"Пирогов": Стайко Стайков не е бил диагностициран от наши лекари

Нашите медици често са търсени като експерти по съдебни дела, казват от болницата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става в тази България, всички милионери и мулти такива, като потъркат малко наровете и се разболяват? Толкова ли зле са живеели преди тюрмата по ресторантите и екзотичните дестинации, че да им е влошено здравето? То, че лекарите взимат малки заплати, не ги оправдава за даването на грешни диагнози. Лично аз за един болничен лист трябва едва ли не да отида пред умирачка при джипи-то, че евентуално да взема направление за специалист и 3 дни отпуск по болест... Чудна работа...

Пускате от ареста всички милионери? Явно добре подкупват правосъдната ни система!

Тарифите са що-годе ясни - щом за 10 бона можеш да се пенсионираш като миньор, без да си стъпвал под земята, значи за да те изкарат от ареста има промоция.

Хайде, бе, малки заплати! Лекар с под 2-3 хиляди заплата няма. За нашите стандарти не е никак зле.

Имаш пърхот /дали си убил, ограбил, измамил няма значение!/ - достатъчно основание за т.н. български "съдии" да те пуснат по-живо по-здраво ! Тия български "съдии" дали не са от някякъв монашески орден или секта, та постоянно се явяват не като такива а като самаряни!! Със сигурност обаче се кланят на "Бога на Финикииските знаци"....

ама друг път ! Синчето на Миньо Апаша отдавна е духнало зад граница ! Но имената на лекарите, които са го изкарали "на умирачка" така и няма да станат известни и никой няма да им потърси отговорност ! Ако само един диктор беше одрусан на 5 години за тези фалшиви диагнози, с които изкарват богаташите от арестите, следващите щяха да се замислят дали си струват 10-те хиляди лева, които са им подхвърлили като на улични кучета !

Миню, Митко, Ветко, Маринела - ще извадим и вас!

я вижте колко болно гледа момчето от снимката, не да го освободиш от ареста , ами и социални помощи да му дадеш!

Ти бъзикаш ли се? Под 12-13 бона няма!!! А специалистите гонят по 30-40-70 х лв на месец!!! Водят се на няколко места и прибират парите. Лекарите освен Пирогов работят още в няколко болници и от там са написали епикризата.

Вярна ли е новината че жената до Гешев е съдружник с ортака на Ваклин?

Е нали го пуснахте. Да в болница но не в България. Крайно време е тези които са пуснали хора от ареста с мотив че няма да се укрие да носят отговорност. Това е подигравка. Всички знаем че веднъж пуснат човек бяга защото може.

Стайко е диагностициран явно от извънземни лекари !

по този казус всеки си прави пас!