Те си поделят първото място: най-гнусен п------Т!

Продажници

стам,срам...и за ордена и за повода!и аз имам задник ,ако ви се целува още!

Плевнята ще целува, той затова е на този пост

Плевньо: какво е това селфи? Попова: Незнам, но за всеки случай се подмий!

Прочетете президента как едва ли не се моли, ако може да ни дадат някаква техника втора ръка. Срам и позор за армията - главнокомандващия да е на колене и да се моли за употребявана техника.

Ще ни дадат един Натовски голям----

В последния си телефонен разговор за Украйна американците и руснаците се договориха да вдигнат рейтинга на Сидеров!

Външно министерство и канцеларията на п'издента да изготвят спешно списък на всички служители от ЕС, НАТО, САЩ, Майдана, Светия престол, Великата порта, и всички евреи, които още не са получили български ордени и медали, както и най-близката дата на която това може да бъде поправено!

тия много ми приличат на двамата майстори от "Каналето" ли беше не знам

А, онези двама ман.ала - точно!

А този какви заслуги има, само това, че е посетил и се е видял с дружката на олигарси ли?

Как можахме да изберем този човек за президент.Никога не съм го харесвала.Толкова са нелепи тезу снимки.И откъде дойде тази мода.От възмутителното поведение на Обама, Камерън и още някоя преди време.От какво са толкова доволни?Само да не ни вкара в някоя война този глупак.

Каква е тази българска дума "селфи"? Неграмотни журналя!!!

Ако позволите, Колега - Self-I вече е получило Тотална Масовост като термин. (Бих го описал като - самоснимачна от-ръка. Има и фото и видео. ... Мигар Навремето не сте Си правили ?!, било с Коника ил Смяна8 , и 8/16мм филм без звук)

За какво е иубуфтъ-ви-към-Минусите, красньie ?!

Пълни нещастници!!! Евреина Соломон ги заснел!! Мистър Бийн е уникално просташки!!! Какво НАТО!! Какви интереси защитават, техните собствени, а ние ще бъдем плацдарм!!! Махнете се руснаци, че идват американците и еврогейовете!!!

Как можахме да изберем този човек за президент.Никога не съм го харесвала.Толкова са нелепи тезу снимки.И откъде дойде тази мода.От възмутителното поведение на Обама, Камерън и още някоя преди време.От какво са толкова доволни?Само да не ни вкара в някоя война този глупак.

Интересно ми е дали щеше да се ухили така Плевнелиев , когато му докладваха за 2-та руски самолета достигнали до центъра на България преди 10-ина дни...? майче му се беше стъжнило здраво настроението, та сега се хили като малоумник...?

Пак така се е хилил, сигурен съм. Дебила изобщо не осъзнава какво става с него и около него. Дали му правят селфи или сюнет му е все едно.

"Щракнаха селфи". Добре че имам нет, та да разбера какво по дяволите означава "селфи". А наградения, да си вкара ордена там където слънце не огрява.

Най-високото отличие в България, ордена "Стара планина", бе превърнат от тоя плевел в "Ръждясал скункс"!

национални предатели

Този "най-висок български орден" го раздават на ВСЕКИ чужденец бе.

Не забрявайте, че този ухилен Президентко дължим пак на Боко-мутрата. Това е част от неговата гениална стратегия да управлява България.

Путин взе Крим!? Ще остави Падишахът да стигне до Калиакра, като след Кримската!!?