Нападателят от Мюнстер написал писмо от 18 страници

Нападението в Мюнстер, при което 48-годишен германец прегази с миниван двама души и рани повече от 20, няма политически или терористични мотиви.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от Мюнстер написал писмо от 18 страници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми звучи правдоподобно, германец германец .. ама колко да е германец?

Не публикувате снимка на този?Ние сами ще преценим доколко е германец!

Ти си толкова Мелиха колкото аз съм Хан Кубрат!

Чист джихадистки атентат е!!! Тия приказки от 1001нощ-за глупаците.Само че не е либерастко,не е толерастко и не е евро-атлантическо да се оглася Истината!!!!!

Психичните заболявания са подценявани от държавата явно не само при нас ! Всеки човек при последователно натрупване на лоши събития може да превърти.

А не пише ли кога е приел Исляма?

Тази история напомня случая с Адреас Любиц, умишлено разбил пътническия самолет, на който бил втори пилот, във френските Алпи, мисля през 2015 г. Той бил лекуван заради склонност към самоубийство преди да получи лиценз за пилот и уж бил излекуван ...

Да, прилича, вярно е. Всички измислени истории си приличат. Този бил написал роман в 22 тома (нещо като Иван Вазов) как мотивите му не били политически... Любиц бил самоубиец по природа... Всичко върви нормално, хора измират от атентати, които не са класифицирани като атентати, ами ги наричат 'нормални ситуации'. Честит ню уърлд ордер, раираш ли?

направо си е изперкат от парите, които е взел. и наитина е като пилотът. този там имаше баснословна заплата от над з0 000 евро...накрая от имане се чудят какво да правяи и изперкват.

Напишете му най-накрая пълното име на този "германец"!! Свободните съчинения, си ги разквзвайте в детската градина.

В германските медии го наричат Йенс Р. (Jens R.).

Цялото име, не със съкратена фамилия, точки, запетайки и там както го покриват. :-)

Завиждал е на хората за това което имат, че са били щастливи, а той е бил импотнтен наркоман и дребен крадец. Прозрял е истината за матрицата когато е забърсал е с вана бабите златотърсачки излезли на лов пред заведенията за които вероятно е жадувал, обаче просто не си заслужава, защото играта е безкрайна, и е нагласена като не носи това което си мислиш и никога не може да има всичко от витрината, а след определена възраст или травма не може и да се включи. Това прегаря крехкото му засегнато его. След усилен натиск от страна на родители за валидация и внуци.

и аз искам 5 апартамента и коли

и какво ще ги правиш 5 апартамента...само проститутки ще са около теб

Към близките на загиналите и към оскатениете, иначе нищо интересно. Тези инциденти тепърва ще се увеличават. В Светото писание е казано в тази връзка, че ще дойдат времена (те са вече тук), когато хората, ходейки по улицата, ще полудяват и ще падат на земята. Има не един ам. филм с такъв сюжет. Човешката психика и мозъкът като материалната субстанция са един биологичен компютър/матрица, който в един момент ще прегрее и програмата ще зацикли. Дали това ще стане по естествени причини (програмата се е изчерпила и матрицата се разпада) или ще стане по волята на Създателя, няма никакво значение.

Разбираемо е и е възможно да се случи на всеки от нас. Много са примерите, в които хора превъртат докарани до безизходица и в отчаянието си проявяват агресия. (изключвам Холивуд. Там такива спасяват човечеството и заживяват щастливо с тази, която не го понася първите 36 мин.) Тревожно е, че наши съграждани-откачалки взимат пример за насилие от ислямските терористи. Това е още една причина да сме изключително строги и взискателни към новопоявилите се мургави европейци. % години сутрин на църква, след обед на училище, през останалото време обществено-полезен труд.

интересното, че е написал за руската връзка с невидимо мастило, което случайно ще се "покаже" след няколко дена...

Виждате ли. LED лампите ще изкарат от бизнес традиционните крушки. Така както писането на писма не се прави вече на хартия. Тоя чувал ли е за таблет изобщо. И после родителите му били виновни. Като не може да се адаптира ще изчезне.

voknid

Мдам, характерно за психарите е, че си изкарват яда на когото им попадне, защото нали знете - всички сме грешни, психарят - изключение!

НАЛИ СЪМ СИ БГ ЕВРОИДИОТ И ГЕРБЕРАСТ-СОРОСОИД,СЕ ПИТАМ- НЕРДЕ САМИР РАШИД ОТ КУРДСКИ ПРОИЗХОД ПО БАЩА И ЗАКЛЕТ ИСЛЯМИСТ-ДЖИХАДИСТ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ПЪРВИТЕ 2 ДЕНА СЛЕД АТЕНТАТА В МЮНСТЕР,А НА ТРЕТИЯТ ДЕН,ИЗВЕДНЪЖ ОТКЪМ ТЪМНАТА МАТЕРИЯ СЕ ПРЪКНА НОВОТО,ВЕЧЕ УДОБНО ЗА ТАНТЕ МЕРКЕЛОГЛУ И НЕЙНИТЕ ИСЛЯМСКИ ПОДДРЪЖНИЦИ В ГЕРМАНИСТАН ЧУДНО НЕМСКО ИМЕ- ЙЕНС Р......?!?! ЗАЩО ПЪК ЙЕНС И ЗАЩО Р., А НЕ ПЪЛНАТА КУРДСКА ФАМИЛИЯ ПО БАЩА-РАШИД????........ НЕМЦИТЕ ВАРИГИ,ПЕЧИГИ-ОСТАВАТ СТАРИТЕ ФАШАГИ И НАЦИСТИ,СЛЕДВАЩИ ЗАВЕТИТЕ НА ФЮРЕРА И НА РАЙХСФЮРЕРА ГЬОБЕЛС-КОЙТО БЕ ИЗРЕКЪЛ АКТУАЛНОТО И ДНЕС- ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА 40 ПЪТИ -СТАВА ИСТИНА.....БРАВО НА АДОЛФИНА МЕРКЕЛОГЛУ,БРАВО НА ГЕЙИДИОТИТЕ ОТ ГЕРМАНИСТАНА...

Как не ви беше срам - още преди да научите истината за този немски психическо-превъртял атентатор, клатен от мании за величие, експулсивно-импулсивно-компулсивни психотични тремори, мерзко-маниакални депресии, вие, изпълнени с изгаряща ксенофобиия и тлеещо-огнен национализъм обвинихте отново клето-страдащите бежанци!!! Всуе е вашата змийско-вампирска злоба, мутиращо-зомбясали нищожества! Тези клети хорица си имат една истинска, златна майчица-сенчица в Германия - и това е Мути Меркел!!! Ох, толкова съм развълнувана, така дълбоко и гърчещо се прекланям пред тази светла личност, че мога да говоря отсега нататък само в МЕРЕНА реч - поезия, бликаща от дълбочинно-влажните недра на любеобвилната ми душа: Към Меркел Сините очи сияят отдалече във зловещо-ксенофобска тъмнина. Моето сърце на скръб обрече, Мути Меркел - ти, лъчиста светлина! Русокосите вълни се спущат диво върху плещестите рамена. Теб възпявам, Рейнска Самодиво, Мути Меркел - европейска бъднина. Рафинираната гръд в екстаз ще смуча, ще играя жарко с твърдите зърна. А в играта даже Ердоган ще включа Мути Меркел, правоверната луна. А пък Путин нек' ме дяволски намрази, нек' ме жули крепко с кремълски стрели, Свидна Мути Меркел, Аллах да те пази най-правоверната от всичките жени!!!

Къде изчезнахте Мелиха, форумът ви очакваше с епилептични трепети, ще издавате ли в книга Вашето форумно творчество ???

Тук, сред вас, разбира се!!! Както винаги се боря по моя величествено-героичен начин, като една мюсюлманска баба Илийца, с огромно-твърдия, джендърско-националистичен кол на Омразата в името на Правата и Свободите на Малцинствата!!! За книгата - все още не знам! Вие сам разбирате, че освен почитатели, имамо и огромно море от...... недоброжелатели! :)))

Твоето писмо гони 18 страници също :) Да разбирам....че "бежанец" е вече етнос и секта в исляма?! С майчин език....

Пак ще попитаме, ама ти наистина ли ги мислиш тез работи, дето ги споделяш тук! Ние от задругата смятаме, че си някакъв запис на обикновена старомодна лента, който от време на време се пуска, за да се създава впечатление за мулти гледни точки. Трябва обаче да смените партитурата,' щото звучите много първосигнално и не се получава желания ефект.

паспорта не те прави германец. това е за пред медите да си измие м.м. .ръцете

Пак нещо ни сапунисват. Нещо не могат добре да ги измислят напоследък.

Колко удобно за танте Меркел съчинение.

тази история много напомня на путлеровата, само че тои още не се е гръмнал.

сте направо жалка картинка соросите,направо ви капе помията из мундзите

В западните страни е пълно с луди , психясали от презадоволяване. Имал 5 коли и 3 апартамента , но се чувствал провален и съсипан. Да дойде тука в бг, да се чуди как да си купи един хляб и едно мляко едва ли ще мисли за самоубийство.

То пък едно мляко....

Комшийката е първескиня, да знаеш кво млеко вади!

испешно ,,интегриран,, ... научил се и да ...пише...но ,,кръвта вода не става,,... свършил с масово убииство...!!! но както каза меркел...??? ,,инцидент,,... ,,инцидент ,, от ,,битов характер,,...!!!

Като ти гледам постовете и при теб има висока вероятност за подобни избухвания ???

засега ги ,,гледаш,, ...а скоро и ,,усетиш,,...!!!

Капитализма е най-справедливата система: купил си 3 апартамента и 5 коли (в Германия) изобретявайки 1 лампа, която в крайна сметка никой не купил, но все пак си е продал "изобретението". Ето така капитализЪмЪт възнаграждава абсолютни ма*умници...

трябва да се признае, че за разлика от сагата с новичока тук сценаристите са се постарали повече. бял, дяснорадикализирал се, с психически отклонения пише прощално писмо с подробност от 18 страници. от което писмо разбираме, че за всичко е виновна една лампа на която човекът е разчитал да му носи приходи до края на живота му. пратил по мейла писмото до малко от останалите си приятели (сигурно и те десни радикали) но съкратен вариант от пет страници, след което се качил във ван и се блъснал в седящи на столове хора с надеждата да се самоубие и като видял, че не успял се самоубил с пистолет. разбира се, че този инцидент няма политически, или религиозни мотиви... но какво пречи да се спомене, че извършителят е десенорадикализирал се, още повече, че ежедневно четем статии как "дясното се надига" в европа. тук трябва да потръпнем, като си помислим, че орбан спечели в унгария...

писал е дълги писма, но някак си не се е сетил, че може да стане писател на психо-трилъри, които да продава в книжарничката на мартин шулц и така да си купи още няколко апартамента и коли, които да кара с книжка издадена и предназначена за хора със специфични, психически отклонения

и защо е решил да избива един куп германци, след като искал просто да се самоубие?! абе тия са съшили неква история и я преслагат на стадото

защото не германец а има паспорт

В края на март се обърнал сам за помощ към социално-психиатричната служба в Мюнстер. 11 дни по-късно той прегази хората в заведение на централния площад в градчето.

От социално-психиатричната служба педантичните германци му казали първо да се запише на курсове по разговорен немски и чак след това да се обърне към тях за помощ...защото те арабски не знаели... Той обаче не ги послушал и...ето каква беля станала...

Лудия, луд запад, какво ли не направи от хората тоя неолиберализъм? Безконтролното забогатяване води до деградация и лудост.

Прав си, Болшевик. Но не забравяш ли, че това е в сила и за лидерите във Великата съветска страна и други диктатури, които забогатяват още по-безконтролно за сметка на нациите им, които са "равни"? Глупендер!

Малко се позабавиха с превода на 18-те страници от арабски!!!

Значи от Пирна бившата ГДР тоест не е могъл да свикне със западната демокрация и пазарна икономика.В ГДР сега масово гласуват за левите и соцдемократите. Ние като си нямахме Зап.Германия май сме по-добре ама....вива Меркел тя е гедерейка но и прусачка,че има и полска връзка.

Много връзки, ама основната е еврейската при нея.

Тоя сам се е диагностицирал - има комплекс от баща си и му липсва силната космата мъжка ласка. Липсата на жена в сагата показва, че въпросният е имал и еректални проблеми - много емоции, които не могат да бъдат освободени по естествен път. Особенно писмото от 18 страници. Освобождаването е извършено чрез перверзия - убийство на невинни и непознати хора. Оргазмът е постигнат чрез самоубийство. Признавам, колегата Фройд в случаят е брилянтен.

редакторка бе,хич не обича да се приказва за евролиберализма