Пламен Димитров: Протестиращите майки на деца с увреждания са "драматично подведени" от омбудсмана

КНСБ смята, че проблемът не е в личната помощ, а в нуждата да се увеличат средствата за чужда помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лидерите на синдикатите казаха истината, която никой друг не посмя да каже на глас, но много от нас бяхме видяли и разбрали.

Мафията наречена "профсъюз" се чувства застрашена - някой прави нещо за хората , а те не са качени на белия кон !

Омбудсманката винаги е първа да яхне вълната, без значение за какво е.Нали рейтингите ги определят блаженните вярващи. Само че ние знаем от практиката всички нейни "защити", а също и кои са и били ортаците-съдружници в нейната епична борба за "ред и справедливост". но знаем и преди всичко, че нейната първа сметка е: какво и колко ще получи от всичко това за личната си персона. И така, мили отрудени и злочести майки, не вярвайте на лъжите.

Тези тъй наречени синдикалисти и този и Манолов , трябва да бъдат съдени за ГЕНОЦИД. Защото те трябва да осигуряват възможност майките д а работят, въпреки, че се грижат за болните си деца. Тоест - надомната работа, не е за здрави, а за болни. И тия след като нищо не знаят , трябва д а бъдат съдени за манипулации

малко по кротко и по скромно го раздавай и не прекалявай

СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА, ЗАЩОТО СИНДИКАТИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ХОРАТА, А НАШИТЕ "СИНДИКАТИ", СА КРАДЦИ КАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЕ ИЗВЪРТВАТ СЪЩО КАТО ТЯХ - ГЮВЕНДИИ. МАЯ МАНОЛОВА СЪЩО ИГРАЕ ЗА ПР И СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ВТОРИ АНТОН ТОДОРОВ И ГОВОРИТЕЛ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ - ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНА, НО НИЩО ДО МОМЕНТА НЕ Е ПОСТИГНАЛА, ВЪПРЕКИ И ЮРИДИЧЕСКОТО И ОБРАЗОВАНИЕ. В МОМЕНТА СЕ ГОТВИ НАРЕДБА ЗА ПРИЕМА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, КАТО С ПРЕДИМСТВО ЩЕ БЪДАТ ПРИЕТИ ДЕЦАТА НА СОЦИАЛНО СЛАБИ СЕМЕЙСТВА, Т.Е. ЦИГАНИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА СОЦИАЛНО СЛАБИ, ЗАРАДИ МНОГОДЕТСТВОТО ПРИ ТЯХ, ИЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ ПО 1100 ЛВ. НА МЕСЕЦ - ЗАПЛАТИТЕ НИ ЩЕ МИНАТ ТРАНЗИТ ПРЕЗ НАС. ТОВА Е ДЕСКРИМИНАЦИЯ ЗА МАЙКИТЕ-БЪЛГАРКИ И МАЙЧЕТО ТОВА ГО ЗНАЕ, НО НЕ РОПТАЕ СРЕЩУ ТОВА, МЪЛЧИ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕЙНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ СА - ЗАКРИЛА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.

Първата работа на ,, демократите,,, беще да е..т мамата на синдикатите----и да турят там такива лекета кат тоя и д.манолов или всеизвестният откаченяк кочо тренчев !!:))))))(в

Като Мая Манолова иска да помогне да вземе пари пъво мот квотата на БСП-то. После от Президентството. Нали там са теъхни хора. И са много загрижени. За всички и за всичко. Завсички дето протестират срещу ББ по всякаквъв повод. Ами като ни искат ББ да го духат. Ние, повечето хора сме гласували за тези, които сега са на власт. С политиката, която са предложили. А не да с еплаща за куцо, кьораво и сакато, без оглед откъде идват парите. А наглия начин по който се държи цялата тази пасмина е особено противен. Лично аз с чиста съвест мога да кажа че вече даже не им съчуствам - те просто използват нещастните инвалиди за да изкрънкат пари от нас, дето си плащаме данъците. И на всеки, който се опитва да ме рекетира, мицифайки, надзиратели, БАН-яджии, майки или майни ще им кажа простичко - да го духат!

То и баце ги пита, колко пари им трябват щото си е направил сметката, ще има за вас, ще има и за мен, Горанов даже ги е намерил вече!

Не съм чела законопроекта на Мая Манолова, но е добре тя да кротне и да премисля малко проектите, които предлага. От нейната активност "по спешност" се раждат само главоболия.

НЕ БИЛА ЧЕЛА ПРОЕКТА, НО ПЛЮЕ??? МЪРШОООО

Тя приключи като обществен защитник!!!!!

А какво точно правят синдикати в този спор? Те би трябвало по презумпция да защитават интересите на работници/ служители, каквито майките не са! Или просто вършат мръсната работа на властта?

Съгласен съм с крещяштата нужда от смяна на управляващите, но по този долен начин е просташко да се възползваш от болката на хората, СТРАДАНИЯТА ИМ ,да се изведат там няколко дни в това време тези дечица е ИЗРОДСКО ОТНОШЕНИЕ на възползващите се от проблемите на хората !САМО ЗА ТОВА СИ ДЕЯНИЯ ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА НИКОГА ДА УПРАВЛЯВА, И ДЕПОТАТ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ , А МАЯ МАНОЛОВА ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА СЕ МАХА !!!

Принципно се разбра, че си глупак.

Точно това ли лайно, с единствен стаж като комсомолски секретар, се е изпънало да обясни кой, какво и защо подвел?

Определено вие босовете на т.н. профсъюзи сте драматично увредени и купени от властимеющите. Второ членската ви маса е нюню и на изчезване,защото гоните личният си левов интерес.Трето, работа ли е на профсъюзите да се заиграват с нещастието на децата и майките им.Финансово икономическата мафия с криминален привкус присвоява парите на страдашите деца ,видно от разговора на Караджов-Герб с една майка и Хикимян.Като не можете да помогнете от псевдо профсъюзите не пречете.

Синдикатите играят с властта, ролята на омбудсман за съжаление се превърна в гръмоотвод на народното недоволство от това некадърно и корумпирано правителство.. изход от никъде!

То бива активност, то бива устрем, ама чак такова преиграване и циркаджилък от май не бива! За какво ламтиш бе мая, за какъв кокал?!????

ламти за власт и пари, както всеки човек предполагам. а дали ние ще и дадем власт и пари си зависи от нас.

тия синдикати първи трябва да се затрият, а собствениците им осъдени

МНОООГО "КОМСОМОЛСКО" ИЗКАЗВАНЕ!!! ХА ПОДАЙ ОСТАВКА!

ДА! Струва ми се, че си прав, НО ЩЕ ТЕ ЧУЯТ ЛИ?

пак си повярва,че е на върха на вълната и тя извива ръцете.Щяла да подава оставка.Ами да я подава,какво чака.Аман от червени корифеи и корифеики.Какво настроива и разделя обществото ли,тази доказана интригантка и непоправимо болна за висок държавен пост.Още не може да прости на Курнито,че не я номинира за президент.Тази кюстендилска сл..а няма задръжка за болните си амбиции.А със Славуча Дългуча са си дупе и гащи.Протеста на тези майки е опорочен вече и се набира повече отрицателно отношение от обществото към тях.Е,сега се намесват и БСП-то да спасяват положението,но късно.Освен Манол Генов не доведе стотина циганки от маалата в Асеновград и те да спретнат един табун пред Народното събрание,заобиколени от сюрюк дребни деца и пеленачета.

А ти, бедна коментираща душицо, какво направи?Скрита на тъмно и хладно зад мазната клавиатура в мизерната си дупчица, нямаща доблестта и смелостта дори да си напишеш именцето..Смъкни си уродливете ръце от Мая.Жената поне се мъчи с нещо да помогне и за разлика от повечето ни политици сама си носи кръста.И не случайно е политика в България с най-висок рейтинг.

Мисля че и Димитров и Манолов имат известно право, дори и много от нас макар и в дълбоката провинция сме го разбрали.Хората не трябва да бъдат подценявани и употребявани.Това е недостойно, очаквах много повече, разочарованието е голямо.

Пламка ти докога ще си там. Само да лапаш

Забележително е, че синдикалистите в България предлагат винаги решения с повече пари, като едни истински капиталисти. Само някои да им погледне сметките и проектите и ще му стане ясно, че тия тунеядци нямат един работен ден като работници, но за сметка на това участията им в бизнес проекти и строителство на административни площи е доста за завиждане. Умеят професионално да използват общите пари за лична полза.

воят на кнсб май е свързан с това че няма пари в тоя протест на майките към синдикатите