Пламен Бобоков завежда дело, че изобщо му е повдигнaто обвинение

"Тези 32 месеца показват за сетен път, че прокуратурата е безконтролна и че в част от действията си тя не е подчинена на закона", коментира Ина Лулчева - адвокат на бизнесмена

Обратно в новината

Коментари - Пламен Бобоков завежда дело, че изобщо му е повдигнaто обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам усещането, че някои "бизнесмени" съвместно с прокуратурата откриха нова ниша за бизнес. Повдигане на обвинение за зрелище пред хората и след това "потърпевшият" осъжда България и получава тлъста сума.

по бабоковски...

си подчинена ,на Златният Телец!

Да, никой няма сметка от работеща прокуратура в БГ. Сложете и юларя!

Срамота Лулчева все някога ще секнат получаваните от олигарсите пари , да водим тогава какво ще ксзваш! Но и друго помни "Господ бави но не забравя" и рано или късно всеки си получава заслуженото!

Човека не е виновен корупцията е над него искат дава им

Това дело показа само, че адвокат Ина Лулчева и такива "адвокати" като нея познават точните хора -съдии на точното място - "ВКС" ЕООД и "ВАС" ЕООД.

Разходете се в кварталите Бояна и Драгалевци - ВСЕКИ ВТОРИ ДВОРЕЦ е на съдия или прокурор, ВСЕКИ ВТОРИ ПАЛАТ е на висш полицай. Навързани са като свински черва, а около тях гравитират адвокатите на различните видове престъпници. Не си ли внесем прокурори и съдии от чужбина, не организираме ли обществено наблюдение над работата на стотиците хиляди шапкари под пагон (точно така - в МВР са ангажирани стотици хиляди нагли търтеи - пардон чиновници) ще и яхат до като е .... народна власт.

Абе да вземат да я предложат тая г-жа Лулчева за нобелова награда бе. Заслужава го - такъв защитник на човешките права на всички комунисти.

Да, бе ,. Нямало влияние. Като и последната чистачка в кметството на ГЕРБ може да ти уреди работата. А какво е нагоре в администрациите - имам десетки примери

Викаш друго си е Прокуратурата да те разкарва като танцуваща мечка 32 месеца и после да каже, че е размислила и вече няма да те разхожда.

Как така свидетелите по дела с адв Лулчева си спомят факти, много след като са дали първи показания; отказват се от предишни такива и то все в пола на тези с повдигнатите обвинения! До сега няма осден свидетел за лъжесвидетелстване, а в един от случаите е излъгал. Наказателна отговорност се носи и за подбудителство към лъжесвидетелстване! Като пркуратурата престане да играе с адвокати и престъпници, ще спрат делата за обезщетеня

Този развой на събитията показва, че НПК е написан така, че да подпомага измъкването на хора като Бобокови - Повелителите на боклуците... Представете си, що за НПК имаме, след като по този случай е документирано как президентския съветник дава информация за дело, още преди преписката и решението по делото да са официално разгласени. Целият НПК е написан от такива, като адвокат на дявола Лулчева и единствената им цел е, прокуратурата да не може да използва доказателствата, които са събрани в хода на разследването, като по кодекс, за да се приемат от съда някакви доказателства е необходимо МВР и Прокуратурата да упражнят сизифовски мъки, за да успеят да докарат поне 1 доказателство до съда... Това ли иска българинът?? НПК, написано в услуга на мафията. НПК, което не признава доказателства, събрани от МВР и Прокуратурата

Типична мутра - познавам го . Плащат дебело и са те безконтролни . Няма спасение .

Откупили са се, нищо ново под Слънцето ... Сега са чисти, като момина сълза!

Пръдльо знаеш Кой е Човека.Насочи се към него ,ако ти стискат панталоните.

Хайде народе, сега ще плащаш за пореден път за цирковете и омаскаряването на мафиятурата! Мафиятурата освен шумни акции, шумни брифинги и тотално омаскаряване на обвинените друго не прави, тя няма ни едно спечелено знаково дело, защото не стават за нищо тея там освен да преследват и омаскаряват единствено най дребните прошляци..

Притежателите на дворците, за които говориш накупуваха също така и доста имоти в Гърция, Италия, Испания и Португалия, т.е. вече се изявяват на международната сцена.

Как така правиш шумна акция,викаш медиите,правиш брифинги и публично обявяваш някого за престъпник,извратеняк,изрод,убиец,крадец и всякакъв си още преди да е осъден човека,омаскаряваш го в медиите и го изкарваш най долната отрепка на обществото и в следващия момент всичко зацикля,после излизаш в медиите и обявяваш човека за невинен и то не само съда,ами самите обвинители,де са се клели,че съответното лице е изрод след това го изкарват невинен и се отмятат от всичко казано,това направо е тотален правен абсурд! Такава прокуратура и такова МВР не трябва да съществуват изобщо! Същите тези обвинители,които опозоряват хората преди да са осъдени трябва да бъдат уволнени и съдени за омаскаряване,такива нямат място в българската Съдебна система,това са лъжци и мошеници,но не и полицаи,разследващи или прокурори,а медиини лъжливи герой! Сега и да осъдят прокуратурата братята си им остава лепнато завинаги омаскаряването,защото и без това народа не вярва на прокуратурата,МВР и съда и ще си мисли,че около това разследване е имало корупция за да се стигне до оневиняване,дори наистина братята да са невинни сега омаскаряването им ще е завинаги... И така е с всички останали случай,в които прокуратурата и МВР правят шумни акции и омаскаряват чрез медиите,а накрая осъдени няма,а само самата прокуратура,обаче на нея не и пука,защото тя не плаща милионите обезщетения,а народа ги плаща... Затова не трябва да има такива шумни акции и брифинги,а да се върши работа и чак след края на делото да има брифинги... От тая прокуратура не става и подпиралка за кочина обаче,защото тя няма ни едно спечелено дело срещу олигарси и политици,ни едно! Затова трябва тотална чистка там,както и в самото МВР,тотална чистка,народа знае,че в прокуратурата и МВР бъка от корупция...

Сега следва и Нексо с милиардите обезщетения, ама на Каскературата изобщо не и пука, че ще загроби народа да плаща обезщетения...

Пука ми на каскета, нали народа ще плаща!

Абе и тая Ина Лулчева ква Кума Лиса е…И тя, и Бобокув ли е , Барбуков ли малко да почукате камъни на Белене, а?

Алоууууу за теб не съм каскет - за теб съм КЕШЕФ

Чиста сълзица? Брей! Кой ли му вярва. Колко ли е платил да го оправдаят?

Абе, ако Бобокови нямаха милиарди от мръсен бизнес в България - нямаше да могат да си платят на съдията... Но понеже мръсните пари не са като честните пари, изкарани с пот - лесно се пръскат милиони за съдии, а после, след като си си платил, може и да говориш като Бобоков.

Абе, ако Бобокови нямаха милиарди от мръсен бизнес в България - нямаше да могат да си платят на съдията... Но понеже мръсните пари не са като честните пари, изкарани с пот - лесно се пръскат милиони за съдии, а после, след като си си платил, може и да говориш като Бобоков

Когато парите от нелегални сделки ти подсигуряват морала - не изпитваш скрупули да окрадеш държавата с още няколко милиона

Ама те са платили на прикриватурата, защото тя го е изкарала невинен, виж, че дори до съдия не се е стигнало.

И ще го спечели ! И ще е поредното доказателство , че прокуратурата може само да говори по медиите и да играе като бухална когато някой не е удобен на ГЕРБ и ДПС ...

Хайде, че чакаме и Нексо!

За частни полети с бизнесмени и голи стюардеси + извращения. Споделя техен познат в Тубата, както и други гадни работи от гнусни хорица с пари.

Бобоков изобщо не стигна до съдията, герберасти прости. Малоумният ви гъзолик каскет спря разследването.

Герберастите май още не сте разбрали, че този номер не мина.

От какво да го оправдаят? Гешефтурата изведнъж се оказа, че нямала доказателства за вина и въобще не се образува съдебен процес, гербопитеци прости.

Герберасти, почвайте да събирате пари солидарно да платите поредното обезщетение, няма само нормалните хора да плащат осиранията на малоумния ви Каскет!

По-скоро бих умрял, отколкото да съм гербаджия

Сигурен ли си? Я дай тогава линк да видим къде "техният познат в Тубата" е "споделил", че те герберастите обичат да клеветят без доказателства!

Сиреч Каскета е платен?

Крадливи олигарси съдят публичния сектор. От това по-голямо доказателства, че главният прокурор не си върши работата няма.

Ха ха ха, защо слагате минуси, бе герберасти? Нали много си го обичате Гъзоликия? Нали му викахте да "мачка"? Нали пръскахте лиги от бяс срещу хората, които му искаха оставката? Нали уж беше "подхванал мафията"? Нали уж беше "най-добрият ни главен прокурор"? Нещо май си мълчите като насрани сега, а?! Кой ще плаща поредното обезщетение, което боковият каскетиран лакей ни заработи?!

https://www.youtube.com/watch?v=dzErnNEGUho И още много други неща ще споделят Дано не си от братята Бобокови, че ще ти се прииска да не беше питал.

Нямаше да съдят, ако в стремежа си да "елиминират Радев", както се беше изразил Боко Тиквата по президентските избори, личната бухалка на Боко не беше почнал да повдига наляво-надясно фалшиви обвинения без доказателства.

Що? Каскета заяви пред цяла България какъв бил престъпник и го мота година и нещо с фалшиви обвинения. И впрочем, точно този и Узунов вече осъдиха Каскета заради нищоправене по тяхното разследване!

Кольо Китаеца с един негов приятел, на когото "нямало да каже имената". Ясно. "Една жена ми каза".

Има един магазин наблизо, дето продават акумулатори Монбат, дъщерята на собствениците е НЯКАКВА на Бобокови и кара ново Порше и т.н. Тия къде и да ги бутнеш все замирисва на говно. Ама вярвай си им, защитавай ги, щом и ти си тяхна стюардеса

Бих ти препоръчал крем за вагинална сухота.

Президентът ли прекрати разследването срещу Бобоков, или боковия Каскет, гербопитеци?

Ми има бизнес - кара! И като е НЯКАКВА, какво? Ти не си ли НЯКАКЪВ на баща си и работиш някъде, това прави ли те говно?! Ама карай си на "една жена ми каза", щом си толкова умен!

Абе, от една страна, не е добре върху теб да се упражнява натиск / тормоз ... Но, от друга, ако всеки, срещу когото има производство (което по една или друга причина не завърши с осъдителна присъда), вземе да съди държавата за вреди, то обикновеният прокурор ще се страхува да открива изобщо преписки ...

Ти да си чул досега който и прокурор да е понесъл някаква лична отговорност?