Коментари - Плакати „Подкрепям тероризма“ изненадаха депутатите в ЕП, които не гласуваха срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Само така !

Е как няма нашите русоробски шпиони да плъзнат чак в Европарламента. Имам чуството че и от тоалетната чиния преди да се изходя ще ме чака някой руски русороб. Като хлебарките - ама има оправия - скоро ще се молят на путкин за семки и бонбонки.

Чист болшевишки терор. Тези, които на днешно време се водят десни, нямат нищо общо с наистина десните христиандемократи. Те са чисти неокомунисти, борещи се за нов световен ред без национални държави и еднополова любов.

замалко и другарките щеха да станат общи... не че сега не са де

Демокрация ли? САМО ТЕРОР от Западът! Никакво мърдане и самостоятелно мислене! Промити мозъци!

Тези са по-зле от Варшавският договор !

Браво! Ето това е гражданско общество, а не като нас!

Ама само Русия ли е терорист, Аз мисля че са много повече терористите по света, откакто съм се родил не е минало ден когато няма война някъде по снета и да не се убиват цивилни и военни хора. Ами като Русия е терорист, тези с напалма какви са, ами ония дето пуснаха бомбите над Хирошима и Нагасаки, ами ония дето сринаха Ирак. Още да добавя ли?

Спокойно могат да направят такива колажи и с учителите на Путин - булшинството от американските президенти които са водили войни по целия свят! Като общото между всички тези войни включително и войната в Украйна е че сащ дълго време плетат интриги и газят здраво по червените линии на опонентите си за да се случи войната и те "благородничко" да се понамесят и да сложат верни хора които да им помагат да прибират колкото може повече блага на дадената "новодемократизирана" държава...

Зловредни микроби. Плъзнали навсякъде, заразяващи всичко. Що не ходи тази пасмина в Сибир или където и харесва в необятната пустош и освободи континента от замърсяване. Долни твари.

Направо в затвора да ги бутат инакомислещите като в Русия...

Обаче, да бомбардираш цивилна инфраструктура и да оставиш 40мил през зимата без ток и вода, се нарича ТЕРОР. Така че аз съм ЗА декларацията!

ЕП - спонсор на ИДИОТИЗМА, както заяви Мария Захарова. Повече доказателства не са нужни....

ЕВРО ФАШИСТИТЕ се уляха...

Апчеатаааааааааааааа!

оляха, тиквеник

Бсп си е бкп!

Аха, това с разлепянето на такива глупости си е вече вид вандалщина и тероризъм. Значи Путин е на прав път. И още нещо. Статията от тази сутрин как ЧВК Вагнер щели да изпратят окървавен чук до Европарламента я смятам за абсолютен и в същото време много глупав украински фейк. При толкова много, безспирни и безсрамни фейкове от тяхна страна + безбройните доказателства как изобщо не ценят живота на мирните жители, вече нямам абсолютно никакво съмнение кой всъщност е свалил малайзийския боинг през 2014-та. За да направи малко мръсно на Русия заради Крим наскоро тогава, какво са 297 жертви? Направо нищо работа. Едва ли укрите много са се замисляли. Ако Историята е наистина нещо правдиво, след време тези неща ще лъснат и ще бъдат правилно приети и сортирани по местата им. Каквито са.

За съжаление, основният спонсор на тероризма е ЕС, плащайки всеки божи ден милиарди на вовката. Санксии, друг път, мангизите си текат като река...

А хората в Новорусия имат ли ток?

Значи терористите са в Европейския парламент.

Вече никой няма право на мнение не отговарящо на това на ръководството на ЕС. Само посмей и си терорист.

Тези, които бомбардираха Югославия, пуснаха атомни бомби над Хирошима и Нагазаки, използваха напалм във Виетнам, какви са според стандартите на евросъюза?

Европа се фашизира, забранява книги, спортисти, краде чужди пари

На другите пък плакати с надпис "подкрепям нацизма".

С терористичен подход ме убеждават кой е терорист това ЕС днес

Чиста проба фашизъм си е ЕС. Ако не си с нас, си против нас. Ако си неутрален, значи подкрепяш противниците ни. Място за трето мнение или четвърто, пето и т.н. няма. Това е най-лошото, което може да се случи в една държава, а в случая в цяла Европа. Задава се дори нещо по-лошо от фашизма. Може и да ге не го преживеят много от нас. ЕС трябва да се разпадне и да се сформира отново при съвсем други правила

Като го обявявали за терорист, видите ли, му отвързвали ръцете на Путин.... аве вие акъл имате ли бе?! За 9 месеца руснаците творят само зверщини в Украйна, какво толкова го пазите тоя Путин да не се обиди бе. Той няма намерение да отстъпва, мобилизацията продължава с пълна сила, ракети летят по енерго системата на Украйна... Този конфликт може да бъде приключен само по военен начин- пълен разгром на руските войски, за да се осмислят и да почне да им идва нещо в акъла. Иначе, всяко отстъпление ще бъде възприето като слабост. С удоволствие искам тея наши депутати дето са гласували против резолюцията да отидат в Украйна и да дадат акъл как да се преговаря с човек, който казва, че е готов да преговаря само ако Укр отстъпи Крим + 4си провинции (Херсон, Запорожие и Луг и Дон)...то ще са едни преговори заеби...

Използвали са и биологични и химически оръжия.

Това си е чисто сплашване. Редно да има разследване и да бъдат съдени направилите го, за тероризъм. Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо, извърши престъпление по чл. 115, чл. 128, чл. 142, чл. 142а, ал. 3, т. 2, чл. 143, чл. 143а, чл. 144, ал. 2, чл. 170, ал. 3, чл. 216, ал. 1 и 5, чл. 319б - 319г, чл. 326, чл. 330, чл. 333, чл. 334, чл. 336а, чл. 337, чл. 339, чл. 340, чл. 341а, чл. 341б, чл. 341в, чл. 344, чл. 347, ал. 1, чл. 348, чл. 349, чл. 350, чл. 352, ал. 1, 2 и 3, чл. 354, чл. 356е, чл. 356з, чл. 356к, чл. 356л и чл. 356м, се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Е, тя, Простотията не ходи по дърветата, а напоследък виждаме, как е превзела колективния Запад и е обсебила западните "лидери", които всъщност са едни екзалтирани жалки клоуни, припяващи с пискливи джендърски гласчета на напушения Зеленчук...

Какви работи стават в ЕП ? Това е акция на Ал. Йорданов. Той ги прави такива работи. Добре, че не се е изакал пред вратата на някой социалист.

Тая плакатна пропаганда ми напомня едни други времена, в които фашизма и комунизма бяха в разцвет...

Техни ли са клиповете, където стрелят в краката на предали се войници или където разстрелват предали се войници? Те ли убиха дваам цивилни в ПОЛША? Те ли изстрелват противовъздушни ракети, които целят цивилни сгради понеже не могат да спрат руските и после обвиняват Русия? Те ли създадоха сценката в Буча с седелите седмици на открито трупове, които нямат следа от гниене или от диви животни, а ден преди това е минала украинската полицията и снимала, че няма нищо? Или общите гробове, които са индивидуални и с кръст отгоре? Те ли терористично взривиха неивинен, цивилен тираджия, баща, за да разрушат моста към Крим?

Репресиите малко по малко започват.

а Путин си го премести бавно в другия крачол... На тия западни дебили, не им ли стана вече ясно, че всеки бумеранг, който метнат, се връща и със страшна сила ги удря по главите?!

Квичете руски подлоги! Каквото било - било. Почнаха ви!

Направо се чудя - да не би ветровете откъм Чернобил през 1986-та да са съсипали мозъците на сегашното поколение от зрели хора на Запад, а тъй като са духали в обратна на Русия посока - там да са останали незасегнати и в момента най трезво и нормално мислещите хора?

Не бъди толкова злобен, защото когато ти се връща ще бъдат и с теб злобни, дори да не си виновен и трябва да мълчиш.

23 от държавите в ЕС през ВСВ бяха съюзници на хитлерова Германия. Шолц също е есесовски наследник. Та тези държави ядоха здрав пердах тогава и сега се надяват на реванш. Но забравят, че светът е в хватката на ядрените оръжия и реванш не може да има.

Путин е изрод!

Ти недей да бъркаш злоба и радост.

И славеха КПСС и БКП

Евтини джендърски номера. Местните жълтопаветници са били активирани.

Зелю е урод.

Така фашистите са рисували звездата на Давид на вратите на евреите. А и през Вартоломеевата нощ - също. А и при Али Баба го има.

Жужето не му ли се изтърка оная работа от местене?

В случая краткият коментар е: - Еврофашистите в подкрепа на укрофашистите...

Ако Русия не стреляше с ракети по Украйна, може би украинското ПВО също нямаше да стреля и съответно хората в Полша щяха да са живи. Буча- `сценката`, за която говориш (+Ирпен, +Мариопол, +Херсон, където днес са намерили общ гроб с 400 цивилни) си е живо военно престъпление, което се разследва от военни прокурори, в това число от зап Европа. До момента заключенията са еднозначни, че това е дело на руската армия. Общите гробове, също. За кримския мост, също се оказа, че е постановка на ФСБ, за да настроят общественото мнение, пак пълен провал. Пълно безумие е да смяташ, че украинците имат силите и капацитета денем да воюват с руснаците а нощем да си си унищожават собтсвеното си население. Безумие е защото това истински погроми, които не могат да останат тайна- едно малко съмнение, пропуск и запада просто ще спре цялата военна помощ след, което живота за Украйна става много по-сложен. Мислете като попивате конспиративните теории на руската пропаганда бе хора!

дай доказателствата!