Строят курорт в местността Карадере край Бяла

Природозащитници ще протестират срещу правителственото решение за построяване на хотелски комплекс на територията на местността Карадере в община Бяла.

Обратно в новината

Коментари - Строят курорт в местността Карадере край Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега вече ще става страшно

Никакво застрояване!!! Превърнаха в отвратително грозен бетон курортите ни. Има достатчно курортни селища в който е възможно да се стои!!! В България където и да се намеси човешка ръка, всичко заприличва на тоалетна. Така , че да не ми обяснява някой, че еко равновесието е нямало да бъде нарушено

Мафията в лицето на БСП, ДПС, АТАКА и техните циреи - Бареков, Дудуков, Смукачев, Лапачев и всякаква крадлива и лъжлива паплач, са решили да строят на всяка цена ... Да, ама НЕ. Няма да стане!!!

в турция има ли и една месност която да е с българско име,не ! докога в българия ще има турски наиминования. в гърция няма нити едно турско име на месност

Бившият председател на варненската поземлена комисия Господинов , чиято фирма/ на cъпругата му/ беше изпълнител в този район, покрай връщането на земите уреди и продажвбата им на мутри от TиM и то за доста пари. Hа това му викат конфликт на интереси, но тогава нямаше такъв закон и нещата се забравиха,парите се изпраха. Cега нека протестират еколозите.

Станишивизъм. Никой не ни страхува. Няам защо да се страхувате, гарантирано ще традате. Страхът е излишна емоция при комунизма. И хората по концлагерите не са се страхували, след като свикнат. Обречеността е имал пред вид Вождът Станишев, когато ни успокояваше, че няма да се страхуваме. Благодарим ти, царю на лумпените и тяхната провинция България! Не е страхуваме, царю, само ти се подчиняваме. Усмихвай ни се молим те! Цар Плъх.

Още докато четях началото на статията си спомних за архитект Станишев, който изкара доста кеш за брателето, а хамстерът пък му пускашее всичкия гювеч, който може да изяде. Цялата тогавашна политика на България се ориентира към спекулативно строителство и позволи лудостта на затрояването на Черноморието с една цел: проектът на архитект Станишев да мине незабелязано. Днес бездарните комунисти, нямащи идеи за истински полезни инвестиции, почват пак с бетоните. Те са най-лесната спекула, защото руснаци купуват просто ей-така. Бетонът по плажа за тези изроди няма никакво значение. Те не са патриоти. Шефовете им живеят във Виена и Женева. Най-гнуната измет в историята на България. Това е поредният случай на продажба на България и нейните ценности от комунистите. Те са политически мошеници, а тяхната власт се базира на гласовете на най-простите хора в България. Според статистиката техният електорат е най-неукият в страната. Те ще продължат да крадат и опустошават държавата ни, ако не ги премахнем от нея! Никога не е късно да почистим държавата си!

Ето какво показва статистиката: 1."Мадара Юръп" е със собствен капитал -246 хил. лв. , като спрямо същия период на 2012г. е намалял с 3175.00 % и представлява офшорката "Рейнбоу Малта...", като в управителния съвет влиза банкера Людмил Ганчев- бивш служител на ДС!!!! 2.Дружеството Мадара Юръп АД(Мейфеър Груп АД) е реализирало загуба към четвъртото тримесечие на 2013г., в размер на 255 хил. лв. - загубата е без аналог към този отчетен период. Общи приходи липсват. Общите разходи отчитат ръст от 4150.00 % спрямо предходния период до 255 хил.лв. !!!!!! Към 31 декември 2013г. дружеството показва загуба на акция в размер на 10.20лв. Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за IV-то трим. на 2013г. 3. Това е проект спрян по време на кризата и който е пряко свързан с брата на Сергей Станишев- архитект!!!!!

Карадере край Бяла близо ли е до Гърция? Не ! Ми тогава какво ме занимавате, ако щете депо за радиоактивни отпададци направете, все ми едно.

Карадере е един от малкото плажове в БГ, по-добри от гръцките. И като пясък, и като море, и като усещане ако щеш.

Малкото плажове ? Човече, всички плажове бяха 100 пъти по-хубави от гръцките баластри . Но това беше преди 20 години. Сега само катаклизъм може да ги оправи.

Първоначално проекта е бил за около милиард, но после е стопиран заради кризата, а архитекта е - арх. Георгий Станишев , т.е. брата на Съсела.

... за управлението на БСП69ДПС! Какво да очаквате от тях, освен застрояване и на незастроеното все още - Карадере, Иракли, Корал и Силистар /други май няма/! Не си дават сметка и не ги интересува, че бреговата ивица на България не е над 14 хил. км., като на Гърция, а само малко над 300 км. На всички плажове вече е бетон, чадър до чадъра и г.з връз глава, а за чистотата на водата да не говорим... Направиха така, че нормалните туристи се изнесоха зорлем в южна посока, но явно не им пука от това!

За какво да им пука на тези хрантутници БСП+ДПС! Те не плажуват по Българското Черноморие. Техните вили и къщи са по плажовете и планините на други държави, т. е. нормалните държави, а собствения им народ да ходи "да се снима"

Плажове като Каредере, Силистар, донякъде Аркутино са малкото останали без брутални строежи. 3 от 30 (преди 15 години). С това темпо скоро България няма да може да се превземе с десант по море, защото ще има една китайска стена от сгради - от Резово до Дуранкулак. И сега загубихме още едни плаж ...

Да, няма да може спокойно вече на плажа да се разполагат лицата, герои в статията на сайта факти.бг, озаглавена "Мръсотия и наркотици заливат Кара дере". Прочетете и нея преди да коментирате настоящата манипулативно и едностранчиво написана "новина"!

Едното се контролира с пешак полицай и служител от общината. А тия факти са като четени от дявол евангелие. Може и да има 2ма наркомани, но останалите 2000 искат дива природа. Относно наркоманите и мръсотията по-добре виж Слънчев Бряг и пак снасяй факти!

Защо унищожаваме най-ценното за човека - природата? Защо, бе изроди алчни, ненаситни???

Когато изсечем и последното дърво, и отровим и последното ручейче... едва тогава ще разберем че парите не стават за ядене .... Забавно е като все си говорим за края на света, и най-вероятния край е да ни удари астероид.... Ние вече унищожаваме света... и края ще настъпи заради алчността на човечеството... и не визирам само нашите плажове и планини... в световен мащаб "серем"

Лозунгът на следващите избори трябва да е - "Скрий личната карта на баба си - Спаси България!"

Поредното манипулативно заглавие и новина! Но като гледам коментарите е ясно и защо нещата се поднасят по този елементарен начин - прост народ, слаба държава! Хайде сега цъкайте минуси!

ДА!Много простаци се навъдихте...

ОК, цъкаме. Дано стигнат да ги обърнеш в реална валута :)

Какво е манипулативното, бе чугун? Най-обикновено заглавие. Или като настъпим Съсела по мощечиеските мазоли, подскачате всички по толовете си, вашта сметка уроди!

Тия всички трябва да ги натоварим в един два самолета и да пратиме в северна Корея. Там кучета ги яли.. каквото искат да правят. Страхувам се, че до следващите избори нищо няма да остане.

ааа ще остане, ще остане. ще останат към 15-20 милиарда външен дълг.

Искам да залея с бетон народното събрание при пълен кворум и да ги зазидам завинаги!!!

Съгласен съм да платя бетона в този случай! И тухлите.

Добре вие не може лид а разберете, че основни хора от ДПС имат големи интереси в строителството и хотелиерството. От друга страна ДПС държи правителството. Следователно могат да си правят каквото им душа иска. Радвайте се, че не са бутнали НДК и не строят там някой сарай. Ха честито и на следващите избори пак се направете на отворени и си стойте в къщи. Балъци!

Не се оплаквайте....ТАКА ЩЕ Е! Другия път ГЛАСУВАЙТЕ,не ходете за гъби!

серГЕЙ царя на заменките се върна на власт и богатството на брат му далавераджията веднага започна да се увеличава... да са ни честити експертите

500 раб. места със 100 000 000 лева. За останалите 249 500 места по програма отказвам и да помисля - всеки месец по 1 милиард кредит - познато май в последно време. ТАка за 4 години програмата е 6, а БГ я няма. Комунизъм - програмата на 6, народа го няма.

КОМУНДЕТАТА СА БЕЗСРАМНА МАФИЯ...

Предлагам думата "социалист" в Българския език да бъде заменена с "ГРАБИТЕЛ" !

За съжаление не може да се сложи знак за равенство между двете. ГРАБИТЕЛ съдържа понятието социалист, но не е цялото съдържание. Да не бъдем пристрастни, ако искаме наистина нещо да променим.

за 500 раб. места 100 милиона лева. За 250 000 работни места - смятайте бе : 250 000 x 200 000 = 50 000 000 000 на това му се вика 50 милиарда. Бая кредит ще трябва да тегли Орешарски, а ще да го плаща нашего брата - наивния и доверчив българин за да построи станишевия социализъм. Те и без това теглят пак 1 милиард мисля. Успех - още 45 милиарда и програмата ще е из

Безумни алчни идиоти, оставете природа за децата ни!

Беше прекрасно място, сега ще го превърнат в беттона хуйовина, в която ще идват грозни английски боклуци да се напиват без пари...

проклинам комунистическите изчадия! няма нещо, до което да са се докоснали и да не са унищожили, но най-вече унижожиха перспективата на българската нация, обръщайки ценностния модел с главата надолу, избивайки истинския елит на Б-я и подменяйки го с простоватите шумкари, управлявали по съветски модел; това е истинската причина да сме на такова дередже, въпреки изключителния шанс, който ни се предостави с влизането в ЕС, но те дори и това опорочиха; анатема за болшевишките престъпни марионетки, които 45 години колиха и бесиха, а и днес не ни пускат от примката, благодарение на отрочетата си, които не са мръднали и на милиметър в начина си мислене и поведението си; АНАТЕМА

Комунистите родината ограбват депесарите със тях крадат атакисти, атакисти заедно в един офшорен строй.

ТОВА ПРАВИТЕЛСВО ЩЕ НИ ДОВЪРШИ ! РЕВОЛЮЦИЯ ТРЯБВА А НЕ ДА ПИЕМЕ БИРИ НА ОРЛОВ МОСТ !

Аз съм оптимист. И следващите ще се включат в тази дейност, както впрочем и предходните с това се занимаваха. Надеждата е, че все някога ще свършим. Някои казват: По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Партия "Зелени" от членски внос ли съществува или някой и плаща? Знае ли някой?

Какъв е произхода на парите, с които ще строят?

мутренски. Само немъчени пари може да се дават по 200 бона за едно работно място у България. Толкова се изкарва за цял живот у нас. Нещо сбъркано има пак разбира се.

Eдин от малко останалите плажове....мн. жалко посещавахме го 2 пъти миналата година - чист пясък, питейна вода. Не се "наядоха", за обикновенния българин нищо не остана

Докога ще търпим това крадливо семейство да ни управлява????

Нали се сещаш, че няма да може да заспи докато не го види готово.

комунизма си отиде и дойде станишевизма. При станишевизма за 500 свои хора и брата на вожда е достойно да страда целия народ. Той и Ленин е казал, че може да избие всички руснаци ако не искат комунизъм - щял да остави 10 милиона - толкова стигали за световна революция. Не си измислям. 500 стигат и брата да е на кеф. Сталин - подобно, знаете. Та това е то - поредната извтатена форма на комунизъм - СТАНИШЕВИЗЪМ.

Да умрат!

ИСТИНАТА е, че комундетата знаят, че няма как да управляват след следващите избори, затова тактиката е много проста. КРАЖБИ и вършене на простотии, всеки ден. Обърнете внимание как са се "разпищолили"! НЕ Е ВЪЗМОЖНО да има толкова некадърни управляващи.. просто не е възможно. Затова, какво правят? Поставят държавата на колене и през това време си пълнят джобовете. Следващото правителство , което и да е то, ще трябва да се справя с пораженията причинени от тази шайка, която допускаме да се гаври с нас. И какво става, колкото и да е кадърно следващото правителство, ако ще и Меркел да дойде ще обере негативите. Това е все едно да знаеш, че идват новите наематели и да изпочупиш и откраднеш цялата къща и докато гледаш как новите "наематели" се справят с последствията, правят ремонти и се опитват да намерят пари за обзавеждане, да ги плюеш затова колко зле се справят..

Защото са социалисти.

Брата на Станишев ще строи,няма какво да се заблуждаваме.Отвратително е!

за тая гавра поредна - комунистите или депесарите. А може би е най-добре да ги карам всичките щото все си мисля, че тая гавра само заради брат Станишев не са я замислили. Всеки знае , че и турската крадлива партия има интереси в тая сфера, а не само пишманкомунистите.

Как няма да се строи,там проекта е на Георги Станишев!! Да-брата на съселиньо.Няма,ама хич даже конфликт на интереси.

Като толкова искат да правят пари от туризъм, да си купят 10 новопостроени хотела в слънчев бряг които от години седят празни и да ги развиват...

Българи, в момента се тегли нов заем тихомълком, за 4 миларда,наближават 10! само за 1 година! Всеки ден платени медии отвличат вниманието с измислени компромати и партенки,гллавано по Борисов и цветанов!

Платен!

И ти ще изплащаш заема глупак такъв!

с 50 милиарда заем комундетата отварят 250 хил. раб. места. Така е смятай - за 500 места 100 мил.

Питам се- кога веднъж за винаги ще се изчистим от боклуци в тая държава. На нас ни трябва Борис 1 който елиминира болярите си които нямали желание да се покръстят!

Сега какво? Да се потурчваме ли? Какво общо имат вашите бълнувания с темата?

Тия социалисти нещо излезнаха страшни капиталисти. 1 млрд. съкратен на 200 млн. евро за проект на брат на бивш министър председател "социалист", който си държи парите в офшорка. Що не си ги държи в русия при другите социалисти?

Комунягите като дойдат винаги застрояват къде каквото може. Пак някой ДС агент ще се сдобие с вилно селище на Черноморието :(

Явно големи апетити се задоволяват на това място, след като управляващите влизат в явен разрез с интересите на самата държава и на обществото, рискувайки, реномето, името и малкото останали фенове... Най-лошото е, че у нас НЯМА алтернатива, защото, ВСЕКИ, който драпа за власт го праави единствено и само за собствена облага! Изобщо, системата у нас е "Даго ду.ат бедните", както е казал още Цезар... той е казал също и за хляба и зрелищата, но у нас останахме да го караме само на зрелища...

абе хлеб има ,ама месото остана у тех:)

По-добре хотели от тая наркоманска сган, която се събира там! Уж расти, уж нам си кви - осраха и изсякоха цялата горичка, боклуци абсолютно навсякъде.. изобщо жална картинка..

Ти си тотален боклук, знаеш ли? Продажен трол! Опорните точки на бетона! Никой който ходи на палатка и обича природата не сече и не мърси! Тъп селяндур, защитаващ едни мафиоти, готови да отсекат и последното кътче зеленина! Да не би да е малко бетонът и да няма достатъчно хотели?

Тоя па, ненаркоман...аве мишок като залеят с бетон лозята там ти какво ще правиш .. бмв-то да си паркираш на плажа искаш нали смотан ...