Багата е стабилизиран, но има риск за живота му

Лекарите в "Пирогов" са успели да стабилизират състоянието на 25-годишния самбист и ММА боец Благой Иванов-Багата, но опасността за живота му все още не е преминала.

Обратно в новината

Коментари - Багата е стабилизиран, но има риск за живота му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе от нашия блок няма никой наръган. те си седат дома хората. не се ежат, не гледат лошо като карат кола, знаят за думата извинявай, без да искам , ок няма проблем. писна ми от кикерковци по кръчмите, и как подяволите има хора с ножове по кръчмите бе

близките му призоваха да се молим за него. аз наистина ще го направя. моля се за теб, Бага, независимо ,че не те познавам. оздравявай !

Какво кротко и добро момче, бе! Шампион по пребиване не се става току така-трябва да ти е отвъртре боят и настрървението. Нали гледах записи от боевете му-като машина за убиване. Не ми го хвалете!

Колкото повече мутри се избиват, толкова по добре за тази държава! Утре те ще тръгнат да стават, я министри на спорта, я министри председатели..горко и тежко ни, вече го имаме наяве!!! И все пак това е едно младо и както се говори, добро момче, дай боже да оздравее!

Спрете да ни занимавате с тези престъпници. Пишете за тоя млад човек спасил хора в снежните преспи. А този дето го давате на снимката го вижте на какво мяза Нека се трепят, това е добре

зашо ни занимавате с ,,проблемите,, на неандерталците?

абе стига сте писали за тоя катил, няма ли по-важни новини та сега на всеки час се пуска информационен бюлетин какво било състоянието му... като опукаха преди 19 години Kрушата, го изкараха светец, сега и с тоя орангутан същото!

Еми това е ,при управлението на мутрата мутренските времена се завръщат.Побоища ,кръв и цирк

Другари, бртя, селяни, Писна ми от мутри. До гуша ми дойде от спортисти, биячи и психопати. От чалги, кючеци, маанета и башибошушки зурли. От простащина, тъмни небръснати субекти, неграмотници и бели негри. Искам да чуя за интелектуалци, за западен опит, за модерни хора. Махнете тези двойкаджии, провинциални дебили и проститутки от циганските гета. Оправете си държавата, елиминирайте алчните психопати и върнете страната на пътя на Европа. Ако сте прости и тъпи, не гласувайте, не ни докарвайте беди и провали!

благодаря ти от сърце за коментара!

Амин!

Браво, само така!

не се научиха тези прости мутри че не са безсмъртни....и заведенията не са ринг...а ножът влиза адски бързо...а прави невероятни наранявания...

Спортист и алкохол? И нощни изцепки? Нещо за спортен режим да е чувало момчето? Или с чалгата отмаря от напрегнатите тренировки? Или се подготвя психически за шамионата?

Каква е тази завист и злоба към това момче? Защо гледате да го омърсите, като го забърквате в разни мутренски и наркомански простотии??? Дръж се Бага, бъди силен и не се предавай, Живота е пред теб.

Ние ли го забъркваме?! Не си спомням да съм го пращал в чалгаджийницата с двама криминално проявени да пие до 5 часа сутринта. BTW, да проверят колко данъци е платил тъпака с нашоканата тъква и BMW кабрио.

Едно младо и талантливо момче се бори за живота си, а 95 % от коментарите тук са пълни с простотии......Какви хора сте, що за безсърдечни същества сте?

Дано бог помогне на Багата,няма спокойствие във тази страна,Цветанов къде са тези заспали полицай!!До кога ще има бой и убиства.

Пишеш изключително неграмотно. И за твое "успокоение" - над 90% от коментиращите са с 2-3 незавършен клас! Вписваш се в обстановката.

простака Трифонов с това си вади парите самия той, нищо не разбира, всичко коментира...

Молете се за Благой. Дай Боже да оцелее и бързо да се възстанови.

Защо? Моля се за пострадалите от наводненията, за онкоболните, за децата без родители, за болните деца за които държавата нехае.....За тоя с 2 пръста чело да се молят Златките.

Така е, спряха Минута е много, махнаха от ефир проф. Вучков, и ето какъв е резултата - побоища, ножове и пиянства. Духовната нищета, породена от липсата на изяви на двамата културтрегери, веднага си каза думата и в битието.

Полкон,Димо

d4

Никой не спомена за лекарите в Пирогов. Евала! Наръгания си е наръган....сантим в дясно или ляво и край! Дано оживее, че силиконките са в ужас. Кранчето на Багата временно е спряно.Мъкаааа....

Заведението още от създаването му е известно с контингента, който събира. Друго ми прави впечетление - как няма никакви видеозаписи от самото заведение. Мислех, че вече няма обществено място без видонаблюдение...

Ясно колко ти е акъла, щом цитираш чалгаря Трифонов, дето проми мозъците на поколения тъпоумници...

Стелче що си не траеш по-добре, точно Кобрате е най-голямото перекенде което умре да се прави на интересен по заведенията, за разлика от Благой който никуму нишо лошо не е направил.

баи,баи бага :)))

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Дано поне сега разбере и той и всички, които са като него, че на ринга може и даима правила, но в реалния живот....по-слабият може и да не загуби двубоя! Колко хора пребиха по заведенията, ей така, за спорта. И този треньор, какви ги говори, бил по-тих от тревата. Да, ама не! Пред очите ми са пребивали млади момчета и то без кой знае каква причиниа. Голям играч беше, е сега се наигра! Дано се оправи, за да ближе раните си и се замисли какво всъщност представлява. А за тези, които му се възхищавате, да не дава господ да попаднете в ситуация да се сбутате с някой като него в заведение, тогава ще опищите форума!

Сигурен ли си? Не го бъркаш с Кобрата, нали?

Със сигурност не го бъркам! Не, че Кобрата остава по-назад, но поне него не съм го виждал да изпада в подобни ситуации. Само съм слушал, но слухове не бих коментирал!

Това е поредното доказателство за съжаление,че много от българските шампиони са свързани с подземния свят. Боевски, Багата и тн. Но разбира се му пожелавам бързо да се въстанови, младо момче е и да не се занимава с разни отрепки занапред!

Прочетох доста постинги с фразата "Стига с тази агресия и злоба!" и рев за доброто момче -спортистче, да му съчувстваме.... То това момче-спортистче, ако се оправи, пак ще се забърка в подобен пиянски въргал и опазил Господ, може и невинни хора да пострадат!

Това,че е шампион няма нищо общо в този случай. Главното тук е,че са щели да го убият биячите на люлинския бос Дъмпела.

стига ся ни занимавали с тези мутри те са си готърсили този боклек не е и здравно осигурен и ние го лекуваме от наштеи вноски докога пи яр на мутрите и мвр и чалгата

На мен ми е интересно след като бащата на Багата е служител в ГДБОП, не знае ли, че сина му е свързан с мутро-нарко средите? Или явно двете страни са прекалено преплетени по между си!

Ами не те е питал теб, а ти явно си по-информиран от ЦРУ, ФСБ и Интерпол взети заедно

Въпроса ми беше риторичен.

Що така все такива отрепки попадат в подобни хроники. Да сте чули някой библиотекар, учител, научен работник или човек посветил се на обучение, култура , на своето интелектуално развитие да е участвал в подобни? Съвсем не смятам,че няма вина и че "погрешка" е наръган.

Смешник, напиши "пребит професор " в гугъл и ще видиш резултаите

"3 резултата (0.19 секунди)" - Калояне ти си много зле...

Борчетата от компанията на Багата скочили да бият другите мутри, обаче ударили яка греда. Това е истината. И сега една пиянска свада става национална новина по всички медии. Ето това е нашата действителност! Преди време същото се случи и с бореца Михаил Ганев в габровска дискотека, ако си спомняте. Пак пиянска мутренска история. По- горе прочетох, че наръганият бил световен шампион по самбо и прославил името на България- никога не е бил световен шампион. Известен е като гадже на двете Златки. А ние сме държавата на Златките.....

Смешник си ти Саше, Багата е Световен шмапион по бойно самбо за 2008 г.,и има победа над живата легенда на този спорт и на смесените бойни изкуства Ф.Емелианенко. А това, че е на теб ти е известен само като гаджето на Златките говори лошо само за теб и интересите ти

Е то пък голям праз като е шампион на побойниците. Това може да задоволява единствено такива като теб- навярно също нискочели индивиди. Бил се е бил бил, ама първо бил пил... Айде холан... Не бива такива шампиони да се отъждествяват с Нобелови лауреати.

На всички злобни нещастници, на които не им пука за човешкия живот, пожелавам съдбата на Багата.

Миличка, съдбата на този едва ли ще ме стигне, защото не си падам по надуваеми кукли, не бия хора за пари, приятелите ми не са криминално проявени и съм в къщи при семейството си, а не по кръчмите. Схвана ли разликата или да ти я нарисувам? А ако пожеланието ми е да ме наръгат с нож - благодаря, тъпкано да ти се връща!

ах, само да ми паднат Златките... ще преживея, че са тунинговани... ;-)

Бе защо само за някаква си Бага ни осведомявате? Я по-добре вземете списъка на затворниците от Централния софийски затвор и всеки ден ни давайте подробна информация за всеки един от тях.Като привършите,продължете с плевенския затвор,после сливенския, хасковския и т.н. Че ние от сутрин до вечер копнеем да научаваме все повече и повече за цялата тая паплач ,с която ни занимавате ката ден откакто се появихте в кибер-пространството...И защо напоследък все по- рядко ни информирате за такива бележити личности като Зара и Валери Божинов - целия наш народ тръпне в очакване за такава актуална информация ,за каквато вие сте баш специалисти?!

показвахте тая снимка на това нещастно полуграмотно момче.Слушах го при Росен Петров-пълна трагедия.На снимките без да го обиждам ми прилича на "дърт циганин".Инакрая нормалните хора,които наливат пари в бюджета на тая скапана държава,по това време са в леглата.

Незнам как да ти го кажа "нерегистриран"!? Ти, който говориш за полуграмотно момче и т.н. знаеш ли какви волеви и морални качества трябва да протежава един човек, за да постигне високи спортни резултати? Не винаги правилното и красиво изразяване показва човешки достойства. Не можеш да обвиняващ този млад човек, че няма провоговора и изразителността на изказа присъщи на културния и образован човек. направи си справка, колко от добре говорещите и интелигентни лица, които изпълват информационното пространство всъщност са носители на човешки добродетели и са пример за подражание. Живота винаги ни превъзхожда с неговите многообразни и ноповторими форми на изява. А на Багата желая да прескочи трапа, да се възстанови и отново да се върне на ринга, където е неговото място за реализация!

От кога на побойниците им се казва спортисти ? Това ли е истинският спорт ? Стига с тези примати

Какво мислиш за ситуацията с Багата.

Ани има и трети избор-ДА СИ ТЪРСЯТ ПО УПОРИТО- работа без да поставят условия за заплати и условия.След натрупване на определен стаж и това ще дойде.

като го гледам тоя папагал как биеше паднал човек,си рекох, лелееее какъв храбрец ,на умряло куче нож вади.А сега да те видим бабаидчо колко ти е бабаитлъка.После като се загледах ми то какво да види човек , главата му празна, гащите и те празни.

всеки тръгва да бие но трябвае да има и бити като е багата ибаха ли му мамата

баи,баи бага !

Дано оживее момчето, но не вярвам в невинноста му. В 5.30часа в компанията на криминално проявени индивиди... Явно никой не е непобедим, Бага ли си, Чук ли си, Кирка ли си, всеки рано или късно си намира майстора.

ласмаги-джасмаги, акардьони-макардьони ,каст"фони-маст"фони, баги-маги, златки-патки.....ГЕРАП У, ГЕРАП У.......ВЕЛКОМЕ У БГ.

ТОВА Е УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО. ТОВА СЪСЛОВИЕ Е ВРЕДНО ЗА ДЪРЖАВАТА. ДВЕ СТАДА МУТРИ СЕ НАПИЛИ И ЕДНО СТАДО ПРОСТИТУТКИ С ТЯХ.

Бързо оздравяване ,жив и здрав да е младо момче дори и да е сгрешил нещо ............. човек са учи от грешките си

Е от тази ще се научи много добре - гаранция.

Всички тези спортисти са първокласни мутри и мафиоти и хора на подземния свят. Скоро няма да се оттървем от тях, защото имат сериозни покровители.

Не знам защо,но се натрапва на очи ,че всичките тези с цветисти прякори,Баги-Маги,Трактори,Булдозери,Чукове,Крикове и т.н. свършват по един начин...

Нищо лично към този човек-дано оживее,но ако за всички -,бити ,пияни, намушкани,медиите обръщат толкова внимание то явно са зациклили и няма каква друга новина да поднесат.От този човек,не само аз но и много други не се интересуваме.Ако е решил Господ ще живее,ако ли не....Но моля Ви престанете да ни занимавате с него,вече е досадно.

По-вече ме е яд на думи като ъндърграунд,отколкото за Багата,Драгата,Очите,Чука,Мъдете и т.н.

пияни,мутроподобни,агресивни ,които се самоизбиват заради комплексите си ?? защо ни занимавате с такива типажи ???????????

И аз това питах малко по-долу.

подкрепям! това ли е най-важното? съдбата на пияни измислени герои

БАГАТА ДЪМБЕЛА ЗЛАТКИ .....хвала на такива българи и светски личности

това е БГ елит. Прай сметка за останалото