Новият премиер: Няма да станем богати, но е важно да сме на прав път

Пламен Орешарски поиска седмица-две толеранс, а с първите си думи увери, че той и министрите му ще направят всичко възможно, за да може в края на мандата да съобщят по-добри числа за състоянието на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Новият премиер: Няма да станем богати, но е важно да сме на прав път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След въвеждане на пълната забрана за тютюнопушенето в Пловдив са фалирали 60 кръчми. Освен това хиляди души от града под тепетата са останали без работа. Към момента бизнесът под тепетата е "загробил" близо 300 000 лева за градини, където да се пуши. А за едно място за персонал в заведение кандидатстват по 300 души. Дори непушачите се жалват, че вместо да се радват на чистия въздух в заведенията, излизат навън заедно с пушачите, за да не скучаят сами на масите. Всичко това от Боковите простотии. И това е най- малкото. Аман вече!

Че за къв чеп сте ни вие в картинката тогава? Нали знаехте много в каква каруца се цаните да се намърдате, сега пак някой ви е виновен?!?Малоумници безподобни, сега като ви отреже ЕС от всяка стотинка, да ви видя как ще я закършите, паляци с един тъпак начело.

Хора - събудете се. Нека всички излезем на протеста, който се организира на 2.06.2013 от 12часа пред Народното събрание. Много бързо забравиха предизборните си обещания и исканията на народа.

Е ние със сигурност с този кабинет няма да станем богати: "1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2.Мъжа на Мая Манолова е министър. 3.Жената на Местан - министър. 4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв. 6.За десерт - даскалица по БЕЛ, министър на спорта! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА? КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТОВА?" Но явно е, че вие ще станете!

ГЕРБ е най- мъжката партия на света: ББ, ЦВ.ЦВ., Цецко Цачев, Фидосов и всякакви други сбъркани елементи. Аман от дефектирал матрял. Ние няма как да станем богати, че предния премиер краднА всичко.,

Възхитен съм от начина на изказванията на г-н Орешарски! Каква огромна разлика м/у него и бившия ни премиер-от тук до Луната. И дано всички от Герб да са чули снощното изказване на г-н Орешарски в шоуто на Слави, в което той каза следното:"Трябва да гледаме напред, защото който гледа назад се спъва". Това финно изказване беше отправено точно към тях-Герб, които през цялото им съществуване като водещи през тези предходни 4 години беше такова-плюене на всички предходни правителства.

До тук слушам само цитати от Бойко.

да "станеТЕ богати", иска да каже, а не "няма да станеМ"...Щото като ги гледам навързани като свински черва бивши и настоящи любовници в тоя кабинет, тая тяхната "Фамилия" няма да остане гладна.

ПОНЕЖЕ- ВСЕ БЯХ УПРЕКВАН , ЧЕ СЪМ ПИСАЛ В ПОЛЗА НА БСП И НА др. СТАНИШЕВ -ЕТО СЕГА НЯМА ДА Е ЛОШО ДА ЧЕТАТ ЗАДЪЛБОЧЕНО И ШЕПАТА ОСТАНАЛИ ВЕРНИ ГРОБАРИ... След всяка следваща статия за ПРЕМИЕРА НИ , след всяко негово изказване- все повече проличават и прозират намеренията и на тези (бсп)..- -ДА СЕ ОПЛАВАТ , ДА МРЪНКАТ , ДА ИМ Е ВИНОВЕН, Я ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЗ , Я АМЕРИКА , Я КОРЕЯ И ЛИВАН И СИРИЯ .БРЯГ НА СЛОНОВАТА КОСТ ..... А СЛЕДНИЯ ИЗРАЗ : ".. "В период на криза, всеки трябва да дава от себе си каквото може, пък да става каквото ще"..." , напълно затвърди усещането , че И ТИЯ СА ПЪЛНО КОПИЕ-НА ОНИЯ...( ЗА КАКВИ КРИЗИ ГОВОРИ И ТОЗ- НАЛИ КРИЗАТА-ПОНЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ , СЕ СМЯТА ЗА ОТДАВНА ПРИКЛЮЧИЛА ..- ИЛИ ПЪК ,ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ПОВТАРЯНОТО ОПРАВДАНИЕ СЛЕДВАЩИТЕ 25-30 ГОДИНИ ...-ДО ДЕПУТАТСКА ПЕНСИЯ... КАКВО СПОРЕД МЕНЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И ЕФЕКТИВНО БИХА НАПРАВИЛИ "ТЕЗИ"... -МИ , НАЙ-МНОГО ДА ПОВДИГНАТ МАЛКО ПАРИТЕ СА МАЙЧИНСТВО-НО МАЛКО ИЛИ СИМВОЛИЧНО... , ДА ВДИГНАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И ДЕТСКИТЕ...- ТОВА НАИСТИНА СА ВСЕ ВАЖНИ НЕЩА- НА КОИТО НИКОЙ НЕ ОБРЪЩАШЕ ВНИМАНИЕ... Да-вдигнат най-много-още веднъж-дваж и мизерните пенсийки на възрастната част от народа ни ...- и -оттам нататък- ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!! НИТО ЩЕ ПИПАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАВОДИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ МОЩНОСТИ , КЪДЕТО СЕ СЪЗДАВАТ ФАКТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛНИТЕ БЛАГА ... , НИТО ЩЕ СИ ПОСТАВЯТ СЕРИОЗНАТА И НАЙ-ВАЖНА ЦЕЛ ЦЕЛ - ВРЪЩАНЕТО НА ДОВЕРИЕТО И ПРИВЛИЧАНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКИ КАПИТАЛ , ИНВЕСТИТОРИ И ИНВЕСТИЦИИ... , НИТО ЩЕ ДАДАТ НЯКАКВА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ И ФИРМИ.... ПРОСТО-ЗАЩОТО И ТИЯ -КАТО ОНИЯ -ИМАТ ИНТЕРЕСИ СРЕД МОНОПОЛИСТИТЕ НА ПАЗАРА.... ИСТИНАТА Е , ЧЕ ЕДНА ОБИКНОВЕНА ЛЯВА ПАРТИЯ- НЕ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ И УВАЖЕНИЕ - СРЕД ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСМЕНИ НА ЗАПАДА... А БЕЗ ТЯХ- СМЕ КРЪГЛА НУЛА... ЩЕ СЕ ГЪЗИМ НА КИТАЙЦИ , ТУРЦИ И АРАБИ- ЗА ТЕХНИТЕ БОКЛУЦИ И ОТПАДЪЦИ.. , ЩЕ СЕ ТРОВИМ С ХИМИЯ И ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ ХРАНИ..., ЩЕ СИ БРОИМ СТОТИНКИТЕ. ,И ЩЕ СИ МИСЛИМ , ЧЕ ЖИВЕЕМ ..... НА НАШИЯ НАРОД И СТРАНА-Е НЕОБХОДИМА НОВА ПАРТИЯ С НОВИ И НЕСВЪРЗАНИ С БКП-БСП И ДЪРЖ. СИГУРНОСТ , ЛИЦА .... ПАРТИЯ-КОЯТО ДА СТОИ ЛЕКО ВДЯСНО -НО ДА НЕ Е КРАЙНОДЯСНА , КАТО СМРАДЛИВАТА ГЕРБ С ТЯХНАТА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ)... (незнайно защо-наречена "народна"..??)..- някаква нова социал-демократическа формация- която да носи нов морал , да е с железни РЕД И правила -и да е ориентирана патриотично -та ако щете- националистически.... а другото спасение-е В една тиха бърза РЕВОЛЮЦИЯ- ДА СЕ ПРОЛЕЕ ЗА ЕДНА НОЩ , МАЛКО ДЕПУТАТСКА КРЪВ- А ОСТАНАЛОТО ЩО Е ЖИВО- ДА СЕ ВКАРА В ЗАТВОРА-ДОЖИВОТ... -И МОЖЕ ДА ОТЛЕПИМ , СЛЕД ТОВА -ОТ ДЪНОТО..-НО , ... ДОТОГАВА...ОТ ТИЯ ВСИЧКИТЕ ТИЯ , КОИТО СА БИЛИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЯНИ НЕ ЧАКАЙТЕ НИЩО ДОБРО..-ВСИЧКИ СА СЕ ОБЛАЖИЛИ ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕДЕ... И ДОКАТО НЕ ГО ПРОУМЕЕ И ОСМИСЛИ ТОВА И ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН ..- ВСЕ ЩЕ Е ТАКА.... ЕДИН ЩЕ РАБОТИ- 5МА ЩЕ ГЛЕДАТ И ЯДЪТ...

От партията на медарката с какво друго да замерят, освен с част от себе си? До скоро нас, сега и журналисти. Затова е важен пътя, който може да не е 4 км. магистрала, но да е верния и да ни изведе от тинята, дори и да друса. Но да ни издърпа от ББ- Борисовият Батак. Богатството не е само пари.

ЕЛАЕТ В МОЯТ БАТАК , ОТТУК ИЗЛИЗАНЕ НЕМА! ВЕРВАЙ МИ!

Важен е пътя. Може да не е 4 км. магистрала, но да е верния, дори и да друса. Но да ни изведе от ББ- Борисовият Батак.

БЕ АЗ НАЛИ ВЪ ИЗЛИГАХ ДА МИ ВЕРВАТЕ! ЧЕСТНО КАЗАНО НЕ МИ СЕ БАЧКА ИЧ :))) АМА ПУТИН ШЕ ДАДЕ ЕДНА ХУБАВА КОМИСИОНКА :)) . ТИ ПЛАЩАЙ АКО ТИ СТИСКА !

"Новият премиер: Няма да станем богати, но е важно да сме на прав път" Хората не , но някои "другари"ще станат още по богати със сигурност.

Тоя стил на изказване ми заприлича на стила на тиквата! И той говореше така за финансовата стабилност и магистралите.

ПРАВ Е ОРЕШАРСКИ. НО ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРАВИЯ ПЪТ Е ВИНАГИ НАДОЛУ!

Дали е имал предвид Път

програмата : "да не обеднеем много чрез интензивно пушене" "щом сме най-бедни в ЕУ да плащаме за излишна централа в Белене"

А ИСКАШ ЛИ ПРАВО ДА СИ ХВАНЕШ ПЪТЯ??? И БЕЗ ТОВА СТЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО. НЯМА ДА ВИ ТРЕМ - ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ БОКЛУЦИ ЧЕРВЕНИ!!!

YpaBHeHue

Орешарски след като бил "професионал" (интересна форма), кое го принуждава, ограничава в избора му на министри, че се ограничи в малък семеен кръг от съгласни хора? 1. Липсата на доверие в професионалистите, експерти от БАН примерно, които като как ги пренебрегна? - нима не са най-добрите в България специалности - история, археология, аграрни технологии, водни ресурси, енергийни ресурси, транспорт..., космически технологии с приложение в масовата физкулутура? 2. Избра ги за да изгорят при очакваните бунтове и да ги замени с онези, които в момента са титулярите за постовете? Но в този случай първата група можеше свободно да избегне семейното начало и нападките относно КОМПЕТЕНТНОСТТА в ресора?

'що така бе Плами ? Нали щеше да потече мед и масло от рога на изобилието ? Нали ГЕРБ тероризираха бизнеса ? Хайде освободетедего бе М.А>й< К А ви Д+Е+Е+Б+А Убита !!! Аре да ви видя какви сте умници !

45 години БКП ни водеха по правия път и стигнахме до 10.11.1989.Сега БСП пак ще ни води по правия път но аз няма да тръгна по него а ще се отбия на дясно.Писна ми да ме лъжат ,че вървим по прав път.

И ти ще запееш друга песен, ама няма такова умно правителство,ама всичките са някакви потенциали, неразкрити таланти, къде сме спали до сега че не ги знаеме тези свръх умствено надарени личности, ама наистина са супер експерти, целият свят ни завижда, продължавайте в същия дух, таланти родни наши, ето че мозъците не изтичат зад граница, тук са, и се гордеем с тях.

Абе от 1 месец цената на петрола е около 100$, а цените на горивата не са мръднали.

Червената касичка доста се е по изпразнила,така че....!

На какъв прав път сте? Нали управлявахте четири години в предишната тройна коалиция - кой ви пречеше тогава на пътя?

Видяхте ли, каква беше схемата айде сега пак ще си заровим главите в белене. За това белене стана всичко, защото излезе много пари на нашите другари. Ако новият кабинет откаже белене и те ще си ходят. Колкото и да си говорим няма смисъл. Правителство което откаже белене няма бъдеще.

Не мога да разбера каква е тая зараза,че правителствата и политическите сили носители на мандат преди да станат такива говорят обясняват как е възможно хората да са все още бедни, как вече не може да се трае, трябва много бълзо да се задейства и прави правителство и т. н. И на другия ден точно на другия ден започват да говорят че трябва да се чака още, че не е възможно подобряване положението на хората сега, че пак е скрита вълшебната пръчка и т.н. Какъв е гоя синдром в България, къде е Станишев напевно да обясни това дето до вчера не можеше да се трае, как ще се трае още 4 години.

Ние с вас си "чешаме" езиците, а пък те си осигуряват бъдещето на правнуците, а народа си стои гол, бос и гладен :(

Вие се обогатихте предостатъчно и работодателя ви също!! Народа ще потърси сметка на всеки персонално!! С настъпването на зимата ПРОТЕСТИТЕ пак ще тръгнат!!Глада и мизерията ще принуди народа да ви МАХНЕ!!!Подгответе се!!

+++++++++++++++

В последните 24 години все сме на прав път!

Интересно какво ли ще се случи , ако групата на ГЕРБ напусне парламентарната зала ... завинаги . Как ще реагира Президента , какво ще се произнесе Конституционния съд , какви ще бъдат съкрушителните удари по престъпността на Главния прокурор ?

За национал - социалистите кризата се появи пак . Говорят за толеранс тези ,които подкрепяха уличната демокрация на сила , Че ге вара и брат му на жената соуджър и т.н. Какъв толеранс за нагли същества измъквайки се от политическа отговорност чрез кабинета на Бадемов и Лешников както казва техния нов партньор ,, хем съм тук , хем ме няма ,, Още утре трябва да има парламентарн контрол , ако няма запитвания към министрите да има поне освирквания .

Няма как да станем по-богати ако не бачкаме. Но има начин да станем доста по-бедни. В Румъния ЕС блокира всички пари по евярофондовете след като комундетата там взеха властта. И румънските комундета, подобно на родните червенократунковци имат афинитет към харчене на при. Да ги изядат, да ги изсерат - и всичков канализацията. Но от ЕС не желаят да си хвърлят парите на вятъра. Или в канализацията. Поради тази причина, за малко овеч от година Румъния е загубила над 12 млрдЕвро. Завинаги. Безвъзвратно. Само защото там на власт са комундетата. Няма никакво съмнение че същото ни очаква и нас. За следващия програмен период ББ беше договорил някъде към 34 млрд за 7 години. Кажи го по 5 млрд годишно. Да не мислите че някой от Брюксел ще ни даде тия пари за да ги раздаваме на пенсионерите? Да ги изядат, да ги изсерат - и всичкото в канализацията. Да не си мислите че от ЕС ще ги дават да строим руски идиотизми като АЕЦ Белене? Един лев няма да дадат. По-точно едно Евро. А спрат ли парите от ЕС сме заникъде4. През изтеклите 3 години и половина ЕС е бил най-големият реален инвеститор в България. Дръпнат ли се (а това неминуемо ще се случи, ако управлява БСП-то) - жална ни майка. Щото ако някой си мисли че в ЕС не разбират че това т.н. "експертно" правителство всъщност си е едно правителство ан БСП+ДПС, подкрепяно от Атака, много се лъже. Знаят му те номерата на Станишката и любовта му към СССР.

Прав сте г-н Орешарскил Ние няма да станем по-богати. Със сигурностл Но Вие ще станете !!!

Да! Пари при пари отиват.

Я, появи се постната пица.

Пътят към ада е постлан с добри намерения! Има само един по- пряк път- пътят на безхаберието.

Ех, другарю Орешарскир точно ти ще станеш по-богат, ние да му мислим. Ама се чудя, като избягат почти всички способни и кадърни български деца и останат само старци, цигани и турци мързеливи, кой ще ви плаща сметките? Ето за това не сте помислили. Ама всеки си получава заслуженото, та и вас няма да ви подмине. Права беше Надето, като ви отстрани преди години, ама ДС-то и олигарсите ви върнаха на сцената, ама и това няма да е за дълго, най-много за 4 години.

Бибо, много си глупава. Г-н Орешарски беше избран за министър 1 от Европа, преди четири години. Всепризнат финансист и можещ професионал. А за това, че Васил Божков е основният изпълнител на любимите магистрали на Борисов, пардон БУДА, прави ли същия свързан с олигархията. По скоро той самия БУДА е олигарх. Хора, които четат само Винету , не могат да дават акъл.

Сигурно е така но изборът му за премиер показва само едно - политическа безотговорност на БСП при избора на национал - социалистическото правителство от лели , стринки , мъж на жена си и очакваме с нетърпение вашите калинки . Те неминуемо се появяват във второ действие . По въпроса за магистралите - ясно е , че трябва да бъде голяма фирма , малката не може да го изпълни или трябва да вземе голямата за подизпълнител . Малката и непозната може да бъде купена да съботира строежа и да свали правителство не се ли замисляте малко ?

Интересно какво ли ще се случи , ако групата на ГЕРБ напусне парламентарната зала ... завинаги . Как ще реагира Президента , какво ще се произнесе Конституционния съд , какви ще бъдат съкрушителните удари по престъпността на Главния прокурор ?

Не само че не сме на прав път, ами по-крив от този няма. Комунистическата Мафия е на власт и българинът ще обеднее още повече. Сега вече няма да ни подслушват, няма да преследват престъпниците, няма да строят магистрали и метро, няма да забраняват пушенето, няма да привличат инвестиции, защото Европа на социалисти от комунистически тип не вярва. С една дума:НЯМА!

абе личи си колко знаеш и ти и всички герберски драскачи ЗАПОМНЕТЕ по-добре финансист комунист отколкото физкултурник който е по-тъп и от платените герберастчета драскачи

Не на олигархичното правителство! Незабавна оставка на министърката лекар, която е за повторно въвеждане на тютюнопученето!!! Какъв срам още първия ден!

Това че правителството на БСП няма да направи България по-богата е ясно. Просто няма как да се случи. Комундетата имат навика да раздават пари - елементарен популизъм. Но другото - забрави. И дали премиер ще е Орешко или Станишко, Орешарски, Черешарски или Лайнарски, няма никакво значение. Няма как една коалиция от национални предатели, за които интересите на Русия и Турция са по-важни от интересите ан България да свърши нещо полезно за нас, българите. Всъщност комундетата никога не са го правили. на тях им дай да грабят от народното. Дай им да национализират, да вземат от трудолюбивите и да раздават на мързеливите. Това искат те - да вземат от активните, инициативни хора за да раздават на крадливи цигани, неграмотни турци и насрани червени пенсионери. Ефектът от това ще бъде че от ЕС веднага ще ни спрат парите. И ако до края на тази година получим още нещичко - Аллах керим. Учете го тоя език, ще ви трябва. И турските сериали ще са ви най-малкия проблем.

link Нужно ли е да коментирам повече, видеото казва всичко!!!!!!!!!!!!!!!

Защо не се вижда линка?

Имаще сценарий, личеще си от началото на протестите. Хората излязоха, пратиха им ултраси да се смесват с тях, да правят провокации, да палят, да замерват полицаите, за да падне правителството. Говореха за фалшификация на изборите и докато ДПС купуваше циганите, някой поръча на печатниците празни бюлетини и прати прокуратурата да ги прибере. Друг въпрос е, че според процедурата ще им трябват не само бюлетини, но и протоколи, и печати. Все едно, правителството падна, като се заинати да не играе по сценарии и сега продължава второ действие. След като дотук всичко е по сценарий, очевидно сценаристите са си същите. Честито!

Ами ако няма да направиш страната по-богата въобще нямаш място като премиер. Вашата партия ни води 45 години и повече по правия път и накрая винаги фалирахме! Сядай си на дупето и се хващай: 1. Незаконния внос, който убива българското производство и приходите за държавата от ДДС и Мита. 2. Защита на българсия износ, българсите производители (Тираджийте са добра първа стъпк!) 3. Като събереш малко пари от 1 и 2, започвай -> Образование и Медицина. Без грамотни хора, няма какво да правиш в днешно време! Стига оправдания, започвайте да работите!

Господинчо, нези точки дето си ги писал като план на г-н Орешарски да беше ги натяквал 4 - ри години на твоя поддръжник-бившия премиер да ги направи, а не сега като докараха страната до дъното. То много лесно някой дрег да мете боклука на другия.

На прав път с турците и циганите,които купихте ли?Но има прав път-разделете си с Станишев по някой милион набързо и се махайте от нашата държава.Дано се научите по-бързо да четете,за да може да разберете какво искат хората от вас!

От вчера на някои заплатите им се вдигнаха!

Прав е- човекът е човек, когато е на път.Затова циганите са най големите хора- винаги са на път.Така,че без да мрънкате продължавайте по пътя към светлото бъдеще.

Толкова дълго търпяхме.. но съм убедена че трябва да има толеранс. Мисля че ако Орешарски успее поне да посади семенца на надежда..трябва да го направи..трябва да проумеят нашите управници, че с толкова беднотия не се върви напред. Опитвам се все още да крепя вярата в себе си. Да... сринали сме се...но докога все на дъното ще стоим. Но и само с плюене по форумите не става.

Да искам да дам всичко от себе си но къде?Г-н Министър първо намалете на половина заплатите на 240 хрантутници в парламента и съкратете другите60000хрантуници отМВР до 20000.Не са ни нужни ,защото не виждаме резултати от тяхната работа.Това трябва да стане без протакане от тази вечер до утре.

..ти колко по-богат искаш да станеш бе,верно че нема как сичко изкрадохте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До преди два дни и Орешко и Станишко говореха за рязко и незабавно вдигане на заплати и пенсии. Сега Ореш говори, че ще се почувства нещо в края на мандата. Колко трябва да е дълъг мандата им?

Какво повече да дам от себе си с 380 лева заплата в ДА и с 35 години трудов стаж. Нека да ми дават тяхната заплата 1 година, да мого да си плащам заемите, тока, водата и да мога да се храня нормално, да си купвам лекарства, тогава ще мога да отделя за кризата, а ние бедните като нямаме пари да си платим сметките теглим кредити от "новите държавни банки" т.е. кредитни агенции с непосилни 100% лихви и да знаете после какво става - тормоз, заплахи и накрая като не издържиш си мяташ въжето.

Жалко.Тотално се сринахме.

Започнахте ли да се усещате, че БСП И ДПС пак ви преметнаха? Но късное е чада мои. Кабинета благодарение на курвенския характер на лидерите на тройната коалиция в момента е несменяем. Освен ако ние не ги махнем от там. Но комунист власт без кръв не дава. Усетихте ли се протестиращрите че направихте една голяма глупост - предадохте народа си. Благодарение на вас сега турци ще ни командват. Този номер са да се бетонират във властта е измислен от хора като Дуган. СерГей не е толкова умен. Но спомнете си в предната коалиция кой командваше- пак те-турците. И най много се облагодетелстваха от властта отново те. Сега и културната министурка се изрепчи на чалмите, че няма да позволи майченият им език - турския да се изучава в училищата. Да се обзаложим ли че пак ще стане, това което искат турците? И винаги ще става на тяхното, защото те са баланса на правителството, а не толкова Атака. Болния се репчи сегая защото се усеща важен и значим и си мисли, че той диктува нещата. След няколко месеца и него Дуган ще го отсвири. А Атака повече няма да съществува.

Точно така е,но народа не го разбра.

Като чета всички тези коментари, се питам - нищо читаво ли не остана в България, всички ли се изнесоха? Не можем ли да се обединим около една обща цел и всеки да даде колкото може повече от себе си, без предварително да пита какво ще получи за това ? Като начало би било достатъчно да започнем да си вършим работата съвестно, а не на принципа на шопа - резултатите ще дойдат сами. Редно е да помагаме на правителството си, като поне си плащаме данъците, не си купуваме цигари без бандерол, отказваме рушвет на катаджиите и си плащаме глобите, а не да го отричаме и ругаем още преди да сме му дали шанс да покаже какво може. Аз така разбирам нещата, ако това в България не става, кажете да си ходя и аз.

Ей, Кашпировски, ти нищо ли не си видял и разбрал досега през тези години на "прехода" ?!?!

много е прав г-н Димитров,редно е и ние сами да дадем шанс на правителството,неможе само да роптаем и да искаме трябва и нещо да дадем,аз съм на 53 год.постоянно съм работила и вярвайтеми не съм спечелила пари едвам свързвам двата края.Ако и тези ни ограбят тогава пак ще излезем на улицата,но първо трябва да помогнем...така мисля аз

Какъв шанс трябва да се даде на правителство, което е избрано с измами, компроматна война и натиск? Какъв шанс трябва да дадем на екип, който е очевадно, че ще обслужва единствено и само тясно партийни и лобистки интереси, а не интересите на народа? Колко още безчинства и безочие трябва да търпим от комунисти и турци? Защото след тях положението е по-зле отколкото след скакалците - нищо читаво не остава...