Писател и еротичен модел сред авторите на изследването за хидроксихлорохина, взето за чиста монета от СЗО

"Гардиън" уточнява, че фирмата, която го е правила, е съмнителна, а сп. "Лансет" изтегли статията си

Обратно в новината

Коментари - Писател и еротичен модел сред авторите на изследването за хидроксихлорохина, взето за чиста монета от СЗО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се умира от вируса, а от лечението. Няма излекувани, има оздравели!

Великият Президент Тръмп е напълно прав че СЗО е гнусен и О С Р А Н к е н е ф на гнусните и лъжливи китайски комуняги.

Ами като има кой да спонсорира многобройните ''познавачи по всичко'' така ще става.. Не виждатели че за едно и също нещо днеска го отричат едни ''учени'' утре го възхваляват други ''учени'' защото преди всичко става въпрос за много пари, за много финансови интереси..

И писателят казал на модела - Дай сега да ти вкарам едно лекарство ...

Надявам се този случай да разсее последните съмнения, че СЗО е една паразитна полит- организация от послушковци, а не експерти.

И там като в многобройните международни институции има един кум многобройни ''специалисти'' доредили се до пост и пари защото балъците плащат.. Време е да се закрият всякакви такива ''междинародни'' хранилки от които ефект никакъв..

Разбрахте ли сега защо Тръмп спря парите на тези паразити, правещи наколенки на Китай и ръководени от корумпиран етиопски циганин

Че то тук тези от НОЩ, няколко пъти казваха, че е опасно за сърцето и се дава само под лекарско наблюдение, ако няма някакви заболявания и се следи дали ще даде негативна реакция. Дори на Тръмп за това му се караха, че на своя глава го взимаше и после казваха, че не откриват отклонения при него, освен че станал по-дебел. Така че реално и американските лекари го потвърдиха. Досега никой не го е оспорвал и твърдял че е безвредно.

Сега малко информация за това какво плаща човечеството на СЗО . С какъв бюджет разполага и как се разпределя. Подозирам, че ще стане още по- ясно.

Напишете името на служителката ...

Arianne Anderson

Писател и еротичен модел сред авторите на изследването за хидроксихлорохина, взето за чиста монета от СЗО Еротичният модел сигурно е "крепяла" перодръжката на писателя.

То цялото СЗО вече си е една голямо порно. Къде е това прословуто проучване, защо няма линк. Сега ще ни карате да го търсим в Гугъл. Но тези твърдения не звучат никак сериозно. Всички проучвания се правят от хора, които имат опит в съответната област, работят в научен институт или университет, с титли са и т.н. И в най-лошия случай има по някой докторант, който работи заедно с тях и им е помагал при изработката на нещата, но той е само един от многото съавтори. Писатели и еротични модели като съавтори на медицинско проучване, публикувано в "Лансет". Нещо май съвсем ни вземат за идиоти... или СЗО е за закриване.

Поддръжката на боеспособна армия струва милиарди на година. Няколко милиона в касичката на местната мафия на противника, върши чудеса.

Само защото Търмп се изказа в полза на лекарството и то изведнъж, мистериозно се оказа опасно! Беше впрегната цялата налична преса! Сега тихомълком, се оказва, че всичко е фейк нюз, но пропагандата е минала в точния момент и всичко е наред. Не им е за първи път на другарите.

Споко. Циркът продължава.

"оповавайки се" ?!?

точно така, Оповаваме се на информацията, написана от човека, смятащ, че се пише с О....

Ами тези да ги съдят за престъпления срещу човечеството и всички да станат еротични модели в затвора.

Ами като сте назначили циг@нин начело на СЗО, какво друго може да очаквате - хубава работа, ама циг@нска, както е казал Народът!

Калинките са налазили целия свят! Самото обявяване на пандемия е грандиозен световен скандал :)))

А разпускането на русия да не работи цял месец, не е скандал.

На вас соросоидите Русия ви е вечното оправдание и заподозрян виновник. Мое ли си толко тъп саше?

така е във ВСЯКА област, всичко. Групова безотговорност. Там някъде си имат 'Guardian', а ние тук какво си имаме?

имате си герб... и се гордеете с него, нали?