Пиян швед открадна такси в Несебър и катастрофира

Прокуратурата ще иска постоянното задържане на нарушителя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Представям си каква сметка му е сервирал бакшишът, за да се ядоса толкова и да му открадне колата..

Ама как така ще тормозите другаря швед. Той ни оказал честта да ни удостои с туристическото си благоволение, ние ще му придиряме разни подробности от рода, че бил откраднал еди-какво си. Ще се обиди човекът и с право. Я вижте каква шпатула направихме на израелките, дето плюха персонала на хотела, щото не искали да им позволят да си откраднат 3 часа пребиваване, плюс плюскане на блок маса за обяд.

Докога ще ги траем тия бе ??? Вчера едни израелки не си плащат консумацията, итват 3 часа преди времето занастаняване и вдигат скандал ?!! Докога ще ги траем такива идиоти бе ?!!!

Я Я, ЦЦЦ ЕПА ТЕ ТАКОВ ЕВРИПЕЕЦ НЕМА И НЕ МОЕ ДА ИМА, И СЕГА ТАКСИСТО ЗАВАЛИЯТА СЕГА У НОВА КОЛА!

Па ние мислехме, че само ингилизите го правят.

Няма да се притеснявате ! Тези си имат стратегия ! Ходят винаги на едно и също място докато се издънят и вече нямат чисто досие и следващата година сменят държавата ! Догодина ще идея в Гърция и там ще продължи в същият стил докато не се издъни и т.н. ! Обикалят където е евтино и нямат нарушения и след първото такова вече не стъпват там !

Гърция не ти е скапаната българия. Като отиде там и извърти подобен номер, ще си тръгне, ама 3 години по-късно.

Като не ти харесва "скапаната България" ходи да живееш в "страхотната Гърция"

Заради малката буква и "скапаната". И хич не ми дтеме, дали ти дреме! Ин дъ....

Главната буква е съвсем целенасочена. Като спре да е скапана, тогава ще си заслужи да бъде с голяма буква. А до тоя Хортън - ти си точно от ония дебили, дето викат "като не ти харесва, се махай", а после викат "тия, дето се махат, вместо да седят да се борим да се оправим, са безродници", нали? Споко, точно това се случва - махаме се, и то с доста бързи темпове, и накрая ще си останете ти и другите хортънчета да се риете в тинята, дето "си я харесвате".

Има нещо което пропускаш обаче , ако открадне такси в гърция там ще бъде първо линчуван много здраво от таксиджиите и после пребит яко в полицията. Накрая ще му спретнат един бърз процес и ще лежи.

При такива туристи, направо да ти дойде отвътре да си гостоприемен, мил и любезен!!!

Спокойно! Българските хотелиери и другите подобни лекета получават точно клиентелата, която с много усилия си заработиха.

А президентът иска да им купум самолетите, леле мале!

Така де, по-добре самолети от ония, дето рутинно водят престрелки с надрусани негри.

Абе, то и Хамериканците през няколко месеца си организират масови убийства, ама им купуваме самолетите...

Лелееее, това, ако в Швеция някой ганьовец направи такова нещо, не му мърдат поне 10 годинки в тюрмата и глоба в размер такъв, че да трябва да си продаде и майчиното мляко. Ама, тук нали сме "толерантни европейци", пияндурникът ще му шибнат една глобичка от 5000 лв. (които ги изкарва сигурно за 1-2 седмици) и по живо, по здраво. Е, затова ще ни онождат както си искат гадовете.

Ефективна 1 година!

дотато е управлявал автомобилът, шведът е катастрофирал саймостоятелно шведска му работа що не е катастрофирал групоно?

Шведи, сър!