Пламен Георгиев избран за консул, защото владеел испански

Освен това бившият шеф на КПКОНПИ работил добре с испанските правоохранителни органи, обясниха от МВнР

Обратно в новината

Коментари - Пламен Георгиев избран за консул, защото владеел испански | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно сега какво ще стане с терасата. Сигурно ще обжалва и след известно време ще чуем, че всичко е законо

В Испания има 300000 българи, говорещи испански и поне половината от тях били по-подходящи за консул от този мазен нагаждач! ГЕРБ = НЕКАДЪРНОСТ

Абе тя и Тиквата дето сака да изпрати този цървул в Испания знае... поздравления на... инглиш, ама... до там, нали:)))?!? Няма да е лошо да го препитат този тюфлек, колко думи точно връзва на еспаньол, нали:)))?!?

Егати мафиотската борба с корупцията.Мръсниците си се назначават по късна доба,а аз се хабя да чета за конкурси.Тъкмо да стане работата и хоп-мястото заето

и този път има грешен ход на Царя, пардон на вожда, вероятно и той бърка дипломацията с тераса и не е добро попадение, ако и в дипломацията консула не знае къв покрив има над главата си е много лош показател, щото незнанието е характерно и за прокурорите, но за дипломатите си е резил, пък бил той и за едно джакузи или документи, които не се познават от собственика си

STRAH, GOLIAM STRAH VI TRESE VAS I UPRAVLIAVA6ITE ! I DA TRIETE I DA NE TRIETE KOMENTARITE za VAZHODA NA SLAVI gerb VE4E E ISTORIAAAAAAAAAAAA ; KOLKOTO I DA GI E IAD , A VIE PRODALGAVAITE DA TRIETE, NO TOVA NIAMA DA SPRE NARODA DA GLASUVA ZA SLAVI I SAMO ZA SLAVI ! A VIE SI PI6ETE ZA B.B i Plamen Georgiev , kakav SRAM ZA VAS !

От мутро-милиционери на чалгари. Все тая

В Испания повечето покриви на сгради са почти хоризонтални и са удобни за застрояване.

Ха, а като владее испански диплома за завършено висше МИО "дипломация" има ли? Или от прокурор - дипломат!!! както оная кучка (пак с испански) преводачката, палавата Надка, даже шеф на всички дипломати!!! Сбъркана държава с пълна безнаказаност за управленски курвалък! Тоя плазмодийй не го искат и българите в Испания, имал ниво на знание на изпански А2, а не А1, както се изисква. Тоя трябва да мете улиците, ако не плаца в затвора!!!!

То пък МИО една специалност.. Подготвят бъдещи продавачи и сервитьори. МИО, Европеистика, културология. Айде в хотела да МИ Омиете кенефа.

Докато хора с МИО са сервитьори, пожарникари мутри ше ни яхат.

Тоя владее тераси. Това му е най-развитото качество. Манете го испанския - незначително допълнение. Друго си е да са ти казали и да знаеш схемата за терасата.

знам 6 важни думи на балйски- Добър ден, бира, ракия, гадже, моля, свинско печено. Знам и "довиждане". Думата "тераса" не я знам, но ще я науча светкавично. Това не ме ли прави напълно подходящ за консул на остров Бали в Индонезия? Та даже дали не ме прави- единствената алтернатива!? А там, българите се нуждаят от консулска помощ, не по малко или даже повече отколкото в Испания! Вярно е че, с местните правоохранителни органи аз не съм в каквото и да е общение, но пък знам принципа.... Даваш парите и те решават в твоя полза/Така е и "У НАС И ПО СВЕТА/. За съжаление или радост. Това е положението. ИЗБЕРЕТЕ ПО-ДОБРИЯТ КОНСУЛ! Лозунг, лозунг, ама аз ще свърша нещо, все пак/ За 10-тина години,естествено/. Би била даликатна, трудна мисия, подходяща само за мен или друг, който е по-добър от мено, но такъв- няма ..... :) :) :) Дерзайте! Успехи на Валенсиянският колега!!

Ден след ден, действие след действие на ГЕРБ и Ко ЕООД ме убеждават все повече и повече, че се задава нещо страшно и те просто искат да абдикират от властта. Сами си предизвикват падането от власт. Вярно е, че са извънредно тъпи, нагли и прости, ама чак пък толкова капка здрав разум да нямат?

Luna0102

Ма то само тоа владее испански. Даже и в Испания трудно ще намерите човек да го владее. Добре, че го намерихте, иначе щях да ви препоръчам 13 годишният си син, който по случайност също го владее. Трябва да попитам детето си дали и по някаква друга случайност не притежава някъде тераса за да изиграем едно мачле там.

Че него и във Валенсия го знаели, я гле'й к'ва популярност !!

Във Валенсия има тераси много! Друго няма! Само тераси! Заради терасите отива момчето! Пазете го, след този нотиск върху него да не вземе да скочи от някоя тераса на първия етаж!

На жените на оправните мъже, които си гледат семействата.

Преди няколко минути съобщиха в новините по БТВ, че българите във Валенсия протестират срещу назначаването на Пламен Теоргиев за консул..Искали човек, който реално да защитава интересите им.

Я да го....... .Мръсници, не стига, че им построихме магистралите до Испания, че да ме оставят без работна ръка за магистралите до Испания, които сега ще поправяма с наши средства и роми, като вярно някои са дошли от Испания, но пък Меркел..., магистралите....... Такива хора са по-лоши и от "свинска" или пази Боже от ""магистрална " ЧУМА. ТЕ са ЕРЕС! Абе, нямаше ли там Инквизиция?

Какви правоохранителни органи бе, ние пращаме консул, не Батман!!!

Либерал – безсилен поклонник на силата.

Не е честно! Цвъки що не пратиха в Масква!? Той владее милиционерски. :(

Те не търсиха виновника за незаконното строителство, а човека, когото да натопят. Хубавото е, че победи справедливостта.

Jaxon

В цялата държава само тоя ли знае испански

Той изпра тях. Те изпраха него. Ние плащаме и за омазването, и за химическото. Ако не ви харесва ей го Терминал 2

Много много са му задължени ,че с това назначение му се отблагодаряват господата управляващите!

Защо народа да може да готви на терасата а ПЛАМЕН ДА НЕ МОЖЕ АЗ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.

Вместо да му извадят очите завистниците те му изписаха веждите ха ха ха. Дано да не му е зле вЪв вАЛЕНСИЯ

Безочливи, арогантни, самозабравили се, нагли... и още, и още....

Я си вижте синхронизацията на лайковете тогава за правда ми говорете. Вие като народ си заслужавате управниците и те затова откровено се подиграват с вас. Пламен си заслужи назначението и вие му завиждате което е още по гадно.

С КАКВО СИ ГО ЗАСЛУЖИ? КАЖИ ДА УЗНАЕМ И НИЕ!

Що за подигравка с българския народ е това безумно решение? И защо, по дяволите, се прави скришом, и защо се налага този мушморок без един час нжри диплаватически стаж?

Защо можеш да пишеш по форумите каквото ти падне, защото е либерална демокрация ей за това може, разбрали сега.

и други тарикати назнайват испански...

И вият на умряло по форумите.

Никой ли друг не владее испански????Единствен и недосегаем????

знам кой какво владее но успоредно с моя минус ти скочиха три плюса и после някой ви краде гласовете на изборите

Ами този индивид затова е подал оставка, защото му е обещана награда, която със сигурност е заслужил! Не мога да гласувам повече доверие на тези,които го изпращат на тази длъжност, но ,Боже мили, помогни ми и изпрати някой свестен на който да окажем доверие! Все оправдавах премиера Борисов,без да съм му фен, но това надхвърли всякакви граници! Безумие и всичко се върши тайно, като при нашия мил комунизъм! Дали някога ще имаме късмета да приключим с това минало?Дали ,дали? Срам за правителството, срам и безочие,което няма граници! Винаги разбира се,така хубаво ни омагьосват, че да им повярваме!

напълно съм съгласен, това никога нямаше да се случи при бсп на власт..

имат много кадри затова се ослушват някой независим да подкрепят

Айде стига с комунистите!!!

АЗ СЪЩО НЕМСКИ -БИТЕ ШЬОЙН ЧЕРВЕН САЛОН

то и аз като си пийна викам от време на време О-ЛЕЕ, ама трябва и с кастанети да потропвам явно.

К'во завиждате! Заслужи си го човека

Пламен няма вина и е благословен, фотогеничен.

Някой ми синхронизирал браузера така че ако си сложа плюс на минус стана, но това е доста недостойно.

Сигурното е, че владее тераса на последния етаж.

и е в испански стил!

Аз владея Китайски -Ни хай! Искам в Китай Шанхай !

Късно батка. Там отдавна се вихри консул Ангел Георгиев, виден шмекерджия, много яко подкупно копеле.

И сигурно е бил единственият испаноговорящ кандидат за поста, нали, калинки малинки? Всеки дипломат говори свободно по няколко езика, но не е като да си е запушвал ушите за "Ало, Ваньо", нали? Да не говорим, че ситуацията, в която шефът на КПКОНПИ, доказано нарушил закона заради незаконно имущество, бива спасяван и награждаван с тази много приятна службица - много ясно показва защо България още дълги години ше е на опашката по каквито щете показатели, и защо големите инвеститори не само няма да дойдат у нас, но и тези, които са тук, си тръгват.

Aбе... то толкова е и "испаноговорящ";) - в служебното му CV като шеф на КОНПИ-ра е посочено ниво А2;))

На синхронизацията на всеки минус скача и плюс и това вече от месеци върви, а рейтинга все същия си стои. После защо хората не гласували за вас, ей за това.

Господа управляващите ни имат за малоумни.... Може би сме такива, щом има хора, които гласуват за тях.

Гласуващите не са много, но онова човече Константинов с информационните си системи поправя резултатите, затова отвори крокодилска уста срещу машините.

Много мъка и гавра с НАРОДА !

Защо народа да може да готви на терасата а ПЛАМЕН ДА НЕ МОЖЕ АЗ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.

АЙДЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИШ...НЕ СТАВА ДУМА ЗА ГОТВЕНЕ, А ЗА ДЕКЛАРИРАНЕ И ЗА НЕЗАКОННО СТРОЕНЕ! ДА ДЕКЛАРИРА И ДА СИ ГОТВИ!

Знаел испански... пък и представям си как го знае, сигурно знае 2-3 думи като му гледам умната физиономия. По тази логика аз знам английски и руски, защо не са ми предложили да стана консул в Ню Йорк или Петербург?

това и по времето на Тодор Живков го нямаше, открита подигравка с народа, никаква справедливост

Не плачете! Обявиха самоделните навеси на човека за незаконни и той сега няма къде да живее като му ги съборят. Ще отиде човека в Испания, ще понатрупа парици и като си дойде сам ще си дигне законна кооперация без съседи. А до тогава народът тук ще е забравил кой е бил Пламен Георгиев и ще ни го представят като най-чистия и достоен българин.

Ако могат и Гешев да го изстрелват на някъде, няма да е лошо !

Де да беше само Гешев !

това екстремно решение не е плод на грижата за живота на този човек и семейството му ? Получавал е много заплахи, нали? След години ще бъде забравен ,но какво ще се случи със страхотния апартамент и тераса ? Той е спасен ,но много зачестиха земетресенията недалеч от нас и следва да се погрижим за друг уплашен .

Не знаех че консулите на суверенни държави трябва да работят в дадена страна с ченгетата им вместо да откликват на исканията на българите в тази страна при необходимост.. Ни в клин ни в ръкав видите ли ''говорил испански'' като се знае че и във факултета бая народ го говори а и из много забравени села от властта в България, защото за разлика от тоя тия работят там да си изкарват прехраната и да пращат на останалите тук,, Ни в клин ни в ръкав ''работел'' с ченгетата там докато тука замиташе гешефтариите на властващите... Падението на властващите няма граници както се вижда, защото собствение им задници наяждане нямат..

Много интересно как така работи много добре с испанските правоохранителни органи, след като се оказва, че не може да работи дори с българските и вече половин година се обяснява, че завладяването на общи блокови пространства и незаконното строителство върху тях е законно. Този човек е за затвора, а не за дипломатически пост, защото по времето, по което трябваше да се бори с корупцията на най-високо ниво той самия се занимаваше с с лично облагодетелстване за сметка на съседите си.

Този май отива да пази една къща в барселона, а под прикритие ще е във валенсия, понеждокато си намери подходяща тераса и апартамент с навес!

Поредната изцепка на ГЕРБ. Много ниско паднаха. А този доста ла.на е замазал докато е бил шеф на КОНПИ, че за две седмици го назначиха и за прокурор и за консул. А в нормалните държави, такъв да са го натирили в затвора.

А какво върши това консул във Валенсия , някой може ли да ми обясни ????

Ами той няма да бъде консул, а генерален консул. Работата ще се върши от консулите и техническия състав, които ще са му подчинени. А той ходи по плажовете на Майорка и Ибиса и ще изпълнява поръчките ва власттаф в София.

Съкрати го т'ва име, де - полиагент Ужаст звучи респектиращо някак си;)

Замимава се софийски тераси и с къщи в барселона, а работата я върши консула

Отива да рекетира бългаската общност там...

Ха! Тук нек'ви от няк'во БДД - Българско Дипломатическо Дружество, моля ви се, посмели да възразят и да изпратят гневна нота до Външно, в която поставят под съмнение - недопустимо! - годността на Пацко да носи дипломатическата служба?! Саботьори! Дипломати-превратаджии! Гешев?! Заеми се немедлено с тези подривни елементи!

Гешев?! Заеми се немедлено с тези подривни елементи!