100 000 французи на бунт срещу саудитския крал

Повече от 100 000 души са подписали петиция срещу затварянето на плаж на френската Ривиера, за да може саудитският крал Салман да си почива на спокойствие.

Обратно в новината

Коментари - 100 000 французи на бунт срещу саудитския крал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя чакъл дето имате на ривиерата си да легне някой трябва пари да му давате франсета зомбирани.

Само да не затворят Cap d'Agde заради тоя с белия чаршаф.

на съвремието, че и плажа можеш да купиш за 2 доллара, за 200 такива и за 200 милиона. И стойността на услуга и продукт се размива и економиката вече не работи. Въпрос...къде е решението?

еми,....така е!! западът им взема петрола, бомбят ги, съсипват им държавите,....те ще ви вземат плажовете, утре и жените ви ще вземат и деца ще ви правят! ;)) идат, идат...хахахаха..;)

и ние си имаме султан,султана на Cаудиска България тиква I Банкянски,но за разлика тук никои няма да протестира срещу него ,дори да асфалтира цялото черноморие,поданиците са щастливи кокошки.

и само 5 ли са лизачите на боиковия зад.ик?

Саудитският крал не намали добива на нефт и така подържа относително ниски цени. А това удря по Путин, което е изгодно за САЩ и ЕС. Така , че е ценен за Франция. Интереса клати феса. Но идеята за свински трупове и сланина е интересна за борба с ислямската агресия.

Трябва да призная, че и мене от известно време ме блазни идеята да хвърля едно живо прасе в двора на джамията в центъра на София в момент, когато говорителите са надути до краен предел.

Ами и кралят е човек - и той има нужда от лично пространство.

И са прави Това че има пари да си Харчи у тях Такая трябвва да е А то хамерите забогатяха по времнето навоината и станаха и рекитьори започнаха с панамския канал и сега искат Украина и за жените им и газта но тя я няма. Но имат и ГМО Които трябва да продьт на Украина или а вмичко е пари

На какъв език пишеш?

украински

Там плажовете не са ли дадени на концесионери да грабят народа?

Бацета, зуе сте бе! Побий 5 знамена на ИД, таман да изуезе да се пече и пуцай с конфети.... да видиш как ше има акция на командоси по суша, въздух и вода и на краля ше му се дърпа лайното. така неколко пъти..... и ше се махне.

Имате егати редакторите,...Трябва да е "на по-малко от 300 м", а не "на повече от 300 м" :)

Донякъде съчувствам на французите, но истината е, че Франция е препълнена (по най-нови данни - близо 40% от населението) с мюсюлмани. Идете в Марсилия, или Тулон, или където и да е по Южна Франция и трудно ще намерите бял човек. По улиците, в магазините, в кафенетата - араби и негри, придошли сега или преди години, или вече второ поколение, но така или иначе - Франция ще сбъдне мечтата на Кадафи, който пред ООН преди години заяви, че не само Франция, а и цяла Европа, до 20-30 години ще бъде ислямизирана. И за това сме виновни ние, християните, защото сами се разделяме, сами си правим Шенген, бариери, санкции, гоеполитически стени и т.н. И това налива вода във воденицата на радикалния ислям. Това, което сега Саудитският крал демонстрира, след 20-тина години ще е като детска градина. Защото дотогава Ривиерата ще е изцяло в ръцете на богати араби, шейхове, мюсюлмански крале и техните потомци. Изходът е спешна консолидация на християнския свят!!!

Марсилия-75% къси чурки и ниндзя

jizast

То пък един плаж, един едър чакъл се търкаля на брега. Поне в Ница беше така. Освен ако не са насипали изкуствен пясък щото иначе човек трябва с джапанки да влиза да се къпи.

А може би по-интересна е темата до колко това с "кралстването" е все още приемливо в 21 век.

Ами щом англичани, шотландци, холандци, шведи, испанци, датчани, че и канадци и австралийци са ОК с кралстването, ти к'ъв си, че им се бъркаш?

Тези за които пледираш НЯМАТ "кралстване" ако не си разбрал.хаха

Свобода,братство,равенство.Ха-ха-ха.От тези се учим на "демокрация".

Allons enfants de la patrie, Le jour de gloire est arrivé! Contre nous de la tyrannie L'étendard sanglant est levé! (Напред, деца на нашата Родина, дойде на славата деня ни! Кървавото знаме на тиранията, сега издигна се срещу ни!) .... Aux armes, citoyens! Formez vos bataillons! Marchons! Marchons! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons! (На оръжие ,братя, редиците си нека да изправим, да вървим напреде,да вървим, с нечистата им кръв, браздите да удавим!!!)...!!!

Това, че парите нямали значение, върви го обяснявай на Платените ни Пишман-Патриоти у Парламенто... За милата ни Родина са готови чак у Варадеро да идат за твоя сметка!!??...

Французските независими журналя да зададат на този крал въпроса, защо немюсюлмани не могат да посетят в качетвото си на туристи Мека и Медина , и въобще Сауди Арабелата. А той - негово бедуинско в еличество ще си плакне задника на френската Ривиера, и заради него летовниците ще бъдат лишавани от възможността да се къпят в морето?! Той сигурно ще поиска да му построят и временна джамия на плажа! Ех, бедно ми човечество, докъде те докараха твоите цивилизовани пастири...

Плаща си човекът.

Момче няма плата за такова нещо.Такъв ценоразпис още не измислен.Такова нещо с пари не се купува.А тариката дето се е направил на умен горчиво ше съжелява.Разбра ли...

За да посетя Сауди Арабелаа, но не се получава, а и нямам никакво съдействие от нашето МнВР.

Mи ако плащат колкото той е платил, що да не може. Друга работа е да си си крал.

И понеже саудитките нямат право да ходят на плаж (то и как ли биха могли да издържат на него в черни абая и никаб, забулени като костенурките нинджи), а пък на краля и блюдолизците му ще им е скучно, кралят ще си поръча момичета на повикване - за себе си и за целия си антураж... Хахаха! Да живей бизнесът на френските проститутки!

Всички са проститутки. Само трябва да се уточни цената.

деер

100 долара барела?!

Той КАРЛЯ е най-зле. Като са затворили плажа и няма да има печащи се по монокини, та да оплакне окото :)

Не го мисли него, може обратното - да пускат на плажа само мацки по монокини или въобще без...

двама ,,сюнетчии,, винаги ще намерят ,,общ език,,!!! няма значение че единият е френски президент а другият ,,саудитският крал,,!!!

Шило

Браво на франсетата за куража да отстояват правата си. Имаше добра идея в един от коментарите- някое прасе да заколят или да излеят малко свинска мас.

Тея па нищо не разбират от демокрация!

На височайшата особа ще мият краката и водата ще пият, ако трябва.Така сме се докарали, ние простите хора.

А ако у нас дойде крал Путя, дали ще се съберат поне 10 000 българи да протестират?

10 ще протестират- Минджев,Генов,пъстрата,щерев,бегеец и други шизофреници.

Що бре да не затворят за един крал? Я ингилизите как са затворили ул.Московска в София,даже бариера са си сложили хората на центъра на столицата, уж българска,пък ние си мълчим.Щом нашите европейско ориентирани пишман управници се дават без бой на бивша велика империя,то да не може други от ЕС-то да не последват яркия ни пример?

Ами 100 000 човека да вървят да пуснат по един клефук на плажа да го видим оня крал къде ще стъпи. И да заколят няколко прасета там и voila.

При капитализма се плаща всичко, а в случая кралят си е откупил правото да затвори плажа по средновековен начин и не се е сетил, че всички имат право да искат да отидат на плаж. Редно е било френската община да поиска пари за обезщетение на гражданите си, които ще отидат на друго място и ще изхарчат повече пари за това.

Протестирате ли,бееее?! Добре дошли в Средновековието,бееееееее! Протестирайте с гилотината,бееееееееее!!

ПИПО

Беееее? Да не си овца? И да, протестират, което им прави чест. В средновековието е нямало протести. Гилотината е направена от лекар, за да спести мъките на осъдените на смърт. 100 000 човека за няколко дена, кмета пише на президента. Това при нас няма да стане никога. Та, беее там в обора.

Файда няма от протести,бееееее! Какво ще му направят с протести,бееее?!! Протестира се с оръжие,беее! Трепане му е майката,бееееее!

Абе всички говорите тука само празни приказки!! Просто не знаете тука за какви пари говорим... Затова си чешете клавиатурата...

Абсолютно ! Този безбожно богат серсемин няма да си замине с празни ръце от Франция. Ще закупи продукция за милиарди. Затова Оланд е готов да му лиже краката, макар и за сметка на обикновения плажуващ.

От Франиция няма да замине с празни ръце, но от този свят да.

парите са безмилица, бе кретен, а всички, които са им се првърнали в роби, са психично болни.

затова България тъне в мизерия, а хората в страната са безумно щастливи...Пей сърце !

Гостът води французите за носа. Това със затварянето на плажа е направо подигравка, плажът не е частна собственост на този. Дано протестиращите имат успех.

и пак: не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава... този това, този онова - французите разрешават, французите прибират парата... плаща си човека и има изисквания, на който не му изнася не сключва договор

Строителите на салафитски джамии по цял свят и износители на ислямски тероризъм - кралското саудитско семейство ! Вместо да ги арестуват и вкарат където им е мястото, една водеща държава в ЕС налага дискриминация над собствения си народ - ! СРАМ!СРАМ! Всички ЕС политици са за гилотината!

ви имам проблемите

Когато преди няколко дни го показаха за сефте по канала,не можах да повярвам на очите си...Това наистина е позор за франция....Щом това е възможно у там, какво да кажем ние с гайдите...Ако франсетата се имат за високо организирано общество,този на изборна длъжност от когото е зависело това да се случи никога в този си живот не трябва да бъде избиран.В някой дру негов живот, може би,но в този- абсурд.

А на посланника на франция който ми е много симпатичен щото ни вади нашите си български кирливи ризи и съм сигурен че го прави за наше добро(казвам го без грам ирония,щото безусловно е прав),та на този човек и аз най добронамерено искам да начукам канчето,и франсетата да не позорат така цивилизования свят.Приятелите за това са приятели за да си показват грешките...

крал саудитски какво да се очаква някакви французи да спрат петролните шейхове

Какъв срам за Франция!Да си изгорят на клада химна и конституцията пред посолството на най-мракобесния режим в света!

Докато такива дрисльовци не умрат, няма да им дойде акъла в егоистичната кратуна. Само че, да си играеш с масите е опасно, да ги караш да се чувстват "долу". Едно време Френската революция е била продиктувана именно от това отношение. И за това французите са изклали като прасета по гилитоните тогавашните монарси. И защо сега трябва да стане пак така?

Някой ще каже - правят го от съображение за сигурност. Ми като го прави за сигурност, да си седи в хотела, кво се явавя на публично място.

Абе, тоя що не го санкционира международната демократична общност за бомбардировките над Йемен ? Щото една друга държава я санкционираха за едното нищо.

къф крал е тоя шебек?

Скачаха някои преди години, че в България имало по-равни сред равните. И ни поведоха ... Ето накъде! Пак при по-равните сред равните. "Пременил се Илия, погледнал се и пак в тия."

Този терорист не може да стъпва в Европа. Срам за Франция.

Стар, изпитан начин за разрешаване на ситуацията: Има крал, има проблем, няма крал,....

В България, пък, НСО размахва автомат срещу жена, управляваща автомобил край Стара Загора. И никой не протестира. Защото ги е страх!

страхът е човешко чувство ... от бг произход... струва ми се , че ни е страх да не ни се затрие нацията ( с всичките й качества).

Ти не си ли гледал екшъни? Кво друго да им се случи, като са тръгнали да си правят гонки с колите на охраната ? При това са били два автомобила, тия бабаити преследвачите, което дава съмнение за организирано преслеване - в друга държава нямаше да се измъкнат живи.

СаЛМаН-СюЛейМаН-СоЛоМоН, че той адаш на най-големия евро атлантик! Да не са от няйкой далечен общ дядо? Тогава вече полетите от Рияд ще минават през България за Израел. Съвпаденията не са никак случайни

И саудитската и катарската "кралски" семейства са етнически евреи.

Колега по перо, юлски горещини са, не задавайте трудни въпроси на лумпен-пролетариата.

Знаем си го ние това ''социалистическо равенство". И от циганите вдигнаха ръце и взеха държавнически да ги гонят, и за хуманността забравиха, че идват толкова пари от СА, а там хуманно избиват и ограничават базови свободи. Лицемерие ли е, разпродажба пред фалит ли е ... да му подарят и една "Статуя на Свободата" накрая

Франсетата пак се уредиха с евтин нефт.

позна !

Да спрат да си плащат данъците в знак на протест.

Идно ни мога да разбере - що джамията Нотр Дам е толку далеч от минарето на Айфел ага?