Пламен Бобоков завежда дело, че изобщо му е повдигнaто обвинение

"Тези 32 месеца показват за сетен път, че прокуратурата е безконтролна и че в част от действията си тя не е подчинена на закона", коментира Ина Лулчева - адвокат на бизнесмена

Обратно в новината

Коментари - Пламен Бобоков завежда дело, че изобщо му е повдигнaто обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бум бум бум...

Ами Христо Иванов се качи в джипката, обслужи бизнесмена, избърса си устата и си прибра парите в джоба. В началото усещашаше горчиви вкус в устата, но бързо му мина като си помисли за бързо заработените пари

Ще може да вози Хр. Иванов в джипа си, колкото си иска.

Добре замазано и укрито престъпление е, за което ние ще платим за пореден път.

Гешката май пак се осра царски, а?

Е то цялата дандания тръгна от Узунов,Бобоков и Божков.Единия Бобоков и Узунов(тоя дето се снима с есесовска униформа) вече са "чисти" сега чакаме втория Бобоков който заравяше стари италиански акумулатори със се киселината по ткзстата да бъде оправдан.Е после е лесно;остава само Божков-източника на проблема да бъде оправдан и всичко ще се върне както си беше.Нали?

Оправдан за какво? Функционалната неграмотност на герберастите май ви пречи да схванете, че боковият Каскет даже не е успял да ги изправи пред съда.

Щом ти харесват нашите гадни олигарси защитавай ги, “демократична” мутро! Измамници комуняги! Лулчева е супер нагла

Нагла мутра! Самоубиха главния свидетел и стана много смел!

На Гешев скоро ще му резнат зелката, при това напълно законно. Може и заради тази изцепка, ако докажат умисъл в нея и че е поръчково, то така изглежда. Не помня вече какви други зулуми, освен гаврата с Черепа, имат в актива си и дали са поръчкови, но най-неприятното е, че някъде от лятото на 2020г, когато беше първия опит да го разкарат, Гешев повече (сериозни) изцепки май не е имал - иначе казано, той се е поправил! Наскоро гледах едно интервю на Черепа от преди година и нещо, в което твърди, че Гешев е човек на ДПС-то, което ми звучи доста странно. Същото съм го чела и в жълтата преса, на която принципно не вярвам особено много. Аз си мислех, че Гешев е човек на Бойко, затова Бойко неоснователно го навиках, че хвърля и Гешев на кучетата, но сега се сетих, че когато избираха Гешев, Бойко каза, че и те не го познават. За Гешев, дори и да е човек на ДПС, имам високо мнение, естествено като изключим изцепките! Ще видим с Нексо ли се викаха какво се получи. Гешев едва ли ще е главен прокурор, когато това дело приключи, но се надявам и с него да не се окаже поредния кьорфишек, че много почнаха да стават!

А боклука от Италия, кой то донесе и как, в България?

Ми питайте Гешефта, той е по "неопровержимите доказателства"!

Когато парите от нелегални/боклуци и тем подобни/ сделки ти подсигуряват морала - не изпитваш скрупули да окрадеш държавата с още няколко милиона! Бащата на братя Бобокови е бил първи секретар на партията в Русе, те взимат за жълти стотинки най-печелившите производства, така лесно се става бизнесмен! Банев е от същото котило! Забележете почти всичките ни бизнесмени са или червени чеда, или агенти на ДС!

И всичките уж щеше да ги вкарва в затвора на герберастите Каскета, пък даже до съд не стигнаха.

И пропадналият ви руски сайт, дайбъ..

Заради осиранията на герберасткия Каскет ли сайтът стана руски?

Герберасти, почвайте да събирате пари солидарно да платите поредното обезщетение, няма само нормалните хора да плащат осиранията на малоумния ви Каскет!

Както при комунистите не можеше да тържествува истината така и сега съдии и адвокати мачкат и синковеца Кацамунски си развява байрака!

Мравояда насекоми ли е ловилл на задната седалка на Бобокови?

хем наглец! Бобоков.

Хората,в това число и аз,които познаваме Пламен Бобоков от близо,очаквахме този ден!Демагогията,нечистоплътната мерзавщина отстъпиха,за да възтържествува правдата и законите Божи!

Доволен. Ще получи нов апартамент в Брюксел.

При такъв главен прокурор - нищо чудно и два да получи. Платени с пари на български данъкоплаци.

Нали затова закриха подготвените за този вид разследвания Специализирана прокуратура и Специализиран съд!!! Обявете прокурорите от Софийска градска прокуратура, които са прекратили производството! Сто % са хора на ПП или ДБ!

Закриха ги точно защото подир всичките шумни арести, после всичките подред осъдиха Гешефта. Един не е успял да докара поне до съда.

Мисля, че е време Боко и Шиши да жертват каскета, като агнец! Бушоните на тиквата почват да гърмят! Оня ден трябваше да гръмне Здравко, ама той отказа да слуша тиквата!

Абе, от една страна, не е добре върху теб да се упражнява натиск / тормоз ... Но, от друга, ако всеки, срещу когото има производство (което по една или друга причина не завърши с осъдителна присъда), вземе да съди държавата за вреди, то обикновеният прокурор ще се страхува да открива изобщо преписки ...

Ти да си чул досега който и прокурор да е понесъл някаква лична отговорност?

Не съм запозната с отговорността, която носи редовият прокурор. Сигурно най-малкото им се отразява в годишната атестация. Но пък никога не знаеш в кой момент може да се окаже от огромно (негативно) значение какъв е изходът по твоите преписки, както и дали държавата е била осъдена заради твоите дела ...

Ами вземи ни главният прокурор за пример. Към момента има навъртяна сметка от десетки милиона за обезщетения за незаконни действия. Да е платил нещо, някой да му е взел под внимание атестацията?

Крадливи олигарси съдят публичния сектор. От това по-голямо доказателства, че главният прокурор не си върши работата няма.

Нямаше да съдят, ако в стремежа си да "елиминират Радев", както се беше изразил Боко Тиквата по президентските избори, личната бухалка на Боко не беше почнал да повдига наляво-надясно фалшиви обвинения без доказателства.

Герберасти, почвайте да събирате пари солидарно да платите поредното обезщетение, няма само нормалните хора да плащат осиранията на малоумния ви Каскет!

Ха ха ха, защо слагате минуси, бе герберасти? Нали много си го обичате Гъзоликия? Нали му викахте да "мачка"? Нали пръскахте лиги от бяс срещу хората, които му искаха оставката? Нали уж беше "подхванал мафията"? Нали уж беше "най-добрият ни главен прокурор"? Нещо май си мълчите като насрани сега, а?! Кой ще плаща поредното обезщетение, което боковият каскетиран лакей ни заработи?!

Бих ти препоръчал крем за вагинална сухота.

Ха ха, герберастите май нещо се засегнахте, а? Гешеф не "мачка" ли вече?!

За частни полети с бизнесмени и голи стюардеси + извращения. Споделя техен познат в Тубата, както и други гадни работи от гнусни хорица с пари.

Герберастите май още не сте разбрали, че този номер не мина.

По-скоро бих умрял, отколкото да съм гербаджия

Сигурен ли си? Я дай тогава линк да видим къде "техният познат в Тубата" е "споделил", че те герберастите обичат да клеветят без доказателства!

https://www.youtube.com/watch?v=dzErnNEGUho И още много други неща ще споделят Дано не си от братята Бобокови, че ще ти се прииска да не беше питал.

Кольо Китаеца с един негов приятел, на когото "нямало да каже имената". Ясно. "Една жена ми каза".

Има един магазин наблизо, дето продават акумулатори Монбат, дъщерята на собствениците е НЯКАКВА на Бобокови и кара ново Порше и т.н. Тия къде и да ги бутнеш все замирисва на говно. Ама вярвай си им, защитавай ги, щом и ти си тяхна стюардеса

Ми има бизнес - кара! И като е НЯКАКВА, какво? Ти не си ли НЯКАКЪВ на баща си и работиш някъде, това прави ли те говно?! Ама карай си на "една жена ми каза", щом си толкова умен!

А като няма "независими доказателства", ти как си сигурен, че тоя изобщо е виновен за нещо?

Питай каскета що

Хайде, че чакаме и Нексо!

И ще го спечели ! И ще е поредното доказателство , че прокуратурата може само да говори по медиите и да играе като бухална когато някой не е удобен на ГЕРБ и ДПС ...

Когато парите от нелегални сделки ти подсигуряват морала - не изпитваш скрупули да окрадеш държавата с още няколко милиона

Абе, ако Бобокови нямаха милиарди от мръсен бизнес в България - нямаше да могат да си платят на съдията... Но понеже мръсните пари не са като честните пари, изкарани с пот - лесно се пръскат милиони за съдии, а после, след като си си платил, може и да говориш като Бобоков

Бобоков изобщо не стигна до съдията, герберасти прости. Малоумният ви гъзолик каскет спря разследването.

Чиста сълзица? Брей! Кой ли му вярва. Колко ли е платил да го оправдаят?

От какво да го оправдаят? Гешефтурата изведнъж се оказа, че нямала доказателства за вина и въобще не се образува съдебен процес, гербопитеци прости.

Абе и тая Ина Лулчева ква Кума Лиса е…И тя, и Бобокув ли е , Барбуков ли малко да почукате камъни на Белене, а?

Пука ми на каскета, нали народа ще плаща!

Алоууууу за теб не съм каскет - за теб съм КЕШЕФ

Как така правиш шумна акция,викаш медиите,правиш брифинги и публично обявяваш някого за престъпник,извратеняк,изрод,убиец,крадец и всякакъв си още преди да е осъден човека,омаскаряваш го в медиите и го изкарваш най долната отрепка на обществото и в следващия момент всичко зацикля,после излизаш в медиите и обявяваш човека за невинен и то не само съда,ами самите обвинители,де са се клели,че съответното лице е изрод след това го изкарват невинен и се отмятат от всичко казано,това направо е тотален правен абсурд! Такава прокуратура и такова МВР не трябва да съществуват изобщо! Същите тези обвинители,които опозоряват хората преди да са осъдени трябва да бъдат уволнени и съдени за омаскаряване,такива нямат място в българската Съдебна система,това са лъжци и мошеници,но не и полицаи,разследващи или прокурори,а медиини лъжливи герой! Сега и да осъдят прокуратурата братята си им остава лепнато завинаги омаскаряването,защото и без това народа не вярва на прокуратурата,МВР и съда и ще си мисли,че около това разследване е имало корупция за да се стигне до оневиняване,дори наистина братята да са невинни сега омаскаряването им ще е завинаги... И така е с всички останали случай,в които прокуратурата и МВР правят шумни акции и омаскаряват чрез медиите,а накрая осъдени няма,а само самата прокуратура,обаче на нея не и пука,защото тя не плаща милионите обезщетения,а народа ги плаща... Затова не трябва да има такива шумни акции и брифинги,а да се върши работа и чак след края на делото да има брифинги... От тая прокуратура не става и подпиралка за кочина обаче,защото тя няма ни едно спечелено дело срещу олигарси и политици,ни едно! Затова трябва тотална чистка там,както и в самото МВР,тотална чистка,народа знае,че в прокуратурата и МВР бъка от корупция...

Сега следва и Нексо с милиардите обезщетения, ама на Каскературата изобщо не и пука, че ще загроби народа да плаща обезщетения...

Абе, ако Бобокови нямаха милиарди от мръсен бизнес в България - нямаше да могат да си платят на съдията... Но понеже мръсните пари не са като честните пари, изкарани с пот - лесно се пръскат милиони за съдии, а после, след като си си платил, може и да говориш като Бобоков.

Ама те са платили на прикриватурата, защото тя го е изкарала невинен, виж, че дори до съдия не се е стигнало.

Хайде народе, сега ще плащаш за пореден път за цирковете и омаскаряването на мафиятурата! Мафиятурата освен шумни акции, шумни брифинги и тотално омаскаряване на обвинените друго не прави, тя няма ни едно спечелено знаково дело, защото не стават за нищо тея там освен да преследват и омаскаряват единствено най дребните прошляци..

Пръдльо знаеш Кой е Човека.Насочи се към него ,ако ти стискат панталоните.

Откупили са се, нищо ново под Слънцето ... Сега са чисти, като момина сълза!

Сиреч Каскета е платен?

Типична мутра - познавам го . Плащат дебело и са те безконтролни . Няма спасение .

Този развой на събитията показва, че НПК е написан така, че да подпомага измъкването на хора като Бобокови - Повелителите на боклуците... Представете си, що за НПК имаме, след като по този случай е документирано как президентския съветник дава информация за дело, още преди преписката и решението по делото да са официално разгласени. Целият НПК е написан от такива, като адвокат на дявола Лулчева и единствената им цел е, прокуратурата да не може да използва доказателствата, които са събрани в хода на разследването, като по кодекс, за да се приемат от съда някакви доказателства е необходимо МВР и Прокуратурата да упражнят сизифовски мъки, за да успеят да докарат поне 1 доказателство до съда... Това ли иска българинът?? НПК, написано в услуга на мафията. НПК, което не признава доказателства, събрани от МВР и Прокуратурата

Как така свидетелите по дела с адв Лулчева си спомят факти, много след като са дали първи показания; отказват се от предишни такива и то все в пола на тези с повдигнатите обвинения! До сега няма осден свидетел за лъжесвидетелстване, а в един от случаите е излъгал. Наказателна отговорност се носи и за подбудителство към лъжесвидетелстване! Като пркуратурата престане да играе с адвокати и престъпници, ще спрат делата за обезщетеня

Да, бе ,. Нямало влияние. Като и последната чистачка в кметството на ГЕРБ може да ти уреди работата. А какво е нагоре в администрациите - имам десетки примери

Абе да вземат да я предложат тая г-жа Лулчева за нобелова награда бе. Заслужава го - такъв защитник на човешките права на всички комунисти.

Викаш друго си е Прокуратурата да те разкарва като танцуваща мечка 32 месеца и после да каже, че е размислила и вече няма да те разхожда.

Разходете се в кварталите Бояна и Драгалевци - ВСЕКИ ВТОРИ ДВОРЕЦ е на съдия или прокурор, ВСЕКИ ВТОРИ ПАЛАТ е на висш полицай. Навързани са като свински черва, а около тях гравитират адвокатите на различните видове престъпници. Не си ли внесем прокурори и съдии от чужбина, не организираме ли обществено наблюдение над работата на стотиците хиляди шапкари под пагон (точно така - в МВР са ангажирани стотици хиляди нагли търтеи - пардон чиновници) ще и яхат до като е .... народна власт.

Притежателите на дворците, за които говориш накупуваха също така и доста имоти в Гърция, Италия, Испания и Португалия, т.е. вече се изявяват на международната сцена.

Това дело показа само, че адвокат Ина Лулчева и такива "адвокати" като нея познават точните хора -съдии на точното място - "ВКС" ЕООД и "ВАС" ЕООД.

Човека не е виновен корупцията е над него искат дава им

Срамота Лулчева все някога ще секнат получаваните от олигарсите пари , да водим тогава какво ще ксзваш! Но и друго помни "Господ бави но не забравя" и рано или късно всеки си получава заслуженото!

Да, никой няма сметка от работеща прокуратура в БГ. Сложете и юларя!

си подчинена ,на Златният Телец!

Имам усещането, че някои "бизнесмени" съвместно с прокуратурата откриха нова ниша за бизнес. Повдигане на обвинение за зрелище пред хората и след това "потърпевшият" осъжда България и получава тлъста сума.

по бабоковски...