Реджеп Ердоган и Владимир Путин ще се чуят по телефона

Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган в сряда ще проведат телефонен разговор по инициатива на Руската федерация, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Реджеп Ердоган и Владимир Путин ще се чуят по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция и Русия заедно!Мисия не/възможна!Ако руснаците имат достойнство и здрав разум което е доста рядко срещано при тях Турция щеше да бъде наказана по американски начин!За съжаление славянското раболепие и страхливо снижаване пред противника са определящи за подлото малодушие в руската политика!Прекланям се пред руската царска политика!Не мога да не бъда благодарен на Брежнев и неговото отношение към бившите соц.страни!В останалите аспекти Русия е опитно морско свинче на световния ционзъм!На чия сметка!Путиновата политика ще прегее очакванията на руснаците и поевтинее цената на живота на руснака в очите на турчина и останалите нации!

Ердоган ще бъде извинен с тополка в задника!

За съжаление отново ще останеш разочарован. Твоят човек путин е един путьо и съвсем скоро пак ще се гушкат с ердоган.

Путя ли който пикае клекнал да не намокри панталоните със своята брадавица ..ха.ха

Щерев, ставаш само за водач на листата на сбърканите резби. Тук няма такива казуси, ще минем без теб. Иначе в подходяща тема можеш да напишеш панфлет за любимия ти икономическия тигър и еманация на демократичните повеи Турция.

И, к'во от т'ва ?

Само дави прочете Асен Генов мигом ще се възхити от полета на мисълта ви. Ако пък ви прочетат американците мигом ще спрат парите дето напразно пръскат за нискочели тъпоумия като вас

ей че са сладки .. да вземат па да вдигнат една сватба в новата джамия.... да видиш ти ква убава булка ще бъде Путя... с токченца, с ботоксче, боядисана косица.... мечта бе...

личи си че си минал по този път

И завижда... ;-)

И така, сложихме фесовете - вече обичаме Турция. Нашият лидер Болен Сидеров завърши ниво B2 на турски. Ние в Долно Уйно засега сме на азбуката, много хубав език е турският.

"... по инициатива на Руската Федерация..." След като толкова месеци се правиха на недостъпна стара девственица, сега сами тръгнаха след Ердоган.

турския президент , твоя пътеводител, играе по свирката на руснаците? хайде бе , наистина ли искаше това да кажеш ?

двама тиквеници не могат да се излъжат. Най-добре ще е вече да се нападат, да се бият и взаимно да се унищожат за всеобща радост на останалия нормален свят!

Мурзилките да изчакат още ден-два преди пак да нахлупят фесовете :))))

Вдигни си потуряците ве чалмачирак! Ти въобще заеш ли, кво, и що е то- Мурзилка? Тъпият ти чалгаджииски мозък, с размера на грахово зърно, едва ли може да асемилира определение, за повече от две думи!

3евзек

Мурзилка е орган на младежкото КПСС. А ти си негово олицетворение. У нас в Россия означает что то другое, но в България мурзилката си ти.

Русия на сълзи не вярва !

ЕРДОГАН ЩЕ ИЗНАСЯ ПЪЛНА КРЕВАТНА ПРОГРАМА ... САМО С КРАТКА ВОЛНА ПРОГРАМА НЯМА ДА МИНЕ :))

Помним публичния секс на путе и султана преди 2 години :)) Прегръдки, вричания и пр. шит...

Това на обикновен език му се казва капитулация. Каквито и хитрини да е замислил Реджеп, едва ли някой си прави илюзии, че Путин не ги е предвидил.

С оглед спешния атентат от тази вечер някой зад океана е много недоволен от извиненията на Ердоган към Путин. Тоя път си изпуснаха нервите и истината лъсна ;) С Турция е свършено де , скоро Turkush ще бъда приземени , аз лично првз това летище скоро не бих минавал , както и милиони други :)

Е, след като Великобритания вече не е фактор в ЕС, диктатора Ердоган обърна взор към диктатора Путин.След побратимяването и прегръдки, русофилите ще запеят колко е велик Путин, па и Ердоган, ще се заговори за Турския поток и други подобни лакардии.

Вижте сега ,в случая не е правилно да се говори за недоразумение -става дума за политика и един труден пилотаж,дето Ердоган се опитва да прави.А ако става дума за недоразумение,то без всякакво съмнение се намира в нашето президентство под формата на президент!

Недоразумение са националните предатели на България-комунистите и русофилите, такива като теб.

Изключителмо недоразуменияние 29.06.2016 00:08 ( нерегистриран ) Послените изявления и напъни на този нещастник са направо смешни и жалки, излага страна, направо ме е срам...

Докато се стопят ледовете межу Анкара и Москва, Кремъл може и да няма с кого да преговаря... Две бомби са избухнали в най-голямото летище на Турция в Истанбул, пардон Константинопол...

Пак бомби в Турция Този път на летището има убити и ранени

узбеки - камикадзета

Там около Балкана нищо не се е променило, същата, простотия и немотия откак я оставихме преди повече от век, а тук край Босфора, мостове над морета и между континенти, тунели под проливи и огромни летища, доходи по високи от цивилизованите но завистливи и мързеливи, застаряващи и угасващи племена.

С цената на милони избити през вековете , арменския геноцид , в по-ново време ИДИЛ ви върши мръсната работа. От времето на Мохамед сте все същите диви племена ... към едно 600-700 години назад от цвилизацията и модерните пътища няма да скрият това ;)

Така си мислиш ти, но знаеш ли че хиляди от България се лекуват в Турция поради липса на съответните специалисти и възможности в изостаналата ви дивотия, а милиони гледат турските сериали и пустеят ли пустеят улиците по време в БГ по време на турски сериал.

Сега реалноста е друга : Туристи Ня-ма ! Търговията Силно Намаляла ! Визи за Европа...Има и ще има ! Бизнеса ...Умира като разчита само на бедният турско-Кюрдско вътрешен пазар. Война Обгражда държавите Турция и Курдистан . Супер евтин петрол от сърцеядите Даеш ...няма . Турция потъва но оркестър свири яко за да не чуят турците наближаващия Потоп !

Да, тук си прав, Исмаил! Аз живея в смесен раьон. Турците бачкат "яко" и помакините не помаците. И расово антрополочоно са се променили...

Всъщност дали има значение, дали думите са Дейвид Камерън, Михаил Миков или Мохамед Ердоган ??? Всеки може да разпознае пораженческия тон. LOSER!!!

Та иначе исках да кажа , че ако съм на Путин ще се съглася на помирение , ако Ердоган ме покани на вечеря с печено прасенце - сукалче в основната зала на Синята Джамия !

Извинявай Путин, аз Ердоганчо-джамията затрих туристическия сезон и ще ме махнат мен и цялото ми родословно дърво от управлението. Не мога да разчитам на САЩ за туристи, те само войници ми пращат. Добре, че са Местанчо-козлето и Доган-айдука да дойдат да си вземат хонорара от мен, че да могат да се забележат чувденци в нашата анти светска държава.

Тази година на морето ни е пълно с муджици и бляди, днес един муджик ми отмъкна шкембе чорбата под носа, за което го праснах по красната морда. Жалка гледка, кой ги пуска тези подчовеци, та те са на всеки метър, завладяват морето ни, утре вожда им Путкин може да изпрати зелените си човечета да направят референдум, че България е тяхна...

И на мен един руснак ми открадна филията с мас от масата , сигурно е за твоята шкембе чорба .

виждам и аз ,че пъплят едни бедни мурзилоговорящи...една стотинка нямат за харчлък

Няма доводи той почва да хвърля къч. Да плюе да псува . Така е когато нервите не са ви в ред горките соросоиди

Май станали трима ама пишат като за десетима. Бравос така се демонстрира масовост

Дреме му на Путин ! До момента Турция губи над 28 млрд. евро само от туризма

PROST NAUÇİ MATEMATİKA

КОГАТО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ ЗАПИШАТ НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ ЩЕ ЗАПИШЕМ НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН ТОДОР ЖИВКОВ След него всички политици са продажници на България

Да,вярно е...май се оказа,че Бай Тошо е най-сполучливия политик на века...въпреки,че всички го оплюхме...и неговото време не беше лесно.

След загубата на огромните Британски пазари, ЕС ще свали санкциите срещу Русия. Иначе Ла Финитто

Аз искам още веднъж да изразя своето съчувствие и дълбоки съболезнования на семейството на загиналия руски пилот и казвам: извинявайте. Което си го има го има, освен за Соросоида той чака да си съгласува позицията с някой друг :).

Ще се вземат пак жужето и феса. Твърде много си приличат, пък и никой не иска да се занимава с тях и единственият шанс на руснаците е да пробият през Турция за да пресекат катарския газ. Чакам само блядовете в България да започнат да ни обясняват пак, как да взимаме пример от гордата турция.

Познавам Турция. София е мърлява на фона един Истанбул или модерната Анкара , но Ердоган е гад която трябва да си ходи. То и при Хитлер нещата са били прекрасни ама до един момент. Иначе за Турция - красива страна , приветливи хора. Винаги се чуствам добре там.

Истанбул е бил столица на 2 империи. Нормално е да е така. И?

Римската империя е имала канализация, а турската не. Създаден е най-отвратителния корпус на яничарите. Ликвидиран е около 70% от българския народ. Цялата държава векове се е държала на рушветите, предопределени за всеки началник....Вижте за 80 години какво е оставила Австроунгарската империя в Чехия, Словакия, Хърватско, Словения, Унгария. Вижте какво остави Турската империя. Толкова за добрата и приветлива Турция

И друго ще кажа - Турция за наше съжаление има много високо ниво на образование спрямо България . Инвестираха много милиарди в развитие на това , освен десетките хиляди кадри завършили в топ световните университети и завърнали се в Турция + голям процент работливо младо население в контраст с нашето неграмотно ромско малцинство. Натрупаха огромен опит в строителството из Арабския полуостров , където тека птро доларите. Да основно всичко е под контрола на водещи западни компании , но само на най-високо ниво. Веднага под тях от Дубай , Риад през Делхи и Москва са турските подизпълнители.

Правилно и браво, кое що положително си прозрял, разкажи на съгражданите си, нека да се поинтересуват, защо до ден днешен българските независим медии осведомяват читателите си само с негативи за Турция, а има толкова положително, един пример българските църкви се реставрират със сре дства от местния бюджет и още стотици такива благородни дела.

Абе резак,ти ходил ли си в някое турско село около Адана- аз съм ходил,там е като Кандахар- няма изобщо училища даже,няма канализация- като в Африка е и едни хора уродливо грозни-това е Турция извън Анкара Измир и Истанбул!

Исмаиле понеже не съм като вас слагам ръка на сърцето и признавам , че Турция се развива с бесни темпове последното десетилетие при Ердоган. Строителство и инфраструктура които не ти ги побира ума , ако четеш само хейтърите из родния нет застинали някъде 500 г. назад с турското робство. Бил съм много пъти и последно преди седмици , та мога да направя разликата. Истанбул е празен , туризъм нула - единствено местни хора от Турция и забулените от арабския свят. Няма западни туристи , руснаци нула ! Атракциите празни , дори пред Света София ги няма вечните опашки .Всики знаем какво беше само преди няма и година. В Анталия е трагедия , има на практика хиляди празни хотели , а местните не знаят вече Мека в коя посока беше. Ердоган не е малоумен и знае какво го очаква на едни бъдещи избори , овсен , че загуби най-верния си същзник в ЕС - Великобритания. Затова именно сега се обръща панически към Русия.

Не се безпокой, знаем че от отсъствието на туристи в Турция и вие сте така разтревожени, че от щастие ще отлетите на Осмтото небе. Туризмът в Турция пострада и от обстановката в Сирия и Ирак и от безпаричието на руснаците, на които наполовина им намаляха доходите след анексията на Крим и интевенцията в Донбас. Не се безпокой за Турция, тук минималната пенсия е 300 евро и хората се пенсионират далеч преди 55 и 60 години. Средната заплата е 600 евро, далеч по високи заплати и пенсии, отколкото при вас, защо бе Мда, нали сте много цивилизовани, но защо сте най бедни и то не само в Европа, много африкански страни имат по високи доходи от вас. Защо бе Мда.

а бре Исмаиле , не се ли светна , че сме най-бедни заради данъчните , я се огледай що народ виси по ресторанти и дискотеки )))

Руските туристи са в България . Пари имат и си ги харчат но не в Турция ! И като сте толкова богати защо ревете за Руснаците ? И защо се натискате за Европа ? И колко още ще устискате преди да фалирате пак ? Турция е в пълна изолация, предстои и Разпадане- нова Държава Курдистан ! Мъката предстои !

Исмаил, защото нямаме икономика, нямаме колонии и пр. Хубавото е тук, че поне нямаме терористични акотове това, което не ценим... смешното тук е как Реджеба как се мазни смешен е..., защо като в България има така наречени туци не са желани в "родината" и Турция, абягат из запад... в България, малко са расовите турци-тюрковидните... за расов белег говоря.

Руските мекерета са объркани...не знаят как да тролят,не са получили нови инструкции.Кой е Големият Враг на Големият Брат...

Понемалко напъни малкото си мозъче Може да роди някоя и друга мисъл- Сега си напълно безполезен и безплоден

Щерев и Мушморока са забелязани да играят кючек в турското посолство

А дали имаш представа къде са те забелязали теб, в случай че не си изпълняваш поръчението?

Костадин

В мазето на Врабча дават непоряди.

А рускини ще са ми камериерки и ще ми правят пълна програма ..ха.ха:Чужденци налазват хотелите ни, не като туристи, а като камериерки...................Още през август чужденци от трети страни извън ЕС може да заработят в хотелите по морето, за да попълнят незаетите работни места, обяви пред журналисти министърът на туризма Николина Ангелкова.Промяната стана факт преди дни. Откъде ще идват чужденците, зависи от туристическия бранш дали да бъдат рускоговорящи или от Азия, обясни министърът. ХА..ХА.ХА

Никога руските служби не информират точно!Винаги има изопачаване на истината и такмистика за заблуда на многото,ама много заблудени и излъгани руснаци за истината и действителноста!За българите ,все тая,и Путин и Ердоган са еднакво противни тирани!Нека се трепат,но далеч от нас!

Аз лично, като българин и (няма да крия) русофил искрено се надявам Русия да остане скарана с Турция. Точно съм сигурен че това е в наш български интерес. И ми се струва че и за Русия е по-добре да определя Турция като враг, защото Турция е враг и винаги ще е враг на Русия, а и на България.

Твърде сте незначителни и бедни за Русия, на Русия са и необходими мощни икономики потребяващи крупни количества природен газ и нефт. Това вино което произвежда България 140 милиона руснаци ще го изпият на екс и кво по нататък, ще ги оставите на сухо ли, тъкмо затова ще ви намразят завинаги.

Хе, хе. Така е, но ако Русия има твърде добри отношения с Турция, ние от малки, плавно преминаваме в категория "абс. незначителни" за Русия.

Руските туристи значително намаляха още през 2014 и още повече през 2015 година, много преди да бъде свален Су24, там кризата се задълбочава, днес средната заплата е спаднала почти наполовина, Русия е в непрекъсната рецесия след анексията на Крим. Туризмът в Турция действително пострада, но общо икономиката е отново с 3.9% рекорден ръст, така че за банкрут е смешно да се говори, а някои западни финансисти прогнозират дефолт в Русия през 2017 когато тя е длъжна да изплаща крупни суми по валутни кредити. Турция не разчита само на туризма като България или пък на горивата като Русия, Турция има мощна икономика, произвежда над милион автомобили в т.ч. камиони, трактори, кораби, битова и компютърна техника, яхти, текстил и конфекция, кожени изделия и обувки, а селското стопанство е едно от най силно развитите в света - цитруси, маслини, смокини, зеленчуци, плодове и т.н. Най голям производител в света е на лешници и кайсии. По всяка вероятност ще се построи Турски поток, защото мощните потребители са в този регион, само регионът около Мраморно море годишно потребява 22 пъти повече газ от България, всъщност и Русия именно затова се стреми да строи тръбопровода към Турция.

Колко е било хубаво без руски теро....пардон туристи. Няма е селенията на колхозниците по руските курорти. Те те е страх да хванеш дръжката на вратата да не пипнеш спин или някоя друга венерическа болест разпространявани от руски подвижни инкобатори на болести.

Искаш да кажеш, че руските туристи са биологическото оръжие на Путин, а сега той ги прати в дружествените България, Кипър , Гърция и т.н. ха-ха

jingiby

Да живее руско-турската дружба! Интереса клати феса...

Току що съобщиха , че загубите на Турция от руското ембарго дотук са 15 млд. евро ... бах му и златния самолет :) Да би мирно седяло , не би чудо видяло ;)

А Рашата цъфти та прецъфтява матушката...

То бива идиотизъм ама вече наистина прекали Американците като са решили да ти спрат парите и многото имена няма да те спасят

щерев , прав си цъфти ! а турците гледат празните плажове и чакат новия закон за пълната ислямизация на турция

Още малко и ще фалира Турция..ха.ха

Кат Ви спрат парите американците нали знаеш на кофите за боклук или на околовръстното

"... Май и Анкара, и Москва интерпретират писмото така, че версията им да отговаря на очакванията на публиката (тяхната)"." Савецката публика хочет да слуша ша за патоци и Путя през ден им предлага нови.

голяма активност бе.Двама трима соросоида искат да имитират активност и ти начело . Ама ти личи

Много усилия положи Ердоган за да му обърне внимание руския президент. Бай Реджеп писа писма, отправя горещи молби, послания и извинения, звъня по телефоните до Кремъл, даже уволни премиера на Турция... Какво да прави човика, Путин го удари здраво. Само от туризма, Турция губи м/у 15 и 20 млрд евро. GPUА сезонът още не е в разгара си ... Бай Реджеп е готов пеш да отиде до Москва, само Владимир Владимирович да го пхиеме

Туризмът в Турция страда, защото руското население пазарува с обезценени рублишки и вече не може да си позволи.

Надарения афроамериканец дето въвежда протестъра в звание соросоид не е бил служител на американското посолство

Руснаците могат да плящат както им е удобно. Даже със злато, брилянти и рубини, каквито имат в изобилие. А ти си обезценен умствено, от къде да знаеш ...

рано или късно сички клякат пред чичо Владимир

Така ли? И кой е клекнал досега освен Този вес и то вчера! Дай ми пример кой от големите е клекнал! Пък и от малките ако щеш! Хайде дай!

Няма неопраскаан протестър дето да е станал соросоид. Ама като гледам и модераторите не са подминати та за това трият като побеснели

Това от личен опит ли?

След като вчера дира тиражира тази информация си направих труда да я потърся в CNN, BBC и руските официални новини. Никъде я няма поне не и на пръв поглед или на първите страници. Ако си мълчаха само западните медии бих го разбрал. Ако са само руските също. Но само дира да подава вече втори ден инфромация, която очевидно никой друг в света или не забелязва или не смята за важна, това не го разбирам. Хайде знаещите да ми обяснят какво става. Редакцията на Дир? Сигурни ли сте, че не си измиляте за да си вдигнете тиража?

Кичо

Па да беше гледал новините снощи показаха го наживо.

Чукни в сайта на Путин, а може да питаш чичо Гугъл, като напишеш, Русия, Президент и оп . . . .право там имаго в пълен обем

Така става разбира се. Въпросът ми е следният. Защо само тук тази информация се тиражира на първа страница? Защо за целият останал свят то не е най-важното нещо? Толкова ли всички са ослепяли от Брекекзита? По скоро си мисля, че дира, както и българия бързат да обявяват за новина нещо, което е в процес на изясняване. Ердоган нещо казал. Какво, как, кави ще са последствията неизвестно. За сега май никой освен нас тук не смята, че ще има някакви последствия.

И да поясня. България ми излезна с малка буква съвсем случайно. Не ми пука нито за султана от юг нито за царя от север. Мога само да кажа, че царя засега печели по точки, което го прави умел политик, но от това не спира да бъде поредният Царь - батюшка.

Защо бе Руснаци защо сте направили тази грешка когато сте се движили с по сто километра на ден и няма кой да ви спре и подминахте Истанбул. Само от рева на танковете фесовете щяха да се хвърлят в канала бе зашо не го направихте тогава.

Няма кой да бута Амата

Някаква турска свиня непрекъснато ме трие. Жалко че Червената армия не кривнала още малко на юг да ви изтрие педераси мръсни.

1. Турският ислямист кляка и започва да се моли. 2. Путин му казва да си ... мамата. 3. Турските ислямисти започват да се чудят как да излязат от положение. 4. Турция фалира, а кюрдите си прибират половината и територия.

RECEP TAYİP ERDOGAN OŞTE 10 GODİNİ VLAST

Кичо

Да скоро при мохамед..

stan_posta@

Инш алла. Ние не сме му душмани, само мир да има ! Ама и лоши неща направи - с кюрдите, с ислямистите, с руснаците.

Язък за паметта на руския пилот.... Русофилите които до преди месеци го оплакваха ще трябва след време по задължение да хвалят Ердогана.... както правеха преди в статиите за Турския поток... Жалко наистина..... но кво да се прави...

Трол!

Какво тук значи някаква си личност. Финансовият интерес е над всичко.

Игра на думи?!То дето се казва и запетайка е важна ,къде е поставена.Както от оня виц,дето чакали да се потвърди един провинен да се помилва,или да се обеси и как заради една запетайка са го обесили. В телеграмата пишело:Да се помилва не,да се обеси.А трябвало да се пише да се помилва,не да се обеси. Турците и те си правят експерименти и пробват,колко е дълбока водата.Не бива да им се вярва.Намерили с кого да се зайграват.Путин е по-умен отколкото предполагат!

Путлерчо: най-умното момченце в класа!

А ти си най тъпия чалгопитек "мултимилионер доларов мбуухахаха" в БГто!

Евтините турски номерца не минават в Кремъл. Трябва много скъпи неща за да започне Кремъл затопляне на отношенията. едно от тях е турция да започне РЕАЛНО унищожаване на тренировъчните лагери на терористи на турска територия до границата със Сирия. И да спре да избира Кюрди. Да го видим ердоганчо как ще стопли тази МАНДЖА!

Че само толкова ли бяха силиците на главния гаджал. Вече е клекнал.