Пиян опита да открадне тялото на Ленин от мавзолея в Москва

Мъжът няма никакъв спомен за извършеното заради тежката интоксикация, която била установена от пристигнаталите на място лекари

Обратно в новината

Коментари - Пиян опита да открадне тялото на Ленин от мавзолея в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копейкин, кога се добра до матушката, че се и натряска и отиде да спи с Ленин.

Ленин е бил пиян и му е повърнал в устата.

Малко вероятно е да съществува "тяло" на Ленин. Дори труп няма. В най-добрия случай има "тленни останки" като ръце и глава. Затова когато "погребаха" Георги Димитров предварително изгориха тленните останки, за да не се знае какво точно е имало.

Герой! На социалистическия труд.

България е моята родина! България е НАТО и ЕС! Моята страна е на 100-но място по площ и население от 200 държави! В средата на света! В моята държава се живее по добре отколкото поне 140 държави в света! Моята страна е въоръжена до зъби! В моята страна, каквито и кривини да имат накрая вземат правилни решения и защитават България! Ще приемем еврото и Шенген!

Като най-умиращата в света страна. Без производствена иконоимика и земеделие. И този процес започна точно от нарязването на ядрените ни ракети и набутването ни в НАТО. Ти си роб в собствената си страна. Пасат те крарвари от 4 официални бази на САЩ. Ядеш скапана бракувана храна и плащаш повече от редовият германец или испанец. А стандарта ти на живот е близък вече до този на банаовите републики. Ясно е защо пействаш тая простотия всеки ден. Разбираме те, трябва да оцеляват и хора като теб, без умения и желание за развитие.

Путин щеше да го е взривил тоя мавзолей на сатанизма и античовешкото мислене. На всеки 9май е пакетиран. Не случайно. Интернационалистите болшевики днес са лидерите в Давос с квотите, плановата ESG икономика, трансхуманизъмът като ултимативното надграждане положените основи от Ленинс сифилистикът. Никой дума не обелва за ритуалните убийства по древен жидовски модел в Русия на болшевиките. Който са първите проявления на крайнодесните семити. Убивали са християни, като са им вадели червата и са ги оставяли да висят по дървета. Най-сатанистичната религия е тяхната. Властта, гаврата с гоите, които за тях са на по-ниско ниво от кучетата по улицата, парите. Това им е ценностната система. Дали пари на Хитлер та да създадат публичният прецедент, че са гонени и да дигнат най-накрая някаква уж символична територия за държава. Та да крият, че целият свят им се подчинява през масонските ложи и религиозните екстремистки фракции. Всичко е театър, въртян от векове. Русия след Иван Грозни, който и до ден днешен игноирират, единственият наследник на Чингиз Хан и ордата, която векове ги е секла, гадните жидове. Успешно са наложили идеята за антисемитизма като ултимативното зло. И гоите въобще не гледат фамилиите на тези, които ги мачкат и стрижат. Толкова е силна психологическата им манипулация. Нямат изриване от Русия. На всички ресурси са седнали и смучат гнусните вампири. Хората са програмирани да се страхуват от тяхната власт. Нормално. Някой успешно е откраднал всичките нормерца на Фаронските жреци и ги е доразвил. Ма тва са някви "конспирации". Няма въобще доказателства, нали? Или мързела, страха и столкхолмският колективен синдром на масите ги кара да бягат от реалностите. Естествено Русия трябва да играе с поробителите си, но процесите за събуждане от вековното робство са запалени. Трябва време да се кристализират в колективна справедлива агресия. И като знаем, че исторически жидовете винаги правят грешки в алчността и наглостта си е въпрос на време човечеството да ги постави на мястото им. И не, не слагам под общ знаменател нация или етнос. Винаги има в едно стадо мърша, но по странни стечения и обстоятелства, мършата успява да овладее властта и ресурсите и да подчини нормалните и чистите духовно индивиди, които оставени на инстиктите си лесно ще преценят кои са етичните рамки. Бъдещето на човечеството е в Азия, само идиот може да го отрече този факт. И представената ни за "цивилизация" нормализация на корпоративен фашизъм си показва истинското лице всеки ден. Въпросът е: Дали този път ще се събуди човечеството без да даде кръвната ритуална жертва, част от властовият механизъм на Златната Пирамида.

Отличен анализ. 100000+++++++ Да това е истината, но повечето хора не искат да я приемат. Някакси по удобно е да си заровят главите в пясъка ( или в задника)

Но не ги и съжалявам. Когато образователните системи и информационните канали са цензурирани и създадени да обслужват елитите, резултата е логичен. Класическото образование от древността е развивало критичната мисъл и приложните умения на индивидите. Сегашното е колективен консенсус за изработка на тясно специални роби. Парадокса е, че с идващата автоматизация, която ни налагат изкуствено, няма да имат нужда от никой. И хората не зацепват, как за има няма половин век, не съществуват професии а гиг икономика. Няма сигурност, хората се преквалифицираме на цикъл от десетина години. Никога нямаме стойност за корпорациите, никога не сме достатъчно добри за да получим процентче от баницата, никога не сме актуални и оценени. Проблемите са системни и са свързани с основният критерии за цивилизацията - етиката. Корпорациите оставени на самотек в стремежа си за растеж мачкат всичко по пътя си. Сега вече са превзели и идеята за държавност и нация. Интернационалът никога не е бил идея за доброто на човечеството. Просто е пакет лъжи, изработени от психолози-жреци на елита, за по-лесно приемане на дрането и избиването от масите. Сега сме пред прага на ултимативната форма на тоталитаризъм, и гоите скачат да умират в името на оправдаването им. Корпоративният фашизъм е незибежен ако човечеството не осъзнае как го разделят на лагери едни и същи фараони. От векове. Информацията е сила. Образовайте се, докато е възможно. Барел в момента бута през ООН дигитална цензура и контрол, защото елитите ги е страх. Осъзнаха, че хората са започнали да виждат през мъглата.

Като ти избухам един кривак у главата и че те успокоим, Криваков

Както съм го писал много пъти, цялата жидомасонска глобалистко ционистка утайка е създала и наложила комунизма първо в Русия със сифилистичния детеубиец и парите на родшилдови. Вече цял век хората се държат в заблуждение, кой наложи комунизма в Русия. Докато не се изхвърли мумията на този урод от столицата на Русия, прокобата ще продължава да тегне над този изстрадал народ.

Ама те си го харесват бре.....Виж соц.иследвания...

Не го харесват. Просто нямат навиците на западната "цивилизация", да отричат собствената си история и да си свалят паметниците. Русия има отдавна капиталистическа закваска. Която и позволи дори да има растеж в икономиката си при най-тежките икономически санкция някога прилагани. Толкова сте неграмотни, толкова сте лесни за манипулация, пуснат ви нещо по талавизора да ви се повтори няколко пъти и почвате да папагалствате. Чети тъпако. Книги. Първо Фройд, после Юнг и за финал продажният сатанист Едуард Бернайз. Там ще разбереш, че 90 процента от мисленето ти е синтетичен модел набит през медиите.

Капиталистическа Орда, стъпила върху етичните общи позиции на религиите и прилагаща селективно технологии срещу Трансхуманистите, бившите болшевики, с плановата икономика, цензурата, гаврата с гоите дето ще ядат хлебарки и няма да притежават нищо, в името на екологичният корпоративен фашизъм. Битката тепърва предстои. Ваваилноската жидовска паплач, бутаща плана за Царството на Соломоня, срещу природните закони и обединените нации, векове страдали под нейният псхихологически фараонски контрол. За тва са го описали като Апокалипсис. Защото за тях е ясно, че ще дойде моментът на плащане на сметката, и че ще им е трудно да оцелеят.

Тъкмо ще освободи място за Гитлер2

Ами така е другарю, твоята василева откакто може никите взеха властта да се управлява само и единствено от предатели. Всеки вожд като умре или го свалят от власт, веднага бива обявен за предател. И с твоя путин ще е същото. Обаче, я кажи защо единствения дето не е обявен за предател е германски шпионин. Нещо повече-почитател на еднополовата любов. И въпреки това вие руснаците продължавате да му се кланяте и да държите мумията на червения площад.

С мумията на сифилистика Ленин, която държат в мовдолея на Червения площад, руснаците показват, че Русия не е православна страна. Непогребването е най-големия грях в православието.

рязани цигани да не говорят за православието.

Тази статия описва бита на всеки втори руснак.

МUхъл, припозна ли се?

Не, познах баща ти. Нация пияндурници, които ако нямаха природни блага, досега да се бяхме отървали от тях.

Най-сетне една новина да те развесели преди работа в студа.... Но да имат да вземат! И там сме първи! Нали преди години нашенци откраднаха тялото на Чарли Чаплин от гробищата и се опитаха да изнудват вдовицата Ума О Нийл - Чаплин. Или пък онзи нашенски турист, дето с малко флексче отряза опашката на символа на Копенжаген - полегналата малка русалка върху крайбрежния камък.....Как да не се гордее човек?! А за надписа пък в Колизеума да не говорим - там направо националистическа треска ме тресе още! Така че да не се хвалят, а да си спомнят как младият немец Михаел Руст кацна на...Червения площад с малката си "Чесна" за срам и резил на цялата им военна машина и отбранителна система, ха-ха-ха.

По времето на предателя горбачов ставаха такива работи. Сега нещата стоят по друг начин... Иначе си личи, че не си от българско потекло.

Сега благодарения на Другаря Путин ще се озове под дъжд от волфрамовите топчета на HIMARS-ите и ще се реши проблема ще се излекува от алкохолизма си.

Нормално.

Да беше изчакал малко. Щеше и на путин да отнесе.

пиши по Болгарскому языку, блядь! Губи ти се ЧЛЕНУВАНЕТО, Zасранец.

Въпрос Колко трупа на руснаци има качени в задната част на танка връз радиатора ? https://www.youtube.com/watch?v=U115jM6zjFE

Познай къде съм си качил шмайзера

Путин, Медведев и Песков няма ли да пратят по някой син на фронта? Сталин е пратил. Нали искат да са като Сталин?

И без тях операцията е успешна, въпреки жалките опити на нато да "помага". Кофти за цивилните жертви от двете страни.

Поздрав за всички русофилистици: https://youtu.be/eAy2eVlvaZQ

ЩЕ СЛАГА БОТОКСОВИЯ ПИДАРАС НА НЕГОВО МЯСТО !

Ох, боже! За какво му е?

сигурно има нужда от свещи, мумията е направена предимно от парафин.

чебурашки, сър.

Повечето руснаци са дебили! Има и изключения!

Е тва вече е яко искал е да пият заедно

Браво на този руснак.крайно време някой да махне това мумия от там и да погребат

Няма такова същество като Рушняка.

Затова са непобедими!

Пиян руснак? Не думай, няма такова нещо.

Този спиртосан мужик се опитал да открадне мумията от катакомбата под Сенатская башня и са го обявили за луд. Какво тогава да кажем за задунайските ибрици на бункерния терорист, които се надяват късокракият миндил да я съживи и мумията да заиграе казачок на Красная, докато те дружно пеят с цяло гърло, Калинка, калинка мая.

Утре е третият ден от "Специалната военна насирация",та след като вече са при Лисабон,може да се забавляваме с такива новини от житието на обикновеният ватник.

Полякът напраил предложение на Зеленски, Украйна да стане част от Полша и така ще е държава от НАТО и ако я обстрелват ще стане Трета световна. Тия верно са на тежки наркотици.

Българинът, изровил трупа на Чарли Чаплин, изчезна. Проверка установи, че никой в селото, където той живее, не е чувал за него, пише "Телеграф". Преди броени дни се навършиха 41 години от "престъплението на века". През нощта на 1 срещу 2 март 1978 г. двама мъже разкопават пресния гроб на великия комик. Тялото на Чаплин било положено в селцето Корсие сюр Веве. Няколко месеца след след погребението 24-годишният поляк Роман Вардас и 38-годишният нашенец Ганчо Ганчев отмъкват трупа с ковчега, за да искат откуп от семейството му. Мозъкът на операцията е полякът, докато българинът е помагач. Те се обаждат на вдовицата и казват, че тялото на гения е при тях и ще го върнат срещу 400 000 английски лири. Жената на Чаплин обаче отказва.

тоя в бил самият Путкин искал е да разкара старата мумия да освободи място за себе си кремъслкото грозно монголоидно плешиво гномче

Е точно Ленин не бих взел, защото знам, че сифилиса е много коварна зараза, ама тоя пич ако беше почерпил охраната по един "Тройнии одеколон" можеше да вземе и любовника на Ленин от мазволея.

Някой направили си труда от шефовете да забележи факта, че откакто Путин е на власт, на 9май мавзолеят е винаги закрит зад транспаранти? Не. Или по-скоро да. Ма не им отърва истината. Падението на западната пропаганда не може вече да ни изненада по никакъв начин. След нормализирането на нацизма на Украйна. След лъжата на Меркел за Минск. След смазването на Германия като суверенитет и деиндустриализацията и. След безумните санкции зануляващи Европа. След обстрелването под одобрението на НАТО на атомна централа. След тиражирането на лъжи и безумни простотии на Униян и ЦИПСО. След умиращият Путин и ваната с кръв от еленски рога. След вечно свършващите ракети. След 35 милиона ЛЕД крушки за борба с енергийната война на Путин. Какво остава на сороските некадърници? Да хвърлят зарчета и да наемат астролози, та да убеждават обуначените маси, че ще ядат хлебарки и ще ги вапцат като говеда в името на "демокрацията" и светлото бъдеще на четвъртата индустриална революция, която успешно ще има икономика без азотни торове, евтина енергия и ценни метали. Викайте Слава Кокаине, пейте хитчетата от Евровизия и връткайте педалите да борите Путиня. Са ви е паднало.

На успя да си нацъкал толкоз плюсове,а вата?:)))))))

На колко водки си? На макя си ватата ли плюеш тука? Я ходи баща ти малко да те масажира с гегата.

А ти забелязваш ли, че откакто Ердоган е на власт в Турция се умаловажава приноса на Кемал Ататюрк за демократизацията на РЕПУБЛИКА Турция и дистанцирането и от от комшии като Сирия и Иран?

Тюфлек,голямо наци излезе.Е,точно заради това Россия ще бъде денацифицирана и декомунизирана!

Ще рев. Яко реване. Той долара е още петро долар, нали? Ходи гони Китайски балони. Бу ха ха ха

От лични наблюдения рашките са световни шампиони в този спорт.Единствено поляците могат да им се опънат.

Отдавна усраинците водят :)

Сороснята упражнява остроумие. Мосад излезе с информация за укронацистките жертви до момента, ама статия няма от подчинените на Козяк сайт чета.

Знам бе изтрепали са всички украинци и много Натовски генерали ! Да им се чудиш на Мусат на кой ще пращат ПВО . А още повече да се чудиш на Русия що за 1 година даже Домбас не може да превземе и то при положение че ги ръководи наркоман ?!?!?! Представи си утре вземе свръх доза и дойде опитен генерал. ми те ще спрът на владивосотк хахахаха Няма по тъпо нещо от руски трол

Прав си, че 400 000 укросвине при бандера не са кой знае колко, но има време да се навакса ...

Путин иска превземане на Бахмут до 1-ви март а Парада ще е без МУМИЯТА. А какъв Советский союз засраха от тази ЛЕНИНГРАДСКАЯ БРАТВА.

Ако на Запад 50години са новите 30 , то Московията на 42 години са все едно 70 г в белите държави. И без това трудно се ориентират , а с алкохол бродят като призраци , сутрин първо ходят по голяма и малка нужда после стават от леглото. Това са военните резервисти на космическите сили в пълната си зрялост. Това състояние става необратимо за повечето мъже в тюрмата след 28г.

Какви са тези руски идиотии бе. Пълни дебили. Дори мумия си имат тъпаците, а пияндурите им смели солдати. Кочина и фекалии.

Кви, квии :)

Този мужик ми направи денят засмян. Дайте му адреса да му изпратя код за бит-коин карта, за да не го изкарат "ИНОСТРАННЫЙ АГЕНТ" при банков превод.

Спазарил е мумията за 2 бутилки водка.

Този както е бил пиян и нищо чудно да обърка труповете и да вземе този на Путин вместо на Ленин. Малйй ризил.

Станков,гадно тролче,ти понякога трезвен ли си или пак пиеш лосион?

Новина ще е ,ако някой руснак не се е напил до безсъзнание.Льокаъ по половин бутилка водка на екс и се превръщат в обезяни.

Цялата тази партенка за какво сте я турили тука? Пълно изпростяване на българи продължава със страшна сила.

Вместо да се опитва да влиза в мавзолея на сифилистика Ленин,трябвало е да се промъкне в Кремъл. И да тегли един к*р на товаришч Путкин.

След като укропите атакуваха Москва с патици от американски БИО-ЛАБОРАТОРИИ, сега укропите са насъскали и КАМИЛИ от американски био-лаборатории върху горките хрисими русначета В Мородор се видяха в чудо https://www.youtube.com/watch?v=emG2DYhrcEk

Руският ФАШИСТ бил получил / Травми несъвместими с живота/

Ако Дирниците не си бяха качили колаж с някаква пияница на фона на Мавзолея, нямаше да си личи толкова, че новината е пропагандна. По същия начин качваха обработени снимки за Кромид пандемията.. Дано сега не са ги натиснали да ни обработват за да ни вкарат директно във войната, че лошо. Иначе е ясно,че Дира са слугинаж, който е готов на всичко де.

Четейки статията, се напих без да пия.

След като си прочел статията,ти от възмущение и яд си се насрал!

тва нищо не е......я така се набухах у холандия на паркинга за тирове....

Ами, искал е място да отвори човекът. Пудинг скоро приехат. Браво! Настоящии комсоМОЛЕЦ! Молодец!

Нормално там се пие да дезпаметнос

малоумник, като те гледам бая си се наквасил и ти

А в това време роднините на пленените украинци молят руснаците да не ги връщат в Украина, защото не искат палячо плачо зеленячо да ги върне на фронта и този път телата им да се въргалят в калта и никой да не иска да ги прибере